Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 279 άτομα (21 μέλη και 258 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Απόγευμα Φυλής:

Φωκ. 25 κάτω: Μια καινούργια ξανθιά, καλλίγραμμη που μου κωλοτριβόταν, αλλά δεν μου έκανε κλίκ. Η τσα2 θέλει πολύ ξύλο.
Φωκ. 25 άνω: Με 2 κοπέλες. Η Αντριάννα η καστανή νεαρά που παλιοτερα έπαιζε στο Φωκ. 22 άνω με τις χάλια κριτικές. Και μια ξανθούλα μπαζάκι.
Φωκ. 22 άνω: η Ρωξάνη που έπαιζε στο Φ.80 & 67

Φυλ. 65 άνω: Η γυφτόφατσα νεαρά με το αχλαδοειδές σωματότυπο που έπαιζε στο Μ. Πρ. 16
Φυλ. 65 κάτω: Η Λούνα
Φυλ. 86 άνω: Η Μηχαέλα
Φυλ. 84 άνω: Μια ατσούμπαλη καινούργια αδιάφορη
Φυλ. 84 κάτω: Η Ξένια σόλο σε διχτυωτό
Καταρχην μπραβο σας παιδια για της ανταποκρισεις.Σας διαβαζω με ενδιαφερον.Για να ειμαι κατατοπισμενος οταν ερθω Ελλαδα να ξερω που ειναι καλητερα.------Πες μου σε παρακαλω η ξενια στο Φυλης84 ποια Ξενια ειναι?Μια ξανθια Ρωσσιδα με συλικονατα βυζια ετων 28 (περιπου) που παλια δουλευε στα στουντιο?(Την ειχα πετυχει παλια στο Ηλια Ηλιου 82) ή καποια αλλη?

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
Καταρχην μπραβο σας παιδια για της ανταποκρισεις.Σας διαβαζω με ενδιαφερον.Για να ειμαι κατατοπισμενος οταν ερθω Ελλαδα να ξερω που ειναι καλητερα.------Πες μου σε παρακαλω η ξενια στο Φυλης84 ποια Ξενια ειναι?Μια ξανθια Ρωσσιδα με συλικονατα βυζια ετων 28 (περιπου) που παλια δουλευε στα στουντιο?(Την ειχα πετυχει παλια στο Ηλια Ηλιου 82) ή καποια αλλη?
καμια σχεση με αυτη που λες.μελαχρινη ισπανιδα μετρια πραγματα

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
jockerx έγραψε:Φώκαιας 25 άνω-Νάντια η "Πολωνέζα" και η Ανδριάννα από Φώκαιας 22 άνω.Η φραουλίτσα-μπανανίτσα υπηρέτρια προλόγισε την ξανθιά Νάντια ως εξής:"Προφεσιονέ σεξ, ρουφάει τον πούτσο σαν μπανάνα, δεν βιάζεται στο δωμάτιο..."
Λές την ξανθιά με τα μακριά μαλλιά και τα πολλά τατού περιμετρικά του σώματος;Tι καβλοράπανο είναι αυτό!!! :fuck1: :fuck1:
Ξέρει κανείς να μας πει αν είναι καλή μέσα;Πάντως λόγω φυσιογνωμίας την κάνω άνετα για Πολωνέζα η Ρωσίδα.Μπορεί η τσατσά να έχει και δικιο.

Επισκέπτης
jockerx έγραψε:Φώκαιας 25 άνω-Νάντια η "Πολωνέζα" και η Ανδριάννα από Φώκαιας 22 άνω.Η φραουλίτσα-μπανανίτσα υπηρέτρια προλόγισε την ξανθιά Νάντια ως εξής:"Προφεσιονέ σεξ, ρουφάει τον πούτσο σαν μπανάνα, δεν βιάζεται στο δωμάτιο..."
Λές την ξανθιά με τα μακριά μαλλιά και τα πολλά τατού περιμετρικά του σώματος;Tι καβλοράπανο είναι αυτό!!! :fuck1: :fuck1:
Ξέρει κανείς να μας πει αν είναι καλή μέσα;Πάντως λόγω φυσιογνωμίας την κάνω άνετα για Πολωνέζα η Ρωσίδα.Μπορεί η τσατσά να έχει και δικιο.
Όντως καβλοράπανο και όχι μπαζάκι που έγραψε ο Αμαντέους.Έχει κριτική:

Προς εξέταση.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175

Αυτή η Ξένια έπαιζε ένα διάστημα και στα: Παιωνίου 10 & Ελ. Βενιζέλου 35.
Τώρα δεν ξέρω που είναι.

Αν μας διαβάζεις όπως λες, τότε θα κατάλαβες ποιά εννοώ.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Όντως καβλοράπανο και όχι μπαζάκι που έγραψε ο Αμαντέους.Έχει κριτική:

Προς εξέταση.

Ο καθένας έχει τα γούστα του.
Οι "ανταποκρίσεις" είναι υποκειμενικές.
Από τις συχνές αναφορές Συναγωνιστών, αντιλαμβάνεται κανείς τί αρέσει στον καθένα (που ανάλογα το περιγράφει).

Εφόσον λοιπόν, εμένα δεν μου αρέσουν οι καμπυλόγραμμες-μπαμπάτσικες, αλλά & αναζητώ "κάτι" στο ύφος της κοπέλας, τις περιγράφω όπως τις βλέπω.

Επισκέπτης
Αυτο που εχω καταλαβει εγω ειναι οτι τα γουστα στην εμφανιση ειναι τελειως υποκειμενικα, δεν υπαρχει τιποτε αντικειμενικο πραγματικα!

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Γραφει καποιος παραπανω : Προσωπικά δεν θέλω το ακάποτο γιατί δεν βλέπω για ποιο λόγο να ρισκάρω την υγεία μου, αλλά εκτός αυτού δεν είναι σωστό να γίνεται ό,τι γίνεται με το ζόρι.

Ξερεις εσυ καμμιά που θα  εκανε  ακαποτο με τη θεληση της,συναγωνιστή?
Εκτος πια κι αν μιλαμε για τελειωμένες  ... σαν αυτη που  αναφερα πιο πανω  

Επισκέπτης
Αυτο που εχω καταλαβει εγω ειναι οτι τα γουστα στην εμφανιση ειναι τελειως υποκειμενικα, δεν υπαρχει τιποτε αντικειμενικο πραγματικα!

"Αντικειμενική" προτίμηση δεν υπάρχει. Οι περιγραφές όμως μπορούν να είναι. Αν είναι κάποια χοντρή ή αδύνατη, με πεσμένο ή όχι βυζί, στραβά ή ίσια πόδια, νεαρή ή μεγαλύτερη ο καθένας μπορεί να το περιγράψει. Όπως και αν μια πουτάνα είναι σπαζαρχίδω στο δωμάτιο. Το τι σε ευχαριστεί και τί όχι, είναι άλλο θέμα. Είναι θέμα του καθενός πως περιγράφει. Τώρα άν κάποια θα σου αρέσει ή όχι, απλά πας και τη βλέπεις. Θέλεις μπαίνεις, θέλεις φεύγεις.

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
  Και επισης,το καλυτερο  γλυφοκώλι  το κανουν τελειωμενες,οπως ισως θα ξερεις (Αντριαννα,Ζαννα,Βικυ καζαχσταν...)

halls75

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Γραφει καποιος παραπανω : Προσωπικά δεν θέλω το ακάποτο γιατί δεν βλέπω για ποιο λόγο να ρισκάρω την υγεία μου, αλλά εκτός αυτού δεν είναι σωστό να γίνεται ό,τι γίνεται με το ζόρι.

Ξερεις εσυ καμμιά που θα  εκανε  ακαποτο με τη θεληση της,συναγωνιστή?
Εκτος πια κι αν μιλαμε για τελειωμένες  ... σαν αυτη που  αναφερα πιο πανω 

Δεν ξέρω ποια κάνει με το ζόρι και ποια όχι φίλε μου. Μπορεί κάποια, κατά τα άλλα νορμάλ, κοπέλα να κάνει για περισσότερη πελατεία. Όπως και να'χει, διαφωνώ με το να το κάνουν με το ζόρι, πέραν των θεμάτων υγείας που ανέφερα.

Και για να μην νομίζεις ότι το λέω στην τύχη, πρόσφατα έτυχε να πιάσω κουβέντα με μία κοπέλα σε ένα σπίτι στην Λιοσίων. Η συγκεκριμένη είναι καμιά 35αριά χρονών, και προσφέρει μεταξύ άλλων και ακάποτο.

Όταν την ρώτησα γιατί το κάνει και αν φοβάται για την υγεία της, η απάντηση ήταν "Κάνω αυτή την δουλειά πολλά χρόνια και ξέρω να καταλάβω ποιος είναι ποιος. Άσε που αν δω κάτι ύποπτο, πάω αμέσως στον γιατρό."

Από αυτό και μόνο, μπορείς να καταλάβεις ότι τα πράγματα είναι κάπως... πολύπλοκα. Δεν μπορείς να ξέρεις ποια το κάνει με το ζόρι και ποια όχι. Σε κάθε περίπτωση, είμαι της άποψης ότι καλό είναι το ακάποτο να αποφεύγεται.

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
  Γραφεις ,φιλε, αυτα ,μεταξυ  αλλων : Όταν την ρώτησα γιατί το κάνει και αν φοβάται για την υγεία της, η απάντηση ήταν "Κάνω αυτή την δουλειά πολλά χρόνια και ξέρω να καταλάβω ποιος είναι ποιος. Άσε που αν δω κάτι ύποπτο, πάω αμέσως στον γιατρό."
Απανταω λοιπον :  Πρωτον,δηλωσεις  ανθρωπων που τελουν υπο ειδικες  συνθηκες,ειναι  ανευ  αξιας και  αντικρυσματος,πολλω μαλλον οταν εχουν αμεσο    συμφερον  να πουν αυτο  που λενε.
Και οι κοπελλες  αυτες,τελουν πραγματι  υπο λιαν  ειδικες  συνθηκες...
Δευτερον ,οποια  απο αυτες  ( του ακαποτου, εννοω εν προκειμενω )και να ρωτησεις,θα παρεις  την ιδια  ακριβως  παραπανω  φραση  ως απαντηση.Ειναι σα να ρωτας γαλατα αν το γαλα ειναι νερωμενο η παπα  αν  υπαρχει θεός...
Γι  αυτο και πρόσθεσα  πιο κατω ,οτι  με τη θεληση τους,(οση μπορει  να υπαρξει),το  ακομη επικινδυνότερο( κατ εμε,ισως κανω λαθος,δεν ειμαι  απολυτα  βεβαιος),το  γλυφοκώλι,το κανουν μονο τελειωμενες, Ισως μονο  επρεπε να το πω μαλλον "ειτε  τελειωμενες, ειτε μητρομανεις "...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτή η Ξένια έπαιζε ένα διάστημα και στα: Παιωνίου 10 & Ελ. Βενιζέλου 35.
Τώρα δεν ξέρω που είναι.

Αν μας διαβάζεις όπως λες, τότε θα κατάλαβες ποιά εννοώ.
Καταρχην σ'αυχαριστω που με κατατοπισες.Σας διαβαζω τωρα που ετοιμαζομαι να ερθω Ελλαδα για να ξερω στις 10 μερες που θα ειμαι που ειναι καλητερα να μπω να  :knockinb:.Θα εννοεις μια μαλαχρινη Ξενια με ενα δυχτιωτο.Καλα αν την δει κανεις την Ξενια που μου ειπες οτι ηταν Παιωνίου & Ελευθεριου Βενιζελου 35 (την Ξανθια) ας μου πει που την πετυχε.κανει καλο γαμησι.Η Αντελα μια Ρουμανα χοντρουλα με βυζαρες την ειχα παρει στη Φωκαιας και δουλευε και Φυλης μετα.δουλευει ακομα?

Επισκέπτης
Καλα αν την δει κανεις την Ξενια που μου ειπες οτι ηταν Παιωνίου & Ελευθεριου Βενιζελου 35 (την Ξανθια) ας μου πει που την πετυχε.κανει καλο γαμησι.

Και ωραια βογκητα η ατιμη... Τα πιο καυλωτικα βογκητα που εχω ακουσει.  :rolleyes:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
dimitraki φιλε μου υπαρχουν 3 κοπελες με αυτο τ ονομα
Μια ξανθια ,αυτη που μαλλον εννοεις ,1,70 με σιλικονατο στηθος που εχει περασει απο Φυλής 67,80,109 και αχαρνων 106 η οποια ειναι πολυ παλια στο χωρο με ωραιο σωμα και καλη συμμετοχη
Μια επισης ξανθια ωραια κοπελα με μικρο φυσικο στηθος που εχω δει αχαρνων 106
Και τελος η ξενια που δουλευει φυλης 84,κοντοπουτανο μελαγχροινο
που εστω και με δυσκολια το παει το γραμμα
Για τις δυο τελευταιες εχω γραψει κριτικες,την πρωτη την εχω τιμησει αρκετες φορες

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
Και ωραια βογκητα η ατιμη... Τα πιο καυλωτικα βογκητα που εχω ακουσει.  :rolleyes:
τα πιο ωραια αλληθοφανη βογκητα τα κανει η αννα απο φ.71.στο λεω γιατι ειμαι ακουστικος τυπος

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Και ωραια βογκητα η ατιμη... Τα πιο καυλωτικα βογκητα που εχω ακουσει.  :rolleyes:

Σορρυ παίδες, αλλά για μένα η Ξένια (με το τατού στην πλάτη: δράκο) από τότε που έβαλε σιλικονάτους βύζους έγινε έπιπλο.

Πως την βρίσκετε δυναμική στο σεξ, δεν μπορώ να καταλάβω.

Αν εσάς σας αρέσει τόσο πολύ, πάω πάσο.

:dunno:

Επισκέπτης
Σορρυ παίδες, αλλά για μένα η Ξένια (με το τατού στην πλάτη: δράκο) από τότε που έβαλε σιλικονάτους βύζους έγινε έπιπλο.

Πως την βρίσκετε δυναμική στο σεξ, δεν μπορώ να καταλάβω.

Αν εσάς σας αρέσει τόσο πολύ, πάω πάσο.

:dunno:

Κοιτα, εμενα μου την εσπαγε καπως το υφος της, ηταν ψυχρο και πολυ επαγγελματικο. Αλλα οταν εμπαινε η πουτσα στο στενο της το μουνι και αρχιζε τα βογκητα ητανε καυλα.  :cheesy:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom