Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 85 άτομα (3 μέλη και 82 επισκέπτες)

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
εχει δοκιμασει κανεις την λουνα που αναφερουν καποιοι εντιμοι συναγωνιστες ρεπορτερ οτι δουλευει στο φ.71 και ειναι και πολυ μουνι?ανεβαστε και καμια κριτικη ρε παιδια

εγω εχω δοκιμασει στο φ.71 και σε αλλα σπιτια τη λουνα... μπηκε μεσα εκανε προκαταρκτικα με τα βυζια της στο πουλι μου που μολις σηκωθηκε φορεσε προφ΄/κο με το στομα...εκανε μια αξιοπρεπει πιπα μετα πουσυ και μετα λοκο στα 4 και ιεραποστολικα χωρις κανενα προβλημα ουτε να τραβιεται. εμενα μια χαρα μου εχει φανει, αν σ'αρεσει εμφανισιακα πιστευω δεν θα χασεις στο δωματιο.

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
Για να μην κατεβαινω αδικα τωρα κεντρο, ξερει κανεις αν δουλευει τωρα η Ρωξανη στο 86 ;

alexandros...

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
εγω εχω δοκιμασει στο φ.71 και σε αλλα σπιτια τη λουνα... μπηκε μεσα εκανε προκαταρκτικα με τα βυζια της στο πουλι μου που μολις σηκωθηκε φορεσε προφ΄/κο με το στομα...εκανε μια αξιοπρεπει πιπα μετα πουσυ και μετα λοκο στα 4 και ιεραποστολικα χωρις κανενα προβλημα ουτε να τραβιεται. εμενα μια χαρα μου εχει φανει, αν σ'αρεσει εμφανισιακα πιστευω δεν θα χασεις στο δωματιο.

αυτη η Λουνα μια βουλγαρα ειναι?

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
αυτη η Λουνα μια βουλγαρα ειναι?

δεν ξερω απο που ειναι, παλια δηλωνε ιταλιδα αλλα δεν νομιζω πως παιζει κατι τετοιο. μια ψηλη νταρντανα ειναι που δινει και κωλο.

ρε η ρωξανα δουλευει θα μου πει κανεις η τσαμπα δρομο θα κανω ;;;;;;

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
εισαι αρχηγος

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
ρε η ρωξανα δουλευει θα μου πει κανεις η τσαμπα δρομο θα κανω ;;;;;;
piatsa επιασε τοπο η προτροπη σου,εκει ηταν η ρωξανα,καταθεση,μακραν αυτη τη στιγμη το ν[size=4pt]ο[/size]1 στη φυλης.Η ατιμη οταν της ειπα οτι δε θελω πρωκτικο με θυμοτανε και μαλιστα μου ειπε οτι πρεπει να της εγραψα κριτικη,απ ολους οσους τη πηδανε ο μονος ειμαι που δεν της το ζηταω..μπραβο.Στα περαιτερω τωρα ενω ημουν πολυ καβλωμενος και φοβομουν μηπως τελειωσω γρηγορα ημουν μαλλον και κουρασμενος με αποτελεσμα να κρατησω αρκετα και να την ευχαριστηθω παρολο που υπηρχε μια διαθεση εκ μερους της να με ξεπεταξει.Το σαλονι ειχε κοσμο γενικα και τα δωματια μεγαλη πληροτητα οπως λενε οι ταξιδιωτικοι πρακτορες :grin:

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Εμενα η Ρωξανα σε φατσα δεν μ αρεσει ιδιαιτερως.. παντως τα δωματια ειναι τιγκα

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
κατσε να μην εδινε κολο και θα σου'λεγα εγω αν θα ηταν τιγκα τα δωματια...

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
κατσε να μην εδινε κολο και θα σου'λεγα εγω αν θα ηταν τιγκα τα δωματια...
Δικιο εχεις!
Αλλωστε κυκλοφορουν τοσα διμετρα μελαχρινα στην Φυλης που δεν εχεις ποιο να πρωτοδιαλεξεις

Επισκέπτης
Σε σημερινη τσαρκα στο Μεταξι εντοπίστηκε νεο ιδρυμα, στην οδο Δεληγιώργη 39.

Πηρα τη Δευτερα το απογευμα εκει μια Αντριαννα απο Ρουμανια (οχι η μικρουλα που δουλευει στην Κεραμεικου). Συμπαθητικη εμφανιση αλλα απο συμπεριφορα γαμα τα. Ειναι απο εκεινες τις ειρωνικες ξινοφατσες που δε σκανε ουτε χαμογελο και δεν εχουν τοσο διαθεση να συνεργαστουν αλλα πιο πολυ να τσακωθουν μαζι σου. Φυσικα δεν ειχα καλη στυση γιατι ξενερωσα μαζι της, μπορεσα και τελειωσα με handjob αλλα ακομα και οταν μου την επαιζε μου ελεγε: "εχεις προβλημα, παραδεξου το" και αλλα τετοια ερεθιστικα.   :rolleyes: Προς αποφυγη φυσικα!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πηρα τη Δευτερα το απογευμα εκει μια Αντριαννα απο Ρουμανια (οχι η μικρουλα που δουλευει στην Κεραμεικου). Συμπαθητικη εμφανιση αλλα απο συμπεριφορα γαμα τα. Ειναι απο εκεινες τις ειρωνικες ξινοφατσες που δε σκανε ουτε χαμογελο και δεν εχουν τοσο διαθεση να συνεργαστουν αλλα πιο πολυ να τσακωθουν μαζι σου. Φυσικα δεν ειχα καλη στυση γιατι ξενερωσα μαζι της, μπορεσα και τελειωσα με handjob αλλα ακομα και οταν μου την επαιζε μου ελεγε: "εχεις προβλημα, παραδεξου το" και αλλα τετοια ερεθιστικα.   :rolleyes: Προς αποφυγη φυσικα!
τι σου ειπε τυπε?
μαυρο δαγκωτο

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
μεταξι πριν απο λιγο...
Κολωνού 30Α μια ρωσιδα νεαρη καστανη ωραιο σωματακι 15ε φουλ χωρις κωλο
Κολωνού 30Β μελαχρινη ομορφη κοπελα αλλα την εκοψα καπως κοιμησμενη 15ε φουλ χωρις κωλο
Κολωνού 32Α μελαχρινη κοπελα,σχετικα αδιαφορη με εσωρουχα και καλτσες δαντελοτες 15ε φουλ χωρις κωλο
Κολωνού 32Β ξανθια κοπελα νταρντανα ψηλη αλλα ομορφη στο προσωπο 15ε φουλ χωρις κωλο
Κολωνού 32Γ (& Λεωνίδου) μια μελαχρινη πολυ αδυνατη κοπελα(πρεπει να ηταν γυρω στα 45 κιλα μετα βιας)γυρω στα 17-18 την εκοψα 15ε φουλ χωρις κωλο
Κολωνού 27Β δυο κοπελες μαζι αναγκαστικα, μια ειπε η τσατσα δεν μπορεις να παρεις  :idiot: μελαχρινες, η μια κοντουλα ψιλοκαλη, η αλλη ψηλη με πατσιες, μπαζακι 30ε και οι δυο μαζι(γιατι μια μονη της δεν μπορουμε να παρουμε ειπαμε)
Κολωνού 27Β (υπόγειο) μια μελαχρινη αστα να πανε.... :zombie:15ε φουλ χωρις κωλο
Κολωνού 27Α  αδιαφορη κοπελα 15ε φουλ χωρις κωλο
Λεωνίδου 28 πανω τζωρζια 10ε και τον κωλο τον παιρνεις με 15 τωρα
Λεωνίδου 28 κατω μια ξανθια κοπελα με καρε θυμιζε λιγο στο προσωπο τζουλια 15ε φουλ χωρις κωλο
Ιάσωνος 20Β μια ψηλη μελαχρινη αδιαφορη 15ε φουλ χωρις κωλο
Ιάσωνος 33 μια ξανθια αλβανιδα(σιγουρα γιατι μιλησε με εναν αλλον αλβανικα και επιασα καποιες λεξεις)15ε φουλ χωρις κωλο
Ιάσωνος 46 2 κοπελες η μια psycho με μποτες και μια καλτσα δαντελοτη! :2funny: :idiot: και η αλλη πιο νορμαλ, μελαχρινες και οι δυο 30ε διαλεγεις αν θελεις μια
Ιάσωνος 46Β δυο κοπελες μια ξανθια και μια μελαχρινη 30ε διαλεγεις αν θελεις μια
Ιάσωνος 46Α δυο κοπελες χοντρες και ασχημες μελαχρινες. 30ε διαλεγεις αν θελεις μια 
αυτα......

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
εμενα μονο η φατςα μου αρεσει και μια φορα που την ειχα παρει πολυ ξεπετα ρε παιδια

την πηρα χθες το απογευμα, δεν λεω πολυ καλη εμφανιση η γκομενα... αλλα μην αγγιζεται και γενικα οχι οτι καλυτερο. επισης οταν τη ρωτησα πως τη λενε μου απαντησε " δεν θυμασαι ;;" εκανα το μλκ ... της λεω δουλευες αλλου πιο παλια ; μου λεει σε στουντιο.... ισχυει αυτο η μουφες ελεγε ;

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
την πηρα χθες το απογευμα, δεν λεω πολυ καλη εμφανιση η γκομενα... αλλα μην αγγιζεται και γενικα οχι οτι καλυτερο. επισης οταν τη ρωτησα πως τη λενε μου απαντησε " δεν θυμασαι ;;" εκανα το μλκ ... της λεω δουλευες αλλου πιο παλια ; μου λεει σε στουντιο.... ισχυει αυτο η μουφες ελεγε ;
Μετά το φυλής 92 όπου ηταν το καλοκαιρι, εθεάθη απο εκλεκτους πορνορεπορτερ του σαιτ στην βριλησσού ως ολίβια.  Η ίδια μου ειπε οτι δουλεψε και καπου αλλού στο ενδιαμεσο(δεν θυμαμαι, ίσως αμαλιάδα  :think: :think: )

Επισκέπτης
τι σου ειπε τυπε?
μαυρο δαγκωτο

Τυπε ειναι απο τις γκομενες τις προγραμματισμενες που μπαινουν μεσα και σου λενε: "Ξαπλωσε". Εγω δεν τα μπορω τα προγραμματισμενα, θελω να αυτοσχεδιαζω. Εκει αρχισε τις ειρωνιες του τυπου "τι θα γινει, θα κανουμε τιποτα;" και ολη αυτη τη συμπεριφορα που μου χαλαει το ρομαντζο. Σκασε και κανα χαμογελο μωρη, αφου με βλεπεις αγαπουλη... :cheesy:

Επισκέπτης
Τυπε ειναι απο τις γκομενες τις προγραμματισμενες που μπαινουν μεσα και σου λενε: "Ξαπλωσε". Εγω δεν τα μπορω τα προγραμματισμενα, θελω να αυτοσχεδιαζω. Εκει αρχισε τις ειρωνιες του τυπου "τι θα γινει, θα κανουμε τιποτα;" και ολη αυτη τη συμπεριφορα που μου χαλαει το ρομαντζο. Σκασε και κανα χαμογελο μωρη, αφου με βλεπεις αγαπουλη... :cheesy:

Kάτι τέτοιες δεν είναι για πολλά. Ντιλίτ και καταστροφή απορριμάτων, με τη μία.
Και μόνο που τα διαβάζω τσαντίζομαι...  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom