Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 264 άτομα (32 μέλη και 232 επισκέπτες)

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Παιδιά, έφοδος Αττικής σε Ντενιζόσπιτο (με καγκελόπορτα παρακαλώ!!) που ελέγχει-ανοίγει η ίδια. Από την άλλη πέρασα
από Αλκαμένους και είδα μία Μαρία (ξανθιά, άσπρη, με λιγάκι πιασίματα), ξέρει κανείς τι περιποίηση έχει?? η τσα2 έλεγε καλύτερη
από Ιβάννα (?!)

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
Το διόρθωσα...

...www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fwkaias-19/#jr_review_19835]double penetration[/url] (που λέει ο λόγος) με παντοπώλη στην Αμάντα (Φωκ19)
πυραυλε εκανε τιποτα προστυχο?εγω που την ειχα παρει στις αρχες μετρια πραγματα.ειναι αρχοντοπουτανα αλλα τυπικοτατη και μουνι πηγαδι

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
πυραυλε εκανε τιποτα προστυχο?εγω που την ειχα παρει στις αρχες μετρια πραγματα.ειναι αρχοντοπουτανα αλλα τυπικοτατη και μουνι πηγαδι

Ο ορισμός του πρόστυχου είναι σχετικός.

Και το εάν το μουνί είναι πηγάδι είναι επίσης σχετικό.

Γεγονός είναι ότι έχει κάνει πάνω από 300.000 χιλιόμετρα, ωστόσο είναι καλά συντηρημένη.

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
Ο ορισμός του πρόστυχου είναι σχετικός.

Και το εάν το μουνί είναι πηγάδι είναι επίσης σχετικό.

Γεγονός είναι ότι έχει κάνει πάνω από 300.000 χιλιόμετρα, ωστόσο είναι καλά συντηρημένη.
εχει κανει ρεκτιφιε και συχνα σερβις

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.936
Πόντοι
6.925
Λογικά η Μαίρη η νησιώτισα αρκετά νταρντάνα στα όρια της χοντρής έχει καμια 6-7 κιλά παραπάνω από όσα θα έπρεπε..
στο δωμάτιο τυπική αλλά όχι κ κομοδίνο έχει περιθώρια βελτίωσης.
το κακό είναι ότι όταν την ειχα πάρει πριν κανα εξάμηνο, στο αιδίο της είχαν φυτρώσει γένια 10 ημερών και καθότι καπνίστρια το δέρμα της κ η μούρη της βρώμαγαν τσιγαρίλα....

Είναι τσακωμένη με τα ξυράφια & αποτριχωτικές από χρόνια ή της είπαν ότι γένια 5 ημερών είναι της μοδός (αιδίο - πόδια - μηροί κλπ)

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Παίδες καλησπέρα & καλή εβδομάδα σε όλους ..

Μεσημεριανή βόλτα στην Διδύμου,

16(κάτω) ξανθό Gilf, εύσωμο κ  :tits: :tits:, νομίζω το όνομά της Αναστασία .. 20ευρά το μαλί, αλλά τις διακόψαμε στο φαγητό (η τσατσά μιλούσε, μασουλούσε κ ρεύονταν....  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:) Μπρρρρρ όπου φύγει-φύγει..
18 (κάτω) Βερόνικα ... Ότ,ι πάρεις 20ευρά ... ακάπωτα, τελειωτικά, πρωκτικά ... Ακόμη κ έτσι.. δεν συγκινήθηκε κανείς μας όπερ σημαίνει ... Τιγκανά...
18 (πάνω) Ανδριάννα .. πρώτη φορά που είναι όλα τα δωμάτια ΑΔΕΙΑ, στα πάνω από 2 χρόνια που την τιμώ...Κ αυτή ξαπλωμένη κ σκεπασμένη με μια κουβέρτα σε ένα δωμάτιο... :think: :think:
20 ..η Λόλα ...μετά-Milf που έχει τους fans της ... Respect ..  

Τελικά .. αποφάσισα κ ζέστανα την Ανδριάννα ... Κάπου 15 λεπτά στο δωμάτιο ...

:pipa2: :zfuck: :pipa1: :kissass: :fuck2:

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Παράθεση από: Mastoratzas στις 11/12/10, 21:09
Λογικά η Μαίρη η νησιώτισα αρκετά νταρντάνα στα όρια της χοντρής έχει καμια 6-7 κιλά παραπάνω από όσα θα έπρεπε..
στο δωμάτιο τυπική αλλά όχι κ κομοδίνο έχει περιθώρια βελτίωσης.
το κακό είναι ότι όταν την ειχα πάρει πριν κανα εξάμηνο, στο αιδίο της είχαν φυτρώσει γένια 10 ημερών και καθότι καπνίστρια το δέρμα της κ η μούρη της βρώμαγαν τσιγαρίλα....

Είναι τσακωμένη με τα ξυράφια & αποτριχωτικές από χρόνια ή της είπαν ότι γένια 5 ημερών είναι της μοδός (αιδίο - πόδια - μηροί κλπ)

Ελ(λ?)εινίδα είναι φίλε μου δεν το ξέρεις ότι όταν η Ελληνίδα κάνει παιδί συνήθως αρχίζει κ αδιαφορεί για την εμφάνισή της? εντάξει δεν είναι όλες έτσι αλλά έχω πολλά παραδείγματα από το φιλικό-επαγγελματικό μου περιβάλλον  :2funny:

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
εχτες το βραδυ εκανα επισκεψη στη Λαουρα στη μαραθωνος. ειχα ακουσει αρκετα πραγματα αλλα ειχα παει ακομα. πραγματικα ομορφη κοπελα με καλη διαθεση. το μονο που δεν μου αρεσε ηταν η πιπα μιας και ηταν στον αερα. παντος δειχνει οτι εαν την γνωρισεις καλυτερα θα εχει και ολο και καλητερη συμεριφορα.
θα ακολουθησει κριτικη...

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
εχει δοκιμασει κανεις την λουνα που αναφερουν καποιοι εντιμοι συναγωνιστες ρεπορτερ οτι δουλευει στο φ.71 και ειναι και πολυ μουνι?ανεβαστε και καμια κριτικη ρε παιδια

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
βριλησσια χαλανδρι υπαρχει κανα ρδελο? κανα στουντιο;;;; :headbang:

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Ρε φίλε, με τέτοια ψωλή στο avatar, γαμάς και απευθείας στο κέντρο απ'το σπίτι σου, τί ψάχνεις; :2funny: :2funny: :2funny:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
ειμαι χαλανδρι τωρα και εχω καβλες........τι να κανω;;;; :headbang:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Επιστροφή πριν από μερικές ημέρες από Ταϋλάνδη. Θα αρχίσουν οι τσάρκες στα γνωστά λημέρια. Αυτές οι απεργίες καθώς και η κρίση μας δυσκολεύουν αλλά ελπίζω ότι θα συνεχιστεί η καλή πληροφόρηση. Συναγωνιστές , γερά!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom