Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 287 άτομα (34 μέλη και 253 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Μεσημεριανη βολτα στη φυλης
134 μαρια ξανθο περιεργα διαστρoφικο πουτανακι
134α αντζι,ωραια επιδερμιδα,χυτο στηθος λιγο πλαδαρος πισινος γλυκο προσωπο
134β χριστινα,ξανθο κοριτσι με ωραιο στηθος αλλα μαλλον αχρωμη παρουσια
136 κατερινα,μελαγχροινη <<ισπανιδα>> που ειχα παρει στο 67 πριν πολύ καιρο
καιρο,διχως πρωτοβουλιες αλλα όχι και εντελως απορριπτεα
109β κατερινα η γυφτοπουλα
Πιπινου 65 η τροφαντη αλινα
80 ρωξανη
84β αλινα η μελαγχροινη λεπτη ελαφρα χαμηλοκωλα με το μαυρο μαλλι
86β αλεξανδρα
92 διδυμο για παρτουζα,ιωαννα με πρωκτικο και χριστινα η ξανθια που ανεφερα στη προηγουμενη ενημερωση,αρκετα ενδιαφερουσα
71α μπαρμπαρα
71β λουνα,καποια στιγμη θα το τολμησω γιατι μου παει..
Φωκαιας
17β η μαριλενα του professorx,σαν να ομορφηνε
19 αννα το ζουμπουρλουδικο ξανθο μωρο από 65β,αλκιβιαδου 16α καποια στιγμη,μαλλον μονιμοποιειται στη περιοχη
25α αλινα ,μελαγχροινη που εχω ξαναδει εδώ και επανελλημενα τα πρωινα τους προηγουμενους μηνες στη φυλης 84β,μαυρο μακρι μαλλι,ωραιο σουβλερο στηθος,μαλλον γαλαζια ματια και λευκη επιδερμιδα.Εδω θελω τη βοηθεια του   jocker γιατι θελω πολύ να μπουκαρω
25β μαργαριτα με πρωκτικο από το 84α και β ενιοτε

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Πρωινή "εκδρομή":

Φωκ. 25 κάτω: η Μαργαρίτα με το φουλ
Φωκ. 25 άνω: Μια γνωστή καμπυλόγραμμη με μακρύ μαύρο μαλλί, ακά & χύσιμο στα στήθη. Παίζει κυρίως στο κάτω & παλιότερα στο Φ.84
Φωκ. 19: Αλίνα, μπεμπέ - Λιλή
Φωκ. 17 άνω: Η Μαριλένα η οδοντογλυφίδα, καλή κοπέλα, δοκιμάσθηκε στο Φ.71α
Φωκ. 17 κάτω: Η Μπιάνκα, καλονή αλλά βιαστική.
Φωκ. 22: Τζένη & η ξανθιά κοντούλα με το φουλ.

Φυλ. 54 άνω: η Λαρίσσα, μια ξανθιά με μαύρες μύτες, αδύνατη
Φυλ. 66α: Η Σούζυ, μετριοκαλή παρουσία, άσχημες κριτικές.
Φυλ. 80: Η Ρωξάνη
Φυλ. 59: πάνω η Άννα κοκκινομάλλα, Νικόλ Κιντμαν σε καταψύκτη & κάτω μια Όλγα μέτρια
Φυλ. 65: πάνω ένα καλλίγραμμο κουκλάκι, μάλλον η Αντζελίνα που έπαιζε παλιότερα στο Φ.59. κοντούλα, ωραίο πρόσωπο, μικρό στήθος, υπερτροφοδοτούμενος κώλος. Κάτω η Νέλλυ, άλλαξε στέκι μαζί με τον πουστό-τσατσο
Φυλ. 67: η γνωστή ξινή Μαρία
Φυλ. 69: πάνω η Χριστίνα
Φυλ. 71: κάτω η Λούνα
Φυλ. 73: η Τάνια
Φυλ. 94: κλειστό
Φυλ. 92: η Γιάννα & ένα μέτριο ξανθό
Μ. Πρ. (αεοτοφωλιά): κλειστό
Μ. Πρ. 16: Μια καινούργια με κοτσίδα μέτρια/άχαρη
Φυλ. 86: κάτω η Αλεξάνδρα, πάνω η Μηχαέλα
Φυλ. 84: Πάνω η Αλέξια κάτω η Ξένια (παρτενερ της Αλεξάνδρας το απόγευμα στο πάνω)
Φυλ. 99: Ένα ξανθο, χοντρό τρανσιτ. Προς τιμήν της Υπηρεσίας που το ανέφερε πριν εμφανιστεί η/ο νεαρά/ος.
Φυλ. 109: άνω η Μαρίνα & κάτω ένα τσιγγανάκι χάλια
Φυλ. 134: άνω μια ξανθια με καρέ μαλλάκι, μπαζάκι, Ισόγειο η Άντζη & Υπογα μια Χριστίνα ξανθιά μέτρια, νοχελική
Φυλ. 136: μια Κατερίνα καμπυλόγραμμη, αδιάφορη.
Πιπ. 65: Η σπασαρχίδο Αλίνα

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Οχι κανονικη κοπελα κα μαλιστα αρκετα συμπαθητικη.
Νεαρη μελαχρινή με ισια μακρυα μαλλιά.
Ωραία.Καλή είδηση!!Μπράβο!Όταν κατέβω στην περιοχή θα το τσεκάρω. :thumbsup:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Μεσημεριανη βολτα στη φυλης

Φωκαιας
25α αλινα ,μελαγχροινη που εχω ξαναδει εδώ και επανελλημενα τα πρωινα τους προηγουμενους μηνες στη φυλης 84β,μαυρο μακρι μαλλι,ωραιο σουβλερο στηθος,μαλλον γαλαζια ματια και λευκη επιδερμιδα.Εδω θελω τη βοηθεια του   jocker γιατι θελω πολύ να μπουκαρω

Άστο καλύτερα.
Μπες στην Λούνα, που την λιγουρεύομαι και εγώ. Οπότε να έχουμε & κριτική σου, πριν πάω.
:grin:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
...Η Αφροδίτη από Φυλής 104παλιό, Βουλιαγμένης 83 και ξεπετοτριγγετοαλυσίδα;...

Μοιάζει απόλυτα στην εγχειρισμένη Αφροδίτη-Βουλιαγμένης 83, Συγγρού 144-ξεπετοτριγγετοαλυσίδα.

Έγραψα οτι η Αφροδίτη-Σαρρή είναι η Αφροδίτη-Ξεπετοτριγγετοαλυσίδα;
Αντιθέτως έκανα ερώτηση επί αυτού.Την ερώτησή μου την εξέλαβες ως βέβαιη αναφορά από μέρους μου.
Τρελένεσαι μόνος σου χωρίς να υπάρχει λόγος.Άσε τις συστάσεις λοιπόν.

Στην πρώτη ερώτηση υπάρχει κάπου ή (διαζευκτικό) και δεν το βλέπω??
Στη δεύτερη πρόταση υπάρχει κατάφαση και μάλιστα άστοχη και σου εξηγησα λίγο παραπάνω το γιατί..
Στην τρίτη πρόταση μου λες ότι τρελαίνομαι ενώ εσύ δεν ξέρεις να διατυπώσεις σωστά μία ερώτηση ή λες κάτι (όχι σοβαρό βέβαια - μπουρδελοκουβέντα γίνεται) που δεν ισχύει..   
Πάντως δεν υπήρχε κάποιο ίχνος ειρωνείας από την πλευρά μου, απλά πιστεύω ότι συγκεκριμένες ενημερώσεις είναι το 'δυνατό' σου σημείο και μέχρι εκεί. 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Φυλ. 65: πάνω ένα καλλίγραμμο κουκλάκι, μάλλον η Αντζελίνα που έπαιζε παλιότερα στο Φ.59.
Για Αντζελίνα δε ξέρω, για Αντζελα -την οποία και ψάχνω- δεν ήταν σίγουρα πάντως..

Επισκέπτης
25α αλινα ,μελαγχροινη που εχω ξαναδει εδώ και επανελλημενα τα πρωινα τους προηγουμενους μηνες στη φυλης 84β,μαυρο μακρι μαλλι,ωραιο σουβλερο στηθος,μαλλον γαλαζια ματια και λευκη επιδερμιδα.Εδω θελω τη βοηθεια του   jocker γιατι θελω πολύ να μπουκαρω
Αγνώστων υπηρεσιών.

Πρωινή "εκδρομή":
Φωκ. 19: Αλίνα, μπεμπέ - Λιλή
Τέως Μπεμπέ Λιλή.Συνετελέσθη αποκαθήλωση.

Στην πρώτη ερώτηση υπάρχει κάπου ή (διαζευκτικό) και δεν το βλέπω??
Στη δεύτερη πρόταση υπάρχει κατάφαση και μάλιστα άστοχη και σου εξηγησα λίγο παραπάνω το γιατί..
Την εγχειρισμένη Αφροδίτη (και όχι αναγκαστικά αυτή που εσύ έχεις στο μυαλό σου-απεγκλωβίσου ) την είχα πηδήξει στο Βουλιαγμένης 83 και μετά την πέτυχα στην Ξεπετοτριγγετοαλυσίδα.Πρώτα πήγε στην Ξεπετοτριγγετοαλυσίδα η τσατσά που δούλευε μαζί της στο Βουλιαγμένης 83 και μετά η Αφροδίτη.
Εσύ ψάξε για διαζευκτικά...
Η Αφροδίτη αυτή μοιάζει απόλυτα στην κοπέλα της φωτογραφίας.
Κάλλιστα οποιαδήποτε άλλη Αφροδίτη μπορεί να μοιάζει στην κοπέλα της φωτογραφίας.

nick025, σύνελθε παιδί μου! :2funny:
Το σύμβολο του ερωτηματικού στην Ελληνική γλώσσα είναι [size=20pt];[/size] και όχι [size=20pt]?[/size] !!! :woldman:
Θα σε βγάλω έξω από την τάξη και θα φωνάξω τον κηδεμόνα σου!

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Για ιστορικούς και μόνο λόγους...
Η Κλαίρη δούλευε αρχικά Αχαρνών 243 (κοντά στον Αγ. Νικόλαο), μιλάμε τώρα πριν 10 χρόνια.. Εκανε, όπως λένε φοβερό αυταρχικό, αν και δεν την είχα πάρει ποτέ σαυτό το πρόγραμμα.
Μετά,λόγω του νόμου που βγήκε για τα μπουρδέλα να απέχουν κάποια απόσταση από σχολεία και εκκλησίες, έφυγε από εκεί και πήγε Βουλιαγμένης 83.
Την είχα επισκεφτεί και εκεί (ο οποίος, τότε, οίκος είχε διαφορετική όψη, τώρα τον έχουν ανακαινίσει).
Είχε όμως αρχίσει ήδη η παρακμή και το τέλος για την Κλαίρη, που αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα υγείας και με τις κορτιζόνες που έπαιρνε είχε γίνει τετράπαχη! Παράλληλα άρχισε να αλλάζει και σαν χαρακτήρας, γίνονταν πιο αγενής και ανυπόμονη (εμένα πάντως μου είχε φερθεί πάντα άψογα).
Μετά έφυγε και από εκεί επιδή δεν τα έβρισκε στο νοίκι με τον ιδιοκτήτη...
Επειτα αγνοούνται τα ίχνη της, μετά το 2003-2004.
Ανεξαρτήτως τι αναμνήσεις έχει ο καθένας, κανείς δεν αμφισβητεί πως κάποτε ήταν πρώτο όνομα και είχε μεγάλη πελατεία. Μάλιστα είχε δώσει και μια μίνι συνέντευξη σε ένα playboy του 2001.
Αυτά για την ιστορία...

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Σύντομη περιήγηση στους αμαρτωλούς δρόμους της Φυλής με εμφανή την παρουσία των ΜΑΤ στον Αγιο Παντελεήμονα.
Διδυμου 27 όροφος ήταν η Νικολέτα Νο2 με το κάπως ατσούμπαλο σώμα με ακάποτο.Το ισόγειο ήταν κλειστό.
Διδύμου 18 υπόγειο ήταν η Άννα η ξανθιά που δούλευε ντουέτο με Βερόνικα στο Έλλης 3.Ακάποτο.
Διδύμου 8 όροφος ήταν η Εβελίνα η Λετονή απο Βέργας έχει δοκιμαστει΄και είναι καλή.Εδώ ανακοινώθηκε κανονικό πρόγραμμα ενώ στην Βέργας τραγουδούσε και ακάπελα.
Το ισόγειο ήταν κλειστό.
Φυλής 40 ήταν η Ιωάννα απο Άχιλλέως 51 με ακάποτο τελειωτικό και πρωκτικό.
Φυλής 54 οροφος ήταν ένα καινουριο πιπίνι με καστανά μακριά μαλλιά,αδύνατο.Με πρωκτικό και ακάποτο.Ψηνόμουνα να δοκιμάσω αλλά συνέχισα την βόλτα μου.
Φώκαιας 17 όροφος ήταν η Σελένα.
Φώκαιας 22 ισόγειο η Τζένη το γυφτάκι.Στο υπόγειο ήταν ένα καινούριο με ξανθά μετρίου μήκους μαλλιά,λευκό δέρμα,κοντή και αδύνατη.Όμορφη βασικό πρόγραμμα.
Φώκαιας 24 ήταν η κοντή, με μαύρα μαλλιά πιασμένα κοτσίδα,μεγαλοκοπέλα με ακάποτο και πρωκτικό.Ιδια με Παρασκευή απόγευμα.
Φώκαιας 27 ισόγειο ήταν η Μιχαέλλα.
Φώκαιας 25 όροφος 2 κοπέλες απο τα στούντιο κασσάνδρας όπως είπε η τσατσά ,οι στουντιάκηδες ας επιβεβαιώσουν αν η τσατσά είπε αλήθεια.Η πρώτη Πολωνέζα
με όνομα Νάντια πολύ εμφανίσημη.κατάξανθα μακριά μαλλιά,πρόστυχα εσώρουχα και σώμα με πολλά τατουάζ.69.Η δεύτερη ήταν η ίδια με Παρασκευή Πολωνέζα με όνομα Τζούλια,όχι εμφανίσημη σαν την πρώτη,με κοντά ξανθά μαλλιά η οποία είχε ως εξτρα τσιμπούκι τελειωτικό.
Φυλής 71 ήταν η Βίκη η Πολωνέζα απο Αλκαμένους 117.Ακάποτο και πρωκτικό.
Φυλής 92 δεξιό υπόγειο ήταν η κοπέλα με τα μακριά μαλλιά το λευκό δέρμα και τα πιασίματα.Και μαζί της ήταν ένα καινούριο μωρό με μαύρα μακριά μαλλιά πιασμένα κοτσίδα αδύνατο.Η πρώτη ακάποτο και πρωκτικό και η δεύτερη ακάποτο.
Φυλής 92 αριστερό υπόγειο μία καινούρια βλαχορουμάνα με κατάλευκο δέρμα,μαύρα μακριά μαλλιά,και πιασίματα.Βυζάρες μεγάλες αχλαδοτές Νο3 φυσικές με ωραία υφή.
Ακάποτο και πρωκτικό.Όνομα Φλωρεντίνα.Θα αναρτηθεί εντός ολίγου κριτική.

foujim

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
foujim η Αντριαννα ειναι οτι πρεπει για 'σενα.Την προηγουμενη Κυριακη που εκανα μια βολτα απο Φυλης φορουσε ασπρο φορεμα απο μονη της,οτι πρεπει για  :cum: :cum: :cum: :cum:. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αδερφε την αντριαννα την εχω χυσει μια φορα χωρις ιδιαιτερες εντυπωσεις ασε που μου φαινεται μουνιτσα προτοβουλιας
και οχι κανενα αβουλο πλασμα να το χυσω οπως γουσταρω εγω....

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
αδερφε την αντριαννα την εχω χυσει μια φορα χωρις ιδιαιτερες εντυπωσεις ασε που μου φαινεται μουνιτσα προτοβουλιας
λαθος φιλε.την αντριαννα την κανεις οτι θες

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Αγνώστων υπηρεσιών.
Τέως Μπεμπέ Λιλή.Συνετελέσθη αποκαθήλωση.
Λεει τιποτα αυτη η αλινα τεως Μπεμπέ Λιλή jocker?
Εγω την εχω πετυχει στο 65β ,αλκιβιαδου 16α και φωκαιας 19 και σχεδον παντα με διαφορετικα ονοματα.Ξανθουλα με θηλυκο σωμα και χαμογελο στο σαλονι.Αν και βλεπω οτι γραφεις αγνωστων υπηρεσιων..
Υ.Γ Sarouman μ εχει εντυπωσιασει η ειλικρινεια με την οποια γραφεις τις κριτικες σου

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
τζοκερχ και πάλι δε βγάζω άκρη.. :cheesy:  :cheesy:  :grin:  :grin:
οπως και να 'χει απεγκλωβίζουμε τη συζήτηση προς όφελος συναγωνιστών και ημών, αν και από την κουβέντα μας αυτή προέκυψαν ενδιαφεροντα στοιχεία και αναμνήσεις..
για το ερωτηματικό έχεις απόλυτο δίκιο.. ;)  :s&m_3:  :s&m_3:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Υ.Γ Sarouman μ εχει εντυπωσιασει η ειλικρινεια με την οποια γραφεις τις κριτικες σου

Σε ευχαριστώ πολύ.
Πάντως προσπαθώ να είμαι περισσότερο περιγραφικός και λιγότερο εντυπωσιακός. Ελπίζω να βοηθώ λιγάκι..

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Λεει τιποτα αυτη η αλινα τεως Μπεμπέ Λιλή jocker?
Εγω την εχω πετυχει στο 65β ,αλκιβιαδου 16α και φωκαιας 19 και σχεδον παντα με διαφορετικα ονοματα.Ξανθουλα με θηλυκο σωμα και χαμογελο στο σαλονι.Αν και βλεπω οτι γραφεις αγνωστων υπηρεσιων..

Φίλε xilnik,

Το "αγνώστων υπηρεσιών" ήταν για την Αλίνα από Φωκ. 25 άνω.

Για την Μπεμπέ-Λιλή, λέει ο jockerx, την δοκίμασε & απογοητεύτηκε. Εξού & η αποκαθήλωση!

Αυτά.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

Η ειλικρίνειά σου είανι αφοπλιστική, κ. Φουτζήμ...

Η ειλικρίνειά σου συναγωνίζεται την εκτελεστική σου δεινότητα.

Σε παραδέχομαι που ξέρεις τι θέλεις, όχι σαν άλλους που άλλα θέλουν, άλλα σκέφτονται και άλλα κάνουν...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom