Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 163 άτομα (4 μέλη και 159 επισκέπτες)

kaulias20

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καμια απαντηση για εμενα τον ταλεπορο συναθλιτη?

Επισκέπτης
Φυλής 71πάνω:
αντί της [size=20pt]1[/size] Σάντρας της Πολωνέζας της νταρντάνας δηλαδή που είχα δει την προηγούμενη Παρασκευή εκεί και τον έκοψα (καστανή χαριτωμένη με μπουτάρες σφιχτές για πολλή χούφτωμα κοντό μαλλάκι, χαριτωμένο πρόσωπο και πολύ περιποιημένη με πολύ ωραίες γόβες και βαμμένα νυχάκια) μια [size=20pt]2[/size] καλούλα λεπτή μοντελέ ομορφούλα ξανθιά αλλά όχι γκάβλα σαν την Αννα 71 κάτω
1.Μήπως εννοείς την Βίκυ την "Πολωνέζα" από Αλκαμένους 117...η περιγραφή σου ταιριάζει.
2.Πιθανότατα ήταν η Αλίνα-παπάκι από Φυλής 84 1ος και Φώκαιας 17 άνω μετέπειτα.Έβαψε το μαλλί ξανθό. 

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
1.Μήπως εννοείς την Βίκυ την "Πολωνέζα" από Αλκαμένους 117...η περιγραφή σου ταιριάζει.
2.Πιθανότατα ήταν η Αλίνα-παπάκι από Φυλής 84 1ος και Φώκαιας 17 άνω μετέπειτα.Έβαψε το μαλλί ξανθό. 
Αλινα ηταν γιατι  την  ρωτησα πως  την  λενε  και μαλιστα  μου  ειπε γιατι  ρωτας..
Μαλιστα  μου  ειπε  οτι  ειναι απο  Τσεχια. Κατι  μου  εκανε  μεσα  μου  για  να περασω αλλα  εφυγα.
Δυο Αλινες  υπαρχνουν  την  αλλη  την  ξερω  στο  92  κατω και  στο  65  επανω  αυτην δεν  την  εχω  δει  παλι αν  και  δεν  παω  στα  ξεπετατζιδικα.....

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
[Φυλής 71πάνω:
αντί της 1 Σάντρας της Πολωνέζας της νταρντάνας δηλαδή που είχα δει την προηγούμενη Παρασκευή εκεί και τον έκοψα (καστανή χαριτωμένη με μπουτάρες σφιχτές για πολλή χούφτωμα κοντό μαλλάκι, χαριτωμένο πρόσωπο και πολύ περιποιημένη με πολύ ωραίες γόβες και βαμμένα νυχάκια) μια 2 καλούλα λεπτή μοντελέ ομορφούλα ξανθιά αλλά όχι γκάβλα σαν την Αννα 71 κάτω]

στο 117 μια φορά έχω πάει κ ηταν άλλη αλλά τωρα που το λες να πάω μπας κ την βρω  :)
στο 71άνω πάντως εχθές ήταν η Ελληνίδα τσατσά με τα γιαλάκια με χιούμορ πάντα αλλά αν ήταν το παπάκι ή κάποια άλλη Αλίνα δεν το γνωρίζω για σίγουρα ίσως να την έχω ξαναδει σε κάποιο από τα 84 ή 86.
επίσης σε ένα της Τροφωνίου ήταν μια Αλλοδαπή τσατσά που την έχω ξαναδεί κάπου κ η οποία δείχνει να είναι Ρωσσίδα είναι όμορφη κ πολύ πιο σεξυ από την κοπέλα που δούλευε εχθές.  :pipa1:

@kaulias: μήπως εννοάς την Τζούλια με το σκουλαρίκι στο γατί της και στο στόμα?το κοντουλικο για πολλή καβαλαρία?:-) εχθές απόγευμα δεν την είδα στο πάνω ήταν η Νάταλι (αν και με τουπέ μου είπε φίλος μέσα ήταν εχθές vfm)και στο κάτω μια καινούργια για μένα με κοντό μαλλί το γράφω πιο πάνω...

ptr2112

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Παιδια μηπως ξερει κανεις καθε ποτε ειναι η νταρντανα η μαιρη απο το Φυλης 54β

Ευχαριστω!!!!!!!!!

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Παιδια μηπως ξερει κανεις καθε ποτε ειναι η νταρντανα η μαιρη απο το Φυλης 54β

Ευχαριστω!!!!!!!!!

Πρωινά μέχρι τις 16:45 θα την βρείς λογικά
τσέκαρε αν έχει ξυρίσει το γατάκι της γιατί όταν την ειχα παρει εγω πριν κανα εξάμηνο μου έγδαρε το εφηβαίο:-)
επίσης τσέκαρε αν επαψε να μυρίζει τσιγαρίλα η μούρη της
κατα τα άλλα ανήκει στην κατηγορία ''ποπο παιδί μου τισαι εσυ'' με τις μπουτάρες της και την κολάρα της τρώει όλο το φαϊ της βλέπεις
VFM πάντως και την έχω πάντα στα υπόψη ειναι καλό κορίτσι!

ptr2112

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Λεω να παω μια βολτα σαββατο δουλευει...?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Πρωινή η μαλλον μεσημεριανή τσάρκα στην οδο φυλής.. γυρω στης 1 η ωρα...

Φυλης 80-  Μπάζο.
Φυλης 65    η ξανθια που δουλευε προχτες στο φυλης 80,δεν ειπε ονομα.
Φυλης 69-  Χριστίνακι
Φυλης 69β  Μπιάνκα, οχι η ισπανίδα ρουμανακι μετριο σε εμφάνηση.
Φυλής 84Α,  Αννα η ξανθουλα,ομορφη αλλα ηλιθια συμπεριφορά.
Φυλής 71Α,  Ευα ψηλη ξανθια νταρντανογυναίκα, ακαποτο ,κωλαρακι μες το 20ρικο.
Φυλης 92 Β, Η πατσαβουρα η Στελλα που ειχα παρει της προαλες ,μακρια εβαψε το μαλι μαυρο.
Φυλης 92 Α  Αλεξάνδρα.
Φυλης 71Α    Ξανθια ρωσιδα ,εντυπωσιακη εμφάνιση  με τραβηξε πολυ ο κωλαρα που ειχε σαν αυτη της λαρισα ρικέλμε  :kissass:,κωλος για φιλημα,πηδημα και ολα μαζι.. Λυπηθηκα τα λεφτα ομως...  :headbang: :headbang: :tickedoff:

Φυλής 71 Γ,  παρακμιακο σπιτη και μπαζοπουτανα, μακρια...

Αυτα για τα πρωινα...      :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Απο φωκαίας  δεν περασα λογο μπαζοθύεαλας...  :birdman: :birdman: :jerking:

dragon fly

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

Φυλης 80-  Μπάζο.
Φυλης 65    η ξανθια που δουλευε προχτες στο φυλης 80,δεν ειπε ονομα.
Φυλης 69-  Χριστίνακι
Φυλης 69β  Μπιάνκα, οχι η ισπανίδα ρουμανακι μετριο σε εμφάνηση.
Φυλής 84Α,  Αννα η ξανθουλα,ομορφη αλλα ηλιθια συμπεριφορά.
Φυλής 71Α,  Ευα ψηλη ξανθια νταρντανογυναίκα, ακαποτο ,κωλαρακι μες το 20ρικο.
Φυλης 92 Β, Η πατσαβουρα η Στελλα που ειχα παρει της προαλες ,μακρια εβαψε το μαλι μαυρο.
Φυλης 92 Α  Αλεξάνδρα.
Φυλης 71Α    Ξανθια ρωσιδα ,εντυπωσιακη εμφάνιση  με τραβηξε πολυ ο κωλαρα που ειχε σαν αυτη της λαρισα ρικέλμε  :kissass:,κωλος για φιλημα,πηδημα και ολα μαζι.. Λυπηθηκα τα λεφτα ομως...  :headbang: :headbang: :tickedoff:

Φυλής 71 Γ,  παρακμιακο σπιτη και μπαζοπουτανα, μακρια...

Αυτα για τα πρωινα...      :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Φίλε μου μπορείς να περιγράψεις λίγο εμφανισιακά την Αλεξάνδρα από Φυλής 92Α;

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175

Φυλης 80-   Μπάζο.
Φυλης 65    η ξανθια που δουλευε προχτες στο φυλης 80,δεν ειπε ονομα.
Φυλης 69-   Χριστίνακι
Φυλης 69β   Μπιάνκα, οχι η ισπανίδα ρουμανακι μετριο σε εμφάνηση.
Φυλής 84Α,  Αννα η ξανθουλα,ομορφη αλλα ηλιθια συμπεριφορά.
Φυλής 71Α,  Ευα ψηλη ξανθια νταρντανογυναίκα, ακαποτο ,κωλαρακι μες _το 20ρικο.
Φυλης 92 Β, Η πατσαβουρα η Στελλα που ειχα παρει της προαλ_ες ,μακρια εβαψε το μαλ_ι μαυρο.
Φυλης 92 Α   Αλεξάνδρα.
Φυλης 71Α    Ξανθια ρωσιδα ,εντυπωσιακη εμφάνιση   με τραβηξε πολυ ο κωλαρα που ειχε σαν αυτη της λαρισα ρικέλμε  :kissass:,κωλος για φιλημα,πηδημα και ολα μαζι.. Λυπηθηκα τα λεφτα ομως...  :headbang: :headbang: :tickedoff:

Φυλής 71 Γ,  παρακμιακο σπιτη και μπαζοπουτανα, μακρια...

Αυτα για τα πρωινα...      :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
μεγάλε,ο δαίμων του πληκτρολογίου σε επισκέπτεται συχνά..
:rockon:  :rockon:  :rockon:

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Λεω να παω μια βολτα σαββατο δουλευει...?

εγω Σαββάτο την είχα πάρει λογικά αν δεν έχει περίοδο εκεί θα είναι η Μαίρη του ΦΥΛ54κάτω
Αν δεν, ρωτα την ασπρομαλλούσα τσατσά δεν είναι στριμένη θα σου πει....

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Μια σύντομη ιστορία...
Περνάω από γνωστό οικο ανοχής στην περιοχή των Πατησίων, μεταμεσονύκτια ώρα. Το μαγαζί άδειο. Η κοπέλα στο δωμάτιο. Στέκομαι μπροστά σε μια ανοικτή πόρτα δωματίου. Εμφανίζεται η τσατσα, 60άρα,χάλια φάτσα, αλλά με καλό σωματάκι. Ήθελε να μπεί στο δωμάτιο που στεκόμουν μπροστά για να καθαρίσει και ευγενικά μου χαιδεύει την κοιλιά. Τι το ήθελε? Εγώ ο ανώμαλος κάβλωσα. Ασυναίσθητα μπαίνω μέσα στο δωμάτιο και της πιάνω τον κόλο. Κάθισε, χαμογέλασε, αλλά ξαναβγήκε να φέρει κάτι που είχε ξεχάσει. Της λέω θέλω να μαμήσω τώρα, μου λέει, έλα καλέ, εσύ θες νεα κοπέλα, τι θες απο μένα 60 χρονών γυναίκα, αλλα μέσα στο νάζι και το χαμόγελο. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν δεν άνοιγε η πόρτα και δεν εμφανιζόταν ο Κινγκ Κον... , η κοπέλα που είχε βάρδια, η οποία ορμηξε πάνω μου και άρχισε να τρίβεται, οπότε την κοπάνησα. Πλάκα είχε πάντως.
Είχε πτέ κανένας συνάδελφος καμία περίεργη εμπειρία με τσατσα?
Υ.Γ. 14 χρόνια στην μπουρδελότσαρκα πρώτη φορά μου συνέβει και εμένα.  

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Μέτα απο προθέρμανση με την βουλγάρα Νταιάνα απο Αλκιβιάδου 16Α κατηφόρησα προς Μεταξουργείο σήμερα πρωινή βάρδια.Τι το ήθελα!!
Μεγ.Αλεξάνδρου 22 ισόγειο η εύσωμη αλβανίδα απο τον όροφο με κώλο.Επάνω ήταν μια καινούρια αλβανίδα πιο παχουλή με κώλο και αυτή.
Ιάσωνος 44 ήταν μια καινούρια μη γνωρίζουσα καθόλου ελληνικά κατά την τσατσά Μιχαέλλα στο όνομα.Αδιάφορη σε εμφάνιση και η τσατσά χτύπησε την πόρτα και έδιωξέ την κοπέλα που ήταν μέσα χωρίς να προλάβει να τελειώσει ο αλλοδαπός που ήταν στο δωμάτιο.
Ιάσωνος 46 μεσαίο ήταν η κοπέλα η μελαχρινή που είναι συνήθως εκεί πρωινά με ακάποτο.Σε εμφάνιση είναι απλα όμορφη έφυγα να συνεχίσω την τσάρκα και γύρισα να την δοκιμάσω.Την λένε Άννα απο Ρουμανία και είναι γύρω στα 27-28 ετών.Τσιμπούκι στα 3 δεύτερα και μετά αμέσως καπότα οπού την σταμάτησα και της είπα να συνεχίσει.
Το τσιμπούκι της να ήταν βία άλλα 8 δεύτερα.Απέφευγε γενικά γλύψιμο και στήνονταν άβολα για να μην μπορείς να χουφτώνεις.Την πήρα λίγο απο πάνω,πισοκολλητό
και κανονικό με αυτήν να ξεφυσάει και να λέει οτι κάνει ζέστη και να κοιτάει το ρολόι,Σημειωτέον οτι σε όλες τις επισκέψεις μου πριν πάω κάνω μπάνιο και βάζω και αποσμητικό.Με ξενέρωσε απίστευτα και πήγα να το σώσω με τσιμπούκι αυτή πιο πολύ τον έπαιζε παρά ρουφούσε και ξεφυσούσε.Άστο της λέω κοπέλα μου την βάζω ανάσκελα και τον παίζω με καπότα και τελείωσα.Μέτριο πήδημα και δεν την συνιστώ σε κανέναν συναγωνιστή.Μην παρασυρθήτε αν την δείτε με string και μπείτε.Μακρυά!!
Ιάσωνος 37 η Δήμητρα με λευκά δαντελένια εσώρουχα σαν νύφη.Στο τσακ ήμουν να μπω αλλά μπήκα τελικά στην βλαμμένη.Θα την τσεκάρω όμως λίαν συντόμως.
Επάνω ήταν ένα όμορφο μελανουράκι κοντό προσ κανονικό αδύνατο με μακρυά μαύρα μαλλιά κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 30 απέξω ήταν στημένοι τοξικομανείς και τρυπιότανε,δυστυχώς κατεβήκανε και πιο κάτω τώρα και εννοείται οτι ήταν και στο γνωστό σημείο απέναντι απο Ιάσωνος 1.Ιάσωνος 30 λοιπών ήταν μια μελαχρινούλα με πιασιματάκια στο υπόγειο.
Ιάσωνος 27 υπόγειο ήταν μια πλαδαρή κοπέλα.Λεωνίδου 28 στον όροφο ήταν μια Λίντα η Λίνα μιλφ κανονικού βάρους που έδεινε κώλο με 10 ευρώ.
Ιάσωνος 20 ασανσέρ μία κοπέλα εύσωμη με τσαμπουκά μας τράβαγε να μπούμε δωμάτιο.Ιάσωνος 20 μεσαίο ένα πολύ όμορφο πιπινάκι με κοτσιδάκι πολύ αδύνατο αλλά πολύ γλυκούλι μας αυτοπαρουσιάστηκε.Στο δεξιό ήταν επίσης μια μουνάρα καινούρια ψιλή καστανόξανθη με μακρια μαλλιά και αδύνατη με tatoo στο μπράτσο της με κανονικό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 19 ισόγειο ένα πιπίνι με μακριά μαλλιά όμορφο και αυτό.Επάνω ήταν μια κοπέλα με ανταύγειες και πρόστυχα εσώρουχα με αλυσιδίτσα στο κώλο.
Κολωνού 27 όροφος μελαμψή κοπέλα με πιασίματα και χώρισμα στα μπροστινά δόντια την είχα πάρει πριν ένα χρόνο περίπου με όνομα Σόνια καλή μέσα!
Στο υπόγειο ήταν μια κοπέλα ίδια με την άλλη αλλά πιο κοντούλα και λίγο πιο αδύνατη.Στο ισόγειο κάτι αδιάφορο.
Κολωνού 32 όροφος μια κοπέλα με απλανές βλέμμα αγελάδας με πατσοκοιλιά μετριού βάρους όμως με ακάποτο στο πρόγραμμα.Και κάτω μια παχουλούλα με όμορφο πρόσωπο,ξανθούλα.
Στο λεωνίδου 6 μια κοντούλα μετρίου σωματικού βάρους με χούφτωσε και επέμενε να περάσω. Στο Ακομινάτου μωρό με καστανόξανθα μακριά μαλλιά
το οποίο το έχω δοκιμάσει παλιά και στο Ρεμούνδου όροφος με ακάποτο.Μέσα ειναι gfe και το συνιστώ αν το πετύχετε καλύτερα να είχα μπεί σε αυτήν η στη Δήμητρα τέσπα.
Στο Κωλοκυνθούς 38β το πιπινάκι έλειπε και ήτανμια νεαρή κοπέλα με πάρα πολύ ευμεγέθη κώλο τίγκα στην κυταρρίτιδα ,καινούρια αδιάφορή.Επάνω ήταν η γνωστή άσχημη φαφούτα κοπέλα που είναι τελευταία εκεί.Στο κωλοκυνθούς 63 μία παχουλή ξανθιά με special περιποίηση κατα την τσατσά και κώλο.Το μπροστινό με την Σιγκαπουριανή κλειστό.
Αχιλλέως 51 ένα καινούριο με όνομα Βανέσσα με όμορφα βυζάκια αδιάφορο πρόσωπο και μέτριο σώμα σαν την Ιωάννα περίπου.Ακάποτο κώλοςκαι ισπανικό.
Αχιλλέως 48 και Μαραθώνος η Έλενα λεπτή,ξανθιά με ακάποτο όχι καλή μέσα.Και στο Μαραθώνος 59 ήταν η Λάουρα με έντονο μακιγιάζ και μαλλί βαμμένο με αποχρώσεις.
Εύχαριστω για την προσοχή σας!!

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
γνωριζει κανενας αν δουλευει σημερα η μαρια ιασωνος 43 η ξανθια με τις βυζαρες που εχουν γραψει στις κριτικες :helpplea: :helpplea: :helpplea:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Στο Κωλοκυνθούς 38β το πιπινάκι έλειπε και ήτανμια νεαρή κοπέλα με πάρα πολύ ευμεγέθη κώλο τίγκα στην κυταρρίτιδα ,καινούρια αδιάφορή.Επάνω ήταν η γνωστή άσχημη φαφούτα κοπέλα που είναι τελευταία εκεί.
τυπε τι ωρα πηγες?
γιατι τις τελευταιες φορες που ειχα περασει δεν ειχε φαφουτα εκει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom