Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 225 άτομα (17 μέλη και 208 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η υπηρεσία  είναι αυτή  που  κάνει κουμάντο  στο  μαγαζί….
Αν  η κοπέλα δεν  είναι  καλή  την  μαυρίζη  στο αφεντικό  και  στέλνουν  άλλη
Η   απογευματινή   (  ΑΓΓΕΛΙΚΗ )  είναι  όντως  καλή στο  200.Oσο για  την  πρωινή  είναι πάρα πολύ αυστηρή με  τον   χρόνο  και  ας  είσαι  ο  καλύτερος  πελάτης…
Το  έχω  βιώσει  πάρα  πολύ   με  την  πρωινή   (  Λίνα )   αν  λέμε για  αυτήν…..

Ακριβως. Και εγω για την κυρα Αγγελικη ομιλω.
Η πρωινη μπορει να ειναι οτι θελει (αυστηρη) οπως και εγω μπορω να ειμαι
οπως θελω (απων απο το μαγαζακι της)  ;)
Καθε δραση εχει και μια αντιδραση περι τον 3ο νομο του Νευτωνα
Φυσικοι νομοι.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
παιδια την ριτα την τσιμπυκοπνιχτρα που εργαζοταν αλκαμενους και διδυμου και για καποια φαση αποσπαση σε στουντιο δε θυμαμαι τωρα με τι ονομα την εχει εντοπισει κανεις πουθενα :think:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ποιος τα λέει αφτά ρε φίλε πλακα μας κάνης? πρίν 20 χρόνια γίνόντουσταν αφτά η γκόμενά μου εμένα μισή ρουμάνα είναι ξέρεις τι σπίτια και τι λεφτά έχουνε στείλει όλες αφτές επάνω? στα χωριά τους βόσκανε πρόβατα και τρώγανε και φάπες και δε λέγανε κουβέντα όχι εδώ που κονομάνε και το παίζουνε και πριγκήπισσα σίση μη αφτό μη το άλλο. μόνες τους έρχονται ν ακάνουνε καμηά αρπα΄χτή για 3-4 χρόνια και να μη ξαναδουλέψουνε μετά όλη τους τη ζωή ξέρω τι σου λέω.
σωστο αυτο που λες αλλα εν μερει...τελοσπαντων,καληνυχτω ολους γιατι ειναι μεγαλο (και αλλο ) θεμα πως και τι γινεται κι ερχονται εδω...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
σωστο αυτο που λες αλλα εν μερει...τελοσπαντων,καληνυχτω ολους γιατι ειναι μεγαλο (και αλλο ) θεμα πως και τι γινεται κι ερχονται εδω...

Στα αρχίδια μας πως έρχονται και τι κάνουν εδώ.Εεν είμαστε Μ.Κ.Ο. Εγώ σκάω το γαμημένο το 20ρι ή όχι? Από τη στιγμή που το σκάω θέλω την ανάλογη υπηρεσία. Αν δεν την προσφέρει στο φουλ, εγώ γιατί να δώσο την τιμή στο φουλ? Δεν έχω απαίτηση να είναι σε διάθεση οκ. Και αυτή να μην έχει απαίτηση να εισπράξει 20ρικο. Να κατεβάσει την τιμή τη μέρα του ντεφορμαρίσματος στα 10 ή στα 5.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παιδιά τσάμπα τσακώνεσθε.

Η μία ιερόδουλος απο την άλλη μπορει να απέχει οσο η μέρα απο την νύκτα.

Απλα να είσθε ρεαλιστές. "Βαριόμαστε να κάνουμε προσεκτική τσάρκα ή να κατέβουμε και δευτερη αλλα και τρίτη φορα Φυλής πρίν μπουμε να γαμήσουμε"

Ο κόσμος ο οποιος δεν θελει και εχει κολλημα με το να πιασθει κοροιδο...(οπως ακριβως εμφανιζεσθε και εσεις να εχετε κολλημα με αυτο αρνουμενοι να καταπιειτε το χαπι) και ολα αυτα τα λεω φιλικα.
Ο κοσμος αυτος λοιπον... παει... βλεπει.... συγκρατει 4-5 ονοματα που γουσταρε... ερχετε πισω...βλεπει στο σαιτ τι γινεται...
τι ακουγεται για αυτην.... κτλπ. Και την δευτερη φορα παει για καταθεση.

Ειδαλλως αν θες να το παιξεις στην τυχη μην βγαινεις να παραπονιεσαι... λογικη δεν ειναι ρε παιδια?
Αυτο δεν λεει η λογικη? Η κανω λαθος?

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
Στα αρχίδια μας πως έρχονται και τι κάνουν εδώ.Εεν είμαστε Μ.Κ.Ο. Εγώ σκάω το γαμημένο το 20ρι ή όχι? Από τη στιγμή που το σκάω θέλω την ανάλογη υπηρεσία. Αν δεν την προσφέρει στο φουλ, εγώ γιατί να δώσο την τιμή στο φουλ? Δεν έχω απαίτηση να είναι σε διάθεση οκ. Και αυτή να μην έχει απαίτηση να εισπράξει 20ρικο. Να κατεβάσει την τιμή τη μέρα του ντεφορμαρίσματος στα 10 ή στα 5.
Μεγαλεεεε  μα  αρεσης......!

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
Παιδιά τσάμπα τσακώνεσθε.

Η μία ιερόδουλος απο την άλλη μπορει να απέχει οσο η μέρα απο την νύκτα.

Απλα να είσθε ρεαλιστές. "Βαριόμαστε να κάνουμε προσεκτική τσάρκα ή να κατέβουμε και δευτερη αλλα και τρίτη φορα Φυλής πρίν μπουμε να γαμήσουμε"

Ο κόσμος ο οποιος δεν θελει και εχει κολλημα με το να πιασθει κοροιδο...(οπως ακριβως εμφανιζεσθε και εσεις να εχετε κολλημα με αυτο αρνουμενοι να καταπιειτε το χαπι) και ολα αυτα τα λεω φιλικα.
Ο κοσμος αυτος λοιπον... παει... βλεπει.... συγκρατει 4-5 ονοματα που γουσταρε... ερχετε πισω...βλεπει στο σαιτ τι γινεται...
τι ακουγεται για αυτην.... κτλπ. Και την δευτερη φορα παει για καταθεση.

Ειδαλλως αν θες να το παιξεις στην τυχη μην βγαινεις να παραπονιεσαι... λογικη δεν ειναι ρε παιδια?
Αυτο δεν λεει η λογικη? Η κανω λαθος?

ΣΩΣΤΟς (ΕΝ ΜΕΡΕΙ) (εξαρταται και απο την καυλα της στιγμης)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Χτες μετά από αρκετό καιρό κατέβηκα Φυλής. Καλά, δεν ξέρω αν φταίει που είχα αρκετό καιρό να πάω και δεν θυμάμαι, αλλά χάλια η κατάσταση.Καταρχήν, σχεδόν όλα ήταν κλειστά κατά τις 8! Δεν ξέρω γιατί.Μετά, η κατάσταση στους χώρους αναμονής τραγική.Τεκές από ντουμάνια από καπνό.Δεν μπορούσες να αναπνεύσεις.Κατά τα άλλα η πρόεδρος των εκδιδομένων μιλάει για δικαιώμα,οχι για τις υποχρεώσεις τους.Επίσης σχεδόν σε όποιο πήγα άφηναν και Πακιστανούς,μαύρους, άσπρους, ό,τι ράτσα θες.Δεν είμαι ρατσιστής αλλά δε νομίζω όλοι αυτοί να έχουν βιβλιάρια υγείας,ασφαλίσεις, κλπ, ώστε να κάνουν και ανάλογες εξετάσεις.Παλιά σ'όποιο έμπαιναν έλεγαν ότι δέχονταν μόνο Έλληνες.Και κάτι πρέπει να γίνει με τους χώρους και τα δωμάτια.Πότε θα καταλάβουν οι τσατσάδες και οι τσάτσοι ότι πρέπει να τα ανακαινίσουν? Δεν μπορείς να γαμάς σε τρώγλες και βρωμιές.Το καταλαβαίνετε επιτέλους? Έφυγα άπραγος, μια και ξενέρωσα αρκετά...
εκανε ντου η δημοτικη και εψαχνε για τασακια
που καταντησαμε να πηγαινουν στα μπουρδελα και να ψαχνουν ποιος καπνιζει
τυπε η φυλης μπροστα στα αλλα μπουρδελομερη ειναι σαν την εκαλη  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• mouseio.jpg
    mouseio.jpg
    20,5 KB · Εμφανίσεις: 28

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε την ψηνω ακομη.
Ειναι απιστευτο πουρο η κυρα αγγελικη!!  :rockon: :rockon: :rockon:
Φανταζομαι να φιλαω την γερικη γλωσσα της και τρελαινομαι δικιε μου  :cum: :cum: :cum:
σωστος τυπε
αρχισες και εσυ να βλεπεις τα καλα των φρικοπουρων :2funny:

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Απογευματινό επιλεκτικό πορνό-σκάουτινγκ Φυλής με εξω-φορουμικό στέλεχος

Διδύμου 8πάνω: μια νέα για μένα χοντρή μεσήλικη τσατσά στριμένη και αυτή με μια καινούργια για μένα κοπέλα με κοντό μαλλάκι καλούλα ήτανε

Διδύμου 8κάτω: Αλεξάντρα η γνωστή με μαύρο μαλλάκι πολλή νόστιμη, δέρμα τέλειο φαίνεται στο σαλόνι τουλάχιστον είναι γκάβλα το μελανούρι τέρμα! το κακό είναι ότι έχει αδυνατίσει με αποτέλεσμα να χάσει και από τους βύζους...πάντως από ότι διαβάζω είναι ψυχρή μέσα…

Διδύμου 18κάτω: αντί της Βερόνικας (‘’θορηκτό Ποτέμκιν’’ μελαχρινής νταρντάνας βαρέων-βαρών με σφικτό κορμί και όλα τα λεφτά οι βυζούμπες της τεράστιες 5+) μια καστανή με κοντό μαλλί που έβγαζε επιδεικτικά την γλώσσα έξω για να μας γκαβλώσει τίποτα το ιδιαίτερο πάντως…

Έλλης3: H λίγο BBW Βερόνικα εδω-θορηκτό Ποτέμκιν :tits: με full πρόγραμμα μεγαααααλους βύζους συμπαθητηικό πρόσωπο αλλά έχει και κυτταρίτιδα στον πισινό  >:(

Φυλής 80:
μια καστανόξανθη την έχω δει και αλλού  

Στα αεριτζίδικα 84πάνω-κάτω, 86πάνω-κάτω δεν πηγαίνουμε ή πηγαίνουμε μόνο για μάτι

Φυλής 69κάτω:
H Μπιάκα η ανοιχτόχρωμη η Ισπανίδα και καλά  (το πάνω και το κάτω Φ69 είναι καθαρά μπράβο στους ιδιοκτήτες

Φυλής 71κάτω:
η Άννα το ξανθό μοντελέ μουνί μες την γκάβλα

Φυλής 71πάνω:
αντί της Σάντρας της Πολωνέζας της νταρντάνας δηλαδή που είχα δει την προηγούμενη Παρασκευή εκεί και τον έκοψα (καστανή χαριτωμένη με μπουτάρες σφιχτές για πολλή χούφτωμα κοντό μαλλάκι, χαριτωμένο πρόσωπο και πολύ περιποιημένη με πολύ ωραίες γόβες και βαμμένα νυχάκια) μια καλούλα λεπτή μοντελέ ομορφούλα ξανθιά αλλά όχι γκάβλα σαν την Αννα 71 κάτω

Αδάνων:
Η Συλβάννα η Βραζιλιάννα αυτοπαρουσιαζόμενη με τα ωραία βυζάκια της φόρα-παρτίδα χαριτωμένη δεν την λες αλλά είναι fuckable σίγουρα, μόλις την ρώτησα μέχρι τι ώρα θα είναι σήμερα το σκέφτεται λίγα δευτερόλεπτα και μου λεέι μέχρι τις 8!!!! Επειδή σου λέει αν του πω μέχρι τις 11-12 μπορεί και να πάει με άλλη…χαχα καλό αμέσως θυμήθηκα τις απάτες τις που περιγράφει ο JockerX  :)

Κνίδου:
Μια καστανή εμφανίσιμη με ταιριαστό για τον κανονικό σωματότυπο της βυζί

Φωκαίας 17 άνω:
Τα Σελίνια μονά τσε διπλά (Σελίνα-Σελένα-Σελίνια η γνωστή μουνάρα με τις μεγάλες μπάλες)

Φωκαίας 19:
Η μουνάρα milf που περιγράφετε τις τελευταίες μέρες όντως είναι βγαλμένη από Αμερικανική τσόντα στην τρίχα φτιαγμένη αλλά σε συνδυασμό και με την ανακαίνιση του μαγαζιού φοβάσαι να μπεις σε ώρες αιχμής (10άτομα περίμεναν να την δουν)

Φωκαίας 25κάτω: μου την έπεσε με τσαλιμάκια η Ντανιέλλα με τα μεγαλούτσικα βυζιά μοιάζει με χωριατοπούλα αλλά είναι γλυκούλα κ μπαμπάτσικη
λέει τίποτα μέσα?

Τροφωνίου και στα 4 μαγαζιά:
μέτριες παρουσίες κατεμέ πάντα

πάντως γενικά λίγες οι όμορφες απόψε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ευχαριστουμε Μαστορατζα.
Εισαι τυπος  :rockon:

Μια ερωτηση ομως... Μηπως ξερετε
αυτη απο Φωκαιας 19 αν δουλευει και Σαββατα απογευμα? Η πρωινα εστω?

Μου κινησατε την περιεργεια για αυτο το καινουργιο μουνακι και
θελω αν ειναι να περασω να την δω.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Φωκαίας 19:
Η μουνάρα milf που περιγράφετε τις τελευταίες μέρες όντως είναι βγαλμένη από Αμερικανική τσόντα στην τρίχα φτιαγμένη αλλά σε συνδυασμό και με την ανακαίνιση του μαγαζιού φοβάσαι να μπεις σε ώρες αιχμής (10άτομα περίμεναν να την δουν)
Ετσι είναι.Οσοι ανανεώνουν με δυνατά κομμάτια θα έχουν γεμάτα σαλόνια.
Οι υπόλοιποι θα βαράνε μύγες.Ετσι απλά...

kaulias20

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Διδύμου 18κάτω η κορασιδα που τρωει τα σπερματομπουγελοματα τι ωρες δουλευει?εχετε εντοπισει τιποτα αντυστιχο καπου αλλου??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom