Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 150 άτομα (2 μέλη και 148 επισκέπτες)

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
Τύπε τα πρωινά που παιζει μια ψιλη ξανθια ξερακιανη τσατσα μην πας.
Απο οσο εχω ακουσει και εχω δει κιολας ειναι ειρωνικη και κτυπαει πορτες
η δυναμωνει μουσικες προωρα.

Απο την αλλη τα απογευματα παιζει η Κυρα αγγελικη. Μεγαλη γυναικα.
Με γυαλακια... Πολυ καλη τσατσα... (αν ειναι ακομη δηλαδη γιατι δεν την εχω πετυχει)
Εχω πετυχει μια αλλη... που διαφημιζε την Σιμονα... που ειναι μελαχροινο με ωραιο κορμακι
και πιρσινγκ στο χειλακι....

Αν πετυχεις την τσατσα που σου λεω μπες μεσα οποια και αν ειναι η κοπελα τυπε!
Ειναι πολυ καλη και συζητησιμη... Ειχα παρει περυσι μια Βικτωρια μελαχροινη.
Για την οποια εχει γραψει και ο SPEED περυσι το καλοκαιρι.
Ειχε κατσει πολυ η κοπελα μεσα και χωρις καμια βιασυνη... περασα φοβερα.
ωραιος και αναλυση του τσατσου βλεπω εισαι απαιχτος :grin: :grin: :grin:

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
δεν ειπα αυτο αστερι μου...ειπα οτι ΔΕΝ ειναι ολες οι υπηρεσιες το ιδιο για ολους γιατι πολυ απλα αμα εσυ (οχι εσυ προσωπικα) εισαι βρωμιαρης η μαλακας πχ ΔΕΝ ειναι υποχρεωμενη να σε ανεχτει...αυτο ειπα πολυ απλα...

το να εισαι μια χαρα ανθρωπος και να σου φερθει αντιεπαγγελματικα σαφως και θα ζητησεις τα λεφτα σου πισω ΟΜΩΣ δεν ειναι αναγκη να τσακωνεστε επειδη η κοπελα δεν ηταν σα τη γκομενα σας...να γαμησεις πας οχι να βρεις γκομενα...το αν θα ταιριαξετε στο δωματιο ειναι θεμα χημειας που λενε(ηλιθια εκφραση αλλα σωστη)...

αυτο που ειναι ενοχλητικο ειναι μερικοι μαλακες που επειδη η πουτανα ηταν ''κρυα'' οπως λενε αρχιζουν και γραφουν παπαριες περι αντιεπαγγελματισμου κλπ...50 ψωλες παιρνει ρε φιλε δε γινεται να ναι προσχαρη καθε μερα ολη μερα...

κι οσον αφορα τις τσατσαδες πολυ ευαισθητοι ειστε μου φαινεται μερικοι...αστη να λεει οτι θελει η τσατσα,δε σε υποχρεωνει κανεις να μπεις αν δε θες...βλαμμενες ειναι οι πιο πολλες συμφωνω αλλα και τι μ αυτο?τη τσατσα θα γαμησεις? η μηπως σου θιξε το χαρακτηρα επειδη ειναι αμορφωτη και αγενης?
  Εσύ  που μας  κάνεις  και  κύρηγμα δεν έχεις και  κάποια  κριτική για κάποιο  μπουρδελο. Αλλα  μάλλον  δεν  πας  εκεί  και  θες να  έχεις  και  γνώμη  για  όλα ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ωραιος και αναλυση του τσατσου βλεπω εισαι απαιχτος :grin: :grin: :grin:

Μα επιασα κουβεντα με την τσατσα ρε τυπε  :cheesy:
Και μαλιστα με ελεγε και "αγορι μου" πολυ συμπαθητικη.

Οταν παμε καπου... τα κοιταμε ΟΛΑ. Δεν ειμαστε κοιμησιδες.
Γιατι? Γιατι η πληροφορια μπορει να βρισκεται στις πιο ασημαντες λεπτομερειες!
Γιατι σε ενδιαφερει η πληροφορια? Γιατι ειναι γνωση...
Και γιατι σε νοιαζει η γνωση? Για να δω συμμετοχες ποσοι διακεκριμενοι γνωριζουν την απαντηση?!
Κυριλε.
Γιατι η γνωση ητο δυναμις!
Κοιτας τα παντα... διοτι οπως εχουμε ξαναπει.. η καλοπεραση σε ενα μπορδελο. Ειναι συναρτηση πολλων επιμερους
παραμετρων και συνιστωσων  :grin:

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
Μα επιασα κουβεντα με την τσατσα ρε τυπε  :cheesy:
Και μαλιστα με ελεγε και "αγορι μου" πολυ συμπαθητικη.

Οταν παμε καπου... τα κοιταμε ΟΛΑ. Δεν ειμαστε κοιμησιδες.
Γιατι? Γιατι η πληροφορια μπορει να βρισκεται στις πιο ασημαντες λεπτομερειες!
Γιατι σε ενδιαφερει η πληροφορια? Γιατι ειναι γνωση...
Και γιατι σε νοιαζει η γνωση? Για να δω συμμετοχες ποσοι διακεκριμενοι γνωριζουν την απαντηση?!
Κυριλε.
Γιατι η γνωση ητο δυναμις!
Κοιτας τα παντα... διοτι οπως εχουμε ξαναπει.. η καλοπεραση σε ενα μπορδελο. Ειναι συναρτηση πολλων επιμερους
παραμετρων και συνιστωσων  :grin:
Η υπηρεσία  είναι αυτή  που  κάνει κουμάντο  στο  μαγαζί….
Αν  η κοπέλα δεν  είναι  καλή  την  μαυρίζη  στο αφεντικό  και  στέλνουν  άλλη
Η  απογευματινή  (  ΑΓΓΕΛΙΚΗ )  είναι  όντως  καλή στο  200.Oσο για  την  πρωινή  είναι πάρα πολύ αυστηρή με  τον  χρόνο  και  ας  είσαι  ο  καλύτερος  πελάτης…
Το  έχω  βιώσει  πάρα  πολύ  με  την  πρωινή  (  Λίνα )  αν  λέμε για  αυτήν…..

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
επειδη βαριεμαι τις πολλες παραθεσεις...

1.κυριε μπακαλη,καμμια αντιρρηση οτι δεν εχουν τη δικια μου ευαισθησια...ΟΜΩΣ αυτο δε σημαινει οτι ολες τις φορες ειναι καλες και ολες ειναι ιδιες οσον αφορα τις υπηρεσιες...

2.αστερι μου εξπερτς...δε γραφω κριτικες γιατι ειναι εντελως υποκειμενικες κατ'εμε...αρα αχρειαστες...ουτε κυρηγμα σου κανω(στ αρχιδια μου) και γνωμη εχω για οσα γνωριζω καλα...

3.προς νιονιο...οταν πας στη φυλης φιλε νιονιο να εισαι σιγουρος οτι εκει που γαμας εχουν χυσει πολλες πολλες ψωλες...

Επισκέπτης
επειδη βαριεμαι τις πολλες παραθεσεις...

2.αστερι μου εξπερτς...δε γραφω κριτικες γιατι ειναι εντελως υποκειμενικες κατ'εμε...αρα αχρειαστες...ουτε κυρηγμα σου κανω(στ αρχιδια μου) και γνωμη εχω για οσα γνωριζω καλα...

Ἐὰν τὰ πράγματα εἶχαν οὔτω, τὰ περιοδικὰ π.χ. μουσικῆς ἤ αὐτοκινήτου δὲν θὰ ἔπρεπε νὰ ὑπάρχωσι διότι αἱ κριτικαὶ μουσικῶν ἔργων ἤ αὐτοκινήτων εἶναι ὡσαύτως ὑποκειμενικαί.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ἐὰν τὰ πράγματα εἶχαν οὔτω, τὰ περιοδικὰ π.χ. μουσικῆς ἤ αὐτοκινήτου δὲν θὰ ἔπρεπε νὰ ὑπάρχωσι διότι αἱ κριτικαὶ μουσικῶν ἔργων ἤ αὐτοκινήτων εἶναι ὡσαύτως ὑποκειμενικαί.
δε διαφωνουμε...το οτι υπαρχουν δε σημαινει οτι τις διαβαζουν ολοι!

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
Σωστο , οταν υπαρχει μια κριτικη (εκτος και μιλαμε για μεγεθη και ειδη συγκρισιμα με απολυτους ορους - οπως πχ τα νουμερα π.χ.  3 μαλακες ειναι πιο επικυνδυνοι απο 2 - αυτο ειναι συγκρισιμο και κανεις δεν διαφωνει με αυτο) δεν ειναι απαραιτητο ουτε να συμφωνησεις και κυριως ουτε να την δεχτεις χωρις να εχεις τη δικη σου αποψη. ΑΛΛΑ ... με βαση τον αριθμο των κριτικων κρινεις χονδρικα... Π.Χ. αν για μια τανα υπαρχουν 150 κριτικες και οι 130 (δλδ ποσοστο μεγαλυτερο απο 70%) λενε οτι ειναι φλομπα και μουφα του κερατα, ε ρε φιλε δεν μπορει ΤΟΣΟΙ ανθρωποι να ειναι λαθος εντελως και μονο οι 20 να ειναι σωστοι.... οποτε κανεις μια ΕΕΕτσι και την αποφευγεις ή το ρισκαρεις εχοντας γνωση του τι κανεις και αν φας φολα ... επαιξες και εχασες ξεροντας ομως τι έκανες..

παρεπιπτοντως κυριε μπακαλα .... τι διαολο σημαιενι καθεύδετε τὸν νήδυμον.?????

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
50 ψωλες παιρνει ρε φιλε δε γινεται να ναι προσχαρη καθε μερα ολη μερα...
εγω λεω αμα δε γουστάρει αυτη τη δουλειά να πάει να πλένει σκάλες και να πάιρνει 20 εβρώ τη μέρα και να είναι πιο χαρούμενη.αλλα όχι αφτή θέλει και τα λεφτά να κονομάει αλλά και εμεέις να μη λέμε κουβέντα άμα είναι με ξινισμένα μούτρα ή δε γουστάρει να γαμηθεί καλά.ε δε γίνεται ρε φίλε αφτό πώς θα το κάνουμε? η δουλειά της είναι αφτή δεν είναι εκεί για να βρεί γκόμενο αλλά για να στο πάιξει γκόμενα για 5 λεπτά. ΄΄ετσι είναι η πουτανιά άμα δε της αρέσει να γινει καθαρίστρια και αυτή και η κάθε μια που κάνει τα ίδια. δηλαδή ναπούμε εγώ που κάνω ντελίβερυ άμα δε γουστάρω να ανέβω τη σκάλα να σου φέρω τα σουβλάκια και στα αφήσω στο ισόγειο θα σαρέσει? κι εγώ 50 παραγγελίες τη μέρα πάω και 50 σκάλες την ημέρα ανεβοκατεβένο. αλλά στους πελάτες πάω όμορφα και με ευγένηα δε τους λέω να μου πετάξουνε τα λεφτά απο το μπαλκόνι και να τους αφήχω τα σουβλάκια στην είσοδος έτσι δεν είναι? και γώ δε γκρινιάζω που ανεβοκατεβένω σκάλες γιατι ξέρω ότι έτσι είναι η δουλειά. και η πουτάνα ξέρει οτι η δουλειά της είναι αφτή πως να το κάνουμε τώρα?

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εγω λεω αμα δε γουστάρει αυτη τη δουλειά να πάει να πλένει σκάλες και να πάιρνει 20 εβρώ τη μέρα και να είναι πιο χαρούμενη.αλλα όχι αφτή θέλει και τα λεφτά να κονομάει αλλά και εμεέις να μη λέμε κουβέντα άμα είναι με ξινισμένα μούτρα ή δε γουστάρει να γαμηθεί καλά.ε δε γίνεται ρε φίλε αφτό πώς θα το κάνουμε? η δουλειά της είναι αφτή δεν είναι εκεί για να βρεί γκόμενο αλλά για να στο πάιξει γκόμενα για 5 λεπτά. ΄΄ετσι είναι η πουτανιά άμα δε της αρέσει να γινει καθαρίστρια και αυτή και η κάθε μια που κάνει τα ίδια. δηλαδή ναπούμε εγώ που κάνω ντελίβερυ άμα δε γουστάρω να ανέβω τη σκάλα να σου φέρω τα σουβλάκια και στα αφήσω στο ισόγειο θα σαρέσει? κι εγώ 50 παραγγελίες τη μέρα πάω και 50 σκάλες την ημέρα ανεβοκατεβένο. αλλά στους πελάτες πάω όμορφα και με ευγένηα δε τους λέω να μου πετάξουνε τα λεφτά απο το μπαλκόνι και να τους αφήχω τα σουβλάκια στην είσοδος έτσι δεν είναι? και γώ δε γκρινιάζω που ανεβοκατεβένω σκάλες γιατι ξέρω ότι έτσι είναι η δουλειά. και η πουτάνα ξέρει οτι η δουλειά της είναι αφτή πως να το κάνουμε τώρα?
φιλε ντελιβερι μποι,αλλο ο πακετας κι αλλο να παιρνεις ψωλες ολη μερα...νομιζω το καταλαβαινεις...

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
φιλε ντελιβερι μποι,αλλο ο πακετας κι αλλο να παιρνεις ψωλες ολη μερα...νομιζω το καταλαβαινεις...
δε σε υποχρεώνει κανένας όμως να κάνεις κάμία απο τις δύο δουληές. θες και την κάνης, εσύ το καταλαβαίνεις?

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δε σε υποχρεώνει κανένας όμως να κάνεις κάμία απο τις δύο δουληές. θες και την κάνης, εσύ το καταλαβαίνεις?
αμε...εσενα ομως δε σε γαμησανε 50 ρουμανοι σε μια νυχτα και μετα σε στειλανε στο ελλαντα να καθεσαι στον καθε βρωμοκωλο!

(προς θεου,μπορδελιαρης μεχρι το κοκκαλο ειμαι αλλα να ξερουμε και τι γινεται)

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
δε διαφωνουμε...το οτι υπαρχουν δε σημαινει οτι τις διαβαζουν ολοι!
Μου δίνης  την  εντύπωση εφόσον  δεν  έχεις  κάποια  κριτική  για  κάποιο  μαγαζί.
Και  υποστηρίζεις  τις  κοπέλες ότι  κάποια στενή  σχέση  έχεις  μαζί  τους  και  δεν  είσαι  πελάτης  στα   καταστήματα  αυτά   . Η  είσαι  του  ιδίου φίλου ?  

Επισκέπτης
Αυτά αφορούν άλλο νήμα.Ψάξετε να το βρείτε και γράψετε εκεί.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μου δίνης  την  εντύπωση εφόσον  δεν  έχεις  κάποια  κριτική  για  κάποιο  μαγαζί.
Και  υποστηρίζεις  τις  κοπέλες ότι  κάποια στενή  σχέση  έχεις  μαζί  τους  και  δεν  είσαι  πελάτης  στα   καταστήματα  αυτά   . Η  είσαι  του  ιδίου φίλου ?  
οχι φιλε εξπερτς...πελατης και μαλιστα καλος ειμαι απλως εγραψα ενα σχολιο που πηγαινε καθαρα σε οσους γραφουν λαθος πραγματα για το σπορ...

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
αμε...εσενα ομως δε σε γαμησανε 50 ρουμανοι σε μια νυχτα και μετα σε στειλανε στο ελλαντα να καθεσαι στον καθε βρωμοκωλο!

(προς θεου,μπορδελιαρης μεχρι το κοκκαλο ειμαι αλλα να ξερουμε και τι γινεται)
ποιος τα λέει αφτά ρε φίλε πλακα μας κάνης? πρίν 20 χρόνια γίνόντουσταν αφτά η γκόμενά μου εμένα μισή ρουμάνα είναι ξέρεις τι σπίτια και τι λεφτά έχουνε στείλει όλες αφτές επάνω? στα χωριά τους βόσκανε πρόβατα και τρώγανε και φάπες και δε λέγανε κουβέντα όχι εδώ που κονομάνε και το παίζουνε και πριγκήπισσα σίση μη αφτό μη το άλλο. μόνες τους έρχονται ν ακάνουνε καμηά αρπα΄χτή για 3-4 χρόνια και να μη ξαναδουλέψουνε μετά όλη τους τη ζωή ξέρω τι σου λέω.

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
αλλο το ειμαι γιατι εχω φαει 50 ψλσ και δεν εχω και πολυ ορεξη γιατι ειμαι στο τελος της βαρδιας ή σημερα ρε φιλε δεν ειμαι και πολυ καλα ΑΛΛΑ θα κανω οτι μπορω...

ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΑΜΙΕΣΑΙ... Ή ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ...
και μην ξεχναμε οτι αυτο που πουλανε στα δελα ειναι ΟΛΟ το παραμυθι ΑΚΟΜΑ και το αγαπητηληκι ας πουμε .... γιατι αν ηταν ολο κι ολο το να χυσεισ και να φυγεις ... γιατι να πληρωνεις ρε φιλε και να υποστεις και τις μααλκιες του ενος η του αλλου?  
κατα τα λεγομενα γνωστου δημογεροντα φιλοσοφου
ΔΕΝ ΓΑΜΩ ΚΟΛΟ ΠΟΥ ΚΛΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΕΙ , ΤΗΝ ΕΠΑΙΖΩ ΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΘΑΡΗ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom