Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 142 άτομα (10 μέλη και 132 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Συνάδελφε Jockerx,

α) Την Ελενίτσα, μια που την είδα, μια που έφυγα. Δεν μου έκανε κλίκ.
β) Η Αναστασία καλή κοπελίτσα, ήθελα ποικιλία χτές.
γ) Δυστυχώς δεν φοράω ρολόι, αλλά υποθέτω ότι η κοπέλα ήταν 7 λεπτά πριν ο κούκος λαλήσει.
δ) Βιαζόμουν να δοκιμάσω "φρέσκο αίμα" & γυρνώντας από Χωματιανού δεν είχα όρεξη για περαιτέρω έρευνα αγοράς.

Στο κάτω - κάτω, τί κομμάντο της ενημέρωσης είμαστε?

:uzi:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οι κοπέλες μπορεί να πιέζονται από τις οδηγίες των ιδιοκτητών.Και όσο για τις καινούργιες στην δουλειά ισχύει συνήθως το "Με όποιον δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις".

Συμφωνω απολυτα.

Για παραδειγμα το Χριστινακι στην Αγαθουπολεως 54 οταν βγηκε η τσατσα να παρουσιασει μονο πιπες που δεν μου πηρε... να την εβλεπες ποσο μελισταλαχτα μου μιλουσε... και εδω θα το τονισω οχι μελισταλαχτα σε στυλ τσατσας διδιμου 8 κατω... (οποιος εχει παει πολλες φορες ξερει) αλλα αληθινα μελισταλαχτα γιατι? γιατι φυσικα την ακουγε η ιδιοκτητρια... 

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Το πρωί σήμερα στον μιλφακαποτόδρομο ...

Διδύμου 20 η Βάνα
Διδύμου 18 άνω Αντριάννα
Διδύμου 18 κάτω Τζούλια (25 το κουλούρι)
Διδύμου 16 Τάνια

soktok

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ησπερα σε ολους επειδη δεν ηξερα που να γραψω το γραφω εδω μπορει να μου προτεινει κανεις καποιο στουντιο με milf για σημερα το βραδυ?και αν εχει καποιο site να δω φωτογραφιες..ευχαριστω...αν δεν υπαρχει αν μπορειτε να μου προτεινετε καποιο call girl μιλφ eyxaristv

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ησπερα σε ολους επειδη δεν ηξερα που να γραψω το γραφω εδω μπορει να μου προτεινει κανεις καποιο στουντιο με milf για σημερα το βραδυ?και αν εχει καποιο site να δω φωτογραφιες..ευχαριστω...αν δεν υπαρχει αν μπορειτε να μου προτεινετε καποιο call girl μιλφ eyxaristv

Εδω εχει πληροφοριες για τα στουντιο.

milf-fan

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Κριτικές
28
Like
0
Πόντοι
11
Την τελευταία φορά, ποια υπηρέτρια ήταν;
Η ωραία ξανθιά ανοιχτομάτα μεσήλικη η η βαμμένη καστανή με κοντό μαλλί, σχετικά παχουλή και γηραιότερη της πρώτης;

Η Άνκα είχε πει οτι τον Σεπτέμβριο θα κάνει πλαστική στο στήθος.

H γηραιά τσατσά, αλλοδαπή. Ανάγωγη.

Μα γιατί σιλικονόμπαλα; Το φυσικό, το ανύπαρκτο βυζάκι της μας άρεσε...

Επισκέπτης
H γηραιά τσατσά, αλλοδαπή. Ανάγωγη.

Μα γιατί σιλικονόμπαλα; Το φυσικό, το ανύπαρκτο βυζάκι της μας άρεσε...
To φυσικό βυζί της Άνκας-Πιπίνου 65 είναι πολύ μικρό, πεσμένο, γεμάτο ραγάδες.Χρήζει επέμβασης.
Αυτή η τσατσά -στο Πιπίνου 65- είναι για κλωτσιές.Και να φανταστείς οτι είναι καινούργια.
Βαμμένη καστανή με κοντό μαλλί,ευτραφής, υποκριτικά ευγενική για να μπεις.Αν δεν μπεις, πέφτουν τα προσωπεία!

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
Aς συγκεντρωσει καποιος τα καλα κομματια που παιζουν αυτη την περιοδο στα σπιτακια καθως και την βαρΔια τους......περιμενουμε προτασεις καλες μονο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Στην Ιβανα μαυρο δαγκωτο? Πηγες?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε την ιβανα την εχω βαλει black list εδω και πολυ καιρο
ενω ειχε ξεκινησει καλα πολυ νωρις το αλλαξε το κολπο και βαριεται πολυ
σε ειδαμε κυρια μου
μας ζητησες να σε τιμησουμε
σε τιμησαμε
μας κοροιδευψες
τωρα με τη μουτρα μας ξαναζητας
μαυρο
μαυρο δαγκωτο
:2funny: :2funny:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Aς συγκεντρωσει καποιος τα καλα κομματια που παιζουν αυτη την περιοδο στα σπιτακια καθως και την βαρΔια τους......περιμενουμε προτασεις καλες μονο

Και εμείς περιμένουμε την συνδρομή νέων αξιόμαχων μελών!

Θες να κάνεις την αρχή ?  ?  ?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Καραμαύρο τυπε.
Πολυ ξυνίλα η Ιβάννα και άμα δεν τελειωσεις στο 5λεπτο θα σου τα κανει τσουρεκια  :zfuck: .

Στον ακάποτο της διδύμου αν βρεθεις δοκίμασε Ναταλύ ή Τζούλια. Πιο δεκτικη βεβαια η Ναταλύ, αλλά η Τζούλια εχει τρελές καμπυλάρες  :tits: και κρίκο στο γουνάκι  :dancing: .
Δίνουν και οι 2 κώλο με +5 γιούρα, αλλά της Ναταλύ ειναι λιγο ξεχειλωμενος ενω της άλλης στενος, αν και αποφευγει πληρη διεισδυση.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καραμαύρο τυπε.
1.Πολυ ξυνίλα η Ιβάννα και άμα δεν τελειωσεις στο 5λεπτο θα σου τα κανει τσουρεκια  :zfuck: .

Στον ακάποτο της διδύμου αν βρεθεις δοκίμασε Ναταλύ ή Τζούλια. 2. Πιο δεκτικη βεβαια η Ναταλύ, αλλά η Τζούλια εχει τρελές καμπυλάρες  :tits: και κρίκο στο γουνάκι  :dancing: .
Δίνουν και οι 2 κώλο με +5 γιούρα, αλλά της Ναταλύ ειναι λιγο ξεχειλωμενος ενω της άλλης στενος, αν και αποφευγει πληρη διεισδυση.

1. Τυπε θα μπαινα πραγματικα... αλλα κατι με χαλασε... αυτη η ξινιλα ουτε σε μενα αρεσε... ενω ειναι ωραιο μουνι ρε γαμωτη.
Οχι και 5 λεπτα ρε τυπε...10-12 οκ... και ψαχνουμε και κανα τεταρτακι τωρα με την κριση να σου πω την αληθεια αλλα οχι και 5 λεπτα...

2. Αντε ρε... Η τζουλια στο 16 κατω... εχει κρικακι στο μουνι? καλη φαση ναι την ειδα... καλο μωρο... ελληνιδα νομιζω? η αλβανακι? :boobies:

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε σας αρεσει η ιβαννα και η ναταλυ,ελεος...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ρε σας αρεσει η ιβαννα και η ναταλυ,ελεος...
Ε έχουν τα χρονακια τους χυστη, αλλά υπαρχουν και χειροτερες  :grin:
Μίλησα αποκλειστικά για τον ακαποτόδρομο. Στη φυλης εχει καλα πιπινακια για σκαουτ  :zfuck:

Μπορδελομόρτη, μην προσβαλλεις την τζουλια, ακου ελληνιδα  :helpplea: .
Ρουμανα δηλωνει, αλλά και αλβανιδα να ναι το ιδιο μου κανει  :sunglasses:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
αυτη τη στιγμη εργαζεται ο κοκολονγκος ταυτοχρονα σε 7 pc για το θεμα σου.μολις τελειωσει θα σε ενημερωσει με πμ κλπ κλπ  :thumbsup:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μπορδελομόρτη, μην προσβαλλεις την τζουλια, ακου ελληνιδα  :helpplea: .
Ρουμανα δηλωνει, αλλά και αλβανιδα να ναι το ιδιο μου κανει  :sunglasses:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ακορεστε μου χεις μπορδελομπουρδελεψει το νικνεημ

αλβανακι την κοβω και εγω αλλα στα @@ μας.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom