Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 324 άτομα (18 μέλη και 306 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...
-κολοκυνθους 38 κατω,ιωαννα,μπηκα...τι το'θελα...ενταξει τη γαμησα τελικα αλλα...
Παρα λίγο (τις προηγούμενες ημέρες) να περνούσα και εγώ λόγω της πρόστυχης αύρας που είχε, αλλά "κάτι" με έκανε να αλλάξω γνώμη την τελευταία στιγμή.
Την είχα πετύχει στον όροφο σε μεσημεριανή βάρδια.
Υποθέττω ότι μιλάμε για την ίδια που έχει σχεδόν 3,5-4άρια βυζιά...

...
-ιασωνος 20 το μεσαιο,αντριαννα,αδυνατη και χαριτωμενη μικρη,φαινεται να το'χει,ολο ναζι και χουφτωμα ειναι,15 ευρω το απλο
Είναι μελαχρινή με μακριά μαλλιά μέχρι τα κω)ο)λομέρια;

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δυστυχως σημερα ηταν η γρια τσατσα που δε σηκωνεται ποτε διοτι εχει τα ποδια της...ουτε χαρτι δεν ειχε μεσα,να μη πουμε για τα κρεββατια που ειναι λες και πεφτεις σε πηγαδι...

η ιωαννα βιαζεται και βαριεται βασικα...εχει φοβερο σωμα για γαμησι και στα 4ερα ειναι απιαστη η θεα...εν κατακλειδι,για προκαταρκτικα δε γινεται λογος,οποτε πιπα καλη αλλα λιγη,ιεραποστολικο μουνι-κολος τραβιοταν συνεχεια και το'παιζε χαζη και κουρασμενη...με τα 1000 ζορια την επεισα να κατσει πισωκολλητο οπου και τελειωσα μουνι...παντως ενας 20αρης εχω την εντυπωση οτι θα περασει καλα...

φαρκελι,δε προσεξα αν εχει τοσο μακρυ μαλλι η αντριαννα,μαλλον οχι,πονηρη φατσα εχει ομως...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Σου είπα να μείνεις μακριά ρε τύπε  :( , εχει εξελιχτει σε μια απο τις χειροτερες πουτανες που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη στην Αθηνα...

Γραψε κριτικη για την φωλα...
Εγω της ειχα γραψει και καλη κριτικη την 1η φορα που την πηρα, αλλά την ξαναπηρα πριν 1 μηνα και συμπεριφερεται πολυ μαλακισμενα πλεον. Και εγω πρεπει να της γραω κριτικη μάλλον, για τη 2η συνεύρεση  :P
εσυ μονο για την αννουλα ηξερες να γραψεις κακια κριτικη :tickedoff:
κρι(η)τικος να σου πετυχει :grin:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
εσυ μονο για την αννουλα ηξερες να γραψεις κακια κριτικη :tickedoff:
κρι(η)τικος να σου πετυχει :grin:
Τι σε εμποδίζει να της γραψεις μια διθυραμβική κριτική?  :birdman:

Παρεπιπτοντως εσυ λες για την κριτικη που της ειχα γραψει ''διπλα''.
Της εχω γραψει και εδω κριτικη ομως  :grin:

Κατέβα στις 6/11/2009 η κριτική μου.
Της ειχα βαλει και 9 στην εμφανιση  :o . Με ειχε τυφλωσει η καβλα φαινεται  :S .Τωρα που εχει αρχισει να πεφτει και το βυζακι(ηταν απιστευτο στις αρχες) ενα 7 επιεικώς  :cool2:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Τι σε εμποδίζει να της γραψεις μια διθυραμβική κριτική?  :birdman:

Παρεπιπτοντως εσυ λες για την κριτικη που της ειχα γραψει ''διπλα''.
Της εχω γραψει και εδω κριτικη ομως  :grin:

Κατέβα στις 6/11/2009 η κριτική μου.
Της ειχα βαλει και 9 στην εμφανιση  :o . Με ειχε τυφλωσει η καβλα φαινεται  :S .Τωρα που εχει αρχισει να πεφτει και το βυζακι(ηταν απιστευτο στις αρχες) ενα 7 επιεικώς  :cool2:
για το 7 βγαλε τα γυαλια και ξανα βαθμολογησε :birdman:

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οντως εχει δικιο ο μπαρος...ειναι ακομα στο 134 αυτη?

clan

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Τυπε αν και δεν ειναι του παρον θρεντ εγω θα πω 2-3 πραγματακια και τελος (απο μενα) για να μην σπαμαρουμε κιολας.

1. Για να κανεις σεξ θα πρεπει πρωτα να βρεις γκομενα.... απο το ιντερνετ πλεον δεν βρισκεις... το ιντερνετ ειναι παυσιπονο μπαινεις λιγο εχεις την ψευδαισθηση οτι φλερταρεις και οτι επικοινωνεις και επι της ουσιας δεν εχεις κανει τιποτα... απεξω δεν φλερταρουν... ε τι περιμενεις? Απο ΦΛΕΡΤ ΜΗΔΕΝ.

2. Φοβιες , εμμονες ιδεες , υποχονδριοι , ψευτοιδεολογοι και ιδεολογες (δεν πηδαω αυτην ειναι Ξενη δεν πηδαω την αλλη ειναι εμπειρη δεν πηδαω τη μια δεν πηδαω την αλλη στο τελος πηδανε την χουφτα τους) εχουν κολλησει ολα αυτα στο μυαλο τους και συνεπως δεν γινεται να λειτουργησουν πλεον.

3. Το κακο βιωτικο - κοινωνικο κλιμα που επικρατει στις μερες μας... ανεργια - αβεβαιοτητα - εχθρικοτητα - συσσωρευμενες αποτυχιες - ελλειψη χρηματων

αντε κανε σεξ μετα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εκτος και αν τα γραψεις ολα στα αρχιδια σου και πας για μπουρδελοτσαρκα... Αλλα οι τυποι που εχουν το 2. δεν μπορουν να το κανουν αυτο... "τι? θα πας στο μπουρδελο? θα καταδεχθεις να πληρωσεις??? Οχι βεβαια! εσυ εισαι βασιλιας θα σου κατσουν χωρις να πληρωσεις " -> Ψευτοιδεολογιες κομπλεξ και ταμπου. Και μετα πληρωνουμε εμεις την αγαμια τους , ειτε με περικοπες , ειτε με κατσαδιασμα (αν ειναι προισταμενος σου στην δουλεια ) αν ειναι φιλος σου θα στην μπαινει και θα ζηλευει και ολα αυτα.

Θα ρθουν ακομη δυσκολοτερες μερες. Αυτα και σορρυ για το σπαμ.
:thumbsup:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
οντως εχει δικιο ο μπαρος...ειναι ακομα στο 134 αυτη?
Στο 71 στης ευαρας δουλευει και στην χωματιανου.

Μπαρε οταν θα παμε Αννούλα, κρατα της και μια ανθοδεσμη Αννολόβερ  :dancing: :dancing:

dragon fly

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Πως ήταν από διάθεση η Νέλη στο δωμάτιο;
Έπιπλο ώς συνήθως;
Φίλε μου την έχω πάρει 3 φορές τις 2 σχετικά πρόσφατα και την μία φορά ήταν έπιλο και την δέυτερη φορά επειδή της φέρθηκα τρυφερά σαν γκόμενα ήταν αρκετά καλή μέσα!
Το έχω προσέξει σε αρκετές κοπέλες ιερόδουλες αυτό!
Οτι αν δηλαδή τους φερθείς σαν γκόμενα φερονται εντελώς αλλιώς ακόμα και η πιο περίεργη γίνεται ιτουλάχιστον ικανοποιητική!
Βεβαια αυτό είναι σε όποιον του "βγαίνει" αυτό γιατί κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να φερθεί τρυφερά την στιγμή που έχεις σκάρτα 10 λεπτά στην διάθεση σου για να χύσεις και στο φινάλε πας για να ικανοποιηθείς εσύ όχι αυτές αλλιώς θα μας πλήρωναν αυτές εμάς και όχι εμείς αυτές!
Οπότε οφείλουν όλες να εχουν καλύτερη συμπεριφορά σε όλους εκτός από κάποιες ακραίες περιπτώσεις που είναι μαλάκας εντελώς ο πελάτης αλλά και εκεί μπορεί ευγενικά να επιστρέψει τα  λεφτά πίσω και να μην το κάνει μαζί του!

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Απορία: με τις φασαρίες που είχε τις τελευταίες μέρες, πόσο επικίνδυνο είναι να κατέβει κανένας Φ;

mouni_lover

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
85
Πόντοι
10
Τι χάλι ηταν αυτό σημερα το πρωι...

λίγα ανοιχτά στη Φυλής..όλες μπαζα,εκτος απ την Αννούλα. :knockinb:εκανα κριτικη!
στη Φωκαιας η μια χειροτερη απ την αλλη.τετοιο χαλι πρωτη φορά!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
χε χθεσινη βολτα σε Φυλης, Διδυμου, Αλκιβιαδου κτλ, διαπιστωσα πως πλεον το ακαποτο τσιμπουκι και το 69 ειναι στανταρ υπηρεσιες στα 60-70% των σπιτιων! :rockon:
το δε πρωκτικό προσφέρεται στο 40-50% των σπιτιων με μια εξτρα χρεωση της ταξεως των 5 ευρω επιπλεον! :s&m_2:
ρε τι γινεται!

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
χτες ειχε λαικη? γιατι ηταν κατι μαυριδεροι που πουλουσαν καρπουζια ...απαραδεκτο αυτο με τις εξτρα υπηρεσιες,εμενα με ρωτησε τουλαχιστον αν θελω καποτα ενω σε πολλα σπιτια αρχιζουν κατευθειαν ξεσκουφωτη...

υ.γ ο λαβυρινθος στη φωκαιας γιατι ηταν κλειστος ενω οοολα τα αλλα στην περιοχη ηταν ανοιχτα :think:

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
χε χθεσινη βολτα σε Φυλης, Διδυμου, Αλκιβιαδου κτλ, διαπιστωσα πως πλεον το ακαποτο τσιμπουκι και το 69 ειναι στανταρ υπηρεσιες στα 60-70% των σπιτιων! :rockon:
το δε πρωκτικό προσφέρεται στο 40-50% των σπιτιων με μια εξτρα χρεωση της ταξεως των 5 ευρω επιπλεον! :s&m_2:
ρε τι γινεται!Η χαρα των αφροδισιολογων.

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445
Μπα μόνο με καπότα!!!

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
ρε τι γινεται!

πεστα ρε μαγκα γιατι θα μας τρελανουν στο τελος εδω μεσα.. ο αλλος λεει αμα δεν δινει ακαποτο τσιμπουκι η γκομενα ξενερωνει.. μεγαλε αμα η εκδιδομενη εχει ενα χαλασμενο δοντι (τι πιο απλο?) οτι εχει το αιμα της παεικαπακια επισκεψη στο δικο σου και το αντιθετο. κανω λαθος? οσο και αν τα λατρευουμε τα παλιοκοριτσα αυτο οφειλουμε να μην το ξεχναμε.

Επισκέπτης
16/9/2010-Πέμπτη πρωί:

Φυλής 136-Μιχαέλα steadily.ROCK STEADY.Σταθερή αξία
Φυλής 134 ισόγειο-Στεφανία η γνωστή.
Φυλής 134 1ος-Μαρία από Φώκαιας 22.Ισχνή,άβυζη,καστανόξανθη με το μαλλί αφάνα.Στις 11:30 έκλεισε το φως μόνο σε αυτό.
Φυλής 92 νέο-Χριστίνα είπε ο υπηρέτης.Ωραίο καμπυλοειδές λεπτεπίλεπτο μελαγχροινό πιπίνι.Τα βασικά.
Μ.Προδρόμου 16-Μαρία σταθερά.Από Φυλής 61 τον Χειμώνα.

Φώκαιας 17 κάτω-Μπιάνκα η "Ισπανίδα".Από Φώκαιας 25 ισόγειο.
Φώκαιας 22 άνω-Τζένη μαυριδερή βυζαρού.
Φώκαιας 25 ισόγειο-Λάουρα είπε η υπηρέτρια.Προφανώς η γνωστή πρωϊνή.Από Φυλής 84 1ος.Τα βασικά.
Διδυμου 27-Κλαούντια σταθερά.Ακάποτο και πρωκτικό στα 20 ευρώ.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Σημερινή μικρή πορνοενημέρωση, μεσημεράκι αργα-μησι.. (κατεβαίνοντας σταθμό Αττική και ανηφορίζοντας)
- Αλκαμένους 113 Εύα ευτραφής ξανθιά του ανατολικού μπλοκ (και η οποία άργησε να βγει στο - ομολογουμένως - περιποιημένο σαλόνι)
- Αλκαμένους 117 η Τζούλια, ξανθιά επίσης milf με πληθωρική εμφάνιση και πλούσιο πρόγραμμα (απλά όταν έκανε μεταβολή μου φάνηκε πεσμένος ο κωλος της και ξενέρωσα) Στο προθάλαμο του μαγαζιού επικρατεί πλήρης συσκότιση και παραλίγο να φάω τα μούτρα μου στις σκάλες
...και ανηφορίζοντας και άλλο απογοητευμένος (και μες στη ζέστη) δεξιά προς Αχαρνων
- Ελλης 3 η Αντζελα, αυτοπαρουσιαζόμενη πως τα κάνει όλα "και κωλοτούμπες ακόμα αν προλάβω" όπως μου είπε χαρακτηριστικά (τι στο διάολο την έχει πιάσει με το χαμόγελο, όποτε πάω μου λέει συνέχεια "να χαμογελάτε, να χαμογελάτε".. μα ποια είναι, η Μαρία Αλιφέρη?!!)
- Διδύμου 16Α κάποια Σάντρα σιτεμένη milf-ατζου με κωλάρα (αλλά χάλια τα υπόλοιπα) βγαίνει στο σαλόνι με κεφι φωνάζοντας "είμαστε και γαμω τα μπουρδέλα (!), μα καλά που πάτε? δεν καυλώνουν οι άντρες μεσημεριάτικα, έχουν το νου τους στο φαγητό"
- Διδύμου 18Β, ένα μικρό μελαχροινάκι ονόματι Τζούλια, με καλο βυζάκι και πεταχτό κωλαράκι, κοντούλικο, που τα κάνει όλα με 25ευρα
- Διδύμου 18Α, δεν ανέβηκα, υποθέτω η Αντριάννα ή η Νάταλι
- Διδύμου 20, η Ιβάνα (αυτή η κοπέλα, έχει τρομερά πόδια, πρέπει να τη δοκιμάσω, αλλά κατι δε μου κάνει κλικ σε αυτή)
- Αγκυρας 12Α, η Ζάνα με κομπινεζόν, τα μισά εκ των μαστιδίων όξω, και με μαλλί (περούκα) σαν και αυτή που φορούσε ο Βουτσάς στην ταινία "γαμπρός απ'το Λονδίνο", ολόιδια όμως, να διαφημίζει πως κάνει τσιμπούκι "βασιλικό", (ε με πιάσαν τα γέλια)
- Αγκυρας 12Β, κάποια ψιλολιγνη milf Λόλα (που μάλλον δεν τα κάνει όλα)
- Ιουλιανού 71, η Λίζα, γνωστή βετεράνος του αθλήματος, στην οποία και κατέθεσα λόγω βίτσιου (αλλά και λόγω του ότι βαριομουν να συνεχίσω προς Αλκιβιάδου)
Ισως γράψω και κριτική...
Σας ευχαριστώ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
- Διδύμου 20, η Ιβάνα (αυτή η κοπέλα, έχει τρομερά πόδια, πρέπει να τη δοκιμάσω, αλλά κατι δε μου κάνει κλικ σε αυτή)

Συμφωνω μαζι σου... λιγο ξινη ρε παιδι μου... βασικα οχι ξινη αλλα λιγο ψυχρη... τεσπα προκαταρκτικα δεν κανει διολου αλλα κανει φοβερη πιπα λενε εδω οι συναγωνιστες...

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
Συμφωνω μαζι σου... λιγο ξινη ρε παιδι μου... βασικα οχι ξινη αλλα λιγο ψυχρη... τεσπα προκαταρκτικα δεν κανει διολου αλλα κανει φοβερη πιπα λενε εδω οι συναγωνιστες...
η ιβανα ειχε πολυ διαφορετικη συμπεριφορα οταν δουλευε στην αλκαμενους καμια σχεση με το τωρα οταν στο συγκεκριμενο ρδελο εχουν δουλεψει η αντριανα που ειναι διπλα τωρα και η ριτα που πηγε για ενα φεγγαρι σε στουντιο μετα ξαναγυρισε για λιγο και τωρα δεν πρεπει να δουλευει

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom