Σημερινή μικρή πορνοενημέρωση, μεσημεράκι αργα-μησι.. (κατεβαίνοντας σταθμό Αττική και ανηφορίζοντας)
- Αλκαμένους 113 Εύα ευτραφής ξανθιά του ανατολικού μπλοκ (και η οποία άργησε να βγει στο - ομολογουμένως - περιποιημένο σαλόνι)
- Αλκαμένους 117 η Τζούλια, ξανθιά επίσης milf με πληθωρική εμφάνιση και πλούσιο πρόγραμμα (απλά όταν έκανε μεταβολή μου φάνηκε πεσμένος ο κωλος της και ξενέρωσα) Στο προθάλαμο του μαγαζιού επικρατεί πλήρης συσκότιση και παραλίγο να φάω τα μούτρα μου στις σκάλες
...και ανηφορίζοντας και άλλο απογοητευμένος (και μες στη ζέστη) δεξιά προς Αχαρνων
- Ελλης 3 η Αντζελα, αυτοπαρουσιαζόμενη πως τα κάνει όλα "και κωλοτούμπες ακόμα αν προλάβω" όπως μου είπε χαρακτηριστικά (τι στο διάολο την έχει πιάσει με το χαμόγελο, όποτε πάω μου λέει συνέχεια "να χαμογελάτε, να χαμογελάτε".. μα ποια είναι, η Μαρία Αλιφέρη?!!)
- Διδύμου 16Α κάποια Σάντρα σιτεμένη milf-ατζου με κωλάρα (αλλά χάλια τα υπόλοιπα) βγαίνει στο σαλόνι με κεφι φωνάζοντας "είμαστε και γαμω τα μπουρδέλα (!), μα καλά που πάτε? δεν καυλώνουν οι άντρες μεσημεριάτικα, έχουν το νου τους στο φαγητό"
- Διδύμου 18Β, ένα μικρό μελαχροινάκι ονόματι Τζούλια, με καλο βυζάκι και πεταχτό κωλαράκι, κοντούλικο, που τα κάνει όλα με 25ευρα
- Διδύμου 18Α, δεν ανέβηκα, υποθέτω η Αντριάννα ή η Νάταλι
- Διδύμου 20, η Ιβάνα (αυτή η κοπέλα, έχει τρομερά πόδια, πρέπει να τη δοκιμάσω, αλλά κατι δε μου κάνει κλικ σε αυτή)
- Αγκυρας 12Α, η Ζάνα με κομπινεζόν, τα μισά εκ των μαστιδίων όξω, και με μαλλί (περούκα) σαν και αυτή που φορούσε ο Βουτσάς στην ταινία "γαμπρός απ'το Λονδίνο", ολόιδια όμως, να διαφημίζει πως κάνει τσιμπούκι "βασιλικό", (ε με πιάσαν τα γέλια)
- Αγκυρας 12Β, κάποια ψιλολιγνη milf Λόλα (που μάλλον δεν τα κάνει όλα)
- Ιουλιανού 71, η Λίζα, γνωστή βετεράνος του αθλήματος, στην οποία και κατέθεσα λόγω βίτσιου (αλλά και λόγω του ότι βαριομουν να συνεχίσω προς Αλκιβιάδου)
Ισως γράψω και κριτική...
Σας ευχαριστώ...