Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 170 άτομα (4 μέλη και 166 επισκέπτες)

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
παιδια εχθες πηγα στην Αλεξια, μονης προδρομου πανω. Τις προαλες που την πηρα ηταν μεσα στην καλη χαρα και αν και κανει μονο τα βασικα περασα ωραιοτατα διοτι ειναι και πολυ του γουστου μου. Εχθες ομως η μικρη ηταν γαμησετα. κατι ειχε πιει σιγουρα, αμα της εκανες μπου μπορει και να εκλεγε. Επειδη αργουσα, πληρωσα και δευτερο γυρο για να μην μου σπαει τα φρυδια η τσα2 που βαραγε την πορτα λες και ηταν η μανα της. Οταν επιτελους τελειωσα ειδα κατι που δεν ειχα προσεξει, ειχε κατι μαυριλες στα χερια που για να τις αποκτησει θα επρεπε ο νταβας να εχει δωσει τα ρεστα του απο βια οχι αστεια. Τεσπα καλο το μικρο αλλα..

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
παιδια εχθες πηγα στην Αλεξια, μονης προδρομου πανω. Τις προαλες που την πηρα ηταν μεσα στην καλη χαρα και αν και κανει μονο τα βασικα περασα ωραιοτατα διοτι ειναι και πολυ του γουστου μου. Εχθες ομως η μικρη ηταν γαμησετα. κατι ειχε πιει σιγουρα, αμα της εκανες μπου μπορει και να εκλεγε. Επειδη αργουσα, πληρωσα και δευτερο γυρο για να μην μου σπαει τα φρυδια η τσα2 που βαραγε την πορτα λες και ηταν η μανα της. Οταν επιτελους τελειωσα ειδα κατι που δεν ειχα προσεξει, ειχε κατι μαυριλες στα χερια που για να τις αποκτησει θα επρεπε ο νταβας να εχει δωσει τα ρεστα του απο βια οχι αστεια. Τεσπα καλο το μικρο αλλα..
Ποια ειναι η αλεξία φιλε?
Μια μαυρομάλλα, με κοντα σγουρά μαλλιά?

Αν δεν ειναι αυτη, ξερει κανεις πώς την λενε αυτην που λεω?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Ποια ειναι η αλεξία φιλε?
Μια μαυρομάλλα, με κοντα σγουρά μαλλιά?

Αν δεν ειναι αυτη, ξερει κανεις πώς την λενε αυτην που λεω?
αχα σε επιασα πρεπει να λεδια με το φωκαιας μελαχρινη με ισια μαλλια μεχρι το κωλο και κανει και ντουο με αλλη κορασιδα :dancing:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
αχα σε επιασα πρεπει να λεδια με το φωκαιας μελαχρινη με ισια μαλλια μεχρι το κωλο και κανει και ντουο με αλλη κορασιδα :dancing:
Λεδια? Δεν τα καταλαβα ολα  :think:

Θα τις τσεκαρουμε ολες τυπε στο τελος του μηνα  :sunglasses:
Εχει καμια φορα ντουετακια τις βραδυνες βαρδιες, αλλά δεν εχω τιμησει ακομα.
Έπρεπε να παρω ενα βραδυ Ιωαννα-Λαρισσα στο φυλης92, κολαση θα γινοταν  :P :P
Αλλά τοτε δεν ειχα παρει ακομα την Ιωαννα(που αποδειχτηκε καλη για τα γουστα μου) και την φοβομουν για ξεπετα.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Λεδια? Δεν τα καταλαβα ολα  :think:

Θα τις τσεκαρουμε ολες τυπε στο τελος του μηνα  :sunglasses:
Εχει καμια φορα ντουετακια τις βραδυνες βαρδιες, αλλά δεν εχω τιμησει ακομα.
Έπρεπε να παρω ενα βραδυ Ιωαννα-Λαρισσα στο φυλης92, κολαση θα γινοταν  :P :P
Αλλά τοτε δεν ειχα παρει ακομα την Ιωαννα(που αποδειχτηκε καλη για τα γουστα μου) και την φοβομουν για ξεπετα.
λες ιδια λεδια :2funny: κολλαει ρε και δεν βλεπω τι γραφω με ταχυτητα αστραπης οπως παω :2funny:
τελος του μηνα εχουμε πορνοεπιδρομη δηλαδη να μαζευω λεφτα :2funny:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Εχω πολλούς φίλους που λένε συνέχεια πως αυτοί δε γαμάνε ποτέ στα μπουρδέλα, πως είσαι προβληματικός αν πληρώνεις σε αυτήν την ηλικία, και λένε πως βγαίνουν και κυκλοφορούν με γκόμενες κλπ.
Γενικά πολλοί το παίζουν γαμιαδες... (τώρα είναι κιόλας??)

Πάντως στο site τοσο καιρό, βλέπω (ή μάλλον διαβάζω άτομα) που στην πλειοψηφία τους διόλου προβληματικά δεν είναι. Ξέρουν να γράψουν μια πρόταση, έχουν χιούμορ, πολλές φορές αυτοσαρκάζονται κιόλας.

Αν καθησεις έξω με τους άλλους, βαριέσαι να ακούς δήθεν ηθικολογίες, δήθεν αοριστολογίες περι κατακτήσεων, και γενικά κουβέντες επιπέδου μπαοκάρας, και θρυλάρας...

Επομένως, επειδή διαβασα κάποια σχόλια σε προηγούμενες σελίδες, το ποιος κάνει σεξ και σε τι βαθμό... εξαρτάται από πολλά...

sorry για  :offtopic:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175

Τελικά, σε ποιά Αλέξια αναφέρεσαι?  :think:

Στην κοντούλα με μακρύ μαύρο μαλλί, που συνήθως εμφανίζεται στο σαλόνι με Αδαμιαία περιβολή
ή
στην ψηλόλιγνη με τα μαλλιά αφάνα & την αραιή οδοντοστοιχία ? ? ? 
:huh:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Ασχετο!!!
Την προηγουμενη εβδομαδα περασα απο το Καλυμνου 48 και ειδα μια καρτα με το τηλ τους!!!Δλδ παιρνουμε τηλ και μας λενε ποια κοπελα εχουν? Γνωριζει κανεις?

Η μηπως το εχουν και για ραντεβου!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εχω πολλούς φίλους που λένε συνέχεια πως αυτοί δε γαμάνε ποτέ στα μπουρδέλα, πως είσαι προβληματικός αν πληρώνεις σε αυτήν την ηλικία, και λένε πως βγαίνουν και κυκλοφορούν με γκόμενες κλπ.

Πάντως στο site τοσο καιρό, βλέπω (ή μάλλον διαβάζω άτομα) που στην πλειοψηφία τους διόλου προβληματικά δεν είναι. Ξέρουν να γράψουν μια πρόταση, έχουν χιούμορ, πολλές φορές αυτοσαρκάζονται κιόλας.

Αν καθησεις έξω με τους άλλους, βαριέσαι να ακούς δήθεν ηθικολογίες, δήθεν αοριστολογίες περι κατακτήσεων, και γενικά κουβέντες επιπέδου μπαοκάρας, και θρυλάρας...

Επομένως, επειδή διαβασα κάποια σχόλια σε προηγούμενες σελίδες, το ποιος κάνει σεξ και σε τι βαθμό... εξαρτάται από πολλά...

Τον κακο τους το καιρο... Τι να κανουμε που πρεπει να ειμαστε κοινωνικοποιημενοι και να πρεπει να τρωμε στην μαπα τετοιους σκατοφλωρους τεσπα... προσεχως ενημερωση τυποι μου  :grin:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Τελικά, σε ποιά Αλέξια αναφέρεσαι?  :think:

Στην κοντούλα με μακρύ μαύρο μαλλί, που συνήθως εμφανίζεται στο σαλόνι με Αδαμιαία περιβολή
ή
στην ψηλόλιγνη με τα μαλλιά αφάνα & την αραιή οδοντοστοιχία ? ? ? 
:huh:

Αυτην με την αφανα

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
jockerx , γενικά όποτε πάω στα σπιτάκια περνάω καλά , άλλοτε λιγότερο και άλλοτε περισσότερο. Για λεπτομέρειες ανεβάζω κριτικές (ρίξε μια ματιά αν δε βαριέσαι). Χτες απλά πρόσεξα τη μεγάλη αντίθεση με μένα και τους (περαστικούς) γύρω μου.

pauldj

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μηπως γνωριζει κανεις μια Κατερινα ψηλη,μελαχρινη,Αλβανιδα που ηταν στο Φ59 κατω??

petran69

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
10

στα παπαρια σου φιλε κατι τετοιοι μαλακες ειναι που τον παιζουν μια ζωη και τους τα φοραει και η γυναικα τους

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
στα παπαρια σου φιλε κατι τετοιοι μαλακες ειναι που τον παιζουν μια ζωη και τους τα φοραει και η γυναικα τους

Κανένα από τα δυο δεν είναι οπωσδήποτε κακό...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σήμερα 15/9/2010 και ώρα 19.00' (περίπου) βρέθηκα κατα λάθος  :cheesy:  σε ορισμένα μπουρδέλα και (αναγκαστικά) τα επισκέφθηκα.

ΞΑΝΘΙΠΠΗΣ 2
Χριστίνα μελαχρινή Ρουμάνα με συμπαθητικό πρόσωπο, μαλλιά μέχρι τις πλάτες, μέτρια στο ύψος, μάλλον λεπτή με ενδιαφέρουσες αναλογίες, μικρά βυζιά και καλοσχηματισμένο κώ(ο)λο  ;)

ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ 13 ΟΡΟΦΟΣ
Άντζελα καστανό-ξανθη μεγαλοκοπέλα ηλικίας 50Χ365 ημέρες, προκλητικό πρόσωπο με μαλλιά μέχρι τις πλάτες, μέτρια στο ύψος, κάπως γεματούλα με αποδεκτές αναλογίες, ικανοποιητικά βυζιά και υπερ-τροφοδοτούμενο κώ(ο)λο

ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ 13 ΙΣΟΓΕΙΟ
Καστανή (επίσης μεγαλοκοπέλα) με κατσαρά μαλλιά (δεν θυμάμαι το όνομα της) με σχεδόν ίδιο σωματότυπο της Άντζελας

ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ 11 ΙΣΟΓΕΙΟ
Η εργαζόμενη δεσποινίδα φορώντας ρόμπα με την τσατσά και ένα ηλεκτρολόγο επισκεύαζαν το φως της εισόδου...  :cheesy:

ΦΩΚΑΙΑΣ 22 ΙΣΟΓΕΙΟ
Αλέξια με μακριά μαλλιά μέχρι τα κω(ο)λομέρια, περιποιημένο πρόσωπο με συμπαθητικά χαρακτηριστικά, μάλλον κοντή, λεπτή αλλά με ενδιαφέρουσες αναλογίες, μικρά βυζιά αλλά με τσιτωμένες ρόγες και αξιόλογο κώ(ο)λο.
Αξιοπρεπής περιποίηση, ικανοποιητική συμμετοχή και θετική στις διάφορες στάσεις καθώς και στις εναλλαγές στάσεων
Αυτή την φορά δεν ήταν αλόγυμνη αλλά φορούσε ένα ολόσωμο κόκκινο διχτυωτό όπως το παρακάτω... ;)

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
και γω περιπου την ιδια ωρα βρεθηκα κατα λαθος σε ορισμενα μπουρδελα στο μεταξι και (αναγκαστικα) τα επισκεφθηκα...
-κολοκυνθους 63 το αριστερο, ευσωμη μελαχροινη,μαλλον παχουλη και γενικως κατω του μετριου στο συνολο...15 ευρω πρωκτικο
-κολοκυνθους 38 πανω,κοκκινομαλλα ωριμη 40αρα,μετρια,οχι κακη σε εμφανιση,20 το φουλ
-κολοκυνθους 38 κατω,ιωαννα,μπηκα...τι το'θελα...ενταξει τη γαμησα τελικα αλλα...
-λεωνιδου 28 κατω,μουναρα ξανθια,μονικα ειπε,δεν βρηκα κατι που να μη μου αρεσε επανω της,απλα τελεια...15 ευρω το απλο
-λεωνιδου 28 πανω,κοντοχοντρη ωριμη κατω του μετριου,15 ευρω πρωκτικο
-ιασωνος 20 το δεξι,ελενη,ομορφη μελαχροινη με καλο σωμα 15 ευρω το απλο
-ιασωνος 20 το μεσαιο,αντριαννα,αδυνατη και χαριτωμενη μικρη,φαινεται να το'χει,ολο ναζι και χουφτωμα ειναι,15 ευρω το απλο

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
εεε κι εγω ολως τυχαιως και κατα λαθος μπηκα εδω μεσα να τσεκαρω την ενημερωση !  :cheesy:  :cheesy:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
και γω περιπου την ιδια ωρα βρεθηκα κατα λαθος σε ορισμενα μπουρδελα στο μεταξι
...
-κολοκυνθους 38 κατω,ιωαννα,μπηκα...τι το'θελα...ενταξει τη γαμησα τελικα αλλα...
...

Κατά λάθος συνουσία.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Σου είπα να μείνεις μακριά ρε τύπε  :( , εχει εξελιχτει σε μια απο τις χειροτερες πουτανες που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη στην Αθηνα...

Γραψε κριτικη για την φωλα...
Εγω της ειχα γραψει και καλη κριτικη την 1η φορα που την πηρα, αλλά την ξαναπηρα πριν 1 μηνα και συμπεριφερεται πολυ μαλακισμενα πλεον. Και εγω πρεπει να της γραω κριτικη μάλλον, για τη 2η συνεύρεση  :P

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom