παιδια εχθες πηγα στην Αλεξια, μονης προδρομου πανω. Τις προαλες που την πηρα ηταν μεσα στην καλη χαρα και αν και κανει μονο τα βασικα περασα ωραιοτατα διοτι ειναι και πολυ του γουστου μου. Εχθες ομως η μικρη ηταν γαμησετα. κατι ειχε πιει σιγουρα, αμα της εκανες μπου μπορει και να εκλεγε. Επειδη αργουσα, πληρωσα και δευτερο γυρο για να μην μου σπαει τα φρυδια η τσα2 που βαραγε την πορτα λες και ηταν η μανα της. Οταν επιτελους τελειωσα ειδα κατι που δεν ειχα προσεξει, ειχε κατι μαυριλες στα χερια που για να τις αποκτησει θα επρεπε ο νταβας να εχει δωσει τα ρεστα του απο βια οχι αστεια. Τεσπα καλο το μικρο αλλα..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποια ειναι η αλεξία φιλε?παιδια εχθες πηγα στην Αλεξια, μονης προδρομου πανω. Τις προαλες που την πηρα ηταν μεσα στην καλη χαρα και αν και κανει μονο τα βασικα περασα ωραιοτατα διοτι ειναι και πολυ του γουστου μου. Εχθες ομως η μικρη ηταν γαμησετα. κατι ειχε πιει σιγουρα, αμα της εκανες μπου μπορει και να εκλεγε. Επειδη αργουσα, πληρωσα και δευτερο γυρο για να μην μου σπαει τα φρυδια η τσα2 που βαραγε την πορτα λες και ηταν η μανα της. Οταν επιτελους τελειωσα ειδα κατι που δεν ειχα προσεξει, ειχε κατι μαυριλες στα χερια που για να τις αποκτησει θα επρεπε ο νταβας να εχει δωσει τα ρεστα του απο βια οχι αστεια. Τεσπα καλο το μικρο αλλα..
Μια μαυρομάλλα, με κοντα σγουρά μαλλιά?
Αν δεν ειναι αυτη, ξερει κανεις πώς την λενε αυτην που λεω?
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
αχα σε επιασα πρεπει να λεδια με το φωκαιας μελαχρινη με ισια μαλλια μεχρι το κωλο και κανει και ντουο με αλλη κορασιδαΠοια ειναι η αλεξία φιλε?
Μια μαυρομάλλα, με κοντα σγουρά μαλλιά?
Αν δεν ειναι αυτη, ξερει κανεις πώς την λενε αυτην που λεω?
Λεδια? Δεν τα καταλαβα ολααχα σε επιασα πρεπει να λεδια με το φωκαιας μελαχρινη με ισια μαλλια μεχρι το κωλο και κανει και ντουο με αλλη κορασιδα
Θα τις τσεκαρουμε ολες τυπε στο τελος του μηνα
Εχει καμια φορα ντουετακια τις βραδυνες βαρδιες, αλλά δεν εχω τιμησει ακομα.
Έπρεπε να παρω ενα βραδυ Ιωαννα-Λαρισσα στο φυλης92, κολαση θα γινοταν
Αλλά τοτε δεν ειχα παρει ακομα την Ιωαννα(που αποδειχτηκε καλη για τα γουστα μου) και την φοβομουν για ξεπετα.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
λες ιδια λεδια κολλαει ρε και δεν βλεπω τι γραφω με ταχυτητα αστραπης οπως παωΛεδια? Δεν τα καταλαβα ολα
Θα τις τσεκαρουμε ολες τυπε στο τελος του μηνα
Εχει καμια φορα ντουετακια τις βραδυνες βαρδιες, αλλά δεν εχω τιμησει ακομα.
Έπρεπε να παρω ενα βραδυ Ιωαννα-Λαρισσα στο φυλης92, κολαση θα γινοταν
Αλλά τοτε δεν ειχα παρει ακομα την Ιωαννα(που αποδειχτηκε καλη για τα γουστα μου) και την φοβομουν για ξεπετα.
τελος του μηνα εχουμε πορνοεπιδρομη δηλαδη να μαζευω λεφτα
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Εχω πολλούς φίλους που λένε συνέχεια πως αυτοί δε γαμάνε ποτέ στα μπουρδέλα, πως είσαι προβληματικός αν πληρώνεις σε αυτήν την ηλικία, και λένε πως βγαίνουν και κυκλοφορούν με γκόμενες κλπ.
Γενικά πολλοί το παίζουν γαμιαδες... (τώρα είναι κιόλας??)
Πάντως στο site τοσο καιρό, βλέπω (ή μάλλον διαβάζω άτομα) που στην πλειοψηφία τους διόλου προβληματικά δεν είναι. Ξέρουν να γράψουν μια πρόταση, έχουν χιούμορ, πολλές φορές αυτοσαρκάζονται κιόλας.
Αν καθησεις έξω με τους άλλους, βαριέσαι να ακούς δήθεν ηθικολογίες, δήθεν αοριστολογίες περι κατακτήσεων, και γενικά κουβέντες επιπέδου μπαοκάρας, και θρυλάρας...
Επομένως, επειδή διαβασα κάποια σχόλια σε προηγούμενες σελίδες, το ποιος κάνει σεξ και σε τι βαθμό... εξαρτάται από πολλά...
sorry για
Πάντως στο site τοσο καιρό, βλέπω (ή μάλλον διαβάζω άτομα) που στην πλειοψηφία τους διόλου προβληματικά δεν είναι. Ξέρουν να γράψουν μια πρόταση, έχουν χιούμορ, πολλές φορές αυτοσαρκάζονται κιόλας.
Αν καθησεις έξω με τους άλλους, βαριέσαι να ακούς δήθεν ηθικολογίες, δήθεν αοριστολογίες περι κατακτήσεων, και γενικά κουβέντες επιπέδου μπαοκάρας, και θρυλάρας...
Επομένως, επειδή διαβασα κάποια σχόλια σε προηγούμενες σελίδες, το ποιος κάνει σεξ και σε τι βαθμό... εξαρτάται από πολλά...
sorry για
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
παιδια εχθες πηγα στην Αλεξια, μονης προδρομου πανω. Τις προαλες που την πηρα ηταν μεσα στην καλη χαρα και αν και κανει μονο τα βασικα περασα ωραιοτατα διοτι ειναι και πολυ του γουστου μου. Εχθες ομως η μικρη ηταν γαμησετα. κατι ειχε πιει σιγουρα, αμα της εκανες μπου μπορει και να εκλεγε. Επειδη αργουσα, πληρωσα και δευτερο γυρο για να μην μου σπαει τα φρυδια η τσα2 που βαραγε την πορτα λες και ηταν η μανα της. Οταν επιτελους τελειωσα ειδα κατι που δεν ειχα προσεξει, ειχε κατι μαυριλες στα χερια που για να τις αποκτησει θα επρεπε ο νταβας να εχει δωσει τα ρεστα του απο βια οχι αστεια. Τεσπα καλο το μικρο αλλα..
Τελικά, σε ποιά Αλέξια αναφέρεσαι?
Στην κοντούλα με μακρύ μαύρο μαλλί, που συνήθως εμφανίζεται στο σαλόνι με Αδαμιαία περιβολή
ή
στην ψηλόλιγνη με τα μαλλιά αφάνα & την αραιή οδοντοστοιχία ? ? ?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Εχω πολλούς φίλους που λένε συνέχεια πως αυτοί δε γαμάνε ποτέ στα μπουρδέλα, πως είσαι προβληματικός αν πληρώνεις σε αυτήν την ηλικία, και λένε πως βγαίνουν και κυκλοφορούν με γκόμενες κλπ.
sorry για
Τον κακο τους το καιρο... Τι να κανουμε που πρεπει να ειμαστε κοινωνικοποιημενοι και να πρεπει να τρωμε στην μαπα τετοιους σκατοφλωρους τεσπα... προσεχως ενημερωση τυποι μου
Αυτην με την αφαναΤελικά, σε ποιά Αλέξια αναφέρεσαι?
Στην κοντούλα με μακρύ μαύρο μαλλί, που συνήθως εμφανίζεται στο σαλόνι με Αδαμιαία περιβολή
ή
στην ψηλόλιγνη με τα μαλλιά αφάνα & την αραιή οδοντοστοιχία ? ? ?
jockerx , γενικά όποτε πάω στα σπιτάκια περνάω καλά , άλλοτε λιγότερο και άλλοτε περισσότερο. Για λεπτομέρειες ανεβάζω κριτικές (ρίξε μια ματιά αν δε βαριέσαι). Χτες απλά πρόσεξα τη μεγάλη αντίθεση με μένα και τους (περαστικούς) γύρω μου.
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Τι ωρα πηγες φιλε?Αυτην με την αφανα
sorry για
στα παπαρια σου φιλε κατι τετοιοι μαλακες ειναι που τον παιζουν μια ζωη και τους τα φοραει και η γυναικα τους
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
στα παπαρια σου φιλε κατι τετοιοι μαλακες ειναι που τον παιζουν μια ζωη και τους τα φοραει και η γυναικα τους
Κανένα από τα δυο δεν είναι οπωσδήποτε κακό...
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Σήμερα 15/9/2010 και ώρα 19.00' (περίπου) βρέθηκα κατα λάθος σε ορισμένα μπουρδέλα και (αναγκαστικά) τα επισκέφθηκα.
ΞΑΝΘΙΠΠΗΣ 2
Χριστίνα μελαχρινή Ρουμάνα με συμπαθητικό πρόσωπο, μαλλιά μέχρι τις πλάτες, μέτρια στο ύψος, μάλλον λεπτή με ενδιαφέρουσες αναλογίες, μικρά βυζιά και καλοσχηματισμένο κώ(ο)λο ;)
ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ 13 ΟΡΟΦΟΣ
Άντζελα καστανό-ξανθη μεγαλοκοπέλα ηλικίας 50Χ365 ημέρες, προκλητικό πρόσωπο με μαλλιά μέχρι τις πλάτες, μέτρια στο ύψος, κάπως γεματούλα με αποδεκτές αναλογίες, ικανοποιητικά βυζιά και υπερ-τροφοδοτούμενο κώ(ο)λο
ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ 13 ΙΣΟΓΕΙΟ
Καστανή (επίσης μεγαλοκοπέλα) με κατσαρά μαλλιά (δεν θυμάμαι το όνομα της) με σχεδόν ίδιο σωματότυπο της Άντζελας
ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ 11 ΙΣΟΓΕΙΟ
Η εργαζόμενη δεσποινίδα φορώντας ρόμπα με την τσατσά και ένα ηλεκτρολόγο επισκεύαζαν το φως της εισόδου...
ΦΩΚΑΙΑΣ 22 ΙΣΟΓΕΙΟ
Αλέξια με μακριά μαλλιά μέχρι τα κω(ο)λομέρια, περιποιημένο πρόσωπο με συμπαθητικά χαρακτηριστικά, μάλλον κοντή, λεπτή αλλά με ενδιαφέρουσες αναλογίες, μικρά βυζιά αλλά με τσιτωμένες ρόγες και αξιόλογο κώ(ο)λο.
Αξιοπρεπής περιποίηση, ικανοποιητική συμμετοχή και θετική στις διάφορες στάσεις καθώς και στις εναλλαγές στάσεων
Αυτή την φορά δεν ήταν αλόγυμνη αλλά φορούσε ένα ολόσωμο κόκκινο διχτυωτό όπως το παρακάτω... ;)
ΞΑΝΘΙΠΠΗΣ 2
Χριστίνα μελαχρινή Ρουμάνα με συμπαθητικό πρόσωπο, μαλλιά μέχρι τις πλάτες, μέτρια στο ύψος, μάλλον λεπτή με ενδιαφέρουσες αναλογίες, μικρά βυζιά και καλοσχηματισμένο κώ(ο)λο ;)
ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ 13 ΟΡΟΦΟΣ
Άντζελα καστανό-ξανθη μεγαλοκοπέλα ηλικίας 50Χ365 ημέρες, προκλητικό πρόσωπο με μαλλιά μέχρι τις πλάτες, μέτρια στο ύψος, κάπως γεματούλα με αποδεκτές αναλογίες, ικανοποιητικά βυζιά και υπερ-τροφοδοτούμενο κώ(ο)λο
ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ 13 ΙΣΟΓΕΙΟ
Καστανή (επίσης μεγαλοκοπέλα) με κατσαρά μαλλιά (δεν θυμάμαι το όνομα της) με σχεδόν ίδιο σωματότυπο της Άντζελας
ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ 11 ΙΣΟΓΕΙΟ
Η εργαζόμενη δεσποινίδα φορώντας ρόμπα με την τσατσά και ένα ηλεκτρολόγο επισκεύαζαν το φως της εισόδου...
ΦΩΚΑΙΑΣ 22 ΙΣΟΓΕΙΟ
Αλέξια με μακριά μαλλιά μέχρι τα κω(ο)λομέρια, περιποιημένο πρόσωπο με συμπαθητικά χαρακτηριστικά, μάλλον κοντή, λεπτή αλλά με ενδιαφέρουσες αναλογίες, μικρά βυζιά αλλά με τσιτωμένες ρόγες και αξιόλογο κώ(ο)λο.
Αξιοπρεπής περιποίηση, ικανοποιητική συμμετοχή και θετική στις διάφορες στάσεις καθώς και στις εναλλαγές στάσεων
Αυτή την φορά δεν ήταν αλόγυμνη αλλά φορούσε ένα ολόσωμο κόκκινο διχτυωτό όπως το παρακάτω... ;)
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και γω περιπου την ιδια ωρα βρεθηκα κατα λαθος σε ορισμενα μπουρδελα στο μεταξι και (αναγκαστικα) τα επισκεφθηκα...
-κολοκυνθους 63 το αριστερο, ευσωμη μελαχροινη,μαλλον παχουλη και γενικως κατω του μετριου στο συνολο...15 ευρω πρωκτικο
-κολοκυνθους 38 πανω,κοκκινομαλλα ωριμη 40αρα,μετρια,οχι κακη σε εμφανιση,20 το φουλ
-κολοκυνθους 38 κατω,ιωαννα,μπηκα...τι το'θελα...ενταξει τη γαμησα τελικα αλλα...
-λεωνιδου 28 κατω,μουναρα ξανθια,μονικα ειπε,δεν βρηκα κατι που να μη μου αρεσε επανω της,απλα τελεια...15 ευρω το απλο
-λεωνιδου 28 πανω,κοντοχοντρη ωριμη κατω του μετριου,15 ευρω πρωκτικο
-ιασωνος 20 το δεξι,ελενη,ομορφη μελαχροινη με καλο σωμα 15 ευρω το απλο
-ιασωνος 20 το μεσαιο,αντριαννα,αδυνατη και χαριτωμενη μικρη,φαινεται να το'χει,ολο ναζι και χουφτωμα ειναι,15 ευρω το απλο
-κολοκυνθους 63 το αριστερο, ευσωμη μελαχροινη,μαλλον παχουλη και γενικως κατω του μετριου στο συνολο...15 ευρω πρωκτικο
-κολοκυνθους 38 πανω,κοκκινομαλλα ωριμη 40αρα,μετρια,οχι κακη σε εμφανιση,20 το φουλ
-κολοκυνθους 38 κατω,ιωαννα,μπηκα...τι το'θελα...ενταξει τη γαμησα τελικα αλλα...
-λεωνιδου 28 κατω,μουναρα ξανθια,μονικα ειπε,δεν βρηκα κατι που να μη μου αρεσε επανω της,απλα τελεια...15 ευρω το απλο
-λεωνιδου 28 πανω,κοντοχοντρη ωριμη κατω του μετριου,15 ευρω πρωκτικο
-ιασωνος 20 το δεξι,ελενη,ομορφη μελαχροινη με καλο σωμα 15 ευρω το απλο
-ιασωνος 20 το μεσαιο,αντριαννα,αδυνατη και χαριτωμενη μικρη,φαινεται να το'χει,ολο ναζι και χουφτωμα ειναι,15 ευρω το απλο
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
και γω περιπου την ιδια ωρα βρεθηκα κατα λαθος σε ορισμενα μπουρδελα στο μεταξι
...
...
Κατά λάθος συνουσία.
Σου είπα να μείνεις μακριά ρε τύπε , εχει εξελιχτει σε μια απο τις χειροτερες πουτανες που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη στην Αθηνα...-κολοκυνθους 38 κατω,ιωαννα,μπηκα...τι το'θελα...ενταξει τη γαμησα τελικα αλλα...
Γραψε κριτικη για την φωλα...
Εγω της ειχα γραψει και καλη κριτικη την 1η φορα που την πηρα, αλλά την ξαναπηρα πριν 1 μηνα και συμπεριφερεται πολυ μαλακισμενα πλεον. Και εγω πρεπει να της γραω κριτικη μάλλον, για τη 2η συνεύρεση
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις