You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αποψε που θα κανω τσαρκα θα περασω και εγω απο περγαμου να δω την γκομενα αυτη... αν δουλευει απογευμα... κατα τα αλλα λιοσιων με βλεπω να μενω για ρεπορταζ χεχεχε
* SPECIAL ενημερωση για το Λ.Ιωνιας12 για αποψε αν βρεθει ανοιχτο για τον απολυτο!!!!
Παρεμπιπτόντως, απόψε που πέρασα από την περιοχή μπας και έχει επιστρέψει η Ντενίζα από Τσεχία, το Περγάμου 1 ήταν κλειστό. Λέτε να είδαν το ντόρο που έγινε και να το έκλεισαν προσωρινα μόνοι τους?
professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
Στο Ελλης 3 φιλε μου με το διπλο nickname παιζει απογευμα η granny Ντιανα και τα πρωινα η Κατερινα η Κρητικια και στο Αλκιβιαδου 16γ εχει επιστρεψει η Σονια οσο για το ΑΓΚΥΡΑΣ 1 δεν ξερω να σου απαντησω γιατι ειναι τραβελομαγαζο και δεν τα πολυπαω καλα με αυτα τα μαγαζια.Στο Ελλης 3 και στο Αγκυρας 1 ποιες παιζουν τωρα αν ξερει καποιος? Επίσης και Αλκιβιαδους 16Γ?
Επίσης αν προτεινειτε κανενα νταρντανο-μιλφ με τερατοβυζαρες??
professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Τελος ...
Και παλι ευχαριστω για την προσοχη σας!
Εμείς σε ευχαριστούμε!
is0vitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Στο ελλης ειναι απογευμα η Dianna 50++ τα κανει ολα με 25εΣτο Ελλης 3 και στο Αγκυρας 1 ποιες παιζουν τωρα αν ξερει καποιος? Επίσης και Αλκιβιαδους 16Γ?
Επίσης αν προτεινειτε κανενα νταρντανο-μιλφ με τερατοβυζαρες??
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Σάββατο βράδυ : μεταξύ 12 παρά & 12 και, στην Φυλής.
Στην αρχή νόμιζα ότι πήρα λάθος στροφή και βγήκα στου Ψυρρή. Γινόταν ο κακός χαμός.
Τα φωτάκια έσβηναν το ένα μετά το άλλο, μέχρι να μείνουν λίγα, αλλά και με μπάζα!
Έχουμε και λέμε:
Φυλ. 69 κάτω: Η Άννα η Βουλγάρα, μετά έκλεισε
Φυλ. 69 πάνω: Μόλις έκλεισε, κατέβηκε η Χριστίνα.
Φυλ. 67: Η Ζωή
Φυλ. 65: Κλειστά
Φυλ. 71 κάτω: Ένα μπαζάκιμελαχρινό
Φυλ 92α: Μια καυλιάρικη σκυλόφατσα με μικρό βυζάκι, καλό σωματάκι καμπυλόγραμμο & φουλ πρόγραμμα.
Μον. Προδ. άνω: Ένα καστανόξανθο μπαζάκι με φουλ
Μον. Προδ. κάτω: Ένα γλυκούλη άβυζο ξανθό
Φυλ. 86 άνω: Η Κλαούντια
Φυλ. 84 άνω: Η Μαργαρίτα με την σκατό-Biggy τσα2.
Φυλ. 80: Η Μαρία η Βουλγάρα.
Φυλ. 59 άνω: Μια ξανθούλα, ακλούλα με σαρκώδη χείλη & εμφανή η καισαρική. Παίζει & απογεύματα στο 67.
Φυλ. κάτω: η Σαμπρίνα
Φωκ. 22 άνω: Η Τζένη
Φωκ. 22 κάτω: Η οδοντογλυφίδα
Φωκ. 25 κάτω: Μάλλον η Κάρλα. Είχε πολύ ζέστη & κόσμο στο σαλόνι, οπότε έφυγα μετά 5-7 λεπτο παραμονής.
Φωκ. 19: Μια Βουλγάρα με φουλ, μπαζάκι. Την έχω πετύχει & στο Βαπόρι
ΦΩΚ. 17 άνω: Η άλλη Λάουρα με το ακά της.
Φυλ 109 άνω: Η Στέλλα
Φυλ 109 κάτω: Μια κοντούλα γεματούλα αθίγγανη.
Φυλ 134 άνω: Ένα μέτριο ξανθό
Φυλ 134 Ισογ.: Ένα μπαζο
Φυλ. 134-136 κλειστά
Πιπ. 65: Η Άνκα. Εδοκιμάσθη αφού δεν υπήρχε κάτι άλλο αξιολογο για να κάψω την πίτσα που έφαγα βλέποντας την Εθνική. Βοήθησε και το γεγονός ότι δεν είχε κόσμο εκεί. Επίσης, η τσα2 ήταν ευγενική (όχι σαν μια άλλη ξανθιά που είναι μέσα στην ξινίλα). Η Άνκα ευδιάθετη. Ήρθε στο δωμάτιο χαμογελαστή & ορεξάτη για παιχνίδια. Δεν της χάλασα το χατήρι. Αν εξαιρέσουμε το απαίσιο στήθος της, κατά τα άλλα είναι μια καλή λύση. Σαν σύνολο υπηρεσιών (εμφάνιση/σέρβις), εγώ προσωπικά, έχω "φάει" και καλύτερα.
Καλημέρα!
Στην αρχή νόμιζα ότι πήρα λάθος στροφή και βγήκα στου Ψυρρή. Γινόταν ο κακός χαμός.
Τα φωτάκια έσβηναν το ένα μετά το άλλο, μέχρι να μείνουν λίγα, αλλά και με μπάζα!
Έχουμε και λέμε:
Φυλ. 69 κάτω: Η Άννα η Βουλγάρα, μετά έκλεισε
Φυλ. 69 πάνω: Μόλις έκλεισε, κατέβηκε η Χριστίνα.
Φυλ. 67: Η Ζωή
Φυλ. 65: Κλειστά
Φυλ. 71 κάτω: Ένα μπαζάκιμελαχρινό
Φυλ 92α: Μια καυλιάρικη σκυλόφατσα με μικρό βυζάκι, καλό σωματάκι καμπυλόγραμμο & φουλ πρόγραμμα.
Μον. Προδ. άνω: Ένα καστανόξανθο μπαζάκι με φουλ
Μον. Προδ. κάτω: Ένα γλυκούλη άβυζο ξανθό
Φυλ. 86 άνω: Η Κλαούντια
Φυλ. 84 άνω: Η Μαργαρίτα με την σκατό-Biggy τσα2.
Φυλ. 80: Η Μαρία η Βουλγάρα.
Φυλ. 59 άνω: Μια ξανθούλα, ακλούλα με σαρκώδη χείλη & εμφανή η καισαρική. Παίζει & απογεύματα στο 67.
Φυλ. κάτω: η Σαμπρίνα
Φωκ. 22 άνω: Η Τζένη
Φωκ. 22 κάτω: Η οδοντογλυφίδα
Φωκ. 25 κάτω: Μάλλον η Κάρλα. Είχε πολύ ζέστη & κόσμο στο σαλόνι, οπότε έφυγα μετά 5-7 λεπτο παραμονής.
Φωκ. 19: Μια Βουλγάρα με φουλ, μπαζάκι. Την έχω πετύχει & στο Βαπόρι
ΦΩΚ. 17 άνω: Η άλλη Λάουρα με το ακά της.
Φυλ 109 άνω: Η Στέλλα
Φυλ 109 κάτω: Μια κοντούλα γεματούλα αθίγγανη.
Φυλ 134 άνω: Ένα μέτριο ξανθό
Φυλ 134 Ισογ.: Ένα μπαζο
Φυλ. 134-136 κλειστά
Πιπ. 65: Η Άνκα. Εδοκιμάσθη αφού δεν υπήρχε κάτι άλλο αξιολογο για να κάψω την πίτσα που έφαγα βλέποντας την Εθνική. Βοήθησε και το γεγονός ότι δεν είχε κόσμο εκεί. Επίσης, η τσα2 ήταν ευγενική (όχι σαν μια άλλη ξανθιά που είναι μέσα στην ξινίλα). Η Άνκα ευδιάθετη. Ήρθε στο δωμάτιο χαμογελαστή & ορεξάτη για παιχνίδια. Δεν της χάλασα το χατήρι. Αν εξαιρέσουμε το απαίσιο στήθος της, κατά τα άλλα είναι μια καλή λύση. Σαν σύνολο υπηρεσιών (εμφάνιση/σέρβις), εγώ προσωπικά, έχω "φάει" και καλύτερα.
Καλημέρα!
Επισκέπτης
4/9/2010-Σαββατιάτικη απογευματινή περιήγηση:...@JockerX δεν θυμάμαι φίλε μου ποια τσατσά ήταν γιατί είναι κιόλας ή δεύτερη φορά που μπαίνω σε αυτό το μαγαζί κ αλλού δεν θυμάμαι να την έχω πετύχει καταραμένο Αλτσχάιμερ
όσο για την τακτική τους έχεις απόλυτο δίκιο έτσι κανει μολις μπήκαμε επιτακτικά μας έδειξε να κάτσουμε στο σαλόνι...
τελικά μήπως θελουν να την βλέπεις από μακριά την Τζίνα γιατί είναι μπαζόφατσα? πάντως σώμα πρέπει ναχει καλο μου φάνηκε....
Σκοτεινό παραπέτασμα (Αλκαμένους 117)-Τζίνα.Μελαγχροινή, σκουρόχρωμη, ολίγον ευτραφής "αθίγγανη", "εκ Πύργου Ηλείας η Καλαμάτας" με αντιαισθητικό μεγάλο αναλογικά κώλο και λίγα παχάκια στην κοιλιά.
Επιστρατεύτηκαν διόπτρες νυκτός του Στρατού
Ανιχνεύτηκαν ίχνη πλαδαρότητας και στον κώλο.
Η Τζίνα άνοιξε την πόρτα του δωματίου που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το σαλόνι για να βγει.
Πριν βγει, στάθηκε στο κούφωμα της πόρτας με πλάτη στο σαλόνι και μισοανοιγμένη πόρτα ενώ κρατούσε το χερούλι της.Ήταν ορατή αχνά κατά το ήμισυ καθέτως.Δεν μίλαγε στον πελάτη του δωματίου.Ούτε αυτός στην Τζίνα.
Περίμενε να ολοκληρώσει το λογίδριό της η υπηρέτρια και μετά να βγει.Για να εκτεθεί όσο το δυνατόν λιγότερο στα μάτια των πελατών του σαλονιού.Μελετημένα βήματα και πάντα στο ύψος της κουζίνας.Από μακριά κι αλάργα!
Αυτή είναι η πάγια τακτική του καταστήματος:ΠΙΣΣΑ-ΣΚΟΤΑΔΙΑ!
Ε λοιπόν, μακριά κι αλάργα κι εμείς!
Αλκαμένους 113-Σάντρα.Δηλαδή η Λάνα-Βούρβαχη 19,Κων/λεως 61,Δροσοπούλου 95.20 ευρώ.
ΤΙ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ!!!
Περγάμου 27 όροφος (νέο)-Αλίκη η γνωστή milf-gilf από Αλκαμένους 113, Διδύμου 16.Δεν είπε εξτρά.
Περγάμου 27 ισόγειο-Ζάνα η γνωστή παχυλή.Ανανεωμένη στο πρόσωπο (ομορφότερη),υποσχόμενη "ωραίο τσιμπουκάκι".
Ρεμούνδου 21 όροφος-Μελαγχροινό παχουλό μπάζο.
Ρεμούνδου 20-Καστανή με μαλλιά πιασμένα πάνω, κανονικού πάχους νεαρή.Και φυσικά το κλασικό από την υπηρέτρια:"Αυτή είναι η κοπέλα, 20 ευρώ".Καμμία ανακοίνωση για τις υπηρεσίες της.
Περγάμου 1-ΚΛΕΙΣΤΟ.ΠΡΟΣΟΧΗ!
Κάτι πρέπει να κάνουμε μ'αυτήν την κατάσταση.ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
Φυλής 134 1ος-ΚΛΕΙΣΤΟ στις 21:00.
Φυλής 134 ισόγειο-Αλεξάνδρα από Φ134υπόγειο,Φ59κάτω,Φώκαιας 25 ισόγειο.Μελαγχροινή,σκουρόχρωμη με σαρκώδη χείλη και λίγα παχάκια στην κοιλιά.
Φυλής 134 υπόγειο-Κατερίνα είπε η υπηρέτρια.Προφανώς η μελαγχροινή κανονικού πάχους κοπέλα από Φ134ισ,Φ59κάτω,Φ71άνω.Τα βασικά.Σταθερά ΔΕΝ βιάζεται στο δωμάτιο.
Φυλής 109 κάτω-Ελένη η γνωστή μελαγχροινή σκουρόχρωμη.Τα βασικά.
Φυλής 92 νέο-Μελαγχροινή με κοντό καρέ μαλλί κανονικού και κατ΄άτι πλεονάζοντος πάχους με μία υφέρπουσα πλαδαρότητα στον κώλο.Καινούργια είπε η ευγενέστατη κυρία της υπηρεσίας από Φώκαιας 22 άνω.Ακάποτο.
Φυλής 71 κάτω:ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ λόγω ξιπασμένης ψωροεγωίστριας τσατσάς Έυας.
Φυλής 71 άνω-Άννα με ίσιο πλέον μαλλί.Μελαγχροινή λεπτή κοπέλα από Φώκαιας 19,24.Ακάποτο.
Μ.Προδρόμου 16 (υπόγειο)-Βουκολική λεπτή καστανή νεαρή.
Φυλής 69 κάτω-Άννα η γνωστή γυρολόγος.Από το άνω.
Στα ξεπετατζίδικα Φυλής 84-86, φυσικά δεν πήγα:
Φυλής 84-86 άνω-κάτω-1ος-2ος-εντός-εκτός κι επί τ'αυτά:ΜΑΚΡΥΑ!!!
Πουλάνε ΦΟΛΕΣ!!!:
ΑΛΙΝΑ ΠΑΠΑΚΙ - ΝΤΕΛΙΑ - ΙΡΙΣ - ΣΑΜΑΝΘΑ - ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ - ΤΖΟΥΛΙΑ - ΑΝΝΑ ΠΟΛΩΝΕΖΑ - ΝΤΑΡΙΑ η ΑΠΑΤΗ - ΧΡΙΣΤΙΝΑ η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ
Φυλής 80-Μαρία η Βουλγάρα
Φυλής 59 κάτω-Σαμπρίνα η ΦΟΛΑ
Φυλής 59 άνω-Σάρα από το κάτω.Καινούργια αδιάφορη εμφανισιακά μελαγχροινή με πλαδαρό κώλο.Ακάποτο.
Φυλής 66-Λάουρα η ξεπετατζού 6λέπτου.Εκκολαφθείσα-επανεξετασθείσα και απορριφθείσα στο Φώκαιας 17 άνω.Στα 6-7 λεπτά ντύνεται, φεύγει και σ'αφήνει "στα κρύα του λουτρού".
Φυλής 54 κάτω-"Ντενίσα,ξανθιά,ψηλή" είπε η πονηρή υπηρέτρια.Προφανώς η γνωστή.
Φυλής 54 άνω-Βερόνικα από Φώκαιας 17 άνω-κάτω.Τα βασικά.Βερόνικα πρέπει να λέγεται.
Διδύμου 8 άνω-Άννα-Ανκα από Δ16,Αλκάμένους 113,Φ109 άνω.Πάντα ευγενική στο σαλόνι.Έχει κριτικές.
Διδύμου 16-Αναστασία.Ευτραφής προσεγμένη μεσήλικη και πλέον.
Διδύμου 18 άνω-Ναταλία είπε η υπηρέτρια.Προφανώς η γνωστή.
Διδυμου 27-ΚΛΕΙΣΤΟ
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
jockerx καλημερα συναγωνιστη!!! Φυλης66 λες για μια Λαουρα που ηταν και στο Φωκαιας17 το καλοκαιρι απογευματινη βαρδια? ενα μελαχροινο με καρε μαλλακι και 1.70 υψος καλο σωματακι καλο κωλαρακι αλλα κατα τα αλλα λιγο ξινη στη φατσα? Δουλευε τελη ιουλιου αν λεμε την ιδια στην απογευματινη
Αν λεμε την ιδια.. ηθελα να μπω αλλα κατι δεν με αφηνε , μαλλον επραξα σωστα
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Καλημέρα Συναγωνιστές.
Να προσθέσω στην χτεσινοβραδινή μου περιγραφή:
Χωματιανού 11 πάνω: η Ρενατα
Χωματιανού κάτω: Η Άννα η "Ρωσσίδα" από το Φ.71β
Αυτά
Χωματιανού κάτω: Η Άννα η "Ρωσσίδα" από το Φ.71β
Αυτά
Επισκέπτης
Καλημέρα.Η περιγραφή σου είναι σχεδόν σωστή για την Ρουμάνα Λάουρα.Οι ατέλειες και οι ραγάδες του σώματος φαίνονται στο δωμάτιο.Ήταν πάντα πρωί στο Φώκαιας 17 άνω τον Χειμώνα που μας πέρασε.Και μερικές φορές απόγευμα.jockerx καλημερα συναγωνιστη!!! Φυλης66 λες για μια Λαουρα που ηταν και στο Φωκαιας17 το καλοκαιρι απογευματινη βαρδια? ενα μελαχροινο με καρε μαλλακι και 1.70 υψος καλο σωματακι καλο κωλαρακι αλλα κατα τα αλλα λιγο ξινη στη φατσα? Δουλευε τελη ιουλιου αν λεμε την ιδια στην απογευματινη
Μετά την πρώτη κατάθεσή μου τέθηκε υπό επανεξέταση:
Εξετάσθηκε και απορρίφθηκε.
Πάγια τακτική της ιδιοκτησίας στο Φώκαιας 17 άνω είναι να φωνάζουν την κοπέλα η και να κτυπούν πόρτα στα 7 λεπτά.Μόνο σε αυτήν την πρώτη επίσκεψή μου, η κοπέλα έμεινε 12 λεπτά.Τακτική για να σε κάνουν πελάτη...
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Καλημέρα.Η περιγραφή σου είναι σχεδόν σωστή για την Ρουμάνα Λάουρα.Οι ατέλειες και οι ραγάδες του σώματος φαίνονται στο δωμάτιο.Ήταν πάντα πρωί στο Φώκαιας 17 άνω τον Χειμώνα που μας πέρασε.Και μερικές φορές απόγευμα.
Μετά την πρώτη κατάθεσή μου τέθηκε υπό επανεξέταση:
Εξετάσθηκε και απορρίφθηκε.
Πάγια τακτική της ιδιοκτησίας στο Φώκαιας 17 άνω είναι να φωνάζουν την κοπέλα η και να κτυπούν πόρτα στα 7 λεπτά.Μόνο σε αυτήν την πρώτη επίσκεψή μου, η κοπέλα έμεινε 12 λεπτά.Τακτική για να σε κάνουν πελάτη...
Ευχαριστω!!! Ο σταμ_90 αλλωστε εχει τις ιδιες κριτικες και περιγραφες για την εν λογω για τον χειμωνα που μας περασε... επομενως μιας και οι τρεις μας συμφωνουμε σε μεγαλο βαθμο τοτε επροκειτο για την ιδια. Ομολογω πως μου την ειχε βιδωσει στα τελη του φετινου Ιουλη η συγκεκριμενη μετα απο μια μπουρδελοτσαρκα.. Δεν περασα αμεσως στο δωματιο αφενος γιατι δεν κρατουσα πολλα μαζι μου και αφετερου διοτι ειχα παει με ενα φιλο που ειναι αρραβωνιασμενος και δεν ηθελα να τον παρασυρω χεχεχε (δεν εχει καθολου σχεση με αυτα και ηθελε απλη βολτα). Ειπα ομως πως θα την επαιρνα σιγουρα μεσα στον Αυγουστο κατι το οποιο δεν εγινε και απο οτι φαινεται καλως δεν εγινε. Καλη συνεχεια σε ολους , προσεχως με νεες ενημερωσεις
P.S Χθες το βραδυ δεν εκανα τσαρκα οπως ειχα πει διοτι δεν ειχα αμαξι και βαριομουν να παρω τοσες συγκοινωνιες για να κατεβω φυλης. Οποτε ανανεωνω το καθηκον μου για τις επομενες μερες ισως και σημερα χεχε
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
σημερα ξημερωματα χαμος στο μεταξι παρα πολυ κοσμο λες και ειχε παζαρι
δυστυχως δεν μπορω να σας κανω ενημερωση γιατι δεν θυμαμαι τα οικηματα και τους αριθμους οπως επισης δεν ανεφερε καμια τα ονοματα των κοριτσιων.
παντως αξιοπροσεχτο ηταν ενα μελαχρινο στο ιασωνος 19 κατω ελενη αν δεν κανω λαθος τι λεει η κοπελια ξερουμε τιποτα
δυστυχως δεν μπορω να σας κανω ενημερωση γιατι δεν θυμαμαι τα οικηματα και τους αριθμους οπως επισης δεν ανεφερε καμια τα ονοματα των κοριτσιων.
παντως αξιοπροσεχτο ηταν ενα μελαχρινο στο ιασωνος 19 κατω ελενη αν δεν κανω λαθος τι λεει η κοπελια ξερουμε τιποτα
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
ενας απο τους δυο μας κανει λαθος για την προελευση της κοπελιαςΚαλημέρα Συναγωνιστές.
Χωματιανού κάτω: Η Άννα η"Ρωσσίδα"μολδαβεζα από το Φ.71β
Αυτά
H γνωστή Άντελλα μοντέλο-κομοδίνο που δούλευε στο Φ25Β πριν 2-3 χρόνια??Επέστρεψε η πρόκειται για άλλη?Φυλής 134 ισόγειο-Αντέλα είπε η υπηρέτρια.Ήταν στο δωμάτιο.Μάλλον η Αντέλα-Φυλής69 κάτω,Φώκαιας17 άνω,Φώκαιας25 ισόγειο.
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
ενας απο τους δυο μας κανει λαθος για την προελευση της κοπελιας
Κανένα απολύτως λάθος, αγαπητέ.
α) Η Μολδαβία ανήκε κάποτε στην ΕΣΣΔ
β) Γιαυτό είναι σε "εισαγωγικά"
professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
Εχθες απογευμα αποφασισα να δοκιμασω την τζινα απο αλκαμενους 117.Τσατσα πλεον εκει δεν ειναιη σπασικλω με τα κοκκαλινα γυαλια.Το εκθεμα κλασικα παρουσιαστηκε κοντα στην κουζινα για να μην φενονται οι ατελειες της.Ειναι περιεργο το πως το λιγοστο φως που εκχεεται στο σαλονι με τους πολλουσ καθεφτες παιζει παιχνιδια με το σωμα των κοριτσιων και τα δειχνει πιο αδυνατα απο οτι ειναι πραγματικα.Σε αυτο τουλαχιστων πρεπει να καταλογισω στα αφεντικα οτι ειναι πολυ επαγγελματιες και ξερουν να πουλουν το προιον τους εμεις πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι.Περιμεναμε 3 στο σαλονι και περασαμε και οι 3!!!Μεσα τωρα στο δωματιο η κοπελα ειναι οντος με ζουμπουρλουδικο σωμα με τρελλα πιασιματα.Θα την προτιμουσα πιο αδυνατη.Ειναι νεαρη σε ηλικια γυρω στα 25-26 την κανω και εχει ομορδο εκφυλο πρωσοπο με πουτανε βλεμμα.Ορθως ο jockerx την χαρακτηρισε αθιγγανη σε ερωτηση μου απο που ειναι μου αποκριθηκε απο Ισπανια.Μα γιατι ολες οι αλβανιδες ρουμανες και βουλγαρες αθιγγανες δηλωνουν ισπανιδες?Το θεωρουν υποτιμιτικο γι αυτεσ να φανερωσουν την καταγωγη τους?ΟΙ μας θεωρουν αρκετα μαλακες να τισ πιστεψουμε?Γνωμη μου παντως ειναι οτι μερικες εχουν κανει και ενα φεγγαρι πορνεια Ιταλια και Ισπανια.Στο δια ταυτα τωρα.Η κοπελα και αυτη σαν την Τζουλια προσπαθει να το παιξει κατι σαν σταρλετιτσα.Εχει ωραι βυζια σιλικονε ομως αφηνει προκαταρκτικα και γλυψιματα.Μου αρεσε που ξαπλωσε μπρουμητα με κοιτουσε στα ματια και ρουφουσε το καβλι μου.Θελει ομως εξασκηση δι εμε στην πιπα ακομα.Αρνητικο που οταν τησ ειπα
να μου καραμελωσει τους ορχεις το εκανε ατσουμπαλα επιτηδες ισως?Και με πονεσε της ειπα να σταματησει.Αυτο μου θυμησε την Ριτα-μαρλεν και αυτη με ειχε πονεσει θυμαμαι στους ορχεις.Ανεβηκε απο πανω αλλα ανελαβα εγω την δουλεια ομως γιατι δεν την ειδα και πολυ να κουνιεται διεπιστωσα πλαδαροτητα και ειπα να το σωσω.Αυτη γελωντας ελεγε κλαπ κλαπ μιμουνταν τους ηχους της ιππασιας και αυτο με ψιλογκαβλωσε.Το ατου της δι εμε ειναι το ιεραποστολικο οπου ανοιγει διαπλατα τησ μπουταρες της και αφηνει βαθιες εισχωρησεις.Τελος την εβαλα να μου κανει τσιμπουκι και στο τελος κατεθεσα το υγρο πυρ στο στομα της.Συνοψιζοντας απο εμφανιση ειναι στα κανονικα πλαισια εγω βασικα θα την προτιμουσα πιο αδυνατη απο περιποιηση ειναι καλη χωρις να ειναι αριστη.Εγω προσωπικα μαλλον δεν θα την ξαναδοκιμασω για μια φορα καλη ειναι.Α και κατι αλλο ας κατεβασουν πλεων την ταριφα απο 25 σε 20.Το 25 το βαλαν καποτε επειδη τα extra στους οικουσ ηταν πιο σπανια. Τωρα που η θαλασσα εγινε γιαουρτι και μπορεις με 20 ακομα και με 15 να πετυχεις μια πιο special περιποιηση ειναι πολυτελεια να δινεις για το ιδιο πραγμα 25 και μαλιστα και με σκοταδι!!Πρεπει να καταλαβουμε συναγωνιστες οτι εμεις ειμαστε το βαρομετρο της αγορας και οχι οι πουτανες.Ευχαριστω για αλλη μια φορα για την υπομονη σας.
να μου καραμελωσει τους ορχεις το εκανε ατσουμπαλα επιτηδες ισως?Και με πονεσε της ειπα να σταματησει.Αυτο μου θυμησε την Ριτα-μαρλεν και αυτη με ειχε πονεσει θυμαμαι στους ορχεις.Ανεβηκε απο πανω αλλα ανελαβα εγω την δουλεια ομως γιατι δεν την ειδα και πολυ να κουνιεται διεπιστωσα πλαδαροτητα και ειπα να το σωσω.Αυτη γελωντας ελεγε κλαπ κλαπ μιμουνταν τους ηχους της ιππασιας και αυτο με ψιλογκαβλωσε.Το ατου της δι εμε ειναι το ιεραποστολικο οπου ανοιγει διαπλατα τησ μπουταρες της και αφηνει βαθιες εισχωρησεις.Τελος την εβαλα να μου κανει τσιμπουκι και στο τελος κατεθεσα το υγρο πυρ στο στομα της.Συνοψιζοντας απο εμφανιση ειναι στα κανονικα πλαισια εγω βασικα θα την προτιμουσα πιο αδυνατη απο περιποιηση ειναι καλη χωρις να ειναι αριστη.Εγω προσωπικα μαλλον δεν θα την ξαναδοκιμασω για μια φορα καλη ειναι.Α και κατι αλλο ας κατεβασουν πλεων την ταριφα απο 25 σε 20.Το 25 το βαλαν καποτε επειδη τα extra στους οικουσ ηταν πιο σπανια. Τωρα που η θαλασσα εγινε γιαουρτι και μπορεις με 20 ακομα και με 15 να πετυχεις μια πιο special περιποιηση ειναι πολυτελεια να δινεις για το ιδιο πραγμα 25 και μαλιστα και με σκοταδι!!Πρεπει να καταλαβουμε συναγωνιστες οτι εμεις ειμαστε το βαρομετρο της αγορας και οχι οι πουτανες.Ευχαριστω για αλλη μια φορα για την υπομονη σας.
Επισκέπτης
Καλησπέρα professorx.
Σαφώς καλύτερα γραμμένο το άνω γραπτό σου.Δόμησε το κείμενό σου σε παραγράφους διαχωρίζοντας νοηματικές ενότητες.Μετά το γράψιμο, έλεγξέ το για λάθη.
Και μία αναφορά για την χθεσινή απογευματινή βόλτα.
Στο Φώκαιας 17άνω και στο Φώκαιας 24(λαβύρινθος) είχαν ΚΛΕΙΣΤΑ τα κλιματιστικά.
Τα ανάβουν τελευταία στιγμή και ύστερα από υπόδειξη του πελάτη!
"ΜΠΑΤΕ ΖΩΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ..."
Αυτήν την νοοτροπία έχουν.
Σαφώς καλύτερα γραμμένο το άνω γραπτό σου.Δόμησε το κείμενό σου σε παραγράφους διαχωρίζοντας νοηματικές ενότητες.Μετά το γράψιμο, έλεγξέ το για λάθη.
Και μία αναφορά για την χθεσινή απογευματινή βόλτα.
Στο Φώκαιας 17άνω και στο Φώκαιας 24(λαβύρινθος) είχαν ΚΛΕΙΣΤΑ τα κλιματιστικά.
Τα ανάβουν τελευταία στιγμή και ύστερα από υπόδειξη του πελάτη!
"ΜΠΑΤΕ ΖΩΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ..."
Αυτήν την νοοτροπία έχουν.
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
Ιεροσυλία στό όνομα του θρυλικού κομοδίνου της Φωκαίας κάνουν παίχτη μου.Αλλη είναι.Μια κοντόχοντρη μικρούλα.H γνωστή Άντελλα μοντέλο-κομοδίνο που δούλευε στο Φ25Β πριν 2-3 χρόνια??Επέστρεψε η πρόκειται για άλλη?
Σήμερα το πρωί
-Φωκαίας 25 κάτω Λάουρα
-Φωκαίας 25 πάνω,χοντρή ξανθιά
-Φωκαίας 24,στο σπίτι που δεν ανοίγουν το αρκουδίσιον.Πολύ έξυπνο αυτό. Τόσο έξυπνο που 2-3 συναγωνιστες δε τη παλέψαν στο σαλούν και τη κάνανε πριν βγει το κορίτσι Εκτός και αν κρυώνει το κορίτσι,το οπίο παρεμπιπτόντως ήτο ωραααίοοοο γυφτάκι,με μάγκικο υφάκι όμως Θα ιππευθεί πάραυτα συντόμως
εφόσον δουλέψουν τα αρκουδίσια τους
-Φωκαίας 22 πάνω,κλειστό
-Φωκαίας 22 κάτω,Ελβίρα συμπαθητικό εμφανισιακά, βουλγαρικο τσιγγανικο προ-μιλφ.
Βιαστικο όμως στο δωμάτιο αφου δουλεύει 2-3 βάρδυες στη περιοχή με οτι αυτό συνεπάγεται.
-Φωκαίας 17 κάτω,Αννα ,κακομοίρικο μπαζάκι που παλιά έκανε ακά.
-Φυλής 69 κάτω,η αρχοντομιλφάρα
-Φυλής 65 κάτω,συμπαθητική απο παλιά,με νέο λουκ.Ξανθό βαμμένο κοντό καρέ.
-Μ.προδρόμου βαπόρι,ανοιχτό φως,δεν έχω κοπέλα φώναζε η τσατσά
-Φυλης 54 άνω για να μη το ξεχάσω,αρκετά ομορφό όντως το μικρό που έχουν αναφέρει καιοι άλλοι συναγωνιστές.20 ευρώ ,no extras
-Φωκαίας 17 πάνω,κατάθεση στο πιπίνι Μικαέλα,με 20€,άσχημα δοντάκια και ακάποτη αερόπιπα.
Δε βιαζόταν πάντως μέσα
-Μ.προδρόμου υπόγα,Μαρία,όμορφο ρουμανάκι,κανονικό ελαφρώς πλαδαρό κορμάκι,μικρά βυζάκια και εξίσου στα 20€ μια χορταστική,ακάποτη αερόπιπα η οποία αν σε συγκινούσε ιδιαίτερα μπορουσες να τη συνδυάσεις με τελειωματάκι στη φατσούλα της.Πιο ευχάριστη απο τη Μικαέλα.Εκεί έγινε και η δεύτερη κατάθεση,αργότερα βέβαια προς τη λήξη της πρωινής.
Δεν είμαι δα και ο streetwalker.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K