Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 343 άτομα (25 μέλη και 318 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
καλά όλα αυτά αλλα πόσες απο αυτες λενε τίποτα στο δωματιο. Επίσης εχω παρατηρήσει οτι πλέον το ακάποτο είναι σχεδόν στανταράκι στη Φυλής, γιαυτό σχεδόν τα έχω κόψει όλα.

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
καλά όλα αυτά αλλα πόσες απο αυτες λενε τίποτα στο δωματιο. Επίσης εχω παρατηρήσει οτι πλέον το ακάποτο είναι σχεδόν στανταράκι στη Φυλής, γιαυτό σχεδόν τα έχω κόψει όλα.

και οσο μεγαλωνει η φτωχια τοσα περισσοτερα θα προσφερουν ... προσοχη μαγκες μη κολλησουμε τιποτα για 10λεπτα απολαυση

Επισκέπτης
-Φυλης 65 κάτω,Αλεξάνδρα,λυγερό μελαχρινό πιπίνι,φατσούλα με σχιστά ματάκια,ανύπαρκτο βυζάκι αλλά κουκλίτσα γενικώς που θα ιππευθει στο μέλλον :grin:

Είναι το Ρωσιδάκι που δούλευε εκεί πριν 3-4 χρόνια και μετά πήγε στο ισόγειο του 69;Αν την έχει δει κάποιος ακόμα που ξέρει για ποια λέω ας με ενημερώσει,διότι ήταν από τις κοπέλες που προτιμούσα!!!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Μια καστανοξανθη με βυζαρες που ειναι στο Φυλής 67 μεταμεσονυκτια βαρδια ξερει κανεις πως λεγεται?
Την θυμαμαι πριν κανα 4αρι χρονια παλι στη Φυλης και στη Λιοσιων!!!Τοτε ηταν πολυ πιο μουναρα αλλα λιγο επιπλο.........δεν το κατειχε!!!Μηπως εχει βελτιωθει τωρα?

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Μια καστανοξανθη με βυζαρες που ειναι στο Φυλής 67 μεταμεσονυκτια βαρδια ξερει κανεις πως λεγεται?
Την θυμαμαι πριν κανα 4αρι χρονια παλι στη Φυλης και στη Λιοσιων!!!Τοτε ηταν πολυ πιο μουναρα αλλα λιγο επιπλο.........δεν το κατειχε!!!Μηπως εχει βελτιωθει τωρα?
Ζώη, δεν ξέρω πως ήταν πριν κ δεν μπορώ να κάνω συγκρίσεις

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Είναι το Ρωσιδάκι που δούλευε εκεί πριν 3-4 χρόνια και μετά πήγε στο ισόγειο του 69;Αν την έχει δει κάποιος ακόμα που ξέρει για ποια λέω ας με ενημερώσει,διότι ήταν από τις κοπέλες που προτιμούσα!!!
Παίχτη δε νομίζω για 3-4 χρόνια πριν γιατί το συγκεκριμένο ειναι αρκετά μωρό
Μια καστανοξανθη με βυζαρες που ειναι στο Φυλής 67 μεταμεσονυκτια βαρδια ξερει κανεις πως λεγεται?Την θυμαμαι πριν κανα 4αρι χρονια παλι στη Φυλης και στη Λιοσιων!!!Τοτε ηταν πολυ πιο μουναρα
Γειά σου ρε πάλιουρα.
-Φυλής 67,η Ζωή.Οσοι την πηδηξαν πριν καμμιά 4-5ετία στο 86, σίγουρα θα θλίβονται τα μάλα με την σημερινή εμφάνιση  της.
Φυλής 86 κάτω.Κορυφαίο το βραχιόλι στο μπρατσακι της.Απ τη Λιοσιών αρχισε να λιώνει και μετα να φουσκώνει

αλλα λιγο επιπλο.........δεν το κατειχε!!!Μηπως εχει βελτιωθει τωρα?
Συναγωνιστης σε κριτικη αναφέρει οτι δε βιάζεται...Απο κει και πέρα :dunno:

Επισκέπτης
poppop:
-Φωκαίας 17 πάνω ,η Μόνικα :tired:
Μιλάς για την Μόνικα-Φυλής 71 άνω τα απογεύματα του Χειμώνα που τώρα είναι απόγευμα στο Περγάμου 1 άνω;

-Φυλής 69 κάτω η Χριστίνα που ότι και να κάνει μέσα εμένα δε μ αρέσει
Στο Χριστινάκι αναφέρεσαι;.Εννοείς Φ69 άνω...

-Φυλής 59 κάτω,Σαμπρίνα κσοοούυυυυ
Στο μπαλαούροοοοο!!!! :badair: :badair: :badair:
----------------------------------------------------------------------------
-Φυλής 86 κάτω ,νταλικέρικο μίλφ με πλάστικα βυζιά και ξενερουά δήθεν ερωτισμό στο σαλόνι,
ταίριαζε γάντι με τη γνωστή διοπτροφόρα κωλόγρια τσατσά .
Αλλά jockerx, δε πήγα 86 πάνω και 84 πάνω -κάτω για να αποφύγω χάσιμο χρόνου με τις μόνιμες σκατόφατσες,τσατσάδες και κοπέλες των συγκεκριμένων οίκων :badair:
Ορθά έπραξες.Καθ΄ότι το επίπεδο συμπεριφοράς και υπηρεσιών στα εν λόγω, επιβεβαιώνει την εξής ρήση:

Ο ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΖΩΝ, ΤΡΙΩΝ ΑΠΑΛΛΑΤΤΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΩΝ, ΤΗΣ ΑΚΟΗΣ  ΤΗΣ ΛΑΛΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙΝ.

Ήτοι:

Φυλής 84-86 άνω-κάτω-1ος-2ος-εντός-εκτός κι επί τ'αυτά:ΜΑΚΡΥΑ!!!
Πουλάνε ΦΟΛΕΣ!!!:
ΑΛΙΝΑ ΠΑΠΑΚΙ - ΝΤΕΛΙΑ - ΙΡΙΣ - ΣΑΜΑΝΘΑ - ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ - ΤΖΟΥΛΙΑ - ΑΝΝΑ ΠΟΛΩΝΕΖΑ - ΝΤΑΡΙΑ η ΑΠΑΤΗ

---------------------------------------------------------------------------
-Φωκαίας η ξανθιά  Κάτια(νομίζω) που οι συναγωνιστές έχουν αναφέρει ως απάτη αλλά εμφανισιακά το μαυρισμένο κορμάκι της ίσως αξίζει μια δοκιμή.Μπας και...
Φώκαιας 22 κάτω;.Δεν εννοείς την ξανθιά λεπτή πιπινοειδή απάτη Κάτια-Φυλής 86 άνω πριν ένα έτος...

-Φωκαίας 17,η όμορφη Τζούλια την οποία είδα και χθές το απόγευμα χωρίς να συγκρατήσω όνομα και την οποία μάλλον όλοι σας έχετε ξαναδεί
Αφροδισιακό καμπυλοειδές λεπτό εκφυλοπιπίνι!.Τα βασικά, αν δεν απατώμαι.

-Φωκαίας 65 πάνω,Αλίνα,θαμμένη απο τον jockerx
Αλίνα "στο μουνί μου":

-Φυλής 71 πάνω,διαπασων βουλγάρικη τουρμπο-φόλκ,γνωστό εμφανίσιμο μίλφ με τατού και ακά
Όχι η Μπάρμπορα;.Καμιά Βίκυ από Αλκαμένους 117;.Αλλά γράφεις "μιλφ"...

-Φυλης 65 κάτω,Αλεξάνδρα,λυγερό μελαχρινό πιπίνι,φατσούλα με σχιστά ματάκια,ανύπαρκτο βυζάκι αλλά κουκλίτσα γενικώς που θα ιππευθει στο μέλλον
Την είδα σήμερα το πρωί.Είπε "καλημέρα" με άπταιστη προφορά.Ο πόθος κάθε πιπινολάτρη.Μόνο τα βασικά.
imaginas, δεν είναι η teen Αλεξάνδρα που γράφεις.Την βάπτισαν Αλεξάνδρα για ευνόητους λόγους.
Αυτή που προτιμούσες είχε οποιαδήποτε άλλη επαφή με σένα εκτός από την επιφάνεια του πλαστικού;.Σε άφηνε να της δίνεις φιλάκια στα βυζάκια;

Επισκέπτης
Δεν είμαι των "επικίνδυνων" αποστολών,αλλά πέρναγα πολυ καλά με αυτή.Βασικά ήξερα ότι δε θα κλάψω το 20ευρω.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
poppop:
-Φωκαίας 17 πάνω ,η ΜόνικαΛάουρα :tired:
Μιλάς για την Μόνικα-Φυλής 71 άνω τα απογεύματα του Χειμώνα που τώρα είναι απόγευμα στο Περγάμου 1 άνω;
Παίχτη λόγω κεκτημένης έχω κάνα 2 λάθη.Η γνωστή Λάουρα ήταν...
Φώκαιας 17 άνω-Λάουρα:
{Χθες μεσημεράκι κατάθεση.η εμφάνιση της κοπέλας είναι μοντέλου...}
Όχι και μοντέλο η Λάουρα.Στο δωμάτιο ξενερώνεις με το σώμα της.
-Φυλής 69 κάτω η Χριστίνα που ότι και να κάνει μέσα εμένα δε μ αρέσει
Στο Χριστινάκι αναφέρεσαι;.Εννοείς Φ69 άνω...
Σωστός
-Φυλής 59 κάτω,Σαμπρίνα κσοοούυυυυ
Στο μπαλαούροοοοο!!!! :badair: :badair: :badair:
Πολύ ξινίλα ρε το άτομο..δε πα να κάνει και ακά..με τέτοιο ύφος μόνο για καρπαζές είναι
-Φωκαίας η ξανθιά  Κάτια(νομίζω) που οι συναγωνιστές έχουν αναφέρει ως απάτη αλλά εμφανισιακά το μαυρισμένο κορμάκι της ίσως αξίζει μια δοκιμή.Μπας και...
Φώκαιας 22 κάτω;.Δεν εννοείς την ξανθιά λεπτή πιπινοειδή απάτη Κάτια-Φυλής 86 άνω πριν ένα έτος...
Παίχτη είναι αυτή για την οποία έγινε κουβέντα προ καιρού απο συναγωνιστές οτι ενώ πουλάει εξτρά στο σαλόνι με το 20ρικο στο δωμάτιο ζητάει κι άλλα  :s&m_1:
-Φωκαίας 17,η όμορφη Τζούλια την οποία είδα και χθές το απόγευμα χωρίς να συγκρατήσω όνομα και την οποία μάλλον όλοι σας έχετε ξαναδεί
Αφροδισιακό καμπυλοειδές λεπτό εκφυλοπιπίνι!.Τα βασικά, αν δεν απατώμαι.
Οχι πιπίνι παίχτη,στητό κορμί προμίλφ,μικρό βυζί.Στυλάκι ψηλομυτέ που σε προκαλεί να τη τιμωρήσεις  :fuck1: :fuck1:..για να μάθει να σέβεται :2funny:
-Φυλής 71 πάνω,διαπασων βουλγάρικη τουρμπο-φόλκ,γνωστό εμφανίσιμο μίλφ με τατού και ακά
Όχι η Μπάρμπορα;.Καμιά Βίκυ από Αλκαμένους 117;.Αλλά γράφεις "μιλφ"...
Βγήκε με την όπισθεν απο το δωμάτιο και επειδή την έχω ξαναπετύχει την έκανα.
Εχει ένα μικρό τατού στη μέση

Επισκέπτης
poppop:
....Η γνωστή Λάουρα ήταν...
Φώκαιας 17 άνω.H εκκολαφθείσα, επανεξετασθείσα και απορριφθείσα Λάουρα.Στα 7 λεπτά σηκώνεται,φεύγει και σ'αφήνει "στα κρύα του λουτρού".

Παίχτη είναι αυτή για την οποία έγινε κουβέντα προ καιρού απο συναγωνιστές οτι ενώ πουλάει εξτρά στο σαλόνι με το 20ρικο στο δωμάτιο ζητάει κι άλλα
Φώκαιας 22 κάτω.Μια πολύ αδύνατη,κοντή,άβυζη με κεραυνοβολημένο βλέμμα.Πελάτης είχε βγει από το δωμάτιο και την έκραξε γιατί του ζητούσε 10 ευρώ για ακάποτο.

Οχι πιπίνι παίχτη,στητό κορμί προμίλφ,μικρό βυζί.Στυλάκι ψηλομυτέ που σε προκαλεί να τη τιμωρήσεις  :fuck1: :fuck1:..για να μάθει να σέβεται
Η Τζούλια-Φώκαιας 17 κάτω που είδα την Κυριακή δεν μου φάνηκε για προμίλφ.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Καβλιαγκουρες την τζουλια την ειχα παρει πριν κανα διμηνο εκτος Αθηνων...

Στο δωματιο δεν λεει τιποτα,εγω το μετανιωσα μετα αλλά τί να πω?

Όποιος ειναι φαν των φαφουτων και συχναζει φαφουτοκολοκυνθους ας την επισκεφτει αφου παρομοια περιπτωση ειναι!
Δηλαδη εχει αρκετα στραβα δοντακια. Κατα τ αλλα εχει τρομερη κωλαρα,απογοητευτικά βυζια για το μεγεθος τους και το νεαρο της ηλικιας της αφου ειναι στα 23-25 αν θυμαμαι καλα. Απο φατσα παντως αρκετα ομορφο το ρουμανιδιον!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καβλιαγκουρες την τζουλια την ειχα παρει πριν κανα διμηνο εκτος Αθηνων...

Στο δωματιο δεν λεει τιποτα,εγω το μετανιωσα μετα αλλά τί να πω?

Όποιος ειναι φαν των φαφουτων και συχναζει φαφουτοκολοκυνθους ας την επισκεφτει αφου παρομοια περιπτωση ειναι!
Δηλαδη εχει αρκετα στραβα δοντακια. Κατα τ αλλα εχει τρομερη κωλαρα,απογοητευτικά βυζια για το μεγεθος τους και το νεαρο της ηλικιας της αφου ειναι στα 23-25 αν θυμαμαι καλα. Απο φατσα παντως αρκετα ομορφο το ρουμανιδιον!
τυπε αλλο να ειναι φαφουτα και αλλο να εχει απλα στραβα δοντια

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
η χτεσινη ημερα ηταν μια αναμικτων μπουρδελο-συγκινησεων μερα διοτη ειχε απο τα ταρταρα μεχρι την κορυφωση.
χωρις να μακρηγορω εξηγω,
το πρωι κατα της 9.00 βρεθηκα στη φυλης για ενα ξελαφρωμα. οι επιλογες ηταν ελαχιστες μιας και τα μονα που ηταν ανοιχτα ηταν ενα εκ'των 84 - 86, Φυλής 71Α τραγικη η περιπτωση, εφυγα τρεχωντας.
μετα εφυγα καρφι για διασταυρωση Φυλής 40 και διδυμου.
στριβοντας διδυμου βλεπω το λαμπακι στο 40 να ανεβει, οποτε λεω ΟΚ πιασαμε δουλεια...
παω πρωτα απο διδυμου και μετα στο 40 να δω τι παιξει.
στο διδυμου 8 ανω δεν περιμενα μιας και τα 2 απο τα 3 δωματια ηταν γεματα, οποτε πηγα στο 40.
η κοπελα ειχε φουλ προγραμμα αλλα απο εμφανηση δεν ελεγε μια. η ελυψη χρονου σε συνδιασμο με την αισθηση ξεφωρτοματος ειναι συνδιασμος που σε οδηγει μαθηματικα στη αποτυχια...
με τα πολλα και μετα το στοματικο, που περασε και δεν ακουμπησε οπως λεμε, παω να μπω μεσα και ειχε κρεμα με το κιλο. της κανω το παραπωνο μου και αρχιζει να λεει οτι δεν ειναι, ειναι σαλιο κλπ κλπ. ε ! εκει τα πηρα και εγω, τις ειπα να φωναξει την τσατσα και περνωντας μικρες διαστασεις το θεμα ειπα να μου δωσει 10€ πισω και να φυγω.
εντομεταξυ μπαινωντας η κοπελα στο δωματιο μου λεει "μισο λεπτο να παω για τσισα "!!!!!!!!!!!
ρε πουστη μου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!!!!
τελος παντων ευτυχως που εχοντας δωσει 50€ δεν ειχε αλλα ρεστα, οποτε μου το επεστρεψε ολο και εφυγα.

οπως καταλαβαινετε δεν θα μπορουσα να συνεχεισω μετα απο αυτο.
το απογευμα κατα της 17.30 πηγα απο φωκαιας 17 ανω οπου ηταν η σελινα (εαν θυμαμε καλα το ονομα της). ειναι καλη περιπτωση κοπελας και υπηρεσιων. εχει στηθος τουμπανο, 4αρι στο νερο και αρκετα ευγενικη στο δωματιο. ειναι μελαχρινη περιπου στο 1.70 και με μαλλι μεχρι το μεσο της πλατης. καλο αλλα συντομο καλο στοματικο και προηγουμενος παιχνιδια του πεους στο στηθος της. μετα ζητησα να ερθει απο πανω και μου ειπε οτι δεν το κανει !! λογο στηθους !δεν ξερω.
ιεραποστολικο, πισοκολιτο και τελος στο πλαι οπου το μετανιωσα μιας και η διησδισει δεν ηταν πολυ καλη (λογο στασης). το πισοκολιτο παντος με το στηθος να πηγαινοερχετε ελεγε πολλα.
αυτα, καποια στιγμη θε υπαρξει και κριτικη για την δευτρη συνευρεση της ημερα. εαν και εδω που τα λεμε θα επρεπε να κανω και για την πρωτη ως "μην πατατε εδω" αλλα τελος παντων...
αντε και καλη συνεχεια...

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Αποκάλυψη κύριοι!!!!!!
Μετά από αμέτρητα χρόνια πάλης με σαρμούτες, μερέντες, σκύλες και χάρυβδες, βρήκα αυτό που έψαχνα...
Πουτάνα κε... κε... κε... κε... κεκέ!!! Με κόλλησε ρε έλεος!!! http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Froehlich/smilie_happy_255.gif[/img[/URL]]
Κάναμε εψές, που λέτε, ένα απ'τα πρωϊνά πορδελοσκάουτ με τον ακόρεστο τύπο και αφού η καλύτερη που είχαμε δει ήταν για να την κλαίνε οι ρέγγες, του λέω δε μπαίνουμε και στο [color=red]Ιάσωνος 33[/color] (κλασσικό μπαζόσπιτο του κερατά);
Και ναι (ω, τι σύμπτωση!) είχε χρέπι. Άρχισε εκεί τα δικά της "Μπείτε να περάσουμε καλά" και τα συναφή και πως μου'ρθε η επιφοίτηση να τη ρωτήσω τι κάνει για να περάσουμε καλά... Η απάντηση ξεπέρασε κάθε αρρωστημένη μου φαντασίωση! [img]http://smileys.on-my-web.com/repository/Respect/respect-047.gif
"Πί... πί... πί... πα χωρίς κα... κα... κα... πότα, 69 (αυτό το'πε μονοκόμματα :think:), κά... κά... κά... νω και πα... πα... πα... ρτούζα".
Ο άλλος να'χει φάει φρίκη κι εγώ να προσπαθώ, επί ματαίω, να μη σηκώσω όλη την Ιάσωνος απ'τα γέλια! Ανεκτίμητη στιγμή τσίφτες μου!!!
respect-040.GIF

Ρε μόνο στο Μετάξι τέτοια κα... κα... κα... κα... κα... λτίλα!!!
Γαμώτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Suicide.gif

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αποκάλυψη κύριοι!!!!!!
Μετά από αμέτρητα χρόνια πάλης με σαρμούτες, μερέντες, σκύλες και χάρυβδες, βρήκα αυτό που έψαχνα...
Πουτάνα κε... κε... κε... κε... κεκέ!!! Με κόλλησε ρε έλεος!!! http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Froehlich/smilie_happy_255.gif[/img[/URL]]
Κάναμε εψές, που λέτε, ένα απ'τα πρωϊνά πορδελοσκάουτ με τον ακόρεστο τύπο και αφού η καλύτερη που είχαμε δει ήταν για να την κλαίνε οι ρέγγες, του λέω δε μπαίνουμε και στο [color=red]Ιάσωνος 33[/color] (κλασσικό μπαζόσπιτο του κερατά);
Και ναι (ω, τι σύμπτωση!) είχε χρέπι. Άρχισε εκεί τα δικά της "Μπείτε να περάσουμε καλά" και τα συναφή και πως μου'ρθε η επιφοίτηση να τη ρωτήσω τι κάνει για να περάσουμε καλά... Η απάντηση ξεπέρασε κάθε αρρωστημένη μου φαντασίωση! [img]http://smileys.on-my-web.com/repository/Respect/respect-047.gif
"Πί... πί... πί... πα χωρίς κα... κα... κα... πότα, 69 (αυτό το'πε μονοκόμματα :think:), κά... κά... κά... νω και πα... πα... πα... ρτούζα".
Ο άλλος να'χει φάει φρίκη κι εγώ να προσπαθώ, επί ματαίω, να μη σηκώσω όλη την Ιάσωνος απ'τα γέλια! Ανεκτίμητη στιγμή τσίφτες μου!!!
respect-040.GIF

Ρε μόνο στο Μετάξι τέτοια κα... κα... κα... κα... κα... λτίλα!!!
Γαμώτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Suicide.gif
ρε κωλοφαρδε τυπε που επεσες :2funny:,τι μορφη ηταν αυτη :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom