loulis1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Περασα σημερα το πρωι κατα τις 11 απο την οδο Αλκαμενους και ηταν τα 2 γνωστα σπιτια σφραγισμενα κατοπιν ελεγχου της Δημ. Αστυνομιας καθως δεν διεθεταν αδεια...
Μην το λέτε, γιατί τα πόδια μας ακόμη τρέμουν.
Δευτέρα πρωί, με το άγιο πνεύμα.
Κωνσταντινουπόλεως 166 κάτω.
Άντζελα (sic).
Αλλοδαπή με επιθετικό - αγριεμένο ύφος, ακανόνιστο σώμα.
Ύφος ανισσόροπο.
Κωνσταντινουπόλεως 166 άνω.
Μαρία.
Εύσωμο αλλοδαπό γυφταριό.
Ύφος προς το ηλίθιο.
Κωνσταντινουπόλεως 206.
Βοηθός γραία, κακισμένη, ξινισμένη, συφοριασμένη. Μας απεύθυνε το λόγο με ύφος σαν να αντίκριζε περιττώματα.
Εκδιδόμενη αλλοδαπή, ξανθοβαμμένη, με μικρούς μαστούς.
Αν δεν απατομαι γυρισε χτες!!!Αν βεβαια ειχε παει με την παρεα της!!!!το μαρακι στο 80 γυρισε απο μυκονο?
απο εσενα περιμενω τζοκερ.
Αύριο, μη βιάζεστετο μαρακι στο 80 γυρισε απο μυκονο?
απο εσενα περιμενω τζοκερ.
χθες βραδυ που περασα ειχε την μελαχροινη που λες αλλα εγω την βρηκα καπως παχια.
6-8 περιττα κιλα δλδ.
και γιατι δε μπουκαρες να δεις να μας ενημερωσεις και εμας που ειμαστε μακρια ;) ;)Παιδες χαρεται. Ειμαι καινουργιος στο site αλλα πελατης χρονια απο μικρο παιδι, κυριος Μεταξουργειου γιατι ειμαι και γειτονας. Η πιο προσφατη επισκεψη ηταν η Μονικα που αναφερει ο Farkeli στη Μ.Αλεξανδρου ειχα προσπαθησει να γραψω και κριτικη αλλα δεν ξερω γιατι δεν δημοσιευτηκε και παρεπιπτοντως το μωρο ηταν τουμπανο σε ολα. Ηθελα να ρωτησω επειδη περνουσα σημερα απο Κολωνου μπροστα απ τα πρωτα στο 11 μεσημερι, και ειδα μια χοντρη καυλιτσα κοντουλα ξανθια και μου φανηκε πως πηγαινε να πιασει βαρδια ξερει κανεις αν παιζει αυτο το καυλακι πουθενα στο 11 και τι ωρες?
τοσο χαλι συναθλητη;φίλοι συναθλητές,πριν λίγο επέστρεψα από καταδρομική στο <μετάξι..>όπου στέφθηκε από μεγάλη αποτυχία στο στίβο μάχης Ιάσωνος 46β......μακριά παιδιά....ακολουθεί κριτική...
και γιατι δε μπουκαρες να δεις να μας ενημερωσεις και εμας που ειμαστε μακρια ;) ;)
Φιλαράκο..τι να σου πω..δεν μου χει ξανατύχει.., πολλά χρόνια στη γύρα και σε φτηνά και σε ακριβά...τέτοια ήττα ποτέ μου ..και να πεις ότι βρώμαγα...με τα αρώματά μου, να πεις σαμπρέλας ,σαπιοκοιλιάς...σχεδόν αγωνιστικός ρε φίλε...με τα gym μας,τα κόλπα μας....το φαρμάκι μας,τα μαυρίσματά μας....τα γράφω αυτά όχι για διαφήμιση ρε παιδιά ,αλλά για να καταλάβεις ότι η κοπέλα ήταν άθλια....αλλού με το που βγαίνει το μπλουζάκι, ορμάνε.....τοσο χαλι συναθλητη;
Ανεπανάληπτος ...
καλο;καυλιαρικο;Φιλε μαλλον αυτο θα κανω γιατι το μωρο που το ειδα στα πεταχτα και με ρουχα να φανταστεις με καυλωσε, αυτα τα χοντρα τα καλοσχιματισμενα, με τα καυλιαρικα πρσωπακια μου την δινουνε.
promishingti εχετε να πειτε για αυτο ρε συναδελφοι ?
ti εχετε να πειτε για αυτο ρε συναδελφοι ?