Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 197 άτομα (26 μέλη και 171 επισκέπτες)

karaflas1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
σημερα προι φυλλης 59 στο κατο ιτανε ι φλορη ορεα ιτανε αφου κανει πιπα σταματει και ροταει εντακσει :uglystupid:ναι λεο ελα απο πανο τορα για  :zfuck: και μετα αλλαγη στασης ηθελε  καλα ιτανε ορεα κοπελα

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
dsc01926jb.jpg

H φωτο απο τον ακαλυπτο χωρο διπλα στο ιασωνος 1....ποιο μελος ειναι στη φωτο...

α farkeli.
b piraulos
c spiderdom
d sophia ias 1

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
ορισμενες πληροφοριες υστερα απο απαιτηση του φιλου jockerx,,,,gia pipinou 65...την λιλη την ειχα επισημανει μια βδομαδα πριν σε τσαρκα με το μελος bakalhs....εμφανισιακα δε μου εβγαλε τιποτα...κοντη με παλιομοδιτικο χτενισμα,ασχημα χοντρα ποδια,,,πλαδαρο σωμα.Ομως για καποιο λογο μου κολησε στο μυαλο οτι μπορει να ειναι διαμαντακι.Πηγα την παρασκευη μεσημερι και υστερα απο μεγαλη αναμονη στο σαλονι περασα μαζι της.Η τσα2 (βουλγαρα) την παρουσιασε ως τη κοπελα που κανει ολα τα γουστα και κανει και ακαποτο...Το δωματιο με γοτθικες κουρτινες και κρεβατι με σιδερα.. λιγο πιο φωτεινο απο αλκ 117 με παραβαν στο νιπτιρα κατι σαν ντουζιερα σε φοιτητικη γκαρσονιερα.Η κοπελα ηρθε δεν μιλησε ανοιξε το προφυλακτικο και ξαπλωσε διπλα μου με γυρισμενη τη πλατη...

νυσταζεις τη ρωτησα?
ναι μου απανταει..αρχιζω να τη χαιδευω να της βαζω δαχτυλα...καμια αντιδραση.Πλησιαζω τη φιλαω στο μαγουλο και την ξαναρωταω αν θελει να κανουμε σεξ η οχι...χαμογελαει και δε λεει τιποτα...της ζηταω να μου γλυψει το στηθος....γυρναει πλευρο και ανοιγει το στομα και το ακουμπαει στις ρογες μου...χωρις να κανει κατι...της βγαζω το σουτιεν..και της λεω να κανει πιπα...η κοπελα παντα ξαπλωμενη και βαριεστημενη...παει να τοποθετησει το μπαλονι και το ανοιγει τοσο σα να θελει να πεταξει πετρα σε σπουργιτι...Σηκωνομαι και αρχιζω να ντυνομαι,,,εκεινη προσπαθουσε να κουμπωσει το στηθοδεσμο.Εβαλα καλτσες παντελονι,παπουτσια και εκεινη προσπαθουσε ακομα.Δεν εχω ξαναβγει απο δωματιο πιο γρηγορα απο κοπελα...Πας στην τσα2 και της λεω ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ...ουτε που κουνηθηκε...μου ζητησε συγγνωμη και εδωσε πισω τα λεφτα και μου ειπε οτι θα μιλησει με την πατρωνα η τον πατρωνο για να τη διωξουν.Ακομα εκει ειναι...ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ....το ωραιο ειναι οτι ειναι το μονο ντελο με καρτουλες στο τραπεζακιστο σαλονι για ραντεβου.Η τσα2 μου ειπε και για μια τσεχα τη ΜΑΡΛΕΝ που δουλευει απογευμα και ειναι σουπερ καλη.ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΟΥΤΖΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ...οι γαμοπατρωνοι του εν λογο οικηματος.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
και απο μενα μπραβο για τη συμπεριφορα σου φιλε προς τη κοπελα,που
καταλαβες την ασχημη κατασταση της και εφυγες χωρις αγριαδες...

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.119
Πόντοι
19.505
ορισμενες πληροφοριες υστερα απο απαιτηση του φιλου jockerx,,,,gia pipinou 65...την λιλη την ειχα επισημανει μια βδομαδα πριν σε τσαρκα με το μελος bakalhs....εμφανισιακα δε μου εβγαλε τιποτα...κοντη με παλιομοδιτικο χτενισμα,ασχημα χοντρα ποδια,,,πλαδαρο σωμα.Ομως για καποιο λογο μου κολησε στο μυαλο οτι μπορει να ειναι διαμαντακι.Πηγα την παρασκευη μεσημερι και υστερα απο μεγαλη αναμονη στο σαλονι περασα μαζι της.Η τσα2 (βουλγαρα) την παρουσιασε ως τη κοπελα που κανει ολα τα γουστα και κανει και ακαποτο...Το δωματιο με γοτθικες κουρτινες και κρεβατι με σιδερα.. λιγο πιο φωτεινο απο αλκ 117 με παραβαν στο νιπτιρα κατι σαν ντουζιερα σε φοιτητικη γκαρσονιερα.Η κοπελα ηρθε δεν μιλησε ανοιξε το προφυλακτικο και ξαπλωσε διπλα μου με γυρισμενη τη πλατη...

νυσταζεις τη ρωτησα?
ναι μου απανταει..αρχιζω να τη χαιδευω να της βαζω δαχτυλα...καμια αντιδραση.Πλησιαζω τη φιλαω στο μαγουλο και την ξαναρωταω αν θελει να κανουμε σεξ η οχι...χαμογελαει και δε λεει τιποτα...της ζηταω να μου γλυψει το στηθος....γυρναει πλευρο και ανοιγει το στομα και το ακουμπαει στις ρογες μου...χωρις να κανει κατι...της βγαζω το σουτιεν..και της λεω να κανει πιπα...η κοπελα παντα ξαπλωμενη και βαριεστημενη...παει να τοποθετησει το μπαλονι και το ανοιγει τοσο σα να θελει να πεταξει πετρα σε σπουργιτι...Σηκωνομαι και αρχιζω να ντυνομαι,,,εκεινη προσπαθουσε να κουμπωσει το στηθοδεσμο.Εβαλα καλτσες παντελονι,παπουτσια και εκεινη προσπαθουσε ακομα.Δεν εχω ξαναβγει απο δωματιο πιο γρηγορα απο κοπελα...Πας στην τσα2 και της λεω ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ...ουτε που κουνηθηκε...μου ζητησε συγγνωμη και εδωσε πισω τα λεφτα και μου ειπε οτι θα μιλησει με την πατρωνα η τον πατρωνο για να τη διωξουν.Ακομα εκει ειναι...ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ....το ωραιο ειναι οτι ειναι το μονο ντελο με καρτουλες στο τραπεζακιστο σαλονι για ραντεβου.Η τσα2 μου ειπε και για μια τσεχα τη ΜΑΡΛΕΝ που δουλευει απογευμα και ειναι σουπερ καλη.ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΟΥΤΖΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ...οι γαμοπατρωνοι του εν λογο οικηματος.

έτσι είναι τα πράγματα αγαπητοί μου. Η κοπέλα είναι εκεί παρά τη θέλησή της. Έκανα το λάθος να την πάρω και ήταν τελείως άβουλη αλλά και χαμένη. Αίσχος!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Μπουρδελότσαρκα στους προ-κατουρημένους  δρόμους του Μεταξουργείου, σήμερα στη πρωϊνή βάρδια γύρω στις 11.00’

Ο ήλιος σήμερα στέγνωνε τα κάτουρα στην Ιάσωνος  δείχνοντας την καθαρή αλλά βγάζοντας στον αέρα, την γνωστή σε όλους μας μυρωδιά.
Τα κάτουρα από πούτσα καυλωμένη έχουν (ως συνήθως) την βαρβατίλα του τράγου
…..
Εξαιρετικό πρωινό δελτίο αιδοίων, με τραχύ και παραστατικό πρόλογο.

ΙΑΣΩΝΟΣ 46 ΟΡΟΦΟΣ
Τζοάνα στο παράθυρο ψαρεύοντας πελάτες  :rolleyes: , μελαχρινή με σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους, συμπαθητικό πρόσωπο, μικρά βυζιά και υποθετικά μπορούμε να πούμε ότι είναι μάλλον μέτρια στο ύψος και αρκετά λεπτή
Πριν από αιώνες, στην Ιταλία, (αν δεν κάνουμε λάθος), αυτή η μέθοδος άγρας πελατών (γυμνόστηθη εκδιδόμενη στο παράθυρο) είχε επιβληθεί από την εκκλησία, ώστε να γίνει ανάσχεση της ομοφυλοφιλίας που παρουσίαζε έξαρση, με αποτέλεσμα έντονη υπογεννητικότητα.

Ήταν γυμνόστηθη η Τζοάνα στο παράθυρο, κύριε Φαρκέλη;

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
dsc01926jb.jpg

H φωτο απο τον ακαλυπτο χωρο διπλα στο ιασωνος 1....ποιο μελος ειναι στη φωτο...

α farkeli.
b piraulos
c spiderdom
d sophia ias 1

Μα ο εξ αριστερών φαίνεται να είναι αόματος.
Ρωτάτε για το εξ αριστερών ή για το εκ δεξιών πρόσωπο, κύριε Σπάιντερντομ;

Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
28
Πόντοι
0
Χτες το απόγευμα κατά τις 18:00, είπα να μπω στο Φ40, μιας και πέρναγα απ' έξω.
Η τσατσα είπε φουλ πρόγραμμα (ακά + κώλο) με 20€. Βγαίνει το κορίτσι. Δεν την είχα ξαναδεί.
Κοντούλα (1,60 το πολύ), μικρούλα σχετικά (20-25),χωρίς ίχνος λιπαρά, μελαχροινή, με αδιάφορη φάτσα.
Είπα να δοκιμάσω το κωλαράκι της και μπήκα.

Πρώτο σχόλιο περί μεγέθους και αν θέλω κώλο κλπ. Στραβά αρχίσαμε λέω μέσα μου, αλλά δεν πτοήθηκα.
Πίπα καλή υγρή με μπόλικη συμμετοχή του χεριού και χωρίς δόντια. Γενικά ικανοποιητική, αλλά και μικρή σε διάρκεια.
Μου φοράει το προφυλακτικό και εκεί που περίμενα να μου αρχίσει την διαπραγμάτευση για το κώλο, μου λέει από μόνη της : "μόνο κώλο?" (!!!)
"'Οχι" της λέω "και μόνο που ρώτησες, θα σου πηδήξω λίγο και το μουνάκι".
Βάζει τις κρέμες της, για να είναι έτοιμη, και ξαπλώνει ανάσκελα με τα πόδια στο ταβάνι.
Δουλεύω λίγο το μουνάκι της και μετά από ένα λεπτό της το βάζω από πίσω, στην ίδια στάση. Μικρή δυσκολία στην είσοδο, αλλά καμμία διαμαρτυρία. Η συνέχεια 'ηταν από τα καλύτερα κωλογαμίσια της "καριέρας" μου.
Την πήδαγα πολύ δυνατά για ένα 5λεπτο σε όλες τις στάσεις.
Ανάσκελα με τα γόνατά της κολλημένα στο στήθος της, γυρισμένη στο πλάι και εγώ καβάλα στο ένα της πόδι, ξαπλωμένοι στο πλάι και οι δύο, στα τέσσερα και εγω γονατιστός, στα τέσσερα με το κεφάλι στο μαξιλάρι και εγώ μισοόρθιος καβάλα από πάνω, πισωκολομπρούμητο.
Όλα αυτά αδιαμαρτύρητα, αλλά και χωρίς ιδιαίτερη συμμετοχή.

Κάτι που μπορεί να σας χαλάσει. Έχει τα μάτια της συνεχώς κλειστά και το στήθος της, παρότι είναι μικρό, είναι νερουλιασμένο.

Κατα τα άλλα άξιζε το 20ρικο και σίγουρα θα την ξαναεπισκεφτώ.  

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
έτσι είναι τα πράγματα αγαπητοί μου. Η κοπέλα είναι εκεί παρά τη θέλησή της. Έκανα το λάθος να την πάρω και ήταν τελείως άβουλη αλλά και χαμένη. Αίσχος!

Ορθά παραδέχεσθε το λάθος σας κύριε, αλλά διαμαρτύρεστε κατόπιν εορτής: Αφού πρώτα τη γαμεύσατε καλά-καλά, μετά ενώνετε τη φωνή σας με αυτήν του κ. Σπάιντερντομ.
Ωστόσο, ο κ. Σπάιντερντομ απέδειξε ότι υπακούει και συμμορφούται σε δεοντολογία, η οποία υπερισχύει των γενετησίων ορμών του, πράγμα που δεν ίσχυσε στη δική σας περίπτωση.

(Ομολογούμε βεβαίως, ότι έχουμε υποπέσει κι εμείς σε παρόμοια ατοπήματα, με εκμαυλισμένη ευχαρίστηση μάλιστα, αλλά "do as I say, not as I do", τουλάχιστον εσείς οι νεότεροι)...

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.119
Πόντοι
19.505
Ορθά παραδέχεσθε το λάθος σας κύριε, αλλά διαμαρτύρεστε κατόπιν εορτής: Αφού πρώτα τη γαμεύσατε καλά-καλά, μετά ενώνετε τη φωνή σας με αυτήν του κ. Σπάιντερντομ.
Ωστόσο, ο κ. Σπάιντερντομ απέδειξε ότι υπακούει και συμμορφούται σε δεοντολογία, η οποία υπερισχύει των γενετησίων ορμών του, πράγμα που δεν ίσχυσε στη δική σας περίπτωση.

(Ομολογούμε βεβαίως, ότι έχουμε υποπέσει κι εμείς σε παρόμοια ατοπήματα, με εκμαυλισμένη ευχαρίστηση μάλιστα, αλλά "do as I say, not as I do", τουλάχιστον εσείς οι νεότεροι)...
δικαίως κριτικάρετε αγαπητέ, αλλά το είχα αναφέρει ως ενδεχόμενο και στην εκ βαθέων κριτική μου (κατόπιν εορτής πάλι) που είχα κάνει στον ιστότοπο όταν είχε συμβεί το μοιραίο. Απλώς τότε είχα και την επιφύλαξη ότι η συμπεριφορά της οφείλετο στην πρώτη μέρα δουλειάς και στην απειρία της κορασίδος. Όταν όμως μετά από τόσον καιρό συμβαίνει το ίδιο και το παρατηρεί και έταιρος συναγωνιστής οι επιφυλάξεις υποχωρούν στην επέλαση της βεβαιότητος.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Μα ο εξ αριστερών φαίνεται να είναι αόματος.
Ρωτάτε για το εξ αριστερών ή για το εκ δεξιών πρόσωπο, κύριε Σπάιντερντομ;

εκ των δεξιων...μοιαζει με τη δεσποινις Σοφια κατα τη νυμφευση της σε νεαρη ηλικια...ο εκ των αριστερων νεος εχει τη κορμοστασια του πυραυλου...το μαλλι του υποφαινομενου...και το ενδυματολογικο λουκ του φαρκελι.

milf-fan

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Κριτικές
28
Like
0
Πόντοι
11
Παρακολουθώ από μήνες πολλούς το παρόν θρεντ-νήμα. Σιωπηλός. Εντέλει κάτι θέλω να πω, να εκφράσω:

Μένω κατάπληκτος με το υψηλότατο επίπεδο του θρεντ, σε ό,τι αφορά την ποιότητα της γραφόμενης πρόζας, το χιούμορ, την ακρίβεια της πληροφορίας, το στυλ, την υποδόρια κοινωνική ειρωνεία, τον λεπτό αυτοσαρκασμό ενίοτε, αλλά και την ανθρωπιά.

Συγχαρητήρια, κύριοι!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.119
Πόντοι
19.505
Παρακολουθώ από μήνες πολλούς το παρόν θρεντ-νήμα. Σιωπηλός. Εντέλει κάτι θέλω να πω, να εκφράσω:

Μένω κατάπληκτος με το υψηλότατο επίπεδο του θρεντ, σε ό,τι αφορά την ποιότητα της γραφόμενης πρόζας, το χιούμορ, την ακρίβεια της πληροφορίας, το στυλ, την υποδόρια κοινωνική ειρωνεία, τον λεπτό αυτοσαρκασμό ενίοτε, αλλά και την ανθρωπιά.

Συγχαρητήρια, κύριοι!

Κε Bakalhs σας ζητούν!  :2funny:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.119
Πόντοι
19.505
Έχω πετύχει δυο φορές σε πρωινή βάρδια μια Λάουρα στο Φωκαίας 25 με πολύ ωραίο μοντελέ πρόσωπο. Έχει κανείς άποψη για το συγκεκριμένο κορίτσι;
Δύσκολοι οι καιροί για πειραματισμούς

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...

Την πήδαγα πολύ δυνατά για ένα 5λεπτο σε όλες τις στάσεις.
Ανάσκελα με τα γόνατά της κολλημένα στο στήθος της, γυρισμένη στο πλάι και εγώ καβάλα στο ένα της πόδι, ξαπλωμένοι στο πλάι και οι δύο, στα τέσσερα και εγω γονατιστός, στα τέσσερα με το κεφάλι στο μαξιλάρι και εγώ μισοόρθιος καβάλα από πάνω, πισωκολομπρούμητο.

...  

Ακροβάτης είστε;
:2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.231
Πόντοι
17.085
dsc01926jb.jpg

α farkeli.
b piraulos
c spiderdom
d sophia ias 1
Βλέποντας την παράσταση καλύτερα, πιστεύω ότι είναι η Θεά Κάβλα που οδηγεί έναν άγνωστο χύστη αφού τον έχει τυφλώσει... :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συγχαρητήρια, κύριοι!
ετσι τυπε μου σπασε την σιωπη σου
σαν τον πρεκα :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom