Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 333 άτομα (23 μέλη και 310 επισκέπτες)

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
πρωινη λοιπον να υποθεσουμε ε ?

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
δηλαδη μπορει να ειναι και πουθενα βραδινη ε ?
λεω τωρα...

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Από κάτι κουτσομπολιά σαν να πήρε το αυτί μου οτι η Λάουρα είναι ο Βουκεφάλας του χότσκορπιού ........xoxoxoxoxoxoxo

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Στο Μεταξουργείο σήμερα 20/05/2010 στη βραδινή βάρδια γύρω στις 21.00'

ΙΑΣΩΝΟΣ 1Β ΔΕΞΙΑ
:boobies:
Σάντρα πιπινοειδές μελαχρινό από την Ουκρανία, μελαχρινή με μακριά μαλλιά μέχρι τα κω(ο)λομέρια, ωραίο πρόσωπο, σχετικά μέτρια στο ύψος, αρκετά λεπτή με μικρά βυζιά και αποδεκτό κώ(ο)λο. Φρεσκομπανιαρισμένη και αρωματισμένη...
Όταν περνούσα στο δωμάτιο, σκεφτόμουν ότι μια ακόμη μακρυμαλλούσα θα καταχωρηθεί στις μπουρδελοκαταθέσεις μου και τι να πω για ενημέρωση, αφού κυριαρχεί το προσωπικό γούστο...
Όμως μέσα ήταν η διαφορά!
- Προκαταρκτκά με λίγη κουβεντούλα
- Καλή περιποίηση
- Άψογη ιππασία με συμμετοχή
- Άξιζε το 15αρι στο ακέραιο!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
στρατηγε καιρο ειχα να σε δω στο μετοπο της ενημερωσης!!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ιχα να ευχαριστηθω επισκεψη σε σπιτακι απο την τεευται στη βανεσσα στο αγαθουπολεως..ειχα βαρεθει να τρωω φολες..ευτυχως σημερα ρηκα την επομενη βανεσσα..μπηκα στο μαγαζακι η σακιρα πανεμορφη και χαμογελαστη.στην αρχη εφυγα γτ ηθελα να δω και την μπιανκα.γυρισα αμεσως μπηκα στο δωματιο..ηρθε το μρωο..κουβεντουλα,προκαταρκτικα,σπεσιαλ βαθια υγρη πιπα...μετα μεσα στο χαμογελο ανεβηκε απο πανω..αναστεναγμοι και καυλολογα...στη συνεχεια ιεραποστολικο με το προσωπακι της να με τρελαινει και αυτη να λεει απιστευτα καυλολογα δεν αργησε να ερθει το τελος..αποεκτησε εναν καινουριο φαν.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
:dancing:
Διευκρινίζοντας ότι άλλο Σόνια (έχει φύγει εδώ και λίγες ημέρες για Ρουμανία) και άλλο Σάντρα (η οποία είναι νέα κοπέλα από την Ουκρανία), συνεχίζουμε με σποραδικές αναφορές σε διάφορα τεκταινόμενα στα τσαρδιά του Μεταξουργείου

Συναντήσαμε αρκετές (ίδιες) κοπέλες με άλλες με αγελαδίσιο ύφος και άλλες με γιδίσιο ύφος  (στην γενική κατηγορία των βουκολικών/κοπαδίσιων βαλκανικής προέλευσης)

ΚΟΛΩΝΟΥ 30 ΙΣΟΓΕΙΟ
:sunglasses:
Κρίνα από Κεραμεικού 15 / όροφος. Πληροφορίες www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,26.msg1788723#msg1788723]εδώ [/URL]  

ΚΟΛΩΝΟΥ 27 ΟΡΟΦΟΣ
:zfuck:
Άννα από Ρουμανία, νέα κοπέλα (εγώ πρώτη φορά την είδα), μελαχρινή με μαλλιά κοντά καρέ και λαίμαργο ύφος, μάλλον ψηλή στο ύψος, μέτρια βυζιά, ολόλευκο δέρμα και υπερ-τροφοδοτούμενο κώ(ο)λο
Ένας Παλαιστίνιος (μισή σπιθαμή άνθρωπος) παζάρευε να πηδήξει με 3 ευρώ  :cheesy:
Γλύτωσε από τους Ισραηλίτες και θα τον εξαφάνιζε η Άννα η Ρουμάνα με το λαίμαργο ύφος   :cheesy:

ΙΑΣΩΝΟΣ 19Α ΙΣΟΓΕΙΟ
;)
Ελένη ως Κλεοπάτρα, μελαχρινή με μακριά extensions, σταθερή αξία για το Μεταξουργείο

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 15 ΙΣΟΓΕΙΟ
:)
Αντριάννα μετακινούμενη στα πλησιέστερα μπουρδέλα. Πληροφορίες www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,26.msg1864320#msg1864320]εδώ [/URL]  

Επισκέπτης
Πέμπτη 20/5/2010, απόγευμα:
Φυλής 134 ισόγειο-Επιεικώς αδιάφορο μελαγχροινό.
Φυλής 200-Φλόρι από Φυλής 59.Άρτι αφιχθείσα μελαγχροινή λεπτή Ρουμάνα με ωραίο σώμα.

Φυλής 65 άνω-Αλίνα από Φυλής 92.Άρτι αφιχθείσα και αυτή, καστανόξανθη (τα έβαψε απ'ότι φαίνεται),κοντή κανονικού πάχους με λίγα παχάκια στην κοιλιά.Ακάποτο στα 20 ευρώ.
Κατάθεση.Πεταμένα 20 ευρώ.Στο τέλος:
Εγώ---You're no good.
Αλίνα-Στο μουνί μου.Απάντησε στην μητρική της γλώσσα δείχνοντας με την παλάμη της το μουνί της.
Εγώ-We'll see that...
Αλίνα-Στο μουνί μου.Απάντησε πάλι στην μητρική της γλώσσα δείχνοντας με την παλάμη της το μουνί της,προφέροντας τις ίδιες ακριβώς λέξεις.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ελενη,ιασωνος 37 ισογειο...σωστα?

Η Ελένη (η Κλεοπάτρα) δούλευε μέχρι πρότινος (σταθερά) στο Ιάσωνος 37 ισόγειο. Μετακινήθηκε στο Κολωνού 30 ισόγειο πριν από λίγες ημέρες και χθες (20/05/2010) την συναντήσαμε στο Ιάσωνος 19Α ισόγειο.

alex1967

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Παντα πηγαιναν πολλοι σκουροχρωμοι στο Περγαμου 1, δεν ειναι προσφατο φαινομενο. Οι πιο πολλοι βεβαια βλεπουν και φευγουν αλλα και γενικα νομιζω δεν ειναι βρωμικο σπιτι.
Δυστυχως απο οτι ειχα διαπιστωσει οχι μονο δεν φευγανε αλλα κανανε παζαρια στην τιμη,η κοπελλα τους γνωριζε και στο τελος μπαινουν κιολας στο δωματιο(τα ακουσα απο το δωματιο που ημουν στην εισοδο δεξια)Και η καθαριοτητα δεν ειναι μονο θεμα χωρου αλλα και ποιοι μπαινουν στο χωρο.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
:dancing:

Ένας Παλαιστίνιος (μισή σπιθαμή άνθρωπος) παζάρευε να πηδήξει με 3 ευρώ  :cheesy:
Γλύτωσε από τους Ισραηλίτες και θα τον εξαφάνιζε η Άννα η Ρουμάνα με το λαίμαργο ύφος   :cheesy:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Η Σάντρα (στο Ιάσωνος 1Α δεξιά) είναι σχεδόν ίδια περίπτωση με την Γαλίδα που μου έλεγες (συγκρίνοντας την περιγραφή που μου έκανες για εμφάνιση και υπηρεσίες)
Η διαφορά ανάμεσα στις δυο κοπέλες είναι :
1) στο κώ(ο)λο, δεδομένου ότι η Σάντρα δεν έχει ιδιαίτερα πεταχτό/τσουλωτό
2) στην αμοιβή (έχεις την Σάντρα με 15e ενώ την Γαλίδα με 50e)
3) στην επίπλωση και διακόσμηση του χώρου
4) στην (μη) ύπαρξη αλλοδαπών

Επισκέπτης
Πέμπτη 20/5/2010, απόγευμα:
Ιάσωνος 1Α ισόγειο-Σοφία από Φ200.
Ιάσωνος 1Β αριστερά-Κατερίνα διπλοβάρδια είπε η υπηρεσία.Η μικροσκοπική μελαγχροινή με ακάποτο στα 15.
Ιάσωνος 1Β δεξιά-Σάντρα.Νέα άφιξη.Εντυπωσιακή πιπινοειδής παρουσία περιγραφείσα από τον κ.farkeli.
Ιάσωνος 1Γ-Έμμα είπε η υπηρεσία.Η γνωστή χαριτωμένη λεπτή ξανθιά του συγκροτήματος.
Ιάσωνος 19 κάτω.Η γνωστή λεπτή ξανθιά σταθερά εκεί.
Ιάσωνος 19 άνω-Χριστίνα από Ιάσωνος 1.Ξανθιά κανονικού πάχους με ευρύ σωματότυπο.

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
παρολο που για την χτησινη μερα ειδα οτι δωθηκε βαση στο μεταξι, ρε παιδια αυτο το μελαχρινο τουμπανο στο 87 ανω, ποια ειναι !!!
μεσα δεν ξερω τι λεει αλλα απο εμφανιση ειναι ολα τα λεφτα και για να ειμαι και ειλικρινης και το σαλοναρισμα της δεν ηταν ασχημο. ειχε και το χαμογελο της, ειχε και το στιλακι της. γιατι κοπελες με τετοια εμφανιση συνηθος ειναι στρατιωτακια ακουνητα γελαστα.

καταθεση εγινε στο 67. το οναμα της ελενη. μου ειπε οτι εκει ηταν αναπληρωτρια και καθημερινα δουλευει στο 71β
το προγραμμα ειχε η ακα η πρωκτικο. πηρα το 2ο. χωρις να ειναι καμια εμπειρια που θα μου μεινει αξεχαστη περασα καλα.
παντος δεν εκανε ναζια και τιποτε χαζα, παρολο που το πρωκτικο ειχε αρκετη διαρκεια.

Επισκέπτης
Δυστυχως απο οτι ειχα διαπιστωσει οχι μονο δεν φευγανε αλλα κανανε παζαρια στην τιμη,η κοπελλα τους γνωριζε και στο τελος μπαινουν κιολας στο δωματιο(τα ακουσα απο το δωματιο που ημουν στην εισοδο δεξια)Και η καθαριοτητα δεν ειναι μονο θεμα χωρου αλλα και ποιοι μπαινουν στο χωρο.

Ναι αλλα το θεμα ειναι γνωστο εδω και καιρο. Στα πιο πολλα σπιτια πλεον μπαινουν οι παντες, αρκει να εχουν να πληρωσουν το αντιτιμο. Και προσωπικα διαφωνω μαζι σου που τους τσουβαλιαζεις ολους λογω χρωματος, εχω δει και καθαρους μαυριδερους οπως και βρωμιαρηδες Ελληνες. Αν καποιος γενικα φαινεται βρωμικος να τρωει πορτα, αλλιως δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να αποκλειστει, αν μαλιστα μπορει να δωσει οσα κι εσυ για να γαμησει. Μαλλον δεν εισαι και πολυ ανωτερος του αφου μπορειτε να δωσετε τα ιδια λεφτα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom