You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
;)κρυβε λογια σου λεω θα μας καταλαβουν
και μην ξεχνας...
οι γερμανοι ειναι φιλοι μας
;)
και μην ξεχνας...
οι γερμανοι ειναι φιλοι μας
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Σημερα το πρωι
Β.Μπενακη 31
Βικυ..πουτανα παλαιας κοπης!Ξανθια ελληνιδα με αρκετα καλο κορμι για τα χρονια της
Κων/λεως 166 υπογειο
Ενα κοντο στραβωμενο ξανθο!Μαπα
Κων/λεως 166 ισογειο
Μαυρομαλλικη μετριοτητα
Βεργας 6 ανω
Η ξινομουρα ξανθια ρωσσιδα μιλφ απο το Καλυμνου 48!Μου διαφευγει το ονομα της
Βεργας 6 κατω
Το θωρηκτο Κλεοπατρα!Μανουλα μου
Β.Μπενακη 31
Βικυ..πουτανα παλαιας κοπης!Ξανθια ελληνιδα με αρκετα καλο κορμι για τα χρονια της
Κων/λεως 166 υπογειο
Κων/λεως 166 ισογειο
Μαυρομαλλικη μετριοτητα
Βεργας 6 ανω
Βεργας 6 κατω
sex-commando
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Η βυζαρού με το καρέ μαλλί; Η Χριστίνα;Σημερα το πρωι
Β.Μπενακη 31
Κων/λεως 166 υπογειο
Κων/λεως 166 ισογειο
Μαυρομαλλικη μετριοτητα
Βεργας 6 ανω
Βεργας 6 κατω
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
η δημητρα ειναι και γαμω τα μουνια ρε τυπε ακορεστε στα δοντια κολλησες?
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Επιλεκτική επιδρομή στην Φυλής κατά της 22:00.
Φωκαίας 22 κάτω: Η ξανθιά "Ρωσσίδα" με το φουλ πρόγραμμά της
Φωκάιας 22 άνω: Δύο μελαχρινές γυφτοπούλες, αδιάφορες
Φωκαίας 17 κάτω: Η Νικόλ
Φωκάιας 19: Η "Ζωζώ Ζαμπουτσάκη"
Φυλής 66: Μια αδιάφορη καμπυλόγραμμη
Φυλής 59 κάτω: Η Σαμπρίνα
Φυλής 59 πάνω: η Ζωή
Φυλής 65 πάνω: Η γυριστρούλα Ρωξάνη με νέο κούπ , που την γοητεύει
Φυλής 65 κάτω: Μια μελαχρινή μέτρια
Φυλής 92: Η μούναρος με τις άσχημες κριτικές Αλεξάνδρα
Μ. Προδρόμου υπογ.: Ένα αδιάφορο
Φυλής 109 κάτω: Ένα αδιάφορο καμπυλόγραμμο
Φυλής 134 άνω: Η Πάολα από Περγάμου, επιπλάκι. Το έχει το μαγαζί !
Φυλής 134 κάτω: μια ξανθιά Νουλγάρα με καπούλια
Πιπίνου 65: Μια προ-μιλφ, η Νέλλη
Φυλής 134 ισογ.: Η Σορένα από Φ.59. Λόγω ορέξεων, εδοκιμάσθει για τελευταία φορά. Όχι γιατί δεν είναι καλή, αλλά αυτά τα "ύποπτα" σπυράκια που έχει γύρω από την "περιοχή" με φοβίζουν. Λόγω έλλειψης κάτι καλύτερου, αλλά & ασυγκράτητων γενετήσιων ορμών, υπέπεσα σε φάουλ (καλά που είχα αντισηπτικά μαντηλάκια μαζί μου). Λοιπόν, η κοπελίτσα είναι ο ορισμός της πιπίνας: Μακρύ μαύρο μαλλί, μικρό στηθάκι, τέλειο καλοσχηματισμένο μικροκαμωμένο ποπάκι (αυτό με έφαγε), νεανική αψεγάδιαστη επιδερμίδα, ξυρισμένο-περιποιημένο. Ξέρει να κουνιέται & παρόλο που δεν είναι ομιλητική (καλύτερα), περνάς ευχάριστα. Από την πρώτη φορά, της είχα κάνει υποδείξεις για τα σπυράκια της. Τότε μου είχε πεί ότι δεν είναι ΣΜΝ, αλλά δεν μπορούσε να μου εξηγήσει τι είναι. Τώρα, που την ξαναρώτησα, μου απάντησε το εξής: Επειδή παλιότερα είχε κάποια κιλάκια παραπάνω & τα έχασε γρήγορα, της εμφανίστηκαν αυτά! Παιδιά, εγώ δεν είμαι ειδικός. Αλλά, δεν μου φαίνεται λογική η απάντησή της. Επειδή, λοιπόν, θέλω τα κεφάλια μου ήσυχα, εγώ ΔΕΝ την ξανα-παίρνω.
Φωκαίας 22 κάτω: Η ξανθιά "Ρωσσίδα" με το φουλ πρόγραμμά της
Φωκάιας 22 άνω: Δύο μελαχρινές γυφτοπούλες, αδιάφορες
Φωκαίας 17 κάτω: Η Νικόλ
Φωκάιας 19: Η "Ζωζώ Ζαμπουτσάκη"
Φυλής 66: Μια αδιάφορη καμπυλόγραμμη
Φυλής 59 κάτω: Η Σαμπρίνα
Φυλής 59 πάνω: η Ζωή
Φυλής 65 πάνω: Η γυριστρούλα Ρωξάνη με νέο κούπ , που την γοητεύει
Φυλής 65 κάτω: Μια μελαχρινή μέτρια
Φυλής 92: Η μούναρος με τις άσχημες κριτικές Αλεξάνδρα
Μ. Προδρόμου υπογ.: Ένα αδιάφορο
Φυλής 109 κάτω: Ένα αδιάφορο καμπυλόγραμμο
Φυλής 134 άνω: Η Πάολα από Περγάμου, επιπλάκι. Το έχει το μαγαζί !
Φυλής 134 κάτω: μια ξανθιά Νουλγάρα με καπούλια
Πιπίνου 65: Μια προ-μιλφ, η Νέλλη
Φυλής 134 ισογ.: Η Σορένα από Φ.59. Λόγω ορέξεων, εδοκιμάσθει για τελευταία φορά. Όχι γιατί δεν είναι καλή, αλλά αυτά τα "ύποπτα" σπυράκια που έχει γύρω από την "περιοχή" με φοβίζουν. Λόγω έλλειψης κάτι καλύτερου, αλλά & ασυγκράτητων γενετήσιων ορμών, υπέπεσα σε φάουλ (καλά που είχα αντισηπτικά μαντηλάκια μαζί μου). Λοιπόν, η κοπελίτσα είναι ο ορισμός της πιπίνας: Μακρύ μαύρο μαλλί, μικρό στηθάκι, τέλειο καλοσχηματισμένο μικροκαμωμένο ποπάκι (αυτό με έφαγε), νεανική αψεγάδιαστη επιδερμίδα, ξυρισμένο-περιποιημένο. Ξέρει να κουνιέται & παρόλο που δεν είναι ομιλητική (καλύτερα), περνάς ευχάριστα. Από την πρώτη φορά, της είχα κάνει υποδείξεις για τα σπυράκια της. Τότε μου είχε πεί ότι δεν είναι ΣΜΝ, αλλά δεν μπορούσε να μου εξηγήσει τι είναι. Τώρα, που την ξαναρώτησα, μου απάντησε το εξής: Επειδή παλιότερα είχε κάποια κιλάκια παραπάνω & τα έχασε γρήγορα, της εμφανίστηκαν αυτά! Παιδιά, εγώ δεν είμαι ειδικός. Αλλά, δεν μου φαίνεται λογική η απάντησή της. Επειδή, λοιπόν, θέλω τα κεφάλια μου ήσυχα, εγώ ΔΕΝ την ξανα-παίρνω.
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Ειχε σχετικα μακρια μαλλιαΗ βυζαρού με το καρέ μαλλί; Η Χριστίνα;
Χωρις να ειμαι σιγουρος πρεπει να την λενε Μαρινα
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Μπουρδελότσαρκα και κατάθεση στο Μεταξουργείο στις 6/5/2010 στην πρωινή βάρδια
[glow=red,2,300]υποτονική κατάσταση[/glow]
ΙΑΣΩΝΟΣ 43
Ναταλία με μαλλιά μέχρι τις πλάτες σε ανταύγειες, μάλλον μαστουρωμένο ύφος, σχετικά μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα σε κόκκινο εφαρμοστό κορσέ και δήλωση ότι κάνει την καλύτερη περιποίηση
ΙΑΣΩΝΟΣ 46 ΟΡΟΦΟΣ
… καλύτερα να μην έγραφα
κοπέλα (…σίγουρα)
που προκαλεί μόνο γέλιο
αλλού κοίταζε, αλλού πήγαινε
ΙΑΣΩΝΟΣ 46 ΙΣΟΓΕΙΟ (ΑΡΙΣΤΕΡΑ όπως βλέπουμε τα μπουρδέλα)
... σχεδόν βουκολική μορφή με μαλλιά μέχρι τις πλάτες (αλλά τα είχε ρίξει μπροστά να πέφτουν πάνω στα ικανοποιητικά βυζιά της), αδιάφορος (σχεδόν τετράγωνος) σωματότυπος και αποδεκτό κώ(ο)λο
ΙΑΣΩΝΟΣ 44
Ορεσίβια μελαχρινή με μαλλιά δεμένα σε κότσο, μάλλον ψηλή στο ύψος, κανονικό σώμα
Αξίζει το 15άρι για μια φορά
ΙΑΣΩΝΟΣ 37 ΙΣΟΓΕΙΟ
Μαρία (νομίζω) από Ιάσωνος 20 / όροφος, Ιάσωνος 1 / πρώτο αριστερά (όπως κοιτάζουμε τα μπουρδέλα) μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τους ώμους, περιποιημένη – φρεσκολουσμένη και προκλητικά βαμμένη, σχετικά μέτρια στο ύψος, μάλλον γεματούλα με χορταστικά βυζιά και υπερ-τροφοδοτούμενο κώ(ο)λο
ΙΑΣΩΝΟΣ 37 ΟΡΟΦΟΣ
Τζούλια η γνωστή
ΙΑΣΩΝΟΣ 27 ΗΜΙ-ΥΠΟΓΕΙΟ
Ναταλία (που πριν 40 ημέρες πήρε τον αράπη) καστανομεζ ώριμη γκόμενα με περίεργα δόντια και μαλλιά μέχρι τους ώμους, σχετικά μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα και αποδεκτό κώ(ο)λο
ΛΕΩΝΙΔΟΥ 28 ΟΡΟΦΟΣ
:o
Σε αυτό το μπουρδέλο έχει ορισθεί να δουλεύουν μόνο παχουλές. Μπαίνουμε με συναγωνιστή και εκείνη την στιγμή φεύγει (ντυμένη) μια παχουλή γκόμενα ενώ μπαίνει (ταυτόχρονα) μια άλλη χοντρούλα γκόμενα.
Κοντοστέκεται η γκόμενα που φεύγει και ρωτάμε αν έχει το μπουρδέλο κοπέλα που δουλεύει.
Μας απαντάει ότι στο μπουρδέλο δουλεύει κοπέλα και να καθίσουμε στο σαλόνι
Της λέω ότι εμείς ήρθαμε για εσένα
Και το παράδοξο είναι ότι το πίστεψε
ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 15 ΟΡΟΦΟΣ
Αντριάννα από Κεραμεικού 13 / ισόγειο, μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τα κω(ο)λο μέρια πιασμένα κότσο, Ρουμάνα, λεπτή σε ανάπτυξη, σχετικά μέτρια προς κοντή με στάση σε εσωτερικό τόξο και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο
Προσοχή !!!
Στην υπερβολική κρέμα που βάζει
[glow=red,2,300]υποτονική κατάσταση[/glow]
ΙΑΣΩΝΟΣ 43
Ναταλία με μαλλιά μέχρι τις πλάτες σε ανταύγειες, μάλλον μαστουρωμένο ύφος, σχετικά μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα σε κόκκινο εφαρμοστό κορσέ και δήλωση ότι κάνει την καλύτερη περιποίηση
ΙΑΣΩΝΟΣ 46 ΟΡΟΦΟΣ
… καλύτερα να μην έγραφα
κοπέλα (…σίγουρα)
που προκαλεί μόνο γέλιο
αλλού κοίταζε, αλλού πήγαινε
ΙΑΣΩΝΟΣ 46 ΙΣΟΓΕΙΟ (ΑΡΙΣΤΕΡΑ όπως βλέπουμε τα μπουρδέλα)
... σχεδόν βουκολική μορφή με μαλλιά μέχρι τις πλάτες (αλλά τα είχε ρίξει μπροστά να πέφτουν πάνω στα ικανοποιητικά βυζιά της), αδιάφορος (σχεδόν τετράγωνος) σωματότυπος και αποδεκτό κώ(ο)λο
ΙΑΣΩΝΟΣ 44
Ορεσίβια μελαχρινή με μαλλιά δεμένα σε κότσο, μάλλον ψηλή στο ύψος, κανονικό σώμα
Αξίζει το 15άρι για μια φορά
ΙΑΣΩΝΟΣ 37 ΙΣΟΓΕΙΟ
Μαρία (νομίζω) από Ιάσωνος 20 / όροφος, Ιάσωνος 1 / πρώτο αριστερά (όπως κοιτάζουμε τα μπουρδέλα) μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τους ώμους, περιποιημένη – φρεσκολουσμένη και προκλητικά βαμμένη, σχετικά μέτρια στο ύψος, μάλλον γεματούλα με χορταστικά βυζιά και υπερ-τροφοδοτούμενο κώ(ο)λο
ΙΑΣΩΝΟΣ 37 ΟΡΟΦΟΣ
Τζούλια η γνωστή
ΙΑΣΩΝΟΣ 27 ΗΜΙ-ΥΠΟΓΕΙΟ
Ναταλία (που πριν 40 ημέρες πήρε τον αράπη) καστανομεζ ώριμη γκόμενα με περίεργα δόντια και μαλλιά μέχρι τους ώμους, σχετικά μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα και αποδεκτό κώ(ο)λο
ΛΕΩΝΙΔΟΥ 28 ΟΡΟΦΟΣ
:o
Σε αυτό το μπουρδέλο έχει ορισθεί να δουλεύουν μόνο παχουλές. Μπαίνουμε με συναγωνιστή και εκείνη την στιγμή φεύγει (ντυμένη) μια παχουλή γκόμενα ενώ μπαίνει (ταυτόχρονα) μια άλλη χοντρούλα γκόμενα.
Κοντοστέκεται η γκόμενα που φεύγει και ρωτάμε αν έχει το μπουρδέλο κοπέλα που δουλεύει.
Μας απαντάει ότι στο μπουρδέλο δουλεύει κοπέλα και να καθίσουμε στο σαλόνι
Της λέω ότι εμείς ήρθαμε για εσένα
Και το παράδοξο είναι ότι το πίστεψε
ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 15 ΟΡΟΦΟΣ
Αντριάννα από Κεραμεικού 13 / ισόγειο, μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τα κω(ο)λο μέρια πιασμένα κότσο, Ρουμάνα, λεπτή σε ανάπτυξη, σχετικά μέτρια προς κοντή με στάση σε εσωτερικό τόξο και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο
Προσοχή !!!
Στην υπερβολική κρέμα που βάζει
Επισκέπτης
Παρασκευή πρωί:
Ιάσωνος 1Α-Κατερίνα είπε η υπηρεσία.Η παιδίζουσα μικροσκοπική.Που πας ρε Καραμήτρο;;;
Ιάσωνος 1Β άνω δεξιά-Άννα η Άνκα.Μόνο τα βασικά.Όχι η ΠΙΤΣΟΣ-ΑΝΝΑ από Φ65 άνω.
Ιάσωνος 1Γ-ΚΛΕΙΣΤΟ
Φώκαιας 19-Τζώρτζια σταθερά από Φώκαιας 25 ισόγειο.Ακάποτο-Ισπανικό-Ιταλικό και οι γλώσσες την Βαβυλώνας!.Στα 20 ευρώ η εκμάθηση ξένων γλωσσών!
Φώκαιας 17 κάτω-Σελένα.Καινούργια συμπαθής μελαγχροινή κανονικού πάχους με κοντό μαλλί.Ακάποτο.
Φυλής 59 άνω-ΚΛΕΙΣΤΟ
Φυλής 59 κάτω-Το καινούργιο λεπτό όμορφο μελαγχροινό σταθερά.
Φυλής 80-Αλίνα από Αχαρνών 106.
Φυλής 65 άνω-Μελαγχροινό λεπτό επιεικώς αδιάφορο.
Φυλής 69 κάτω-Άντελα που εμφανίστηκε και Φ66.Ακάποτο στα 20 ευρώ.
Μ.Προδρόμου 16-Σίσυ.Καινούργια ξανθιά νταρντάνα με πιασίματα και ολίγον ευτραφή περιφέρεια.Χωρίς εμφανή κυτταρίτιδα.Μόνο τα βασικά.
Φυλής 109 κάτω-Αλίνα σταθερά .Από Φώκαιας 24-Περγάμου 1.
Φυλής 134 ισόγειο-Κατερίνα από Φ59.Καινούργιο λεπτό μελαγχροινό.Μόνο τα βασικά.
Φυλής 136-Μαριάννα η βυζαρού από Φ80 και Φ109 κάτω.
Ιάσωνος 1Α-Κατερίνα είπε η υπηρεσία.Η παιδίζουσα μικροσκοπική.Που πας ρε Καραμήτρο;;;
Ιάσωνος 1Β άνω δεξιά-Άννα η Άνκα.Μόνο τα βασικά.Όχι η ΠΙΤΣΟΣ-ΑΝΝΑ από Φ65 άνω.
Ιάσωνος 1Γ-ΚΛΕΙΣΤΟ
Φώκαιας 19-Τζώρτζια σταθερά από Φώκαιας 25 ισόγειο.Ακάποτο-Ισπανικό-Ιταλικό και οι γλώσσες την Βαβυλώνας!.Στα 20 ευρώ η εκμάθηση ξένων γλωσσών!
Φώκαιας 17 κάτω-Σελένα.Καινούργια συμπαθής μελαγχροινή κανονικού πάχους με κοντό μαλλί.Ακάποτο.
Φυλής 59 άνω-ΚΛΕΙΣΤΟ
Φυλής 59 κάτω-Το καινούργιο λεπτό όμορφο μελαγχροινό σταθερά.
Φυλής 80-Αλίνα από Αχαρνών 106.
Φυλής 65 άνω-Μελαγχροινό λεπτό επιεικώς αδιάφορο.
Φυλής 69 κάτω-Άντελα που εμφανίστηκε και Φ66.Ακάποτο στα 20 ευρώ.
Μ.Προδρόμου 16-Σίσυ.Καινούργια ξανθιά νταρντάνα με πιασίματα και ολίγον ευτραφή περιφέρεια.Χωρίς εμφανή κυτταρίτιδα.Μόνο τα βασικά.
Φυλής 109 κάτω-Αλίνα σταθερά .Από Φώκαιας 24-Περγάμου 1.
Φυλής 134 ισόγειο-Κατερίνα από Φ59.Καινούργιο λεπτό μελαγχροινό.Μόνο τα βασικά.
Φυλής 136-Μαριάννα η βυζαρού από Φ80 και Φ109 κάτω.
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
...Η Σορένα ... σπυράκια ...
Αν πρόκειται για μεταδοτική ασθένεια, θα είχε επισημανθεί από τον ιατρό στην περιοδική εξέταση της εκδιδόμενης.
sex-commando
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
... αν περνάει από γιατρό...Αν πρόκειται για μεταδοτική ασθένεια, θα είχε επισημανθεί από τον ιατρό στην περιοδική εξέταση της εκδιδόμενης.
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
... αν περνάει από γιατρό...
Αυτό , ξαναπέστο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Επι της αρχής, κάθε εκδιδόμενη σε οίκο ανοχής ελέγχεται υποχρεωτικά και περιοδικά από ειδικό εξουσιοδοτημένο γιατρό στο ΕΣΥ.
Τα σχετικά πιστοποιητικά υποχρεωτικά τα φέρει η εκδιδόμενη και τα επιδεικνύει σε σχετικούς ελέγχους των αρμοδίων Δημοσίων Αρχών.
Τα σχετικά πιστοποιητικά υποχρεωτικά τα φέρει η εκδιδόμενη και τα επιδεικνύει σε σχετικούς ελέγχους των αρμοδίων Δημοσίων Αρχών.
Πάντως έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δεις πόσα μαγαζιά μένουν ανοιχτά όταν
κάνει ντου η αστυνομία.
Παλιότερα θυμάμαι εκλειναν ελαχιστα
Τελευταια κλεινουν σχεδον όλα.
Και αυτο που έχω παρατηρήσει είναι ότι αυτα που μένουν ανοιχτά είναι
αυτά που έχουν κάτι πατσογριες Ελλινιδες η Τραβεστί...
Αυτές προφανός έχουν χαρτιά.
Τα σπίτια με τα ακάποτα κλπ (παραδεχομαι οτι αν κανι παντρεμένος είμαι μερακλης του είδους) κλείνουν απο τα πρώτα.
Όταν ρώτησα την Ανδριαννα απο Διδιμου 18 απο περιεργια τι θα μου πει μου απαντηση οτι τις πανε όλες μεσα...ασχετα αν εχουμε χαρτια η όχι.Και το πρωι περνανε αυτοφορο αθωονονται και ολα καλα μετα.
Δεν ξέρω γιατι δεν την πιστεψα....
κάνει ντου η αστυνομία.
Παλιότερα θυμάμαι εκλειναν ελαχιστα
Τελευταια κλεινουν σχεδον όλα.
Και αυτο που έχω παρατηρήσει είναι ότι αυτα που μένουν ανοιχτά είναι
αυτά που έχουν κάτι πατσογριες Ελλινιδες η Τραβεστί...
Αυτές προφανός έχουν χαρτιά.
Τα σπίτια με τα ακάποτα κλπ (παραδεχομαι οτι αν κανι παντρεμένος είμαι μερακλης του είδους) κλείνουν απο τα πρώτα.
Όταν ρώτησα την Ανδριαννα απο Διδιμου 18 απο περιεργια τι θα μου πει μου απαντηση οτι τις πανε όλες μεσα...ασχετα αν εχουμε χαρτια η όχι.Και το πρωι περνανε αυτοφορο αθωονονται και ολα καλα μετα.
Δεν ξέρω γιατι δεν την πιστεψα....
Επι της αρχής, κάθε εκδιδόμενη σε οίκο ανοχής ελέγχεται υποχρεωτικά και περιοδικά από ειδικό εξουσιοδοτημένο γιατρό στο ΕΣΥ.
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
την καλησπερα μου στους συναγωνιστες,καποια ναταλια στο ιασωνος 27 το υπογειο τι λεει;εψαξα για κριτικες αλλα δεν βρηκα τιποτα,λεει τιποτα;εμφανισιακα μου αρεσε πολυ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις