sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αυτη που ειδα εγω εχτες το πρωι ποια ηταν,η σαμπρινα η η σακιρα?
Παιδια αμα βρειτε τον χοντρο τσατσο στο φυλης59 ρωτηστε τον και θα σας πει...τελικα μπορει να μας πει κανεις που και ποτε μπορουμε να βρομε αυτην τ τζινα?
τυπε που ειναι αυτο¨? εχω χασει κατι? δωσε νουμερο και περιοχη αν θες...να παω γιασημερα περασα απτο σπιτι στην λ.ιωνιας τυποι
στις 5
ηταν η αγαπημενη μας βαλεντινα
χαρωπη,χωρις το μασελακι της
παρατηρησα οτι ενα ακομα δοντι ειχε μισοσπασει
μεγαλη μορφη λεμε
οι λατρεις του φαφουτικου στοματικου ορματε
λ.ιωνιας 12 τυπετυπε που ειναι αυτο¨? εχω χασει κατι? δωσε νουμερο και περιοχη αν θες...να παω για
Τυπε και η δημητρα στην αχιλλεως εχει πολυ χάλια οδοντοστοιχία. Δεν θυμαμαι αν λειπουν δοντια, αλλα ειναι μεγαλη μορφη λεμε...λ.ιωνιας 12 τυπε
π.αττικης,κοντα στον σταθμο του ηλεκτρικου
καλα δεν ξερεις τιν βαλεντινα?εχει μεγαλουργησει στο μεταξι
απτις μεγαλυτερες μορφες που υπαρχουν
δεν την εχω παρατηρησει αυτην τυπεΤυπε και η δημητρα στην αχιλλεως εχει πολυ χάλια οδοντοστοιχία. Δεν θυμαμαι αν λειπουν δοντια, αλλα ειναι μεγαλη μορφη λεμε...
Επισης εχει μια κωλοτρυπα σαν την τρυπα του οζοντος. Παιρνεις φορα και τον χωνεις χωρις χρηση χεριού, κουμπωτά .
Nomizω οτι πρεπει να μπει γερα στο παιχνιδι το κΩλοκυνθους και να την παρει μεταγραφη
Ελα ρε τυπε, επιβαλλεται μια δοκιμη. αχιλλεως 40 απογευμα ή/και βραδυ...δεν την εχω παρατηρησει αυτην τυπε
ολες αυτες οι φαφουτες ειναι κορυφαιες μορφες και μουτσουνες τυπε
αν την ξερω λεει???????? χαχαχαχαχαχ εφυγααα!!!!!!λ.ιωνιας 12 τυπε
π.αττικης,κοντα στον σταθμο του ηλεκτρικου
καλα δεν ξερεις τιν βαλεντινα?εχει μεγαλουργησει στο μεταξι
απτις μεγαλυτερες μορφες που υπαρχουν
τυπε χτες που περασαΕλα ρε τυπε, επιβαλλεται μια δοκιμη. αχιλλεως 40 απογευμα ή/και βραδυ...
Αναμενω τις εντυπωσεις σου
τυπε ηταν εκει στις 5αν την ξερω λεει???????? χαχαχαχαχαχ εφυγααα!!!!!!
Και μετα σου λεει οικονομικη κριση...τυπε χτες που περασα
καθως και μια μερα την προηγουμενη βδομαδα ηταν κλειστο
και κατι αλλο τυπε....κολοκυνθους 38 στο κατω σημερα το πρωι ενα πολυ καλο κομματι ...ελενα μου ειπε.... πηγαινε και θα με θυμηθεις...τυπε χτες που περασα
καθως και μια μερα την προηγουμενη βδομαδα ηταν κλειστο
μια καστανη με καρε μαλλι τυπε?και κατι αλλο τυπε....κολοκυνθους 38 στο κατω σημερα το πρωι ενα πολυ καλο κομματι ...ελενα μου ειπε.... πηγαινε και θα με θυμηθεις...
ναι αυτη λεω. την εχεις παρει? εμενα μ'αρεσε ηταν ανετη σε ολα...μια καστανη με καρε μαλλι τυπε?
τι να την παρω ρε τυπεναι αυτη λεω. την εχεις παρει? εμενα μ'αρεσε ηταν ανετη σε ολα...
χαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχα..... να παμε παρεα να της βγαλουμε κανα δυο αν θες...τι να την παρω ρε τυπε
εχει δοντια