Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 298 άτομα (37 μέλη και 261 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δευτέρα 3/5/2010 πρωί:
Μονής Προδρόμου 16 2ο υπόγειο από Φυλής-εργασίες τεχνίτη και τοποθέτηση λάμπας εξωτερικά.
Όχι το πρόσφατα κλεισμένο με μεταλλικό παραπέτασμα (το 1ο υπόγειο από Φυλής).
Η παλαιά πινακίδα στην μαρκίζα του ημιυπογείου (ONLY GREEK) προδίδει ξεχασμένες εποχές...τότε που τα μπουρδέλα δούλευαν με Έλληνες πελάτες.Προφανώς θα ξηλωθεί.
Φυλής 69 κάτω-Μόνικα από Φυλής 71 κάτω τα απογεύματα.Μελαγχροινή με μαύρο "κομπινεζόν" και πολύ λίγα παχάκια.
Φυλής 59 κάτω-Σακίρα η γνωστή.
Φυλής 59 άνω-Μελαγχροινή λεπτή με καλές αναλογίες σώματος.Καινούργια φάνηκε.
Φυλής 134 ισόγειο-Κατερίνα.Μελαγχροινή,ψηλή,λεπτή με ατσούμπαλες γραμμές μέσης.Καινούργια από Φ59.
Φυλής 136-Μιχαέλα σταθερά.Από Φ80, Φ109 κάτω.Σταθερή αξία.

Μονής Προδρόμου & Φυλής σκαλωσιά-Μόνικα με τα αστεράκια.Ξανθιά με κοντό μαλλί,λεπτή με ωραίο σωματάκι.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Κύριε farkeli θα είχατε την καλοσύνη να μας δώσετε τα φώτα σας και για την απογευματινή βάρδια στη φυλής; Με εκτίμηση πάντα DPANEMA.

Μην μου μιλάς στον πληθυντικό... ζαλίζομαι  :cheesy:

Καλημέρα πολύ πετυχημένο.

Πράγματι! πολύ πετυχημένο! 
αλλά... ποιός είναι ο κακός, ο καλός και ο άσχημος? 

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
ρε παιδες , μηπως γνωριζει κανεις που βρισκεται η Ελενα η Γερμανιδα , τις καθημερινες?

θέλω να τις εξηξγησω κατι για την χωρα της :fuck1: :fuck1: :fuck1: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
ρε παιδες , μηπως γνωριζει κανεις που βρισκεται η Ελενα η Γερμανιδα , τις καθημερινες?

θέλω να τις εξηξγησω κατι για την χωρα της :fuck1: :fuck1: :fuck1: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
συνήθως ευρισκόταν στο στουντέλο της οδού Αγκύρας (αρ.1) βραδινές ώρες! τελευταίως όμως στο Αγκύρας δουλεύει και πάλι η εύα (τρανς) και δεν έχω πετύχει τη γερμανίδα! :(  :huh:  μπορεί πάλι να δουλεύει εναλλάξ με την εύα..αυτό δεν το ξέρω.. κάπου γράφτηκε επίσης για μια έλενα γερμανίδα στο αγαθουπόλεως 54..αν και πιστεύω ότι πρόκειται κατά πασα πιθανότητα για συνωνυμία..     

kolomparas36

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φυλης 59ανω παιζει (μπαλα) η τζινα? :huh: αν ναι ποιες μερες?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
φυλης 59ανω παιζει (μπαλα) η τζινα? :huh: αν ναι ποιες μερες?
Εγω την ειχα πετυχει βραδυ και ειχα καταθεσει και κριτικη...

Μαλλον μετα τις 5 το απογευμα δουλευει(οπως και τοτε) και φυσικα παιζει και στα 2 φυλης 59(ανω και κατω) οποτε οποιος κατεβει ας ενημερωσει.

Να θυμισω οτι ειναι μαυρομαλλα κοντουλα και παρα πολυ γυμνασμενη...

Επισκέπτης
Εγω την ειχα πετυχει βραδυ και ειχα καταθεσει και κριτικη...
Μαλλον μετα τις 5 το απογευμα δουλευει(οπως και τοτε) και φυσικα παιζει και στα 2 φυλης 59(ανω και κατω) οποτε οποιος κατεβει ας ενημερωσει.
Να θυμισω οτι ειναι μαυρομαλλα κοντουλα και παρα πολυ γυμνασμενη...
Mια σκουρόχρωμη είναι η Τζίνα που δούλευε και Φώκαιας 25 ισόγειο;

Συμπληρωματικά για το πρωί:
Αλκιβιάδου 16Α-Κατερίνα η Κρητικιά είπε ο Μαρκαριάν.
Αλκιβιάδου 16Β-Πατρίτσια είπε η κυρία.Σταθερά κάθε πρωί.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ναι ειναι σκουροχρωμη με ρουμανοτσιγγανέ στυλ αν και μιλαει μονο ιταλικα :huh: :huh: .
Επισης εχει μπλε ματια. Αλλα αμα δεις το σωμα της σιγουρα θα καταλαβεις για ποια λεμε  :grin: . Ειναι τουμπανογυμνασμενη, εχει σχηματισμενους μυες σε πλατη και μηρους πετρα.

Για φωκαιας δεν ξερω αν παιζει

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Συμπληρωματικά για το πρωί:
Αλκιβιάδου 16Α-Κατερίνα η Κρητικιά είπε ο Μαρκαριάν.
Αλκιβιάδου 16Β-Πατρίτσια είπε η κυρία.Σταθερά κάθε πρωί.
κλασσικη μορφη η κρητικια τυπε
στο 16β η πατριτσια ειναι μια γεματη ωριμη με κοκκινο μαλλι που κανει ακαποτο,κωλο και λεει οτι ειναι ιταλιδα?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
κλασσικη μορφη η κρητικια τυπε
στο 16β η πατριτσια ειναι μια γεματη ωριμη με κοκκινο μαλλι που κανει ακαποτο,κωλο και λεει οτι ειναι ιταλιδα?
Απο το μιλανο ειναι αυτες στην φυλης-φωκαιας τυπε  :2funny: :2funny: :2funny: .

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Πολλά ξέρεις, αλλά δεν μας λες...  :grin:

Επισκέπτης
συνήθως ευρισκόταν στο στουντέλο της οδού Αγκύρας (αρ.1) βραδινές ώρες! τελευταίως όμως στο Αγκύρας δουλεύει και πάλι η εύα (τρανς) και δεν έχω πετύχει τη γερμανίδα! :(  :huh:  μπορεί πάλι να δουλεύει εναλλάξ με την εύα..αυτό δεν το ξέρω.. κάπου γράφτηκε επίσης για μια έλενα γερμανίδα στο αγαθουπόλεως 54..αν και πιστεύω ότι πρόκειται κατά πασα πιθανότητα για συνωνυμία..     

Η ελενα (γερμανιδα) δουλευει εδω στο αγκυρας 1 σαββατα και κυριακη βραδυ. Τωρα καποιες καθημερινες πρωι θα την βρειτε στο φυλης 109 το πανω και ναι αυτη ηταν που δουλεψε 2 βαρδιες για εξυπηρετηση στο αγαθουπολεως :-*

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6

δεν εχω  δει πιο κρυοκωλο πλασμα απο αυτη στο κρεβατι :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

σιγουρα πρεπει να χρησιμευει για παγοκυψελη στη καταψυξη το καλοκαιρι :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom