Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (8 μέλη και 64 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Χμμμμ...
Εμένα μου φαίνεται σαν υποβιβασμός η μετακίνηση της από Φυλής σε Φωκαίας ...  :think:
Δε θα το λεγα γιατι της φωκαίας τα σπίτια δουλευουν πάρα πολύ.
Είναι για εντελώς μαύρο η γκομενα όμως...

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
:cheesy: :cheesy: :cheesy: δηλαδη αν τη στελνανε απο τη φυλης στο μεταξι η τη λιοσιων τι θα ηταν υποβιβασμος η εξοστρακισμος;

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
απο προχτες εχω παρατηρησει και εγω ενα τρελο μελαχρινο στο Φ59 επανω, το οποιο ειδα για πρωτη φορα και απο τοτε διαβαζω για πολυ ομορφες κοπελες στο συγκεκριμενο σπιτι με διαφορετικες περιγραφες ομως.
εχω μπερδευτη τελειως. μου φαινετε θα ξαναπαω και θα ζητησω ταυτοτητα και φωτο για να ειμαι σιγουρος για το ποια ειναι.... :cheesy:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.263
Πόντοι
5.097
απο προχτες εχω παρατηρησει και εγω ενα τρελο μελαχρινο στο Φ59 επανω, το οποιο ειδα για πρωτη φορα και απο τοτε διαβαζω για πολυ ομορφες κοπελες στο συγκεκριμενο σπιτι με διαφορετικες περιγραφες ομως.
εχω μπερδευτη τελειως. μου φαινετε θα ξαναπαω και θα ζητησω ταυτοτητα και φωτο για να ειμαι σιγουρος για το ποια ειναι.... :cheesy:
προχθες που πηγα το μοναδικο που αξιζε ηταν ενα στο 59 επανω αλλα δεν ηταν μελαχρινη ηταν ξανθια με μαυρες ανταυγες αν θυμαμαι καλα

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
προχθες που πηγα το μοναδικο που αξιζε ηταν ενα στο 59 επανω αλλα δεν ηταν μελαχρινη ηταν ξανθια με μαυρες ανταυγες αν θυμαμαι καλα

περιπου 1,65 με φοβερο σωμα και εαν θυμαμε καλα κοκκινο-ροζ εσωρουχα ?
θυμασε ?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.263
Πόντοι
5.097
περιπου 1,65 με φοβερο σωμα και εαν θυμαμε καλα κοκκινο-ροζ εσωρουχα ?
θυμασε ?
δεν εδωσα γενικος πολυ σημασια εκεινη την μερα γιατι ημουν καπως αλλα ειχε κορμαρα και στο υψος πρεπει να ηταν γυρω στο 1,70 αν και ημουν καθιστος παντως ηταν κορμι σε ψωφια μερα οπως ηταν προχθες ηταν καλυτερη με διαφορα

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
ελπιζω να την ξαναδουμε εκει και να μην ηταν φωτοβολιδα.
αληθεια μια που μιλαμε για το Φ59. η Βανεσσα δεν εχει εμφανιστη ε ?
καψωνια μας κανει ?

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
κυριακή βράδυ επιλεκτικό σκάουτινγκ..
διδύμου 16 πάνω - τατιάνα βουλγάρα νταρντάνα με γλυκό πρόσωπο
διδύμου 16 κάτω - έχω ένα πρόβλημα με τα υπόγεια :cheesy:  :cheesy:
διδύμου 18 - αννίτα νταρντάνα με ίσιο καστανόθανθο μαλλί κλασική φιγούρα
του εν λόγω καταστήματος
διδύμου 20 - λόλα που τα κάνει όλα αδύνατη ρωσίδα (?) με ξανθιά και μπουκλωτή κόμη
μαγνησίας - ρένα (?) αδιάφορο λεπτό τεμάχιο συμπαθούς εμφάνισης , βαλκανικής προελεύσεως (κατ'εκτίμησιν)
πιπίνου 32 (μιλφοτζιλφάδικο..όπως λέμε..πιτογυράδικο) - κλειστόν
φυλής 109 άπστεαρς - ξανθιά πανέμορφη ύπαρξη με χαμόγελο colgate , πιθανότατα πολλά υποσχόμενη στο δωμάτιο, όνομα δεν συγκράτησα  
αγκύρας 12α - κλειστόν
αγκύρας 12β - ρίτα γλυκύτατο ευγενές μιλφ.. 
δεν κατέθεσα πουθενά καθότι ορκισμένος στριπάκιας!!! :rockon:  :rockon:  :rockon:

Επισκέπτης
Μήπως ήταν η σχιστομάτα μελαχρινή από 109 κάτω και αισίως Χωματιανού 11 (χίστι) ? ? ?
Θα παλουκωθεί σε ένα μαγαζί μπας και την πετύχουμε?
Αυτή είναι.Πήγα κι εγώ.Κακώς την λέτε σχιστομάτα.Μετακινείται συνέχεια.
Κι αυτό γεννά κάποιες υποψίες...σφίξαν τα πράγματα με τον Χρυσοχοίδη.
...Σήμερα πάντως και αρκετές απο τις τσατσάδες δεν ήταν και στα καλυτερά τους :knuppel: :knuppel:...έ παίχτη.. εεε..χμμμμ :think: :think: :grin: :grin: :cheesy: :cheesy: σόρρυ  αλλά η Ντέλια είναι το βούρλο του 86β :2funny: :2funny: γνωστή και ως Μπουμπού απο τη τσατσά του συγκεκριμένου οίκου.Αναγνωρισες το κρυόκωλο ύφος αλλά όχι τη φάτσα? :2funny:
Επειδη τη πήρα πάλι σήμερα τη Ντέλια που τη προηγουμενη βδομάδα δούλευε στη Φωκαιας 25(πάνω) σε πληροφορώ οτι δεν έχει βελτιωθεί καθόλου στο πήδημα.
Αυτή  η καινούργια τσατσά η "πάσχουσα από πάρκινσον" (τρέμει σύγκορμη) στο Φυλής 134ισόγειο θέλει στρώσιμο.Πλάκα-πλάκα,νευρωτική ευγένεια-νευρωτική ευγένεια, σου σπάει τ'αρχίδια άμα δεν μπεις.Θα στρώσει.
Δηλαδή η Ντέλια είναι η Μπουμπού  που η τσατσά διατυμπάνιζε οτι εκπαιδεύεται.
Είδανε κι απόειδανε,της αλλάξαν όνομα...       

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Δηλαδή η Ντέλια είναι η Μπουμπού  που η τσατσά διατυμπάνιζε οτι εκπαιδεύεται.
Είδανε κι απόειδανε,της αλλάξαν όνομα...        
...μπα..η μικρη και στο φωκαιας όταν δουλευε Ντέλια έλεγε οτι τη λένε.Αυτή η κοντοπουτανη η τσάτσα με τα γυάλια απο το 86  τη βάφτισε Μπουμπου.Αλλη κάρια,δήθεν ευγενική κι αυτή :knuppel: :knuppel:

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
18-02-2010 Μεσημέρι. Μπαρμπορα ΦΥΛΗΣ 71 άνω τσα τσα και πουτάνα άρχισαν μία ακατάσχετη ειρωνεία διότι δεν εισήλθα σε δωμάτιο !!! Ερχεσαι μου λένε κάθε μέρα και δεν περνας !!! ΨΕΜΑΤΑ τους εξηγώ ότι δεν έρχομαι τακτικά στην Φυλής... Αυτές τον χαβά τους.... ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΕΣ

Aυτο το βιολι το εχουν συνεχεια.Εμενα μια μερα που δεν περασα λεγανε οτι ''δεν εχει πουτσα''
,για αυτο παιρνουν τ αρχιδια μου τωρα!!!!!!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
παικταραδες ψαχνω το μιλφ μαρινα το κοντο ρωσιδι με το ωραιο πατουρι που ρουφαγε αρχιδ..και εγλυφε λοκο.ηταν τροφωνειου 13 3βαρδεια οχι πρωι.αν καποιος φιλος γνωριζη ας μου πει,

maiden68

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
0
παικταραδες ψαχνω το μιλφ μαρινα το κοντο ρωσιδι με το ωραιο πατουρι που ρουφαγε αρχιδ..και εγλυφε λοκο.ηταν τροφωνειου 13 3βαρδεια οχι πρωι.αν καποιος φιλος γνωριζη ας μου πει,
Βεργας 6Α κ 6Β(αναλογα) καθε βραδυ μετα τα μεσανυχτα....μαζι με τους βρυκολακες!(Συμφωνω ομως οτι εχει απιστευτο πατο!!!)

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Χμμμμ...
Εμένα μου φαίνεται σαν υποβιβασμός η μετακίνηση της από Φυλής σε Φωκαίας ...  :think:

φαρκελε η αννα εμφανιζοταν κ στο παρελθον στο 25 πανω της φωκαιας τα πρωινα και μετα το απογευμα στο 84 ατω της φυλης.

δεν ειναι υποβιβασμος αλλα συνηθης διπλοβαρδια για αυτην.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
18-02-2010 Μεσημέρι. Μπαρμπορα ΦΥΛΗΣ 71 άνω τσα τσα και πουτάνα άρχισαν μία ακατάσχετη ειρωνεία διότι δεν εισήλθα σε δωμάτιο !!! Ερχεσαι μου λένε κάθε μέρα και δεν περνας !!! ΨΕΜΑΤΑ τους εξηγώ ότι δεν έρχομαι τακτικά στην Φυλής... Αυτές τον χαβά τους.... ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΕΣ

Aυτο το βιολι το εχουν συνεχεια.Εμενα μια μερα που δεν περασα λεγανε οτι ''δεν εχει πουτσα''
,για αυτο παιρνουν τ αρχιδια μου τωρα!!!!!!

Την έχετε παρεξηγήσει τη Βαρβάρα και την προαγωγό - βοηθό της.
Πραγματικά, μερικές φορές λένε αδέξιες και χοντροκομμένες κουβέντες.
Σας προτρέπω να κάνετε το εξής πείραμα: Μόλις πουν αδιάντροπη κουβέντα, απαντήστε με μια "εξυπνάδα" και χαμόγελο.
Η κατάσταση θα αλλάξει τελείως.
Αδέξιες και σκωπτικές είναι, όχι όμως κακεντρεχείς.
Π.χ αν σας αποκαλέσει "ανίκανο", μπορείτε να απαντήσετε με χαμόγελο "θα με θεραπεύσεις αν περάσω μέσα μωρό μου;"
Στοιχηματίζω!

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Την έχετε παρεξηγήσει τη Βαρβάρα και την προαγωγό - βοηθό της.
Πραγματικά, μερικές φορές λένε αδέξιες και χοντροκομμένες κουβέντες.
Σας προτρέπω να κάνετε το εξής πείραμα: Μόλις πουν αδιάντροπη κουβέντα, απαντήστε με μια "εξυπνάδα" και χαμόγελο.
Η κατάσταση θα αλλάξει τελείως.
Αδέξιες και σκωπτικές είναι, όχι όμως κακεντρεχείς.
Π.χ αν σας αποκαλέσει "ανίκανο", μπορείτε να απαντήσετε με χαμόγελο "θα με θεραπεύσεις αν περάσω μέσα μωρό μου;"
Στοιχηματίζω!

Μα κι εγω σε πλακα τους απανταω και σε ψηλοειρωνια.Την εχω παρει την Μπαρμπορα πριν τρια χρονια περιπου που πρωτοηρθε στον οικο και δεν την ηξερε κανεις ακομα.Η κοπελα ειναι ψυχακιας,αναλογα την μερα που θα την πετυχεις.Την πρωτη φορα που την πηρα ειπα ''ουαου τι αλογο ειναι ευτο;'' και την δευτερη ειχε τασεις ξεπετας και ηθελε να με καθοδηγει αυτη.Η τσατσα ειναι η πιο αχωνευτη της φυλης!!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom