Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 160 άτομα (12 μέλη και 148 επισκέπτες)

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Μπουρδελότσαρκα σήμερα 20/2/2010 στην έρημη Φυλής περίπου γύρω στις 21.00’ με τον συνάδελφο Bakalhs και έτερον "παραστρατιωτικό" φίλο

[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 40[/size]
:tits:
Κάρλα η καύλα, χορεύοντας πάλι με τους καθρέπτες.
Να δω σε μπουρδέλο χωρίς καθρέπτες τι θα έκανε... :cheesy: 

[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 54[/size]
:)
Λάουρα (από Φωκαίας 17/όροφος) συμπαθητικό μελαχρινό με μικρά βυζιά, σχετικά μέτρια στο ύψος και τεντωμένο κώ(ο)λο που θύμιζε το σαλονάρισμα της καθώς και το σώμα της την Χριστίνα από Φυλής 66Δ, Φυλής 109/ισόγειο

[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 71 (ΟΡΟΦΟΣ)[/size]
:sunglasses:
Νέα κοπέλα, μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τις πλάτες, βραζιλιάνικο στυλ, συμπαθητικό πρόσωπο, σχετικά ψηλή, λίγο γεματούλα όσο χρειάζεται με χορταστικά στήθη και αποδεκτό κώ(ο)λο

[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 86 (ΙΣΟΓΕΙΟ)[/size]
:boobies:
Μπιάνκα συμπαθητικό και όμορφο (μάλλον) πρόσωπο, μελαχρινό με ωραίο λεπτό σωματότυπο, μέτρια στο ύψος, αρκετά λεπτή και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο

[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 86 (ΟΡΟΦΟΣ)[/size]
:cool2:
Νέα κοπέλα ωραίο πρόσωπο, μελαχρινή με σχεδόν σπαστά μαλλιά μέχρι την μέση, αρκετά λεπτή με ωραίες αναλογίες (θα μπορούσαμε άνετα να την χαρακτηρίσουμε ως μοντέλο) με μικρά βυζιά και τετραπέρατο κώ(ο)λο

[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 84 (ΟΡΟΦΟΣ)[/size]
:zfuck:
Μελαχρινή κοπέλα με πονηρό πρόσωπο, μαλλιά μέχρι τους ώμους, σχετικά μέτρια προς κοντή, κανονικό σώμα και κώ(ο)λο υπέρμετρα τουρλωτό

[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 80[/size]
:dancing:
Μαρία η Βουλγάρα μελαχρινή με μαλλιά (πλέον) μέχρι τους ώμους, σχετικά ψηλή, κανονικό σώμα με μικρά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο

[size=9pt]ΦΩΚΑΙΑΣ 22 (ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΙΣΟΓΕΙΟ)[/size]
:2on1:
Κατερίνα από μπουρδελοσφηγκοφωλιά Φυλής 95 με ξανθά κοντά μαλλιά, συμπαθητικό πρόσωπο, σχετικά ψηλή, κανονικό σώμα χορταστικά βυζιά και καλοσχηματισμένο (μάλλον) κώ(ο)λο.
Στην εργασία συμμετείχε και δεύτερη ξανθιά ανυποψίαστη (=πρωτόβγαλτη) κοπέλα  σχετικά κοντή, μάλλον αρκετά αδύνατη, μέτρια βυζιά και συμμαζεμένο κώ(ο)λο

[size=9pt]ΦΩΚΑΙΑΣ 19[/size]
:sunglasses:
Χριστίνα ξανθιά με μαλλιά ίσια μέχρι τους ώμους, σχετικά μέτρια στο ύψος, αρκετά λεπτή με μικρά βυζιά και αποδεκτό κώ(ο)λο

[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 109 (ΟΡΟΦΟΣ)[/size]
:tits2:
Στέλλα η ξανθιά τουμπανοαλβανίδα με συμπαθητικό πρόσωπο, σχετικά μέτρια στο ύψος, μάλλον αδύνατη με συλικονέ βυζιά αρκετά χορταστικά και ελεγχόμενο κώ(ο)λο σε χορευτικές φιγούρες

[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 109 (ΙΣΟΓΕΙΟ)[/size]
Μιχαέλα ξανθιά (όπως πάντα) με μαλλιά μέχρι τις πλάτες, σχετικά μέτρια προς ψηλή, κανονικό σώμα, μέτρια βυζιά και αποδεκτό κώ(ο)λο

[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 134 (ΥΠΟΓΕΙΟ)[/size]
:boobies:
Μαρίνα μελαχρινό πιπινοειδές με μαλλιά μέχρι τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, σχετικά μέτρια στο ύψος, μάλλον αδύνατη, μέτρια προς μικρά βυζιά (αλλά στητά) και συμπαθητικό κώ(ο)λο.

[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 134 (ΙΣΟΓΕΙΟ)[/size]
:rolleyes:
Μελαχρινή νέα κοπέλα (νομίζω Αλίνα), κάπως γεματούλα μεγάλη πλάτη ως προς το σώμα της, μάλλον μέτρια προς κοντή στο ύψος, σχετικά μεγάλα βυζιά και φουσκωτό κώ(ο)λο

[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 134 (ΟΡΟΦΟΣ)[/size]
:zzzzz:
Τζέσικα, ξανθιά με μαλλιά μέχρι τις πλάτες (μάλλον extensions) συμπαθητικό πρόσωπο, μάλλον κοντή στο ύψος, αρκετά αδύνατη μικρά βυζιά και αποδεκτό αλλά περιορισμένο κώ(ο)λο καθώς και περιορισμένες υπηρεσίες μέσα στο δωμάτιο...

E οχι και μετρια βυζια η Μιχαελα!!!! Οι καλυτερες βυζαρες της φυλης με διαφορα και αφηνει να της τα κανεις οτι θελεις!!!!

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Μπουρδελότσαρκα σήμερα 20/2/2010 στην έρημη Φυλής περίπου γύρω στις 21.00’ με τον συνάδελφο Bakalhs και έτερον "παραστρατιωτικό" φίλο

.....................................
[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 86 (ΟΡΟΦΟΣ)[/size]
Νέα κοπέλα ωραίο πρόσωπο, μελαχρινή με σχεδόν σπαστά μαλλιά μέχρι την μέση, αρκετά λεπτή με ωραίες αναλογίες (θα μπορούσαμε άνετα να την χαρακτηρίσουμε ως μοντέλο) με μικρά βυζιά και τετραπέρατο κώ(ο)λο

Για πες ρε παιχτη γιατί εγω στο 86Α πήρα την Κυριακή που μας πέρασε την Σάντρα την κοπελάρα έχω βάλει και κριτική και διαβάζοντας τις κριτικές άλλων συναγωνιστών και αν καταλαβαίνω καλά αυτή δουλεύει πότε-πότε και στην Φωκαίας στο κομοδινόσπιτο....
τελικά τι παίζει τι είναι αυτή γυρολόγος-παγκίτισα? :2funny:
επίσης πήρε το μάτι μου και μια άλλη Σάντρα με άλλα χαραχτηριστικά που δηλώνει Σπανιόλα και καλά....αυτή πάλι που δουλεύει?:hmm:

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
H περιγραφή της κορασίδας στο Φυλής 86άνω ταιριάζει σ'εκείνην που είχα δει στο ίδιο πορνείο την εβδομάδα αυτή,με την υπηρεσία να διατυμπανίζει:"...και ελεύθερο  στοματικό στα 20 εύρω".Άκρως διερευνητέα περίπτωση!

επιβεβαιωνω, και αυτο μαλιστα ηταν ενας απο τους λογους που με εκαναν να ξενερωσω.
οταν λεει η τσα2 στο σαλονι "...και ελευθερο στοματικο" και σκαει μυτη η κοπελα στο δωματιο με το προφυλακτικο στο χερι και μαλιστα βγαλμενω απο το σακουλακι, εσυ τι ακριβος πρεπει να κανεις ?
επειδη δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που θα κατσουν να το κουβεντιασουν με τις κοπελες (ασχετα απο το τι θα γινει στην περιπτωση που το κουβαντιασω) εχω ηδη ξενερωσει...
παντος να το ξαναπω οτι η κοπελα ειναι γλυκια στην συμπεριφορα της και δεν δειχνει το "ξεπετα".
απλος μαλλον δεν εχει ακομα βρει τα "πατηματα της στο γηπεδο" οπως λεγετε στην μπαλα.
(τουλεχιστων ετσι θελω να πιστευω και να ελπιζω).
την πρωτη φορα που περιμενα στο σαλονι, πριν ακομα την δω, βγαινωντας απο το δωματιο περιμεναμε στο σαλονι ανω του 10' -12' οποτε αυτο δειχνει (μαλλον) οτι δεν εχει σκοπο (αμεσο τουλαχιστον) την ξεπετα.

Επισκέπτης
greenside,αμέσως της παίρνεις την καπότα από τα χέρια και την βάζεις στην άκρη.

"Not from the beginning baby, we'll put the condom  in the right time"

Είναι ξενέρωμα να μπαίνει μέσα με χύμα καπότα βγαλμένη από την συσκευασία της αλλά ακόμα μεγαλύτερο αν την αφήσεις να κάνει κουμάντο αυτή.
Και βέβαια δεν ξέρεις τι είδους καπότα είναι αυτή χωρίς συσκευασία.Μπορεί να είναι του σωρού.Απ'αυτές που τις πουλάνε χύμα όλες μαζί στο σακούλι.Συμπίεση κόστους!
Επειδή το έχω δει στο λέω.Αυτός είναι ένας από τους λόγους που έχω πάντα δικά μου προφυλακτικά στο πεδίο της μάχης.
Ελεύθερο στοματικό σου έκανε;.Προκαταρκτικά;

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
ναι δεν εχεις καθολου αδικο.
αλλα εαν ειναι να αντιδρασω σε μια τετοια περιπτωση, το μονο που θα εκανα (το σκεφτηκα βεβαια και για αυτο τελικα ξενερωσα) ειναι να φυγω απ' ευθειας και να παω στη τσα2 και να της το πω οτι δεν γινετε ετσι, και να παρω τα λεφτα μου και να φυγω.....
το προφηλακτικο υπαρχει μια περιπτωση να το ανοιξε με το που μπηκε και να πεταξε το σακουλακι (πολλες το κανουν και μαλιστα πολυ γρηγορα) δεν κοιτουσα την στιγμη που μπηκε μιας και ακουγωντας την να ερχετε και ξερωντας οτι η πορτα ηταν φατσα καρτα στο σαλονι εκανα κινηση να παω πιο 'κει. και ετσι το εχασα....
αλλα οπως και να εχει εαν το προγραμμα λεει ελ.στομ δεν την ανοιγεις την καποτα και να την περιφερεις στο δωματιο.....

ελ. στοματικο δεν εκανε μιας και δεν το απαιτησα και εγω.
με το προφηλακτικο ανοιχτω και να το ακοουμπαει στο κρεβατι οσο θα εκανε το ελ. στοματικο και μετα να μου το φορεσει δεν θα επερνα ουτος η αλλως.
προκατακτικα δεν εκανε και ειναι ενα απο τα αρνητικα σημεια

Επισκέπτης
Για πες ρε παιχτη γιατί εγω στο 86Α πήρα την Κυριακή που μας πέρασε την Σάντρα την κοπελάρα έχω βάλει και κριτική και διαβάζοντας τις κριτικές άλλων συναγωνιστών και αν καταλαβαίνω καλά αυτή δουλεύει πότε-πότε και στην Φωκαίας στο κομοδινόσπιτο....
τελικά τι παίζει τι είναι αυτή γυρολόγος-παγκίτισα? :2funny:
επίσης πήρε το μάτι μου και μια άλλη Σάντρα με άλλα χαραχτηριστικά που δηλώνει Σπανιόλα και καλά....αυτή πάλι που δουλεύει?:hmm:
Η Σάντρα η "Ισπανίδα" θεάθηκε πολύ πρόσφατα στο Φυλής 71άνω και Αλκιβιάδου 16Γ(έχει και κριτική).Κάνει μόνο τα βασικά.
Η άλλη η Σάντρα (πιπινοειδής από Φώκαιας 25) που πήρες, ήταν διαδικαστική μέσα;

Επισκέπτης
με το προφηλακτικο ανοιχτω και να το ακοουμπαει στο κρεβατι οσο θα εκανε το ελ. στοματικο και μετα να μου το φορεσει δεν θα επερνα ουτος η αλλως.
Αυτός είναι ένας άλλος λόγος (υγιεινή) που έχω πάντα μαζί μου προφυλακτικά.
Και αν δεν θέλει το δικό μου,την στέλνω έξω να πάει να φέρει το δικό της συσκευασμένο.Αν δυσανασχετίσει,αμέσως ντύνομαι,παίρνω τα λεφτά και φεύγω.
Στην περίπτωσή σου έπρεπε να εμπιστευτείς το ένστικτό σου.Να φύγεις αμέσως πριν κάνετε κάτι.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
E οχι και μετρια βυζια η Μιχαελα!!!! Οι καλυτερες βυζαρες της φυλης με διαφορα και αφηνει να της τα κανεις οτι θελεις!!!!

:tits2:

Έγραψα μέτρια βυζιά (εννοώντας) ως προς το μέγεθος και όχι ως προς την ποιότητα!!!
Συμφωνώ ότι έχει καλές βυζάρες ...(αν όχι τις καλύτερες της Φυλής)  ;)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
:dancing:

Στο Μεταξουργείο, Ιάσωνος 1 θα ανοίξει σε δυο ημέρες, νέο μπουρδέλο (τέταρτο κατά σειρά).

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πριν απο λιγο στο Μεταξιland..
Κολωνου 11 ανω
Καστανη λεπτη μετριοτητα
Κολωνου 11 ισογειο
Τροφαντη μπαζοειδης αλβανιδα
Κολωνου 11 υπογα
Η σωσιας της Νταριας σε χοντρη ομως βερσιον
Ιασωνος 1 ισογειο
Χοντρη μαυρομαλλα με θηριωδη μυτη
Ιασωνος 1 ανω δεξια
Ψιλοκαλη ξανθια με ελευθερο στοματικο κ τελειωμα στο στομα
Ιασωνος 1 ανω αριστερα
Ξανθο αδυνατο με γλυκο προσωπακι
Ιασωνος 19 ανω
Ξανθο με ωραια φατσα αλλα αχαρο κορμι
Ιασωνος 19 ισογειο
Ψηλο καστανο με ωραιο κορμι και συμπαθητικη φατσα
Ιασωνος 20α
Καμπυλατο ξανθο αξιογαμευτο
Λεωνιδου 28 ισογειο
Αδιαφορο χαμογελαστο ξανθο
Λεωνιδου 28 ανω
Γεματο μιλφ με κοντο ξανθο μαλλι και πρωκτικο στο 20αρικο!Not bad
Ιασωνος 44
Μελαχρινο με ωραιο κορμι αλλα μετρια φατσα
Καλλεργη 33
Ξανθο αδιαφορο
Δεληγιωργη 30
From Russia with poutsa aka τρομαχτικη ψηλη ρωσσιδα τραβεστι με ελευθερο στοματικο στο 20αρικο :priest:

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Η Σάντρα η "Ισπανίδα" θεάθηκε πολύ πρόσφατα στο Φυλής 71άνω και Αλκιβιάδου 16Γ(έχει και κριτική).Κάνει μόνο τα βασικά.
Η άλλη η Σάντρα (πιπινοειδής από Φώκαιας 25) που πήρες, ήταν διαδικαστική μέσα;

Έγραψα αναλυτικότατη κριτική αλλά δεν την τύμησες διαβάζοντάς την...  :)
εγώ πρώτη φορά την πήρα και επειδή ήμουν ''διπλωμάτης'' μου έκανε πολύ καλό αρχιδο-στοματικό και τυπικά προκατ.
δεν είναι θερμή δείχνει να μην έχει συνηθήσει το επάγγελμά της σε καμια 10ρια χρονια που θα είναι 30 και κάτι θα είναι καλύτερη :dancing:
πάντως το μαγαζί πολύ καθαρό και η κυρία πολύ συμπαθής!
ειδικά και για καθαριότητα έχω θέμα ενώ μόλις ακούσω να πλησιάζει η γκόμενα μου γίνεται σφεντόνα αν δω-μυρίσω κάτι που γίνεται γαριδάκι  :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
χθες βραδυ γιατι ηταν πολλα σπιτακια κλειστα στην φυλης ξερει κανεις και δεν ειχε και τιποτα καλο στην τελικη σε οσα ηταν ανοιχτα

Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
[quote author=farkeli
[size=9pt]ΔΙΔΥΜΟΥ 18 (ΥΠΟΓΕΙΟ)[/size]
Γιάννα επίσης καστανή κοπέλα (άνω των 30 ετών), με ίσια κοντά μαλλιά μέχρι τους ώμους, συμπαθητικό και λεπτό πρόσωπο, κανονικό σώμα, μάλλον μέτρια βυζιά και αποδεκτό κώ(ο)λο
[/quote]

Κυπρια ειναι αυτη......? :think:

kostas_bba

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
34
Πόντοι
0
Παίδες για milf ενδιαφέρομαι και θα αναζητήσω σε βραδυνή βάρδια τις Αντριάννα από Διδύμου 18Α & Σόνια από Αλκιβιάδου 16Γ. Αν δεν τις βρω (γιατί διαβάζω άλλα ονόματα στις βάρδιες), τι προτείνετε ?

Thx

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Παίδες για milf ενδιαφέρομαι και θα αναζητήσω σε βραδυνή βάρδια τις Αντριάννα από Διδύμου 18Α & Σόνια από Αλκιβιάδου 16Γ. Αν δεν τις βρω (γιατί διαβάζω άλλα ονόματα στις βάρδιες), τι προτείνετε ?

Thx

Πέρνα από το Φυλής 69 ισόγειο,νομίζω ότι απογευματινή είναι η Τάνια.Καλό "μωρό" και κάνει καλό κρεβάτι.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
απογευματινη καταδρομικη κατα τις 6
Μονης Προδρομου κατω με το εξτρα δεκαρικο που θελει για ακαποτο κ τελειωμα το λειψανο με τα μελί μαλλια.
Στο επανω μια κοντουλα(οχι η Ρωξανα)ντυμενη μου λεει''Εχω πυρετο κ δουλευει αυτη η κοπελα παρουσιαζοντας τη Λαουρα(δοκιμασμενη απο το 71 κατω,τιποτα το ιδιαιτερο)
Στο 69 κατω η ρουμανα ξανθια Μαιρη με το ωραιο μπουκιτσι της
Στο πανω το Χριστινακι
Στο 71 πανω μια πληθωρικη μελαχροινη με αφρατη λαρα αλογα
Στο 71 κατω η κοκκινομαλα Ελενα με προγραμμα κωλαρακι στο 20αρι,την τιμησα,τεχνιτισα στο τρομπονι και στο anal.
Στο 59 πανω η Λουνα κλασσικα με ενα παρεο θυμιζοντας βαριεστημενη ψωλα που παει να παρει ποτα απο το beach bar
Η δευτερη καταθεση στο 27επανω,Φωκαιας.
Ντενιζ,μελαχροινο εκφυλο Βουλγαρικο ξεκωλι.
Την ειχα τιμησει πριν κατι μηνες κ μετα εξαφανιστηκε.
Το μενου οπως κ τοτε ετσι κ σημερα περιελαμβανε:
Ακαποτο μπουκι,κωλος :fuck1: και χυσιμο χαλαροτατο στη μαπα  :pipa2:που απολαμβανει με 20 εουρα.Δυνατο μουλιασμα κ γλειψ@@,στο τελος σκουπιζοταν κανα 2 λεπτο σε υπτια σταση..Στενοτατο backdoor με κραυγες ασχημες...καυλα... :2on1: :humpleg:
Μορφη ο τσατσος του οικου σημερα με μαλλι αφανα disco style κ γυαλι επιστημονας `70s
Καλα γαμησια μαγκες

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Την είχα διαβάσει αλλά ήθελα διευκρινίσεις για την καλή περιποίηση που έγραψες.Ώστε τίμησε και τους όρχεις δεόντως...

στην ουσία αυτό άξιζε εκτός από την ομορφιά της είναι κοπελάρα για να κάνει εκπομπή στην RAI :dancing: ( τα μπουτια της απλά ''δεν υπάρχουν''! )
αλλά τελικά στην ημερήσια ενημέρωση είναι άφαντη μου φαίνεται...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Απογευματινή βόλτα, πριν το τελικό.

Φυ71κα - Ιονέλλα, κατάθεση
Φυ92 - Αλεξάντρα το ξανθό έπιπλο
Φυ & ΜΠ - Μελαχροινή μέτρια
ΜΠ - Ντιάνα η άβυζη ουκρανέζα με το ακά
Φυ67 - Νέλλυ
Φυ86κα - Η ξανθιά ουκρανή από Φω25πα
Φυ86πα - Μελαχροινή πιτσίλαμπλ
Φυ84πα - Ξανθιά πιτσίλαμπλ
Φυ84κα - η γνωστή ξανθιά
Φυ65πα - Μελαχροινή καινούργια, μέτρια
Φυ80 - Μαρία η Βουλγάρα, κατάθεση
Φυ59κα - Σαμπρίνα με ακά
Φυ59πα - μπάζο
Φω17πα - 2 κοπέλες: καστανός νάνος που δουλεύει και στο Φυ59πα (με κουλούρι) και μελαχροινή πιτσίλαμπλ
Φω19 - ξανθιά μέτρια
Φω25πα - μελαχροινή, δουλεύει και Φυ84πα, μέτρια
Φω25κα - μπάζο
Φω22κα - η ξανθιά ρωσίδα με το κουλούρι
Φω22πα - 2 ξανθιές, η γνωστή μιλφ και μια άλλη πιτσίλαμπλ

residentfuck

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Κριτικές
37
Like
0
Πόντοι
10
τη Βικυ που ητανε παλια στο Διδιμου 18 που μπορω να τη βρω τωρα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom