Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 255 άτομα (21 μέλη και 234 επισκέπτες)

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Κυριακατικη επισκεψη, γυρω στις 12.00', στο υπογειο "σπιτι" της Καλυμνου, μολις στριψουμε δεξια απο Πιπινου, διπλα σε αιθουσα του Δημου Αθηναιων.Κανενας στην αναμονη, κοπελλα η Νανα, μαλλον γνωστη στους περισσοτερους εδω.Μικροσκοπικη,με κυφωση μαλλον,βυζος Νο 2,ηλικια 30+ ?.Πιπα, με η χωρις σκουφο και δυνατοτητα τελειωματος στο στομα,"κωλουρι" με σκουφο απαραιτητως, τιμη Ε 25. Απο αυριο και για μια βδομαδα θα λειπει με αδεια.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Κυριακατικη επισκεψη, γυρω στις 12.00', στο υπογειο "σπιτι" της Καλυμνου, μολις στριψουμε δεξια απο Πιπινου, διπλα σε αιθουσα του Δημου Αθηναιων.Κανενας στην αναμονη, κοπελλα η Νανα, μαλλον γνωστη στους περισσοτερους εδω.Μικροσκοπικη,με κυφωση μαλλον,βυζος Νο 2,ηλικια 30+ ?.Πιπα, με η χωρις σκουφο και δυνατοτητα τελειωματος στο στομα,"κωλουρι" με σκουφο απαραιτητως, τιμη Ε 25. Απο αυριο και για μια βδομαδα θα λειπει με αδεια.

oxi και 30+ η Νανά φίλε!
45+ τουλάχιστον....

Scalp36

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
1
Για τη Νανά εννοείς 40+. Παλιά καραβάνα, αλλά δεν τη φοβάσαι με τα ακάποτα; (15 χρόνια δουλεύει έτσι...)

(Με πρόλαβε ο Zerotolerance)

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Συγγνωμην, 40+ εννοουσα, τωρα αν ειναι 45 φευγα, δεν το νομιζω.Το ακαπωτο ειναι ρισκο,αλλα, αφου η κυρια ζει ακομα και ΔΕΝ εχει αρπαξει κανεις μας κατι-ακομα τουλαχιστον-σε αντιθεση με το αθλιο σπιτι που δουλευει η Ζανα, στην Αλκαμενους, ειναι νομιζω ρισκο υποφερτο.

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
ρε παληκαρια μιας και λετε για ρισκο εγω εχω τρελα με το γλυφομουνι αμα μου αρεσει το πουτανακι και του το προτεινω και θελει πεφτω με τα μουτρα.ειναι μεγαλο το ρισκο?αλλοι λενε ναι και αλλοι οχι.

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μεγάλο ρίσκο φίλε σπάτουλα. Είναι ακριβός σαν να σου κανει πίπα ακάποτη.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ρε παληκαρια μιας και λετε για ρισκο εγω εχω τρελα με το γλυφομουνι αμα μου αρεσει το πουτανακι και του το προτεινω και θελει πεφτω με τα μουτρα.ειναι μεγαλο το ρισκο?αλλοι λενε ναι και αλλοι οχι.

Είπαμε...Βάζεις το κεφάλι σου στο ντορβά...

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Παιδιά για να καταθέσω κι εγώ την εμπειρία μου,είχα αρκετές 'τέτοιες' επαφές,όλες με συγκεκριμένη πουτάνα(έχει σταματήσει τώρα) και μάλιστα σε σπίτι με 'κακή' φήμη σε αυτό.Δεν  είχα καμμία παρενέργεια παρόλα αυτά.Τώρα ήταν θέμα τύχης? Θέμα πουτάνας? Ποιός ξέρει..ίσως και τα δύο μαζί.Θυμάμαι πάντως οτι είχα διαβάσει πόστ από κάποιον συναγωνιστή αρκετά παλιότερα οτι είχε κολλήσει αφροδίσιο από την Βίκυ η οποία τώρα έιναι διδύμου,ή οποία παρεπιπτώντως είναι πολύ βρωμιάρα σε αυτά που έκανε γιατί την έχω δοκιμάσει ΚΑΙ αυτή και μόλις είδα τι έκανε δεν την άφησα να πάρει ακάποτο.Μάλιστα από κάποιο σημείο και μετά είχε κι απολυμαντικό μαντηλάκι για να σκουπίζει την τσαπού!  :2funny: :2funny:
Δηλαδή θέλω να πω, πως πολλές φορές πάμε και γυρεύοντας και τρώμε το κεφάλι μας. :think:
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
η νανα στην καλυμνου πρεπει να παρει αδεια απολυσεως

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Και μάλιστα 'λευκή'!!  :2funny: :2funny: :2funny: (το'πιασες ετσι?)
Για να μη σου πω οτι πρέπει να βγεί Ι5!!!
:grin: :grin: :grin:

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
παντως να ξερετε οτι εχω μεινει χωρις κοντη, μονο η καρινα εμεινε, κανονιστε γιατι δεν θα γυρισω πισω..

Xristoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σημερα κατεθεσα στη γνωστη Σοφια. Τελεια πιπα οπως παντα.

Στο 71 κατω ειχε πολυ ουρα, βγηκε ενα πολυ ομορφο και μικρο ξανθο γυρω στο 1,70. Εχει κανεις ιδεα πια ηταν? Εκανε και παιχνιδια στο σαλονι (πασπατεψε κανα δυο συναδελφους).

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Σήμερον για πολλοστή φορά ακολούθησα τον δρόμο του Μεταξιού... :headbang2: :headbang2: Συνάντηση με τον εκλεκτό συνάδερφο Antistheni (respect) στην πλ.Καραϊσκάκη  :rockon: Αρχίζουμε με
Κολωνού και Λεωνίδου γωνία Ελληνίδα μπάζο
Το δίπλα που ανεβαίνεις τις σκάλες πουστοτράβελος
στο παραδίπλα η μεγάλη ανακάλυψη των scouters!!! Η Ρουμάνα η 'ʼννα' που δίνει το 'κωλούρι' της για 20 ?  :rockon: :headbang2: :tooth: (Αυτή που έκανε Χωματιανού και την είχα βρει πριν κάνα 3ημερο στο Φυλής 40  :rockon:)
απέναντι στα 27άρια στον 1ο όροφο Ρωσίδα μίλφ με 15? και δίπλα στο ισόγειο μια φάλαινα όπου και φύγαμε καπάκι.
Στης Κατερινούλας μια μελαχρινούλα
Ιάσωνος 20 Γ μια μελαψή που αυτοαποκαλείται 'Ισπανίδα' αλλά είναι μάλλον Αθίγγανη της Ρουμανίας  :tooth: τα δύο ρδέλα στην Ιάσωνος 19 κλειστά και κατεβαίνουμε κάτω στο 33 νομίζω (ο Αντισθένης ας με διορθώσει αν θυμάμαι καλά το νούμερο είναι αυτό που ανεβαίνεις την μεταλλική σκάλα) και εκεί έπαιζε το πιπίνι η Αλίνα πιτσιρίκα ψηλή με ωραίο πρόσωπο και μπλέ μάτια.Ρουμάνα θεϊκό πιπινοπούτανο όπου το είχα τσακίσει 3 φορές και το πρότεινα ανεπιφύλακτα στον συμπολεμιστή όχι επειδή η εν λόγω κάνει καλό service αλλά επειδή είναι μοντελάκι.
Συνεχίζουμε πορεία στην Κεραμεικού και στο 15β πετυχαίνουμε την 'Χριστίνα'. Ψηλή νεαρούλα με γκρίζα μάτια λεπτό σώμα βαμμένο μακρύ κόκκινο μαλλί και ύφος του στύλ 'τσιμπούκωσέ με και ρίχτα μου στη μάπα'!!! Επιτέλους βρήκα καινούργιο Σλαβοκόριτσο :rockon: :rockon: Μπαίνω καπάκι μέσα και με πλακώνει στο μπουκιτσί με μουγκρητά  :rockon: την γυρνάω πισωκωλλητό και τρώει σκαμπίλια στα κωλομέρια με ρυθμό  :rockon: μετά την γυρνάω πάλι για μπουκιτσί για τελείωμα.
Στην ενημέρωση του συναδέλφου panosmpos (respect) προσθέτω απλώς την κριτική μου για την Αλίνα στο www.bourdela.com/component/option,com_mtree/task,viewlink/link_id,148/Itemid,189/#rev-103]Ιάσωνος 37α[/url].

EMPIRE

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καλησπερα. ξερει κανεις σας μια ελληνιδα που δουλευει στη κολωνου 11 ( απο τα τρια στο ισογειο) ειναι ξανθια μιλφακι καμια 35αρια κοντουλοα με ωραιο προσωπο.με καυλωνει πολυ οταν την βλεπω αλλα δεν ξερω απο υπηρεσιες πως ειναι.την εχει παρει κανεις????

Επισκέπτης
Στην ενημέρωση του συναδέλφου panosmpos (respect) προσθέτω απλώς την κριτική μου για την Αλίνα στο www.bourdela.com/component/option,com_mtree/task,viewlink/link_id,148/Itemid,189/#rev-103]Ιάσωνος 37α[/url].

Σεβαστοί σοφοί της [Φφ]υλής σε ποιά βάρδια αναφέρεστε, 1η (10-17) 2η (17-24) ή 3η (24-05)?

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Μεταμεσονυχτια πρωινή τσαρκα στο γραφικό μεταξουργειο :rockon:
Κατεθεσα στην Ελληνιδα ξανθιά Φαίη απ τη κομοτηνη, μικρο βυζάκι ωραιο κωλαρακι
Θα τη βρειτε στη Λεονιδίου εκει που κανει γωνία με Ιασωνος στο ισογειο μπουρδέλο και οχι σε αυτο που αναιβένεις σκάλες.
Ωραια πιπούλα με χαιδεμα στις μπαλιτσες και ενα καλο πλαγιστο και χυσαμε :rockon:

Προσοχη, σε προηγούμενη κριτική μου ελεγα για την Ελενη χαμηλά στην Ιασωνος, αποψε στη θεση της ηταν μια αλλη που τις εμοιαζε και την εχω παρει παλια και ειχα φαει ψιλοφόλα, αμα πάτε οσοι ειχατε δει το ποστ μου και ψηνεστε να ζητησετε την Ελενη αλλιως θα φατε φολα και δεν θελω να τη χρεωθώ :2funny:
Για την Φαιη συμφωνω και επαυξάνω .... αν άφηνε και να την χαϊδευεις στο μουνακι ...θα ηταν το τέλειο !!!

woodpecker

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Είναι η ʼννα, για την οποία μπορείς να δεις θετικές κριτικές πιο πάνω στο thread.

Στο 71 κατω ειχε πολυ ουρα, βγηκε ενα πολυ ομορφο και μικρο ξανθο γυρω στο 1,70. Εχει κανεις ιδεα πια ηταν? Εκανε και παιχνιδια στο σαλονι (πασπατεψε κανα δυο συναδελφους).

Επισκέπτης
Είναι η ʼννα, για την οποία μπορείς να δεις θετικές κριτικές πιο πάνω στο thread.
Να τονίσω και πάλι, ότι θεωρώ πως παρά τον αριστοτεχνικό φωτισμό (σκοτάδι δηλαδή) που ξεγελά, η Αννα δεν είναι μικρή (όπως δεν είναι και Ρωσίδα αλλά αυτό δε μας νοιάζει). Οποιος συναγωνιστής την έχει πάρει ας σχολιάσει και αυτός. Αναμισφήτητα είναι καλή συνολική εμφάνιση και καλό πρόγραμμα αλλά έχω φάει κόλλημα με την ηλικία!!!

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286

Μαγκες θα το ξαναπώ ... η Γνωστη Σοφία είναι ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΈΝΗ.... σταματήστε να στελνετε κόσμο στον ΚΟΥΒΑ για μια πίπα λίγο καλύτερη απο τις κοινές .... έλεος !!!!!

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Μεταμεσονυχτια πρωινή τσαρκα στο γραφικό μεταξουργειο :rockon:
Κατεθεσα στην Ελληνιδα ξανθιά Φαίη απ τη κομοτηνη, μικρο βυζάκι ωραιο κωλαρακι
Θα τη βρειτε στη Λεονιδίου εκει που κανει γωνία με Ιασωνος στο ισογειο μπουρδέλο και οχι σε αυτο που αναιβένεις σκάλες.
Ωραια πιπούλα με χαιδεμα στις μπαλιτσες και ενα καλο πλαγιστο και χυσαμε :rockon:

Προσοχη, σε προηγούμενη κριτική μου ελεγα για την Ελενη χαμηλά στην Ιασωνος, αποψε στη θεση της ηταν μια αλλη που τις εμοιαζε και την εχω παρει παλια και ειχα φαει ψιλοφόλα, αμα πάτε οσοι ειχατε δει το ποστ μου και ψηνεστε να ζητησετε την Ελενη αλλιως θα φατε φολα και δεν θελω να τη χρεωθώ :2funny:
προχθες παρα λιγο να τη φαω τη φολα εγω, ειχα διαβασει τα του σαβαλα, την λεγανε τζωρτζιανα και ηταν ψηλη και εφυγα, σαβαλα τη γλυτωσες, θα σε κυνηγουσα, και θα ετρεχες να κρυφτεις στην ταυλανδη..   χα  χα  χε χε

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom