Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 309 άτομα (35 μέλη και 274 επισκέπτες)

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Μια μικρή βόλτα στην Φυλής το απόγευμα και αναφέρω!!!!!

Φυλής 200: Χριστίνα.Την έχω πάρει άλλη φορά.Πολύ καλή,ξανθούλα με ωραίο κορμάκι.Αξίζει να τη δοκιμάσετε.20?
Φυλής 134Α:Αλεξάνδρα.Ωραία με μεγάλα βυζιά.Θα την έχω υπόψην μου 20?
Φυλής 134:Αλίνα.Φοβερό μωρό.Την επόμενη φορά θα τη δοκιμάσω!!!!20?
Φυλής 134Β:Ξένια.Μόλις μου είπε η τσατσά το όνομα,έφυγα.Απαράδεκτη και καλό είναι να μην την τιμήσει κανείς για να βάλει μυαλό.
Φυλής 71:Σάρα από Σλοβενία.Μακρυά και αλάργα
Φυλής 71Β:ʼννα από Ρωσία ή όπου είναι!Βγήκε και μας έπιασε τους πούτσους.χαχαχα.Δωμάτιο ούτε για δείγμα.
Φυλής 65 ισόγειο:Χριστίνα από Ρωσία.Μαυρομάλικο πιπίνι,με πολύ ωραίο κορμάκι και φατσούλα.Την τίμησα επειδή μου την έδωσε!!!!20? και στο κρεβάτι-ένα τσιμεντένιο πλαίσιο με αφρολέξ,που σπας τα πόδια σου μόλις βγαίνεις-πολύ καλή.Χάδια άνετα,βρομόλογα από την μεριά της,που ανταπώδωσα ευχαρίστως.Με άριστα το 10 παίρνει ένα 7.Όσοι θέλουν βυζιά μεγάλα να πάνε στην Αλεξάνδρα.Η κοπέλα δε διαθέτει.Όμως αν δε βρείτε κάτι καλό αξίζει να την τιμήσετε.

Προλαβαίνετε να τις δείτε όλες.1,5-2 ώρες ακόμα!!!!

Xristoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Είναι η ʼννα, για την οποία μπορείς να δεις θετικές κριτικές πιο πάνω στο thread.

Τοτε πρεπει να τη δοκιμασω, μικρη η μεγαλη!!!

Μαγκες θα το ξαναπώ ... η Γνωστη Σοφία είναι ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΈΝΗ.... σταματήστε να στελνετε κόσμο στον ΚΟΥΒΑ για μια πίπα λίγο καλύτερη απο τις κοινές .... έλεος !!!!!

Υπερεκτιμημενη σε σχεση με τι? Σιγουρα οχι τις περισσοτερες φολες στη Φυλης... Η συγκεκριμενη εχει ωραιο κορμακι, ειναι ευχαριστη και χαμογελαστη και κανει τελεια deep throat πιπα. Τιποτα λιγοτερο η περισσοτερο. Αυτα την κατατασσουν πανω απο το μεσο ορο στη Φυλης.

Εκτος βεβαια κι εσυ ξερεις καμια καλυτερη με 20-25 ευρω να μας συστησεις για να πηγαινουμε ταμειο κι οχι στον κουβα...

zaharis99

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
33
Πόντοι
0
παιδιά έφυγα για φυλής.Για να μη χάνω χρόνο, που προτείνεται να πά?

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
ρε παληκαρια μιας και λετε για ρισκο εγω εχω τρελα με το γλυφομουνι αμα μου αρεσει το πουτανακι και του το προτεινω και θελει πεφτω με τα μουτρα.ειναι μεγαλο το ρισκο?αλλοι λενε ναι και αλλοι οχι.

φιλαρακο μου εγω ζω για να γλύφω τρελά άτριχα μουνάκια , αλλά ποτέ όσο και να ήθελα δεν το κανα σε τάνα όσο καθαρή κι αν ήταν (η Ρωσίδες είναι πολύ προσεκτικες) ... αυτός που γλύφει το πράμα του άλλου (πουλι ή τρύπα) έχει πολυ πιο πολλές πιθανότητες να κολλήσει κάτι απο αυτόν...
οπότε σπατουλάριζε μόνο σπιτικά μουνάκια ... και πάντα ξουρισμένα!!!

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
Η Σοφία με την σούπερ πίπα που βρίσκεται ρε παίδες? Ευχαριστώ!

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
η σοφια ηταν το απογευμα στη θεση της, καλο κορμι αλλα φατσα χαλια, τεσπα, πηγα στην αννα στο 71, καλη ,αρκετα, βυζι χαλια, και πολλα χιλιομετρα εχει κανει. η αλεξανδρα στο 134 ισογειο τι λεει? κοντη με βυζαρες μελαχροινη. στο πανω η αλινα. στο υπογειο η σιλικονατη. στο 109 τραβελος.  67 η ειρηνη, η αντελα ως εχει μουναρα, στη διδυμου τα λιλφ με τα ακαποτα, μακριαααα.  το οριενταλ χριστινακι στο 65 με σχιστα ματακια καλο κορμακι, με καταληλο μακιγιαζ γινεται και κινεζα. απο πανω η ρενατα με ραστα, τρελλο μουνι αλλα κυκλοθυμικο, κριμα.

Επισκέπτης
η σοφια ηταν το απογευμα στη θεση της, καλο κορμι αλλα φατσα χαλια, τεσπα, πηγα στην αννα στο 71, καλη ,αρκετα, βυζι χαλια, και πολλα χιλιομετρα εχει κανει. η αλεξανδρα στο 134 ισογειο τι λεει? κοντη με βυζαρες μελαχροινη. στο πανω η αλινα. στο υπογειο η σιλικονατη. στο 109 τραβελος.  67 η ειρηνη, η αντελα ως εχει μουναρα, στη διδυμου τα λιλφ με τα ακαποτα, μακριαααα.  το οριενταλ χριστινακι στο 65 με σχιστα ματακια καλο κορμακι, με καταληλο μακιγιαζ γινεται και κινεζα. απο πανω η ρενατα με ραστα, τρελλο μουνι αλλα κυκλοθυμικο, κριμα.

Mπράβο ρε KOSTASF16, σωστή, περιεκτική και χωρίς φλυαρίες και πολλές σάλτσες η περιγραφές σου! Με 2 λόγια μας έδωσες την αποψινή εικόνα σχεδόν όλης της Φυλής.

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
φιλαρακο μου εγω ζω για να γλύφω τρελά άτριχα μουνάκια , αλλά ποτέ όσο και να ήθελα δεν το κανα σε τάνα όσο καθαρή κι αν ήταν (η Ρωσίδες είναι πολύ προσεκτικες) ... αυτός που γλύφει το πράμα του άλλου (πουλι ή τρύπα) έχει πολυ πιο πολλές πιθανότητες να κολλήσει κάτι απο αυτόν...
οπότε σπατουλάριζε μόνο σπιτικά μουνάκια ... και πάντα ξουρισμένα!!!φιλε μου και εγω με τα ρωσιδακια το παθαινω αλλα πρεπει να κοψω

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
λιομα τις τελευταιες μερες "αντιδρα" ο οργανισμος μου απο το σοκ της ασιας. και κατεβηκα μια βολτα, η λιτη ενημερωση μου αφορα τους γνωστες της περιοχης πχ πιτση  πανο κτλ. οι νεοτεροι δεν θα πολυκαταλαβουν.

bigfucker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Μια ερωτηση???
Τα σπιτακια στη Φυλης μεχρι τι ωρα ειναι ανοιχτα?
Εχω ακουσει οτι εχουν ωραριο εκει
Στο Μταξουργιο απο οτι ξερω δεν εχει
Σωστα?

Επισκέπτης
στιν φιλις καυλιαρετζο μου κλινουν στις 12!
στιν φοκαις μενουν επισισ ανοικτα ος τισ 2 περιπου το βραδι...ειναι διανιχτερευον για τις βραδινες κολοκαυλες!!!στο μεταξι μερικα κλινουν στις 5 το προι...και αλλα μενουν σερι ανοιχτα...

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Να μπει στο κενρικό μενου μια λίστα με τα διανυκτερεύοντα  :grin:

για τους νυχτοκαυλιάρηδες του φορουμ!!!

:dancing:  :dancing:  :rockon:

Επισκέπτης
σιμερα μετα απο ενα καφεδακι ....με τα μεγαλα κομαντα τις ιδονις!gomenios,skido,dysan kai ασικγρατιτο mpourdeliari 1984  ειπαμε να κανουμε μια βολτα στιν disneyland(πανοσμποσ speaking) να παιξουμε με τα πονιρα και ιπερκαυλομενα πορνιδια τα οποια αναζιτουν μανιοδος το ψολοδες και ιγροκαυτο νεκταρ μας!
ετσι λοιπον ο μπουρδελιαρισ1984 δεν αντεξε και πιτσιλισε το ατακτο και πανιψιλο σαντριδιο στο ιασονος 19α!μιλαμε ι γιναικα εχει βιζαρες  απο το μεταξουργειο μεχρι τιν λιοσιον!χεχε!
ετσι λοιπον αναζοογονισε το μικρο μπουρδελιαρι και τον γιατρεψε απο τιν βαρια ασθενεια που επασχε!σιμπαθιτικι πιπουλα σιμφονα με τον σιναγονιστι και value for money!

bigfucker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Αλλη ερωτηση...
Που ειναι πιο "καθαρες" οι κοπελες?
Φυλης ή Μεταξουργιο?
Εχω την εντιποση οτι στο Μεταξουργιο δεν ειναι και τοσ σοΐ
?????
Περιμενω ενα φιλο και θα παω..... :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Επισκέπτης
ι καθαριοτιτα ειναι ιποκιμενικο πραγμα αδερφε!αναλογος.....

konet

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Αν και ειναι μαλλον επιβεβαιωση προηγουμενης ενημερωσης

Φυλης 71 (επανω) - Σαρα - Πολυ καλα αγγλικα, ωραιο βυζι και γλυκο προσωπο αλλα λιγο ξενερωτη και γκρινιαρα - ηταν και στο μεσαιο 134.

Φυλης 65 (κατω) - Χριστινα η μαλλον Χριστινακι - Αν ειχε βυζι θα ηταν τελεια - πολυ καλη στο δωματιο και παιχνιδιαρα - οταν με ειδε να φευγω μου εριξε ενα παραπωνιαρικο βλεμμα του στυλ - Τι δεν θα με ξεσκισεις σημερα? Οχι γλυκια μου, μαλλον αυριο.

Φυλης 65 (επανω) - Ρενατα - Πολυ καλο μουνι αλλα μονο για 1 φορα, πολυ γκρινια και απαθεστατη, ασε που την εχει δει και θεα ενω παιρνει τα παντα (την τελευταια φορα ηταν ενας που εζεχνε, πρεπει να ειχε να κανει μπανιο απο τον κατακλυσμο, σε λεω οτι και σε βοθρο επρεπε να φαει πορτα και τον πηρε. Η δε τσατσα ειναι χειροτερη.

Κολωνου (3ο απο Λεωνιδιου) - Ελληνιδα, 30+, μεγαλοσωμη

Αυτα. 

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Αυτή η Σάρα η Σλοβένα είναι για ξύλο.Μποϋκοτάζ...

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Μια κοπελίτσα "Σάντυ" στο 71 και στο 134 την έχετε πετύχει τώρα πρόσφατα;Αν ξέρει κάποιος που και πότε μπορώ να τη βρω ας μου πει.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom