Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
τωρα απογευματινη ειναι η θεια ολγα
αναβαθμιστηκε τυπε
Τύπε, τώρα που αναβαθμίστηκε, λες να μικρύνει ακόμα περισσότερο το βυζί; Να το πάει στον άσο;
αναβαθμιστηκε τυπε
Να πηγαίνεις συχνότερα στους οίκους -χωρίς σημειωματάριο- και να γράφεις ενημερώσεις εξασκώντας την μνήμη σου.οκ thanks
παντως ρε παιδεια εσεις εδω ειστε αστερια, που να σας φτασω εγω που παω μια στο τοσο? ασε που σας κοβω να κατεβαινεται με σημειωματαριο χεχε!
Επίσης, η Ξανθίππης συνεχίζει την κομοδινάτη παράδοση. Προχθές πέρασα με την Μπέτυ (αναφέρεται και στις κριτικές).
Αν εξαιρέσω τη διάθεσή της για γλύψιμο, στα υπόλοιπα είναι κάτω από τη βάση. Ούτε καν διεκπεραιωτική.
;)
Ενώ δεν γκρινιάζει
(...υπάρχουν και χειρότερα :S)
...και μόνο για την πολύ κρέμα και την ακινησία της
κάνει την "επιχείρηση"
να θυμίζει αγγαρεία
εχετε παει με πουτανα, που δουλευε σε μπουρδελο, εκτος μπουρδελου, σε ξενοδοχειο ας πουμε...?θα το κανατε?ειναι σοβαρη ερωτηση...
εχετε παει με πουτανα, που δουλευε σε μπουρδελο, εκτος μπουρδελου, σε ξενοδοχειο ας πουμε...?θα το κανατε?ειναι σοβαρη ερωτηση...
δεν ξερω πως ανοιγει...μου ετυχε παντως προσφατα...για αυτο θελω γνωμες...Συνάδελφε,
Νομίζω ότι θα ήταν καλό να ανοίξεις νέο θέμα,
Εκτιμώ ότι θα έχει αρκετή συμμετοχή ;)
αναβαθμιστηκε τυπε
η θεια ολγα εχει κανει γενικο ρεκτιφιε τυπεΤύπε, τώρα που αναβαθμίστηκε, λες να μικρύνει ακόμα περισσότερο το βυζί; Να το πάει στον άσο;
------
Deicidious , έχω ξανα-αναφέρει σχετικά. πιστεύω ότι η Αγάπη ( Τροφωνιου) και η θεία Ολγα έχουν κανει ακριβώς το ίδιο ρεκτιφιέ
Σμικρυνση στηθους , με τις ρόγες να είναι πλεον στην μέση σαν αβγά- μάτια
λιποαναρρόφηση στην κοιλιά- κια πιθανοτατα και από την μέση και κάτω
(εγώ πάντως που τις ξαναείδα μετά πολυ καιρό ..δεν τις αναγνώρισα σχεδον ...και δεν πέρασα)
Αντικειμενικα μεν ειναι καλύτερες, πλην όμως τα φυσικα DD .. finito
Τύπε, τώρα που αναβαθμίστηκε, λες να μικρύνει ακόμα περισσότερο το βυζί; Να το πάει στον άσο;
------
Deicidious , έχω ξανα-αναφέρει σχετικά. πιστεύω ότι η Αγάπη ( Τροφωνιου) και η θεία Ολγα έχουν κανει ακριβώς το ίδιο ρεκτιφιέ
Σμικρυνση στηθους , με τις ρόγες να είναι πλεον στην μέση σαν αβγά- μάτια
λιποαναρρόφηση στην κοιλιά- κια πιθανοτατα και από την μέση και κάτω
(εγώ πάντως που τις ξαναείδα μετά πολυ καιρό ..δεν τις αναγνώρισα σχεδον ...και δεν πέρασα)
Αντικειμενικα μεν ειναι καλύτερες, πλην όμως τα φυσικα DD .. finito
η θεια ολγα εχει κανει γενικο ρεκτιφιε τυπε
Να πηγαίνεις συχνότερα στους οίκους -χωρίς σημειωματάριο- και να γράφεις ενημερώσεις εξασκώντας την μνήμη σου.
Κύριε Πύραυλε,η μαθητιώσα κορασίδα Σόνια σας περιμένει.Πηγαίνετε να την εξετάσετε στα μαθήματά της και να μας αναφέρετε τα της προόδου της.