Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 229 άτομα (31 μέλη και 198 επισκέπτες)

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945

Επισκέπτης
οκ thanks
παντως ρε παιδεια εσεις εδω ειστε αστερια, που να σας φτασω εγω που παω μια στο τοσο? ασε που σας κοβω να κατεβαινεται με σημειωματαριο χεχε!
Να πηγαίνεις συχνότερα στους οίκους -χωρίς σημειωματάριο- και να γράφεις ενημερώσεις εξασκώντας την μνήμη σου.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Επίσης, η Ξανθίππης συνεχίζει την κομοδινάτη παράδοση. Προχθές πέρασα με την Μπέτυ (αναφέρεται και στις κριτικές).
Αν εξαιρέσω τη διάθεσή της για γλύψιμο, στα υπόλοιπα είναι κάτω από τη βάση. Ούτε καν διεκπεραιωτική.

;)

Ενώ δεν γκρινιάζει

(...υπάρχουν και χειρότερα  :S) 

...και μόνο για την πολύ κρέμα και την ακινησία της

κάνει την "επιχείρηση"

να θυμίζει αγγαρεία  :hmm:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
;)

Ενώ δεν γκρινιάζει

(...υπάρχουν και χειρότερα  :S) 

...και μόνο για την πολύ κρέμα και την ακινησία της

κάνει την "επιχείρηση"

να θυμίζει αγγαρεία  :hmm:

Καλά να πάθω, γιατί είχα δει καλή κριτική από έναν τύπο, τον antisthenis, που δεν έχει ξαναμπεί στο σάιτ από τότε  :2funny:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Παιδιά, ξέρει κανείς αν έκλεισαν τα δύο μεταλλαγμένα μπουρδέλα στην Εφέσσου; Έχω καιρό να τα δω ανοιχτά.  :think:

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
εχετε παει με πουτανα, που δουλευε σε μπουρδελο, εκτος μπουρδελου, σε ξενοδοχειο ας πουμε...?θα το κανατε?ειναι σοβαρη ερωτηση...

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
εχετε παει με πουτανα, που δουλευε σε μπουρδελο, εκτος μπουρδελου, σε ξενοδοχειο ας πουμε...?θα το κανατε?ειναι σοβαρη ερωτηση...

Αρκετοί από εδώ μέσα το έχουμε κάνει, φίλε μου.
Αν σου πει κάποιος το αντίθετο, θα είναι ψεύτης.
Κατά τ' άλλα, αν σου παρουσιαστεί τέτοια ευκαιρία, απλώς σταθμίζεις τις συνθήκες και ακολουθείς τη λογική σου.
Εμάς περιμένεις να σου πούμε αν θα πας ή όχι; Σκέψου και πράξε αναλόγως.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Συνάδελφε,

Νομίζω ότι θα ήταν καλό να ανοίξεις νέο θέμα,

Εκτιμώ ότι θα έχει αρκετή συμμετοχή  ;)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Τύπε, τώρα που αναβαθμίστηκε, λες να μικρύνει ακόμα περισσότερο το βυζί; Να το πάει στον άσο;  
------
Deicidious , έχω ξανα-αναφέρει  σχετικά.   πιστεύω ότι  η Αγάπη ( Τροφωνιου)   και η θεία Ολγα  έχουν κανει ακριβώς το ίδιο ρεκτιφιέ

Σμικρυνση στηθους , με τις ρόγες να είναι πλεον στην μέση σαν  αβγά- μάτια :rolleyes: :headbang:
λιποαναρρόφηση στην κοιλιά- κια πιθανοτατα και από την μέση και κάτω
(εγώ  πάντως  που τις ξαναείδα μετά πολυ καιρό ..δεν  τις αναγνώρισα σχεδον ...και δεν  πέρασα)
Αντικειμενικα μεν ειναι καλύτερες, πλην  όμως τα  φυσικα DD   .. finito :tickedoff:

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
Συνάδελφε,

Νομίζω ότι θα ήταν καλό να ανοίξεις νέο θέμα,

Εκτιμώ ότι θα έχει αρκετή συμμετοχή  ;)
δεν ξερω πως ανοιγει...μου ετυχε παντως προσφατα...για αυτο θελω γνωμες...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
τωρα απογευματινη ειναι η θεια ολγα
αναβαθμιστηκε τυπε :2funny:

Επίσης τύπε μου,

στο Τροφωνίου 11 όροφος,

δουλεύει η Όλγα (Ρωσίδα γεματούλα ξανθιά με καρέ μαλλιά) που δούλευε στο Διδύμου 20 με το ίδιο όνομα  ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τύπε, τώρα που αναβαθμίστηκε, λες να μικρύνει ακόμα περισσότερο το βυζί; Να το πάει στον άσο;  
------
Deicidious , έχω ξανα-αναφέρει  σχετικά.   πιστεύω ότι  η Αγάπη ( Τροφωνιου)   και η θεία Ολγα  έχουν κανει ακριβώς το ίδιο ρεκτιφιέ

Σμικρυνση στηθους , με τις ρόγες να είναι πλεον στην μέση σαν  αβγά- μάτια :rolleyes: :headbang:
(εγώ  πάντως  που τις ξαναείδα μετά πολυ καιρό ..δεν  τις αναγνώρισα σχεδον ...και δεν  πέρασα)
Αντικειμενικα μεν ειναι καλύτερες, πλην  όμως τα  φυσικα DD   .. finito :tickedoff:
η θεια ολγα εχει κανει γενικο ρεκτιφιε τυπε

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
------

Αισθητικά μπορεί να είναι καλύτερες (αντικειμενικά). Έχασαν όμως όλη εκείνη την γκάβλα που απέπνεαν. Την Αγάπη δεν την είχα πάρει ποτέ.
Ήμουν πελάτης της θείας Όλγας, όμως, η οποία δεν με ξαναείδε, φυσικά.  :rockon:
Ας μην έφτιαχναν πατσοκοίλια, να μην χρειάζονταν λιποαναρρόφηση κ.λπ. Οι μαλακίες πληρώνονται   :rolleyes:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Να πηγαίνεις συχνότερα στους οίκους -χωρίς σημειωματάριο- και να γράφεις ενημερώσεις εξασκώντας την μνήμη σου.

Ξέχασες να πεις ότι όποιος θέλει να κάνει ολοκληρωμένη ενημέρωση, ..."τραβάει πολλά"

δεν κοιτάζει "μόνο την πάρτη του"

...για να μην πω "κάτι άλλο"  :grin: :grin: :grin:

fadaros13

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Σάββατο 09/01/2010 και κυριακή 10/01/2010 στο αγαθουπόλεως 54Α
(βανεσσόσπιτο δηλαδή)....
πρωινή βάρδια : χριστινάκι
βραδινη βάρδια: αλεξια
...νομίζω τίθενται εν αμφιβόλω οι πληροφορίες περι επιστροφής της πριγκηπίσσης..

DPANEMA

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ετεροχρονισμενα , ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, γεματη υγεια,ευτυχια,τυχη,ευδαιμονια και τελος υπεραξιες σε ολους τους τομεις .

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Κύριε Πύραυλε,η μαθητιώσα κορασίδα Σόνια σας περιμένει.Πηγαίνετε να την εξετάσετε στα μαθήματά της και να μας αναφέρετε τα της προόδου της.

Είμαστε επιλήσμονες, δεν την έχουμε επισκεφτεί.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
η σονια ειναι σημερα κανονικα να παω να την ποτισω;

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.285
Πόντοι
7.135
Διδ 18α αντρ, και χωρις πολύ κόσμο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom