Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Υποσχόμαστε να κάνουμε κι άλλες ενημέρωσεις!!!!!
Θα δεχτουμε τον τιτλο μολις βγουμε....εκτος συνορων.
να πατε και γιαννιτσα....να δειτε αν δουλευει η τανυα...Υποσχόμαστε να κάνουμε κι άλλες ενημέρωσεις!!!!!
Καλό κουράγιο! Δίνετε άλλη έννοια στον όρο City Tour Αν το συνδυάσετε και με προτάσεις γα κανένα καλό σουβλατζίδικο ή ψησταριά και μπαράκι με καλή μουσική τότε όσοι ταξιδεύουν επαρχία για δουλειές πρώτα θα μπαίνουν στο site και μετά θα επιλέγουν ξενοδοχείο για νάναι κοντά στα "καλά".Και ειναι μονο η αρχη.....
Θα ακολουθησει οπωσδηποτε Θεσσαλονικη και ενδεχομενως Βολος.
Οτι αλλο εμφανιστει μπροστα μας στον οριζοντα θα συλληφθει παραυτα.....
Φυλής 134γ κατω : Η Ρενατα του HotScorpio
Τι ξέρεις για την Ρενατα?
Παιδιά να κάνω μια αφελή ερώτηση: από όλες αυτές που πάμε στα μπουρδέλα πώς γίνεται να ξέρουμε σε ποια μπουρδέλα οι κοπέλες ελέγχονται από γιατρούς και σε ποιά όχι? Είναι λίγο δύσκολο να πεις σε μια να φέρει τα χαρτιά της, καταλαβαίνετε.Ευχαριστώ.
μπορεις να ζητησεις τα χαρτια της τυπεΠαιδιά να κάνω μια αφελή ερώτηση: από όλες αυτές που πάμε στα μπουρδέλα πώς γίνεται να ξέρουμε σε ποια μπουρδέλα οι κοπέλες ελέγχονται από γιατρούς και σε ποιά όχι? Είναι λίγο δύσκολο να πεις σε μια να φέρει τα χαρτιά της, καταλαβαίνετε.Ευχαριστώ.
μπορεις να ζητησεις τα χαρτια της τυπε
τυπε δεν εχω ζητησει ποτε χαρτια απο καμιαΜισό λεπτό, θα στα δείξει? έχει αναφερθεί πολλές φορές άρνηση των κοριτσιών (μόνο σε μπάτσους λένε τα δείχνουν) αλλά ξέρεις πόσο εξονυχιστικός ήταν ο έλεγχος? ή πότε έγινε?
και αυτο που λες τυπε ειναι σωστογι αυτό κάνεις μια τσαρκούλα και πας εκεί που πιστεύεις πως έιναι πιο καθαρά.... ξέρω γω, τι να πω...
ή πας σε συγκεκριμένα μπουρδελάκια κάθε φορά που τα ξέρεις ;)
γι αυτό κάνεις μια τσαρκούλα και πας εκεί που πιστεύεις πως έιναι πιο καθαρά.... ξέρω γω, τι να πω...
ή πας σε συγκεκριμένα μπουρδελάκια κάθε φορά που τα ξέρεις ;)
H τρελλοκαμπέρω;Φυλής 109β κάτω : Η Έλενα
Είναι καιρό στο κουρμπέτι, έχει περάσει από Φυλής 80, Μονής Προδρόμου, Ξανθίπης.
Είναι μια καλή λύση.
Σου την συστήνω.
Δεν κάνει έξτρα, από ότι ξέρω, αλλά αξίζει τουλάχιστον μια δοκιμή.
Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Καλή χρονιά
με κατσαρο φουντωτο μαλλι(η ζωη που λεμε δηλαδη) ...η με ξανθο ισιο,κοντουλα?Απογευματινή τσάρκα στην Φυλής που έσφυζε από ζωή.
Μα καλά, όλο τον μπουναμά από τα κάλαντα εκεί πήγαν να τον καταθέσουν ?
Τέλος πάντων, έχουμε και λέμε:
Φυλής 59 πάνω : Η ξανθιά μπάρμπι με την ωραία φράτζα (ξέρει κανείς τι "λέει"),
Καλά μαμίσια..........................................