You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Πριν απο λιγο..
...
... η επιστροφή ???
Ρεμουνδου 21 ισογειο
Ελενα η Ασχημη απο Φ200 κλπ
Μάλλον δεν είναι τόσο άσχημη με το ..."νέο" λουκ
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
αφου ξερεις ρε φαρκελι
το 80
109 κατω
84 πανω
πιπινου 65
στουντιο αχαρνων 106
ανηκουν στην ιδια φιρμα
;)
Επισκέπτης
Τετάρτη πρωί, εργασιακές ανάγκες με οδήγησαν στο κέντρο εποχούμενο:
Φώκαιας 22-{Ρωξάνη από Φυλής 59 πάνω (σκουρόχρωμη λεπτή) + νοστιμότατο λευκό καστανόξανθο με καλό σώμα και καμπύλες}=40 ευρώ
Φώκαιας 17 πάνω-Όλγα(Λολίτα)
Φώκαιας 19-Μαρίνα κλασικά.
Φυλής 54 πάνω-μελαγχροινή νταρντανοειδής βυζαρού με ωραίο καμπυλοειδές σώμα.Πρώτη φορά την είδα.
Φυλής 59 πάνω-Έμμυ,μελαγχροινή λεπτούλα νεαρή με 69.Ευδιάθετη χαμογελούσα.
Φυλής 71 κάτω-Λούνα
Μονής Προδρόμου υπόγειο-ΚΛΕΙΣΤΟ
Ξανθίπης 2-Άννα η ξανθιά Μολδαβέζα ("Ρωσίδα") από Φυλής 134 ισόγειο.
Κων/λεως 206-η ίδια κάτω του μετρίου μελαγχροινή αδιάφορη που είχα δει και τις προάλλες πρωί.Όχι η Λάουρα.
Χωματιανού 11 κάτω-Συλβάνα Brasileiro
Αλκιβιάδου 16Γ-Έυα κλασικά από Φυλής 92.Έμπειρο καλοσυντηρημένο milf με προσποιητά ευγενική ξεπέτα που σπάει αρχίδια:
"Να σε βοηθήσω να τελειώσεις μωρό μου;" στα 5 λεπτά.
"Όχι δεν χρειάζεται,5 λεπτά κάναμε μόνο"
Και πάλι μετά από μισό λεπτό τα ίδια και τα ίδια, μας έπρηξες τ'αρχίδια!!!
Αλκιβιάδου 16Α-Ντιάνα,καστανό σκουρόχρωμο καλοσυντηρημένο milf με ακάποτο.
Διδύμου 20-Ξυνή ξεπετατζού Ιβάννα.
Διδύμου 16-Τάνια
Διδύμου 8 κάτω-Ειρήνη από Κολωνού 30 κάτω.
Φώκαιας 22-{Ρωξάνη από Φυλής 59 πάνω (σκουρόχρωμη λεπτή) + νοστιμότατο λευκό καστανόξανθο με καλό σώμα και καμπύλες}=40 ευρώ
Φώκαιας 17 πάνω-Όλγα(Λολίτα)
Φώκαιας 19-Μαρίνα κλασικά.
Φυλής 54 πάνω-μελαγχροινή νταρντανοειδής βυζαρού με ωραίο καμπυλοειδές σώμα.Πρώτη φορά την είδα.
Φυλής 59 πάνω-Έμμυ,μελαγχροινή λεπτούλα νεαρή με 69.Ευδιάθετη χαμογελούσα.
Φυλής 71 κάτω-Λούνα
Μονής Προδρόμου υπόγειο-ΚΛΕΙΣΤΟ
Ξανθίπης 2-Άννα η ξανθιά Μολδαβέζα ("Ρωσίδα") από Φυλής 134 ισόγειο.
Κων/λεως 206-η ίδια κάτω του μετρίου μελαγχροινή αδιάφορη που είχα δει και τις προάλλες πρωί.Όχι η Λάουρα.
Χωματιανού 11 κάτω-Συλβάνα Brasileiro
Αλκιβιάδου 16Γ-Έυα κλασικά από Φυλής 92.Έμπειρο καλοσυντηρημένο milf με προσποιητά ευγενική ξεπέτα που σπάει αρχίδια:
"Να σε βοηθήσω να τελειώσεις μωρό μου;" στα 5 λεπτά.
"Όχι δεν χρειάζεται,5 λεπτά κάναμε μόνο"
Και πάλι μετά από μισό λεπτό τα ίδια και τα ίδια, μας έπρηξες τ'αρχίδια!!!
Αλκιβιάδου 16Α-Ντιάνα,καστανό σκουρόχρωμο καλοσυντηρημένο milf με ακάποτο.
Διδύμου 20-Ξυνή ξεπετατζού Ιβάννα.
Διδύμου 16-Τάνια
Διδύμου 8 κάτω-Ειρήνη από Κολωνού 30 κάτω.
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
... τα ίδια και τα ίδια, μας έπρηξες τ'αρχίδια!!!
Έμμετρη ποίησις.
Επισκέπτης
Λαϊκό ρηθέν...Ο θυμόσοφος Ελληνικός λαός.
που εργαζεται η λαουρα η ρουμανα κ τι βαρδιες ξερεις; γιατι την ψαχνω
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
...Φ54 κάτω γαιοπροωθητὴς Caterpillar D6...
Caterpillar D6 vs. M88
Συνημμένα
το γράφω κι εδώ μη τυχόν πετάξετε 15 ευρώ!! > > >
Κατά τις 22:15 απόψε, στην Κολωνού 30Β, ήταν η Μόνικα! Η κοπέλα με τα μεγαλύτερα βυζιά εκείνη την ώρα, 3άρι βέβαια αλλά από το τίποτα.... Επίσης φορούσε λευκές δερμάτινες ψηλοτάκουνες μπότες μέχρι το γόνατο! Μελαχροινή και με βλέμμα "σκυλέ" όπου βλέποντάς την υποθέτεις πως δεν θα περάσεις καλά.....
όπως κι έγινε βέβαια.....
Μπαίνει στο δωμάτιο, λέω γεια σου..... τι;; ... περιμένατε απάντηση ή να σας κοιτάξει;;; Έλα Αλέκοοοοο!!!! Σιωπή..... Ήμουν ξαπλωμένος και βάζει καπότα και ξεκινάει την πίπα, ας το πούμε...
Απαράδεκτη στάση για πίπα, ξαπλωμένος κι έβλεπα την πλάτη της...
Πίπα, αν το λένε πίπα βέβαια, το κεφάλι στο στόμα, και πολύ λέω και το υπόλοιπο το παίζουμε!!!!!!
Βιαστική παλινδρόμηση, σαν πιστόνι αυτοκινήτου dragster έκανε το καυλί μου!!!! Να τα μας λέωωω....
Μετά από λίγο ιεραποστολικό.... θέα τα βυζιά της, την ξυνισμένη μούρη της και τις ωραίες μπότες!!
Πάω να σηκώσω πολύ απαλά τα πόδια της να τα φέρω στους ώμους μου, που γι αυτό την πήρα και μόνο που δε μ' έβρισε!! Όχι όχι λέει.... καλά κοπέλα μου... δε στα βάλαμε με το ζόρι... κι άλλες έχουν αρνηθεί αλλά το κάνουν με κομψό κι ωραίο τρόπο!!! Έχω αρχίσει αν τα παίρνω... την γυρνάω στα 4 όπου αποτυχάνω να το βάλω με την 1η κι ακούω ένα "χμμμ ουφ"!!!!! Εκεί τα πήρα και αρχίζω το σφυροκόπημα!!! Μετά από πολύ λίγο, τελειώσα και την ώρα που τελείωνα κάνει να βγει, πόσο μ'εκνευρίζει αυτό, αλλά την γραπώνω να τα βγάλω όλα!!!! Σηκώνεται κι ούτε ευχαριστώ, ούτε καλό βράδυ.... ΡΕ ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ...... ΔΕΝ κάνει γι αυτή τη δουλειά..... Κανονικά έπρεπε να της πω να φύγει στο 5λεπτό!!!! ΜΑΚΡΙΑ παιδιά, ΜΑΚΡΙΑ!!!!!
Κατά τις 22:15 απόψε, στην Κολωνού 30Β, ήταν η Μόνικα! Η κοπέλα με τα μεγαλύτερα βυζιά εκείνη την ώρα, 3άρι βέβαια αλλά από το τίποτα.... Επίσης φορούσε λευκές δερμάτινες ψηλοτάκουνες μπότες μέχρι το γόνατο! Μελαχροινή και με βλέμμα "σκυλέ" όπου βλέποντάς την υποθέτεις πως δεν θα περάσεις καλά.....
όπως κι έγινε βέβαια.....
Μπαίνει στο δωμάτιο, λέω γεια σου..... τι;; ... περιμένατε απάντηση ή να σας κοιτάξει;;; Έλα Αλέκοοοοο!!!! Σιωπή..... Ήμουν ξαπλωμένος και βάζει καπότα και ξεκινάει την πίπα, ας το πούμε...
Απαράδεκτη στάση για πίπα, ξαπλωμένος κι έβλεπα την πλάτη της...
Πίπα, αν το λένε πίπα βέβαια, το κεφάλι στο στόμα, και πολύ λέω και το υπόλοιπο το παίζουμε!!!!!!
Βιαστική παλινδρόμηση, σαν πιστόνι αυτοκινήτου dragster έκανε το καυλί μου!!!! Να τα μας λέωωω....
Μετά από λίγο ιεραποστολικό.... θέα τα βυζιά της, την ξυνισμένη μούρη της και τις ωραίες μπότες!!
Πάω να σηκώσω πολύ απαλά τα πόδια της να τα φέρω στους ώμους μου, που γι αυτό την πήρα και μόνο που δε μ' έβρισε!! Όχι όχι λέει.... καλά κοπέλα μου... δε στα βάλαμε με το ζόρι... κι άλλες έχουν αρνηθεί αλλά το κάνουν με κομψό κι ωραίο τρόπο!!! Έχω αρχίσει αν τα παίρνω... την γυρνάω στα 4 όπου αποτυχάνω να το βάλω με την 1η κι ακούω ένα "χμμμ ουφ"!!!!! Εκεί τα πήρα και αρχίζω το σφυροκόπημα!!! Μετά από πολύ λίγο, τελειώσα και την ώρα που τελείωνα κάνει να βγει, πόσο μ'εκνευρίζει αυτό, αλλά την γραπώνω να τα βγάλω όλα!!!! Σηκώνεται κι ούτε ευχαριστώ, ούτε καλό βράδυ.... ΡΕ ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ...... ΔΕΝ κάνει γι αυτή τη δουλειά..... Κανονικά έπρεπε να της πω να φύγει στο 5λεπτό!!!! ΜΑΚΡΙΑ παιδιά, ΜΑΚΡΙΑ!!!!!
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Απλά, πολύ απλά...
χρήσιμες πληροφορίες ;)
...να είσαι πάντα καλά Heelover να μας ενημερώνεις ;)
παρακαλώ φίλε.... γι αυτό είμαστε...
να ενημερώνουμε και να προσέχουμε.... ;) ;)
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
οι ξεπετες συνεχιζονται βλεπω...στο φ71α οπως ειχα προαναφερει,βραδυνη,μαρια απο ρουμανια...ενα αλλο μειον οτι δεν εβλεπα τη τυφλα μου απ'το σκοταδι στο δωματιο,οχι τρυπα δεν εβλεπα,ουτε μυτη...επισης το παραθυρο ανοιχτο να μπαινει το κρυο,μεχρι να μπει να το κλεισει την ειχα δαγκωσει λεμε...πρεπει να εισαι καταδρομη για να γαμησεις εκει μου φαινεται...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.022
- Πόντοι
- 42.697
χθες το απόγευμα όλα σχεδον σε Φυλής, Διδύμου , Φωκάιας, Αχαρνων, Αλκιβιάδου, Λιοσίων, Περγάμου, Μονής Προδρόμου ηταν κλειστά >
μόνο στην Καλύμνου ήταν ανοιχτά.
Στο 48 της Καλύμνου -απόγευμα-έιδα μια Μαρίνα γυρω στα 25, μελαχρινή με μακρύ μαλλί, ωραία μάτια, μικρό βυζί, καλό και γυμναζμένο σώμα, φοβερό κώλο και γαλάζια μάτια.
Ενφανισιακά πολύ καλή περίπτωση.
Απλά βγηκε στο σαλόνι και δεν χαμογέλασε καθόλου και ετσι δεν πέρασα.
Ειναι πολύ όμορφη πάντως
Την ξέρει κανείς?κάνει και 69...
Στο 48 της Καλύμνου -απόγευμα-έιδα μια Μαρίνα γυρω στα 25, μελαχρινή με μακρύ μαλλί, ωραία μάτια, μικρό βυζί, καλό και γυμναζμένο σώμα, φοβερό κώλο και γαλάζια μάτια.
Ειναι πολύ όμορφη πάντως
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.044
- Πόντοι
- 22.785
χθες το απόγευμα όλα σχεδον σε Φυλής, Διδύμου , Φωκάιας, Αχαρνων, Αλκιβιάδου, Λιοσίων, Περγάμου, Μονής Προδρόμου ηταν κλειστά >
Ειναι πολύ όμορφη πάντως
τό κερασάκι... ό νούς σου στό 69,!!!!!!
Κάτσε θα ρωτήσω τόν ίνδιανο !!!!!!
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
κατα τις 2παρα το βραδακι παντως....φ134πανω + μιση φωκαιας + 2-3 κεντρικα ντελα στη φυλης + ολη η λιοσιων.....ηταν ανοιχταχθες το απόγευμα όλα σχεδον σε Φυλής, Διδύμου , Φωκάιας, Αχαρνων, Αλκιβιάδου, Λιοσίων, Περγάμου, Μονής Προδρόμου ηταν κλειστά >
Ειναι πολύ όμορφη πάντως
Επισκέπτης
Kλασικό ξενέρωτο πήδημα βαριεστημένης Έυας (MILF ΕΥΑ-Αλκιβιάδου 16Γ,πρωί).Μπα !!!
άμετρο ποί(ήδ)ημα
νομίζω ...
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 535
- Πόντοι
- 2.137
Λιγο καθυστερημενα! 65 , 80 , 99 , 69Α, Πιπινου 65 ! Σε αυτα που περασα δηλ ηταν κλειστα! Ολα τα υπολοιπα ανοιχτα! Για φυλης μιλαμε παντα! Για αυριο ξερουμε τπτ?? Επισης σχεδον ολη η Φωκαιας ανοιχτη!τρελοπαιδα ειναι κλειστη η φυλης σημερα?ξερει κανεις?μην τρεχουμε τσαμπα...επειδη χτες ηταν κλειστα ολα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις