Καλησπερίζω τους οδοιπόρους των δρόμων της ηδονης...
Σύντομη ργασιακή ανα΄γκη με έφερε στον γνωστό δρόμο, οπότε παραθέτω μια μικρή ενημέρωση.. Ημουν αποφασιμένος να ποβώ στην... ένοχη πράξη, και γι αυτό ΔΕΝ πέρασα απο την αγαπημένη μου Μπάρμπαρα Φ71 άνωθεν, για να μην κολλήσω΄, πάλι εκεί:
Φυλής 80 .. το Μαράκι, μελαχροινούλι, μακρύ μαλάκι, μέτριο ανάστημα όμορφο βυζάκι, με ψιλλοτάκουνα, ντυμένη αγιοβασιλίτσα, με τις απαραίτητες κόκκινες ζαρτιέρες φυσικά!! Αν δεν κατέληξα εκεί που κατέληξα, σίγουρα, για το υπέροχο χαμόγελο της και μόνο θα πέρναγα!! Το αντίτιμο, 20.+ εξτρα....
Φυλής 92.. άνωθεν στην καραβόσκαλα.. 2 κορασίδες (40 και για τις δύο+ έξτρα)ένα μελαχροινό έκφιλο που φώναζε σκίσεμε τώρα διψάω για &*&*%^$%&^$@%#& και ένα ξανθό, εντυπωσιακό, αλλα φαινόταν και νυσταγμένο.. ή μαστουρωμένο!
Φυλής 109 ¨Ανω... Στέλλα.... περίπου 1.65, ψιλοτάκουνα, για καστανή την έκανα, τσαχπίνα στο σαλόνι.... μήπως είανι η Στέλλα που ψάχνεις φίλε longdick????
Φυλής 109 κάτω.... Η Μιχαέλα, πιασιματάκια, βυζάρεσ,
κολάρα, milf εποχή την έκανα... ζόρικο, και χαμογελαστό....
Φυλής 134 στο υπογειάκι... μια μελαχροινή... έκανε... 4 ώρες να περπατήσει απο τη μια ΄κρη στην άλλη τυ σαλονιου΄... "δεν βιάζεται στο δωμάτιο" είπε η τσατσα, ΄"το βλέπω" συμφώνησα....
Φυλής 134 κάτω... στη μπλέ πορτα............ η ερωτεύσιμη Αννούλα!! Κορμί θάνατος, μάτια.... τα πάντα όλα!!
κατέθεσα την κριτική μου,
να τονίσω πρώτον, το παράβολο της ηδονής ήταν 20, και ότι η κριτική υπόκειαι στα.. προσωπικά μου γούστα και κριτήρια!!!!!!