scorpioking
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 53
- Πόντοι
- 1.997
..ευχαριστώ φίλε μου...εγω μαλλον θα υποκύψω... συντομα..............
Τα φωτάκια έχουν γίνει σαν του χριστουγεννιάτικου δεντρου.ρε παιδια βοηθηστε με γιατι χανομαι..τι καλο παιζει τωρα φυλης γιατι εχω βαρεσει κοκκινο..ευχαριστω!!!
Φωκαίας 17 όροφος, ετίμησα την Όλγα/Λολίτα
Αδύνατη με υπέροχα μακρυα μεταξένια μαλλιά και βυζάκι ανύπαρκτο.
Τυπικότητες στο δωμάτιο και το 69 που διαφημίζεται δεν παρέχεται τουλάχιστον όχι στο 20άρικο. Τελείωσα με πιπούλα που δεν ήταν καθόλου άγαρμπη.
Δεν ξέρω αν θυμάστε τη μικρούλα Αλεξάνδρα που δούλευε παλαιότερα Βούρβαχη και Δροσοπούλου 95. Εθεάθη εργαζόμενη στο Αλκιβιάδου 16Γ.
Συναγωνιστες διαβαστε τι επαθα εχθες για να ευθημησουμε και λιγο...Κατεβαινω ΑΘΗΝΑ εχθες το μεσημερι και η καβλα με εχει βαρεσει στο κεφαλι.
Παω καρφι για ΝΤΕΝΙΣΑ ΣΤΟ Φ134 με σκοπο να της κανω τη δαντελα χαλια...μπαινω μεσα και η τσατσα μου λεει περιμενε ειναι στο δωματιο..
Η ΝΤΕΝΙΣΑ ειναι? ΝΑΙ θα περασεις? τι φοραει?το νυχτικο μου λεει ειρωνικα.σε πειραζει να χυσω επανω του?παιδακι μου εισαι καλα?
εγω μια χαρα ειμαι.ασε να δω το μωρο τι φοραει και τα λεμε παλι της λεω..μετα απο κανα πενταλεπτο βγαινει ενα μελαχροινο ωραιο μωρο
αλλα δεν ειναι η ντενις χωρια που φοραει μονο το στριγκακι.φευγω συφλιασμενος με τη πουτσα καγκελο ετοιμη να εκραγει και παω διπλα...
μπαινω μεσα ολα τα δωματια αδεια.βγαινει η τσατσα και απο πισω ενα ξανθο με ενα διχτυ και κατι βυζαρες τουμπανο.ελα μωρο ειμαι καβλωμενη.
εγω να δεις της λεω και μαζι με το εικοσαρικο πεταω το καβλι εξω.σιγα εμπα μεσα και ερχομαι μου λεει.αρχιζω τη χουφτωνω στις βυζαρεςκαι της λεω
δεν χρειαζεται να παρεις καποτα καβλα ελα μεσα να μου το παιξεις και σε εχυσα στο πιτς φυτιλι.μπαινω στο δωματιο και αρχιζω να το παιζω σαν
ουρακοταγκος.με το που ερχεται τη περιμενω στη πορτα της πιανω τισ βυζαρες τη παω στο κρεββατι και με το που γυριζει προσωπο αρχιζω να τη χυνω στα
μπουτια και στα χερια.μεχρι το εικοσαρικο πισω θα επρεπε να παρω της λεω και σκασαμε στα γελια...το ονομα της κοπελας αν ακουσα καλα(το ειπε η τσατσα
αλλα με τις καβλες που ειχα...)μιχαελα.
Το παράδοξο είναι ότι το ένα από τα δύο καινούργια της Φιλιππίδου έχει το φως ανοικτό αλλά είναι κλειστο με λουκέτο !!!.
Δεν ξέρω αν θυμάστε τη μικρούλα Αλεξάνδρα που δούλευε παλαιότερα Βούρβαχη και Δροσοπούλου 95. Εθεάθη εργαζόμενη στο Αλκιβιάδου 16Γ.