Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 250 άτομα (18 μέλη και 232 επισκέπτες)

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
..ευχαριστώ φίλε μου...εγω μαλλον θα υποκύψω... συντομα..............  :knockinb:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Φωκαίας 17 όροφος, ετίμησα την Όλγα/Λολίτα
Αδύνατη με υπέροχα μακρυα μεταξένια μαλλιά και βυζάκι ανύπαρκτο.
Τυπικότητες στο δωμάτιο και το 69 που διαφημίζεται δεν παρέχεται τουλάχιστον όχι στο 20άρικο. Τελείωσα με πιπούλα που δεν ήταν καθόλου άγαρμπη.

zwnianos21

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
1
ρε παιδια βοηθηστε με γιατι χανομαι..τι καλο παιζει τωρα φυλης γιατι εχω βαρεσει κοκκινο..ευχαριστω!!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ρε παιδια βοηθηστε με γιατι χανομαι..τι καλο παιζει τωρα φυλης γιατι εχω βαρεσει κοκκινο..ευχαριστω!!!
Τα φωτάκια έχουν γίνει σαν του χριστουγεννιάτικου δεντρου.
Ανάβουν  σβήνουν ξανανάβουν ξανασβήνουν....

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Φωκαίας 17 όροφος, ετίμησα την Όλγα/Λολίτα
Αδύνατη με υπέροχα μακρυα μεταξένια μαλλιά και βυζάκι ανύπαρκτο.
Τυπικότητες στο δωμάτιο και το 69 που διαφημίζεται δεν παρέχεται τουλάχιστον όχι στο 20άρικο. Τελείωσα με πιπούλα που δεν ήταν καθόλου άγαρμπη.

Η περιποίηση της (πράγματι) καθόλου άγαρμπη και αρκετά ικανοποιητική. Επίσης οι υπηρεσίες της στο δωμάτιο μπορεί να χαρακτηρισθούν τυπικότητες αλλά θα έλεγα ότι είναι αρκετά άξιες για το 20άρικο της πορνοεισόδου...

[size=9pt]ακολουθεί κριτική [/size]

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Δεν ξέρω αν θυμάστε τη μικρούλα Αλεξάνδρα που δούλευε παλαιότερα Βούρβαχη και Δροσοπούλου 95. Εθεάθη εργαζόμενη στο Αλκιβιάδου 16Γ.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Δεν ξέρω αν θυμάστε τη μικρούλα Αλεξάνδρα που δούλευε παλαιότερα Βούρβαχη και Δροσοπούλου 95. Εθεάθη εργαζόμενη στο Αλκιβιάδου 16Γ.

σε τι βάρδυα την πέτυχες?
τι ώρα?

PSOLOGIVER

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
'Οντως η Φυλής έχει καταντήσει σαν χριστουγεννιάτικο δένδρο.Και χθες πάλι κλειστά ήταν όλα και Φυλής και Φωκαίας μέχρι και Αγαθουπόλεως που πήγα.Το παράδοξο είναι ότι το ένα από τα δύο καινούργια της Φιλιππίδου έχει το φως ανοικτό αλλά είναι κλειστο με λουκέτο !!!.Έτσι λοιπόν πέρασα από Μετάξι και ήταν ανοικτά !!.Οι καύλες ανεβασμένες και έτσι μπούκαρα στο Ιάσωνος 37β απόγευμα με την Ελένη-Κλεοπάτρα.Ομορφούλα είναι,σαν κάπως να πήρε κιλάκια από αρχές καλοκαιριού που είχα ξαναπάει (μπορεί να είναι και η ιδέα μου),βυζάκι καλό, κωλάρα που είναι και το δυνατό της σημείο,πίπα της πλάκας.Γενικό συμπέρασμα γιά 15 euro να ρίξεις τα χοντρά καλά είναι,μέχρι εκεί.Κρίμα πάντως γιατί αν βελτιώσει την πίπα και την συμμετοχή της θα έκανε καριέρα στη Φυλής.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Ναταλί από Διδύμου 18β (μπλε πόρτα, υπόγειο) πρωϊνή βάρδεια.
Ρωσίδα ξανθιά, κλασσική στρογγυλοπρόσωπη, αρκετά γλυκιά, με πιασίματα.
Ό,τι αξίζει είναι η σουφρίτσα της στα 25€ η οποία κατά τις 11,00 με 11,30
που την πήρα ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, σφιχτή και ροδαλή.
Κατά τ'άλλα πίπα γρήγορη (σε ρυθμό) με χέρια, τίποτα το ιδιαίτερο,
αλλά με πολύ καλό γλύψιμο @@, με χρήση δοντιών και αρκετό πιπίλισμα

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πριν απο λιγο..
Φυλης 71 ανω
Καρλα
Φυλης 69 ισογειο
Μαυρομαλλικο με ωραιο πατουρι αλλα στην φατσα μοιαζει με πεκινουα
Φυλης 66
Κατερινα η πιο κοντη ταναπου της Αθηνας
Φυλης 54 ανω
Υπο τους ηχους του εντεχνου ασματος...στα βουνα της Νοτιας Κινας ακουγα κλαρινα Ηπειρωτικα...σαλοναρισε η Μπουμπου ενα ναζιαρικο μελαχρινο κοντοπουτανο

foujim

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστες διαβαστε τι επαθα εχθες για να ευθημησουμε και λιγο...Κατεβαινω ΑΘΗΝΑ εχθες το μεσημερι και η καβλα με εχει βαρεσει στο κεφαλι.
Παω καρφι για ΝΤΕΝΙΣΑ ΣΤΟ Φ134 με σκοπο να της κανω τη δαντελα χαλια...μπαινω μεσα και η τσατσα μου λεει περιμενε ειναι στο δωματιο..
Η ΝΤΕΝΙΣΑ ειναι? ΝΑΙ θα περασεις? τι φοραει?το νυχτικο μου λεει ειρωνικα.σε πειραζει να χυσω επανω του?παιδακι μου εισαι καλα?
εγω μια χαρα ειμαι.ασε να δω το μωρο τι φοραει και τα λεμε παλι της λεω..μετα απο κανα πενταλεπτο βγαινει ενα μελαχροινο ωραιο μωρο
αλλα δεν ειναι η ντενις χωρια που φοραει μονο το στριγκακι.φευγω συφλιασμενος με τη πουτσα καγκελο ετοιμη να εκραγει και παω διπλα...
μπαινω μεσα ολα τα δωματια αδεια.βγαινει η τσατσα και απο πισω ενα ξανθο με ενα διχτυ και κατι βυζαρες τουμπανο.ελα μωρο ειμαι καβλωμενη.
εγω να δεις της λεω και μαζι με το εικοσαρικο πεταω το καβλι εξω.σιγα εμπα μεσα και ερχομαι μου λεει.αρχιζω τη χουφτωνω στις βυζαρεςκαι της λεω
δεν χρειαζεται να παρεις καποτα καβλα ελα μεσα να μου το παιξεις και σε εχυσα στο πιτς φυτιλι.μπαινω στο δωματιο και αρχιζω να το παιζω σαν
ουρακοταγκος.με το που ερχεται τη περιμενω στη πορτα της πιανω τισ βυζαρες τη παω στο κρεββατι και με το που γυριζει προσωπο αρχιζω να τη χυνω στα
μπουτια και στα χερια.μεχρι το εικοσαρικο πισω θα επρεπε να παρω της λεω και σκασαμε στα γελια...το ονομα της κοπελας αν ακουσα καλα(το ειπε η τσατσα
αλλα με τις καβλες που ειχα...)μιχαελα.

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Συναγωνιστες διαβαστε τι επαθα εχθες για να ευθημησουμε και λιγο...Κατεβαινω ΑΘΗΝΑ εχθες το μεσημερι και η καβλα με εχει βαρεσει στο κεφαλι.
Παω καρφι για ΝΤΕΝΙΣΑ ΣΤΟ Φ134 με σκοπο να της κανω τη δαντελα χαλια...μπαινω μεσα και η τσατσα μου λεει περιμενε ειναι στο δωματιο..
Η ΝΤΕΝΙΣΑ ειναι? ΝΑΙ θα περασεις? τι φοραει?το νυχτικο μου λεει ειρωνικα.σε πειραζει να χυσω επανω του?παιδακι μου εισαι καλα?
εγω μια χαρα ειμαι.ασε να δω το μωρο τι φοραει και τα λεμε παλι της λεω..μετα απο κανα πενταλεπτο βγαινει ενα μελαχροινο ωραιο μωρο
αλλα δεν ειναι η ντενις χωρια που φοραει μονο το στριγκακι.φευγω συφλιασμενος με τη πουτσα καγκελο ετοιμη να εκραγει και παω διπλα...
μπαινω μεσα ολα τα δωματια αδεια.βγαινει η τσατσα και απο πισω ενα ξανθο με ενα διχτυ και κατι βυζαρες τουμπανο.ελα μωρο ειμαι καβλωμενη.
εγω να δεις της λεω και μαζι με το εικοσαρικο πεταω το καβλι εξω.σιγα εμπα μεσα και ερχομαι μου λεει.αρχιζω τη χουφτωνω στις βυζαρεςκαι της λεω
δεν χρειαζεται να παρεις καποτα καβλα ελα μεσα να μου το παιξεις και σε εχυσα στο πιτς φυτιλι.μπαινω στο δωματιο και αρχιζω να το παιζω σαν
ουρακοταγκος.με το που ερχεται τη περιμενω στη πορτα της πιανω τισ βυζαρες τη παω στο κρεββατι και με το που γυριζει προσωπο αρχιζω να τη χυνω στα
μπουτια και στα χερια.μεχρι το εικοσαρικο πισω θα επρεπε να παρω της λεω και σκασαμε στα γελια...το ονομα της κοπελας αν ακουσα καλα(το ειπε η τσατσα
αλλα με τις καβλες που ειχα...)μιχαελα.

Αξιος πεθανα στο γελιο να εισαι καλα

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
..απλά είσαι άπαιχτος!
respect!

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
Το παράδοξο είναι ότι το ένα από τα δύο καινούργια της Φιλιππίδου έχει το φως ανοικτό αλλά είναι κλειστο με λουκέτο !!!.

Ναι και σήμερα το πρωί το ίδιο θα  το ξέχασαν πάνω στον πανικό τους.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
Συμπληρώνοντας την μίνι του πιάτσα το πρωί :

Φυλής 80 η Μαριάννα ψηλή ψιλοκαλή με έξτρα λέει η περεσία.
Φυλής 84Α ένα πολύ λεπτό άστηθο συμπαθητικό
Φυλής 86Β η ψευτοισπανίδα με το ψευτοισπανικό και το ψευτο69
Φυλής 92 χυμώδης Βανέσσα
Φωκαίας 17Α μία νταρντανούλα αδιάφορη
Φυλής 69Α η Χριστινούλα  :thumbsup: όπου και  :knockinb:

ALEX2009

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0

Φυλής 92. Δουλευει απογευματινη βαρδυα.

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
...και συμπληρώνω...
ώρα 17.30, αναστάτωση αναμεταξύ αλλαγή βάρδιας, και..... στρούμφ!!
Φ84 κάτω ένα τουμπανιασμένο ξανθό... (Αννα η Πολωνέζα??) Ρώτησα το τσάτσο το όνομα της κοπέλας.. και με ρώτησε αν γαμάω βάση ονόματος!!  :headbang:
Φ71 πάνω... Μπάρμπαρα ακόμα σε διακοπές, και ήταν η Κάρλα η Κάυλα όπως αυτοαποκαλέστηκε το βλήμα (κατ εμέ πάντα_
Μονής Προδρόμου 16, κάτω, στο υπογειάκι, ένα αδύνατο μικρομαμομένο που εμφανίστηκε καυλιάρικο στο σαλόνι και
Φ92 πράγματι ήταν η Αλεξάνδρα, που δέιχνει καυλιάρα, γλυκειά και πολλά υποσχόμενη... την έχει πάριε κανείς? στις κριτηκές είδα "γλυκά"σχόλια.......  :knockinb:

τέλος, στα νέα ρδελάκια στη Φιλιππίδου, πράγματι ο πανικός............άφησε αναμένα τα φώτα!

ps.. Φώκαιας 25, στο κάτω.. Ξανθό, μικρό βυζάκι, με σκουλαρικάκι κάτω αριστερα΄απο το χείλος...και ..κολάρα! γνωρίζεικάποιος περισσότερα??? :cum:

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Καλησπερα συναγωνιστες,τελικα η Βανεσσα δουλευει στη Φιλιππιδου ή ακομα στην Αγαθουπολεως?Η βαρδια της παραμενει η απογευματινη?Thanks.....Και θα συμφωνησω με τους πιο πολλους οτι αυτο με τους μπατσους να κανουν συνεχεια πεσιμο εχει καταντηση αηδια.

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
Αν δεν κάνω λάθος απο τα τελευταία Posts, αι η πριγκηπησσα  βρίσκεται πλεό φιλιππιδου....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom