επειδη το καινουριο μαγαζι δνε εχει μπει στις λιστες θα γραψω εδω την κριτικη για την πριγκηπισσα βανεσσα που για μενα εχει εξελιχτει σε βασιλισσα..πηγα στο αγαθουπολεως δεν την βρηκαι και μου πανε να παω εκει..βλασφημησα γτ ποδαρατο ειναι μεγαλη αποσταση και απο το τραινο η φιλιπιδου ειναι διπλα,αλλα...μπαινω μεσα τη βλεπω μου γελαει.(πολες συναντησεις πλεον τον τελευταιο χρονο).ερχεται στο δωματιο..αγκαλιες-χαδια,κουβεντουλα...μπαινει το σκουφι..πιπα απο αλλν πλανητη με την κολαρα της μπροστα μου να τη χουφτωνα...κλασικα τη βαζω να χορεψει πανω μου...το κανει τελεια αυτο..της ειπα σιγα και αισθησιακα και το κανε..ενω με κοιταζε συνεχεια...τη γυρισα στα 4..η θεα της κωλαρας της οπως την καρφωνεις ειναι αλλο πραμα..εκει ειναι το πρωτο σοκ αφου γυριζει και με φιλαει στο μαγουλο..τη γυριζω κλασικα..την κοιταω στα ματια και της λεω οτι ομορφυνε..αντε ρε ψευτη μου λεει..οχι σοβαρα της λεω...κι οπως ειμαι απο πανω της και την γαμαω σηκωνειτο κεφαλι της κι αρχιζει να με γλωσοφιλαει..φυσικα ανταποκριθηκα μεσα στην καυλα μου και τελειωσα ενω φιλιομασταν..μετα αγκαλιες κουβεντουλα..μεσα στη γλυκα..πραγματικα εχασα τα παντα απο την καυλα οταν αρχισε να εμ φιλαει το μωρο...και ρωταω...ειναι σε ολους τοσο διαχυτικη?