Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 236 άτομα (20 μέλη και 216 επισκέπτες)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Παιδία επειδή δεν έχω πάει ποτέ στα σπίτια της Μ.Προδρόμου, μου είπαν ότι άνοιξε καινούργιο σπίτ αλλά δεν ξέρω το νούμερο. Ξέρει κάποιος να ενημερώσει?
Στην γωνια της φυλης ειναι και τα 2,αμα εισαι καπου στο φυλης 71 όπου διασταυρωνεται με την μονης,δεν μπορεις να μην τα δεις....

ρε παίδες αυτή η Άννα που αναφέρεται στο Φυλής 84Α πως είναι εμφανισιακά;
ΗΆννα ειναι αρκετα εμφανισιμη,με πολύ ωραιο προσωπο και πολυ ευγενικη στο σαλονι...

Στο δωματιο ομως,ειναι σαν να ψωνιζεις απο την νεοσετ  :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :headbang:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Στη παρασιου δε δουλευει καμια Βικτώρια!
το μπανερ βγηκε βλεπω οποτε δε μπορουμε να δουμε τις βαρδιες της.τεσπα,λοιπον φιλε μολις πηρα τηλεφωνο και αυτη τη βδομαδα δε δουλευει ειπαν λογω υδραυλικων,επιστρεφει την επομενη λεει.παρε και μονος σου τηλ να δεις.θα το βρεις στο καταλογο των στουντιο που εχει το σαιτ,στη καρτελα τους εχει το νουμερο

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Ευχαριστώ, θα πάω να τσεκάρω.

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
επειδη το καινουριο μαγαζι δνε εχει μπει στις λιστες θα γραψω εδω την κριτικη για την πριγκηπισσα βανεσσα που για μενα εχει εξελιχτει σε βασιλισσα..πηγα στο αγαθουπολεως δεν την βρηκαι και μου πανε να παω εκει..βλασφημησα γτ ποδαρατο ειναι μεγαλη αποσταση και απο το τραινο η φιλιπιδου ειναι διπλα,αλλα...μπαινω μεσα τη βλεπω μου γελαει.(πολες συναντησεις πλεον τον τελευταιο χρονο).ερχεται στο δωματιο..αγκαλιες-χαδια,κουβεντουλα...μπαινει το σκουφι..πιπα απο αλλν πλανητη με την κολαρα της μπροστα μου να τη χουφτωνα...κλασικα τη βαζω να χορεψει πανω μου...το κανει τελεια αυτο..της ειπα σιγα και αισθησιακα και το κανε..ενω με κοιταζε συνεχεια...τη γυρισα στα 4..η θεα της κωλαρας της οπως την καρφωνεις ειναι αλλο πραμα..εκει ειναι το πρωτο σοκ αφου γυριζει και με φιλαει στο μαγουλο..τη γυριζω κλασικα..την κοιταω στα ματια και της λεω οτι ομορφυνε..αντε ρε ψευτη μου λεει..οχι σοβαρα της λεω...κι οπως ειμαι απο πανω της και την γαμαω σηκωνειτο κεφαλι της κι αρχιζει να με γλωσοφιλαει..φυσικα ανταποκριθηκα μεσα στην καυλα μου και τελειωσα ενω φιλιομασταν..μετα αγκαλιες κουβεντουλα..μεσα στη γλυκα..πραγματικα εχασα τα παντα απο την καυλα οταν αρχισε να εμ φιλαει το μωρο...και ρωταω...ειναι σε ολους τοσο διαχυτικη?

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
μαλλον εκει συγκαταλεγομαι...απο την πρωτη συνευρεση και μετα ειμαι μονιμος...

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
που ειναι η φιλιππιδου ρε παιδια, που ειναι το μαγαζι αυτο ?
πανω που ελεγα να την επισκευτω αλλαξε μαγαζι...

XNIKO

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
0
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΘΑ ΑΝΕΒΩ Σ/Κ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΙΕΣ ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ 3-4 ΣΠΙΤΑΚΙΑ

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
πεντακαθαρος και ολοκαινουριος χωρος..3 μερες λειτουργει αλλωστε...και με τη βανεσσα μεσα γινεται ΤΟΠ

Επισκέπτης
Ἐχθὲς 19.00 - 20.00 ἐξακολούθησις τοῦ γελοίου παιγνίου τῆς ἀφεσβέσεως τῶν ἐρυθρῶν λυχνιῶν τῶν οἰκίσκων.

Μονῆς Προδρόμου κάτω ὑψηλὴ μελαγχροινὴ ἐντυπωσιακὴ παρουσιαζομένη ὑπὸ τοῦ ἠλικιωμένου διοπτροφόρου ὑπηρέτου ὡς Ἰταλὶς.

Μονῆς Προδρόμου ἄνω ὑψηλὴ μελαγχροινὴ ἐντυπωσιακὴ νεωτάτη Βουλγαρὶς ὀνόματι Μιμί.

Φ95 μελαγχροινὴ ἀδιάφορος χαριεντιζομένη μετὰ τὼν ὑποψηφίων πελατῶν.

Μύρων νέα ὑπηρεσία προφασιζομένη παντελὴ ἄγνοια διὰ τὰς προηγουμένας ἐργαζομένας καὶ ἀδιάφορος μελαγχροινή.

Φ109 ἄνω ὁ γνωστὸς παχὺς ὁμοφυλόφιλος ὑπηρέτης καὶ βραχύσωμος ὑπέρβαρος νεαρὰ ξανθή.

Φ109 κάτω ἀθιγγανὶς ὀνομαζομένη τὸ πάλαι Βούλα καὶ ἀργότερον ἄλλως ἀλλὰ δὲν ἐνθυμοῦμαι πῶς.

Φιλιππίδου κλειστὸν κατὰ τὸν χρόνον τῆς περιηγήσεως ὡς ἄλλωστε καὶ κλασικοὶ οἰκῖσκοι ὅπως Φ71 κάτω, Φ84 καὶ Φ86 ἐν συνόλῳ καὶ Φ69 ἄνω.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σήμερον 19.00 - 20.00 ἐξακολούθησις τοῦ γελοίου παιγνίου τῆς ἀφεσβέσεως τῶν ἐρυθρῶν λυχνιῶν τῶν οἰκίσκων.

:thumbsup:

Μονῆς Προδρόμου κάτω ὑψηλὴ μελαγχροινὴ ἐντυπωσιακὴ παρουσιαζομένη ὑπὸ τοῦ ἠλικιωμένου διοπτροφόρου ὑπηρέτου ὡς Ἰταλὶς.

...εκτός και αν η Ιταλία επεκτείνεται ανατολικά της βαλκανικής  :grin:

Μύρων νέα ὑπηρεσία προφασιζομένη παντελὴ ἄγνοια διὰ τὰς προηγουμένας ἐργαζομένας καὶ ἀδιάφορος μελαγχροινή.

...έτσι συνήθως συμβαίνει όταν την κάνουμε στη ζούλα ... ;)

Επισκέπτης
Ναί, πολὺ κρῖμα καθ' ὅσον εἰς τὸ Μύρων καὶ εἰς τὸ Φ95 ἐξεδίδετο ἡ στιβαρὰ ὥριμος ὑπηρεσία + πόρνη Ρουμανὶς κα Κατερίνα.

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Διαβάζω σε τελευταίες αναφορές ότι στα κουλουρόσπιτα συγκαταλέγετε, και πολύ σωστά, το Φ71 όροφος με τη Μπάρμπαρα. Ξέρει κανένας αν έχει επιστρέψει η Μπάρμπαρα?

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Στο 71 δεν ειναι... Εχει γραφτει παντως οτι ειναι καπου αλλου, δεν θυμαμαι ομως που...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom