Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 286 άτομα (19 μέλη και 267 επισκέπτες)

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Παρασκευη πρωι πηρα ντενιζα στο Φ134.Το κοριτσι μουναρος τι να λεμε αλλα...
μπαινει μεσα εγω καβλωμενος τη περιμενω στη πορτα.ξαπλω να σε σκισω της λεω
γιατι εχω παρκαρει παρανομα και δεν εχω πολυ χρονο!δεν καταλαβαινει και αρχιζει να
φυσαει τη καποτα σαν μπαλονι!φοραει ενα λευκο δαντελωτο ολα τα λεφτα οποτε αρχιζω να
παιζω το καβλι μου κοντα στη μαπα της ενω χουφτωνα τη βυζαρα της βιαια.πως θελεις μου λεει
και προτου προλαβω να απαντησω αρχιζω να τη χυνω πανω στο φουστανι και στα βυζακια της....
τι εκανες τωρα?σε 2 λεπτα σε εχυσα τι αλλο θελεις?το πιο γρηγορο 20υρο της ημερας εβγαλες.
ουτε τη καποτα δεν χαλασες.... σηκωνεται και μου λεει .ναι αλλα κοιτα πως με εκανες.δεν εχω
αλλο να βαλω.και τι θελεις να σου παρω αλλο?της λεω.παιδια την εκανα πραγματικα μουνι...
την αλλη φορα αν προλαβω θα τη γαμισω κιολας.παντως ειναι μουναρος.

Νάσαι καλά ρε τύπε !!!
Πάντα τέτοια !!!

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
......ξαπλω να σε σκισω της λεω
γιατι εχω παρκαρει παρανομα και δεν εχω πολυ χρονο!....
...........την αλλη φορα αν προλαβω θα τη γαμισω κιολας.παντως ειναι μουναρος.
:2funny: :2funny: :2funny:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
Η Ντενιζ με στολή μπατσίνας είναι όλα τα λεφτά.

Έχει υπέροχο σώμα & γαμώ τα ατελείωτα πόδια, κωλαράκι για σκισίδια  !   :fuck1:    :kissass:

Αν είχε και λίγη θηλυκότητα, θα ήταν το τέλειο πουτανάκι !  
αν ομως δεν δινει το κωλαρακι τι να το κανεις???φατε ματια ψαρια??? :think:

ach

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
86
Πόντοι
0
χαχαχαχαχα....Μπραβο ρε μεγαλε μας εκανες και γελασαμε...

Παρασκευη πρωι πηρα ντενιζα στο Φ134.Το κοριτσι μουναρος τι να λεμε αλλα...
μπαινει μεσα εγω καβλωμενος τη περιμενω στη πορτα.ξαπλω να σε σκισω της λεω
γιατι εχω παρκαρει παρανομα και δεν εχω πολυ χρονο!δεν καταλαβαινει και αρχιζει να
φυσαει τη καποτα σαν μπαλονι!φοραει ενα λευκο δαντελωτο ολα τα λεφτα οποτε αρχιζω να
παιζω το καβλι μου κοντα στη μαπα της ενω χουφτωνα τη βυζαρα της βιαια.πως θελεις μου λεει
και προτου προλαβω να απαντησω αρχιζω να τη χυνω πανω στο φουστανι και στα βυζακια της....
τι εκανες τωρα?σε 2 λεπτα σε εχυσα τι αλλο θελεις?το πιο γρηγορο 20υρο της ημερας εβγαλες.
ουτε τη καποτα δεν χαλασες.... σηκωνεται και μου λεει .ναι αλλα κοιτα πως με εκανες.δεν εχω
αλλο να βαλω.και τι θελεις να σου παρω αλλο?της λεω.παιδια την εκανα πραγματικα μουνι...
την αλλη φορα αν προλαβω θα τη γαμισω κιολας.παντως ειναι μουναρος.

DPANEMA

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ενημερωση για βραδυνη βαρδια θα μας κανει καποιος συναγωνιστης.

PSOLOGIVER

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Χθες 14/09/2009 επί της Φυλής στο 65 πάνω μια αδιάφορη βαμμένη ξανθιά (έλειπε η Αννα) στο 67 μια που γυροφέρνει στο 67,69 κλπ ( μου διαφεύγει το όνομα) στο 71 κάτω η Νέλλυ και επίσκεψη στο δύο καινουργια επί της Φιλιππίδου πάνω ένα ξανθό αλλά με το σκοτάδι δεν καλοφαινότανε και κάτω η Βαννέσα όπως μου είχε πει.Βαννέσα είχα πάρει πριν μερικές μέρες και με έτρωγε για Νέλλυ η μόνη όμορφη παρουσία.Έφαγα παρουσία λοιπόν για να μου φύγει και η περιέργια,καθαρά διεκπερωτικού χαρακτήρος γαμήσι. Έπίσης πρέπει να πει κάποιος και στην κα Ευα και στην Νέλλυ ότι πρέπει να ξυρίσει τις κωλότριχες της γιάτι δεν είναι και η καλύτερη θέα.ΑΚΟΥΣ κα Εύα !!

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Χθεσινοβραδυνη επιδρομη στη φυλης στο νεο χωρο στην οδο φιλιππιδου 11α συναντω τυχαια τη Βαννεσα  :rockon:, εφυγε το εικοσαρικο μονο του απο τη τσεπη  :2funny: η γυναικα αυτη γεννηθημε για πηδημα :knockinb: :fuck1: :zfuck: , το τι εγινε το ξερουν οι συναγωνιστες που την εχουν παρει :fuck2: οι υπολοιποι ας δοκιμασουν  [δεν περιγραγω αλλο ] !!! [Χελακης EURO 2004]

DPANEMA

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα εγω παντως πριν 20 μερες αν θυμαμαι καλα οταν την πηρα απο κωλο στο 67 ηταν ξυρισμενη .λετε να το μετανιωσε και να αφηνει τριχες απο το τσουξιμο.παρολα αυτα αν και αξυριστη δινει ρεσιταλ ειδικα στις παρτουζες .η καθε πουτανα ειναι με τα φεγγαρια της.εξαρταται που θα την πετυχεις.ηθελα επισης να ρωτησω για τη χριστινα απο καζακσταν δινει κωλο γιατι καποιος συναγωνιστης το ανεφερε.

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
για πια λες ρε μεγάλε

goustarw_polles

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
χθες γυρω στις 19:30 επισκεψη στο σπιτι της ΛΙΟΣΙΩΝ 73Α και εμφανίζεται μια καστανοξανθη εν ονοματι ΕΜΥ στην οποία και κατέθεσα.
Πολυ καλό κομμάτι και καλές υπηρεσίες!!  :2funny: :2funny: :2funny:

goustarw_polles

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
επίσης περασα και μια βολτα απο ΔΙΔΥΜΟΥ 16 οπου υστερα απο 10λεπτη αναμονη στο σαλονι με αρκετα ατομα να περιμένουν βγαινει μια εν ονοματι Αλίκη η οποία ειχε το χάλι της το μαύρο. Συγκεκριμενα μια ψηλη ''γιαγιά'' γιατι πρεπει να ήταν πανω απο 40 χρονων με χαλια σωμα, οχι χοντρη, αλλα δν ηταν καθολου καλο και πεσμένο βυζί. Το αστειο της ολης υπόθεσης ειναι οτι ολοι με το που την βλεπουμε με τη μια βγηκαμε εξω και βριζαμε που περιμεναμε τοση ωρα για την εν λόγω ιερόδουλη. Απόρω τι του άρεσε αυτουνου π ήτανε μεσα και την  :knockinb: .!!!!!!!!! Πως του σηκώθηκε??????!!!!!! :2funny:  :2funny:    :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
επίσης περασα και μια βολτα απο ΔΙΔΥΜΟΥ 16 οπου υστερα απο 10λεπτη αναμονη στο σαλονι με αρκετα ατομα να περιμένουν βγαινει μια εν ονοματι Αλίκη η οποία ειχε το χάλι της το μαύρο. Συγκεκριμενα μια ψηλη ''γιαγιά'' γιατι πρεπει να ήταν πανω απο 40 χρονων με χαλια σωμα, οχι χοντρη, αλλα δν ηταν καθολου καλο και πεσμένο βυζί. Το αστειο της ολης υπόθεσης ειναι οτι ολοι με το που την βλεπουμε με τη μια βγηκαμε εξω και βριζαμε που περιμεναμε τοση ωρα για την εν λόγω ιερόδουλη. Απόρω τι του άρεσε αυτουνου π ήτανε μεσα και την  :knockinb: .!!!!!!!!! Πως του σηκώθηκε??????!!!!!! :2funny:  :2funny:    :2funny:

μεγάλε ο καθένας έχει τα δικά του γούστα και προτημίσεις. Αμα θέλει κάποιος μπάζο είναι δικαίωμα του. Και ειδικά όταν το μπάζο κάνει γαμώ τα κρεββάτια τότε είναι πολύ τυχερος!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εισαι υπερβολικος τυπε

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
κι εγω πιστευα οτι ανακαλυψα εγω τη βανεσσα σημερα στο καινουριο στεκι της..αλλα ατυχησα..δεν εχει σημασια...η γκομενα ειναι τρελα...ακολουθει κριτικη..αληθεια ρε παιδια σε ολους τοσο διαχυτικη ειναι?γλωσσοφιλα και τετοια?

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
ρε παίδες αυτή η Άννα που αναφέρεται στο Φυλής 84Α πως είναι εμφανισιακά;

kostakas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά μηπως γνωρίζει κανείς τι έγινε η Βικτώρια η ψηλή (Το κομοδίνο) απο Φωκαιας 25β? Μου εχει λειψει και κοντευω να τρελαθώ!!!!!! :headbang: :headbang: :jerking: :jerking:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Ρε παιδιά μηπως γνωρίζει κανείς τι έγινε η Βικτώρια η ψηλή (Το κομοδίνο) απο Φωκαιας 25β? Μου εχει λειψει και κοντευω να τρελαθώ!!!!!! :headbang: :headbang: :jerking: :jerking:
ριξε μια ματια στο μπανερ του στουντιο της παρασιου.για αυτην πρεπει να λες.

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Παιδία επειδή δεν έχω πάει ποτέ στα σπίτια της Μ.Προδρόμου, μου είπαν ότι άνοιξε καινούργιο σπίτ αλλά δεν ξέρω το νούμερο. Ξέρει κάποιος να ενημερώσει?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom