Το πεος και τα ματια μας ...μια ταπα για το κωλαρακι της την ωρα που μεγαλουργεις και ετσι καπως θα πανε καλυτερα τα πραγματα και για τις 2 πλευρες ..
Με το ζόρι 1/50 να σε αφήσουν δάχτυλο ταυτόχρονα και πολύ λέω, ήρθες τώρα να μας τρολλάρεις
πηγα στη 2η βαρδια στο λιωσιων 73 πανω ,καρολινα ,σοφια ,παολα,η μια μαυρουλα μετρια,η αλλη μια χοντρη κ η αλλη καλουλα(ετσι μ φανηκε στο σαλονι,γαμω τον φωτισμο σας,ανοιξτε κανα φως,επισης ανοιξτε κανα παραθυρο)στο δωματιο τελικα αδιαφορη πιπα,ειναι ασχημη,μετριο σωμα,χαλια επιδερμιδα,λιγο τριχα πανω απο κωλο,γενικα χαλια,ολες χαλια οι καινουργιες,παλι καλα εριξα ενα μανικι στην Αννουλα,σε θεμα εμφανισης ειναι πολυ ωραια,μπιμπελο
Καλά, στον οίκο αυτό το απόγευμα ΠΑΝΤΑ βρωμάει απίστευτη μουνίλα, όντως, κανά παράθυρο, λίγο αέρα.
Συνέχεια στα γρήγορα

Μαραθώνος κ Αχιλλέως Σοφία λατίνα μελαχρινή με πλάστικ βύζους κ πορνογυαλιά κ τατουάζ. Ελεύθερη φλογέρα. Τελείως ανόρεχτη με κατεβασμένα μούτρα
Εμένα με άφησε φούλ ικανοποιημένο το Σάββατο το μεσημέρι, ήταν πολύ ευδιάθετη και δεκτική, αλλά δουλεύει διλποβάρδιες οπότε λογικό να πέφτει, την κωλάρα με το tanline δεν την πρόσεξες ? ωραίο κορμί πάντως όπως και να έχει.
Έλλη στο
Φυλής 67 έχει πάρει κανείς να μας πει;
Σκούρο μαλλί, αδύνατη με καμπύλες, ωραία πιασίματα, και ωραίο "άνοιγμα"...
Η τσα πάντα την παρουσιάζει ως κάτι πολύ καλό φοβερό κλπ, και η κοπέλα στο σαλόνι προκαλεί σχετικά ωραία..
(σόρρυ για το σπαμ αλλά σε κριτικές δε βρήκα τίποτα, μόνο για κάποια το 2008, που δεν παίζει να είναι η ίδια)
Άν την πετύχεις λίγο κεφάτη κι έχεις και τον τρόπο χωρίς κόπο που ταιριάζει στην περίσταση μπορεί να περάσεις καλά. Αλλά κατ'εμέ είναι στην κόψη του ξυραφιού να σου βγει τυπικούρα(έχω δει και τις δυό πλευρές της) οπότε ζυγίζεις το κλίκ με το ρίσκο κι αναλόγως προχωράς.
Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα.
Ναi, πρόσφατα, πολύ γλυκό μούτρο, μέσα ήταν φούλ ξενέρωτη όμως, είπε πως είχε κάποια θέματα και το μυαλό της ήταν αλλού, δεν με άφησε να τελειώσω στην πατούρα της

Zήτησε και συγνώμη, δεν είναι καριόλα η κακή, αλλά δεν ξέρω αν θα ξαναπεράσω ποτέ για 2η ευκαιρία.
Έχω να πώ πως τις τελευταίες 3 νέες Λατίνες που πήρα πέρασα πολύ καλά σε σχέση με τον μ.ο.
Άννα Φωκαίας 25 πάνω, Νάττυ και Σοφία στα Μαραθώνος, μεσαίο πάνω και αριστερό αντίστοιχα.
Άλλη αξιόλογη κατάθεση το Σ/Κ, στην Ντάρια στο ερότικ πρίζον, έτυχε και την πέτυχα σε ντελίριο, χορός, γυμνό τρίψιμο στο τσουτσούνι, γλείψιμο μπάλες από μόνη της, μου ζήτησε να της ρουφήξω τα βυζιά επίσης από μόνη της και μετά την μουνάρα αλλά στο 2ο δεν τόλμησα

καλό καβάλημα και συμμετοχή.
Η κοπέλα βαράει και αυτή συνεχόμενα 15ώρα++ και σίγουρα πίνει κανά κοκκόρι ίσως και κάποιο δυνατότερο "ανεβαστικό", δυστυχώς, θα μπορούσε άνετα να σταθεί σε καλύτερο οίκο αν ήταν πιο σταθερή ή και τυχερή.