Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 273 άτομα (29 μέλη και 244 επισκέπτες)

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
1.824
Πόντοι
206
Πες μου τι καταλαβαίνεις και θα σου πώ αν έπεσες μέσα ή έστω αν πλησιάζεις.
Εγώ τίποτα! Είναι όροι που εσύ ανέφερες άρα, αφού τους αναφέρεις θα πρέπει να είσαι σε θέση να τους τεκμηριώνεις!

Yung Sexy

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2024
Like
4
Πόντοι
0
Παιδια Ναομυ Φυλης 66 και την εχω πετυχει και Φιλλιπιδου ειναι οτι πρεπει και σε προκαταρκτικα και σε σεξ αξιζει εγκρινω

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
4.067
Πόντοι
1.436
έχει κάποιες κριτικές γι αυτήν στο Φυλής 71α
Ευχαριστώ!
Άν την πετύχεις λίγο κεφάτη κι έχεις και τον τρόπο χωρίς κόπο που ταιριάζει στην περίσταση μπορεί να περάσεις καλά. Αλλά κατ'εμέ είναι στην κόψη του ξυραφιού να σου βγει τυπικούρα(έχω δει και τις δυό πλευρές της) οπότε ζυγίζεις το κλίκ με το ρίσκο κι αναλόγως προχωράς.

Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα.
Καθόλου δε με μπέρδεψες, κατάλαβα.. Αξιολόγηση στη στιγμή και περνάμε αναλόγως :cool2:
Θα την έχω στα υπόψιν λοιπόν :zfuck:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παιδια Ναομυ Φυλης 66 και την εχω πετυχει και Φιλλιπιδου ειναι οτι πρεπει και σε προκαταρκτικα και σε σεξ αξιζει εγκρινω
Φυλής 66Δ είναι η Εμμυ από Τζαμάικα..
Δε νομίζω να πήγε η Ναόμι, είσαι σίγουρος;

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
365
Πόντοι
21
Φίλε smirni στο Μ.Αλεξανρου 22 που δουλεύει η Βουλγάρα η Άντζελα με τη τεράστια κωλαρα είπες ότι κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό καί κωλο. Εγώ την είχα πάρει πριν ένα μήνα από το κωλο καί μου ζήτησε 20 ευρώ. Πήγα προχθές και είχε τσατσά καί μου είπε νορμάλ πρόγραμμα. Θέλω νά σέ ρωτήσω αν είπε η τσατσά κωλο καί ελεύθερο στοματικό η η ίδια η Άντζελα. Καί αν ξέρεις το ελεύθερο στοματικό τελειωτικό τά παίρνει στο στόμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Φίλε. Δεν καταλάβαμε. Ξαναστειλτο μια φορά

Ευχαριστώ!

Καθόλου δε με μπέρδεψες, κατάλαβα.. Αξιολόγηση στη στιγμή και περνάμε αναλόγως :cool2:
Θα την έχω στα υπόψιν λοιπόν :zfuck:

Φυλής 66Δ είναι η Εμμυ από Τζαμάικα..
Δε νομίζω να πήγε η Ναόμι, είσαι σίγουρος;
Ναομυ μαύρη έχει φιδιπισου ισόγειο απογεύματα

BWC21_athens

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2022
Κριτικές
11
Like
1.112
Πόντοι
370
Μάγκες στο στούντιο deluxe στην Δάφνη είναι μια Εύα από τις φωτό μου φέρνει κάτι σε μαριγκονα. Για τσεκαρετε στο άλλο σάιτ και πείτε γνώμες.
οχι δεν ειναι αυτη...παντως στο συγκεκριμενο στην Δαφνη δουλευει μια αραπινα γκανεζα σκετη καυλα, την ειχα παρει πριν μερικες βδομαδες

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.632
Πόντοι
2.846
Κάνεις μια μετάφραση για μας τους αδαής, τι σημαίνει για σένα ζόμπι και τι ναυάγιο, να καταλάβουμε και μεις?
μάλλον εννοεί τους πάντες εκτός από τον εαυτό του που είναι ο εκλεκτός των κοριτσιών :grin:

Nik30k

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2025
Like
52
Πόντοι
0
οχι δεν ειναι αυτη...παντως στο συγκεκριμενο στην Δαφνη δουλευει μια αραπινα γκανεζα σκετη καυλα, την ειχα παρει πριν μερικες βδομαδες
Εννοώ ότι της μοιάζει αρκετά,όχι ότι είναι αυτή!

scorpioRetired

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
1.080
Πόντοι
200
Σκορπιέ εαν αυτή είναι 38 ετών εγω είμαι 25. και έχω κλείσει τα 45 πριν απο μερικους μήνες.
Δεν είπα ότι δεν πέρασα, ούτε οτι δεν πέρασα καλά μαζί της και ούτε είπα κάτι για το πρόσωπο ή το σώμα της.
Θα ανεβάσω και κριτική όταν βρώ χρόνο. Τώρα για την φατσούλα της έχεις δίκιο δεν με καυλώνει.
Όντως τόσο είναι, αλλά δεν θα δώσω περισσότερα στοιχεία γιατί δεν είναι σωστό.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
21
Like
8.888
Πόντοι
2.036
Το πεος και τα ματια μας ...μια ταπα για το κωλαρακι της την ωρα που μεγαλουργεις και ετσι καπως θα πανε καλυτερα τα πραγματα και για τις 2 πλευρες ..
Με το ζόρι 1/50 να σε αφήσουν δάχτυλο ταυτόχρονα και πολύ λέω, ήρθες τώρα να μας τρολλάρεις :cheesy:

πηγα στη 2η βαρδια στο λιωσιων 73 πανω ,καρολινα ,σοφια ,παολα,η μια μαυρουλα μετρια,η αλλη μια χοντρη κ η αλλη καλουλα(ετσι μ φανηκε στο σαλονι,γαμω τον φωτισμο σας,ανοιξτε κανα φως,επισης ανοιξτε κανα παραθυρο)στο δωματιο τελικα αδιαφορη πιπα,ειναι ασχημη,μετριο σωμα,χαλια επιδερμιδα,λιγο τριχα πανω απο κωλο,γενικα χαλια,ολες χαλια οι καινουργιες,παλι καλα εριξα ενα μανικι στην Αννουλα,σε θεμα εμφανισης ειναι πολυ ωραια,μπιμπελο
Καλά, στον οίκο αυτό το απόγευμα ΠΑΝΤΑ βρωμάει απίστευτη μουνίλα, όντως, κανά παράθυρο, λίγο αέρα.

Συνέχεια στα γρήγορα:ak::ak:

Μαραθώνος κ Αχιλλέως Σοφία λατίνα μελαχρινή με πλάστικ βύζους κ πορνογυαλιά κ τατουάζ. Ελεύθερη φλογέρα. Τελείως ανόρεχτη με κατεβασμένα μούτρα :jerking2:
Εμένα με άφησε φούλ ικανοποιημένο το Σάββατο το μεσημέρι, ήταν πολύ ευδιάθετη και δεκτική, αλλά δουλεύει διλποβάρδιες οπότε λογικό να πέφτει, την κωλάρα με το tanline δεν την πρόσεξες ? ωραίο κορμί πάντως όπως και να έχει.

Έλλη στο Φυλής 67 έχει πάρει κανείς να μας πει;
Σκούρο μαλλί, αδύνατη με καμπύλες, ωραία πιασίματα, και ωραίο "άνοιγμα"...
Η τσα πάντα την παρουσιάζει ως κάτι πολύ καλό φοβερό κλπ, και η κοπέλα στο σαλόνι προκαλεί σχετικά ωραία..
(σόρρυ για το σπαμ αλλά σε κριτικές δε βρήκα τίποτα, μόνο για κάποια το 2008, που δεν παίζει να είναι η ίδια)
Άν την πετύχεις λίγο κεφάτη κι έχεις και τον τρόπο χωρίς κόπο που ταιριάζει στην περίσταση μπορεί να περάσεις καλά. Αλλά κατ'εμέ είναι στην κόψη του ξυραφιού να σου βγει τυπικούρα(έχω δει και τις δυό πλευρές της) οπότε ζυγίζεις το κλίκ με το ρίσκο κι αναλόγως προχωράς.

Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα.
Ναi, πρόσφατα, πολύ γλυκό μούτρο, μέσα ήταν φούλ ξενέρωτη όμως, είπε πως είχε κάποια θέματα και το μυαλό της ήταν αλλού, δεν με άφησε να τελειώσω στην πατούρα της :(
Zήτησε και συγνώμη, δεν είναι καριόλα η κακή, αλλά δεν ξέρω αν θα ξαναπεράσω ποτέ για 2η ευκαιρία.

Έχω να πώ πως τις τελευταίες 3 νέες Λατίνες που πήρα πέρασα πολύ καλά σε σχέση με τον μ.ο.
Άννα Φωκαίας 25 πάνω, Νάττυ και Σοφία στα Μαραθώνος, μεσαίο πάνω και αριστερό αντίστοιχα.

Άλλη αξιόλογη κατάθεση το Σ/Κ, στην Ντάρια στο ερότικ πρίζον, έτυχε και την πέτυχα σε ντελίριο, χορός, γυμνό τρίψιμο στο τσουτσούνι, γλείψιμο μπάλες από μόνη της, μου ζήτησε να της ρουφήξω τα βυζιά επίσης από μόνη της και μετά την μουνάρα αλλά στο 2ο δεν τόλμησα :cheesy: καλό καβάλημα και συμμετοχή.
Η κοπέλα βαράει και αυτή συνεχόμενα 15ώρα++ και σίγουρα πίνει κανά κοκκόρι ίσως και κάποιο δυνατότερο "ανεβαστικό", δυστυχώς, θα μπορούσε άνετα να σταθεί σε καλύτερο οίκο αν ήταν πιο σταθερή ή και τυχερή.

vwpolo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
60
Πόντοι
0
Απο Νικολ την Μολδαβή κοκκινομάλλα που τελευταια δουλευε εκει στο erotic prison κανένα νέο έχουμε? Έχω φάει τον τόπο...

Τελευταία τροποποίηση:

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
1.253
Πόντοι
200
Ντάρια στο ερότικ πρίζον, θα μπορούσε άνετα να σταθεί σε καλύτερο οίκο αν ήταν πιο σταθερή ή και τυχερή.
Κατά δηλωσή της, έχει πει ότι θα γερασει και θα πάρει σύνταξη απ αυτό τον οίκο

emokidathens

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Εχει παρει κανεις τη Μπιουτη τωρα τελευταια?

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
4.067
Πόντοι
1.436

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.887
Πόντοι
19.485
Απο Νικολ την Μολδαβή κοκκινομάλλα που τελευταια δουλευε εκει στο erotic prison κανένα νέο έχουμε? Έχω φάει τον τόπο...
είναι Ελλάδα, ΔΕΝ θεωρώ πως δουλεύει κάπου αυτή τη στιγμή.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
53
Like
18.532
Πόντοι
10.686
Διδύμου 18 η Αλιόνα.
Διδυμου 27 Ελένη και Ρίτα, ρωσικά γκιλφ με τελειωτικό στόμα.
Φωκαίας 25 η Σάρα.
Φωκαίας 27 σκαλάκια η Νάταλι,πέρασα με άριστες εντυπώσεις για άλλη μια φορά,τίμια και δοτική με τον πελάτη.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
9.796
Πόντοι
2.046
Εχει παρει κανεις τη Μπιουτη τωρα τελευταια?
Κοίτα το πόστ του pipinolagnos δυό απαντήσεις πιο πάνω και ρώτησε τον άν είδε όντως αυτήν ή τη Μπέκη, μπορεί να είσαι τυχερός.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
4.067
Πόντοι
1.436
Από το κυνήγι στις 14/2 γενικά έχουν φάει μεγάλο κάζο, έτσι;
Ναι εξαφανίστηκαν κάποιες, και αρκετές φορές (πχ και χτες) κάμποσα μένουν κλειστά τυχαία όποτε να ναι..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom