Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 108
- Like
- 20.738
- Πόντοι
- 26.376
Είναι η Κάτια από Μαραθώνος 59 μεσαίο κάτωΦ105Β Άννα
Είναι η Κάτια από Μαραθώνος 59 μεσαίο κάτωΦ105Β Άννα
Nai ισχυει και αυτο, απο εμφανθση ψαχνοντας βρισκεις και καλυτερες, ειναι καλυτερη απ το μεσο ορο της περιοχηςΟυρές δεν κάνουν μόνο γιατί έχουν λιγοστεψει οι καλές επιλογές, κάνουν λόγω της διαφήμισης που πέφτει εδώ μέσα. Αν δεν διαφημιζοταν τόσο έντονα η Ιρινα, η Ειρήνη, η Αννουλα κ.λ.π πιστεύεις θα γινόταν ο ίδιος ντόρος?
Όχι.
Από εμφάνιση υπάρχουν σαφώς ανώτερες από την Ιρινα που προσωπικά τη θεωρώ μέτρια.
Από υπηρεσίες δεν έχω γνώμη τι κάνει καθώς δεν την έχω πάρει και ούτε πρόκειται.
Πηγαινε στα δυο κοντοπουτανα στο Ιασωνος 37 ισογειο στην Αννα και στην Λαρισσα....Καμιά καλή πρόταση για μεταμεσονύχτια βάρδια;
Ναόμι παίρνω στα 20€ και είναι σχετικά καλύτερη, ειδικά εφόσον μ' έχει μάθει.. Ενώ την έπαιρνα μήνες στα 10€ ως Μαρία. Αλλά τουλάχιστον όταν ξέρεις τι παίρνεις δικαιολογείται.. Άμα παίρνουν φόλες όμως.. Τι να πεις..Επισης μετα απο την Μαρια απο Ι37 εκανα και μια βολτα στο Φυλης 86 ισογειο οπου εκει πλεον δουλευουν οι κοπελες απο το Ιασωνος 46... Η λευκορωσιδα Εκατερινα και η Μελαχρινη Καρινα...προς στιγμην πηγα να περασω με καποια απο τις δυο αλλα γρηγορα συνηλθα και σκεφτηκα οτι αυτες τις δυο τις εχω παρει τοσες φορες στα 10 ευρω....για πιο λογο να δωσω τωρα 20ρικο για τις ιδιες κοπελες για να κανουμε τα ιδια πραματα..... οπως γυρισα να βγω εξω ανοιξε η πορτα και μπηκε μεσα η πετιτ Νελλη η οποια και αυτη παλαιοτερα ηταν Ιασωνος 46 αλλα και Φυλης 106β...απο πισω της την ακολουθουσε ενας αγαπουλης οπου αμεσως εδωσε 40 ευρω για να την κλεισει μισαωρο!! Δεν προλαβε καν να αλλαξει να βαλει τα "ρουχα" της δουλειας η Νελλη, μπηκε δωματιο ετσι οπως ηταν αβαφτη με την φορμα και τα αθλητικα!! Μιλαμε εμεινα τελειως μαλακας βλεποντας το ολο αυτο χαχαχα....Καλα να παθουμε....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πηγαινε στα δυο κοντοπουτανα στο Ιασωνος 37 ισογειο στην Αννα και στην Λαρισσα....
Δεν ξερω ρε Bro.... Να η Ναομι που μου λες τωρα οταν ηταν στο Ιάσονος 39(6) ως Μαρια ειχα παει 6 φορες συνολικα μαζι της...ωραια περασα αλλα τωρα ομως δεν παιζει να της δωσω 20ρικο...Σε τι ακριβως θα ειναι καλυτερη? Θα καθεται παραπανω χρονο? Οχι.. Θα κανει καλυτερη πιπα? Οχι... Θα τον τρωει πιο ανετα? Οχι....Οι ιδιες ακριβως υπηρεσιες οπως ηταν με το 10ρικο.... Ασε θα κανουμε υπομονη οταν με το καλο ξαναγυρισει Μεταξουργειο....Ναόμι παίρνω στα 20€ και είναι σχετικά καλύτερη, ειδικά εφόσον μ' έχει μάθει.. Ενώ την έπαιρνα μήνες στα 10€ ως Μαρία. Αλλά τουλάχιστον όταν ξέρεις τι παίρνεις δικαιολογείται.. Άμα παίρνουν φόλες όμως.. Τι να πεις..![]()
Η αλήθεια είναι ότι Μετάξι είχαμε φτάσει και τα 15+ λεπτά με τη Μαρία.. Κλειδωμένοι (όπως πάντα) μόνοι μας. Πίπα δεν κάνει καλύτερη. Άνετα τον τρώει. (όπως κι εκεί) Δεν έχεις άδικο φυσικά.. Αλλά τουλάχιστον και πεντακάθαρη είναι πάντα, και πολύ θετικός άνθρωπος. Κάτι που δεν ισχύει για άλλες, ακόμα και στο 20άρικο.Δεν ξερω ρε Bro.... Να η Ναομι που μου λες τωρα οταν ηταν στο Ιάσονος 39(6) ως Μαρια ειχα παει 6 φορες συνολικα μαζι της...ωραια περασα αλλα τωρα ομως δεν παιζει να της δωσω 20ρικο...Σε τι ακριβως θα ειναι καλυτερη? Θα καθεται παραπανω χρονο? Οχι.. Θα κανει καλυτερη πιπα? Οχι... Θα τον τρωει πιο ανετα? Οχι....Οι ιδιες ακριβως υπηρεσιες οπως ηταν με το 10ρικο.... Ασε θα κανουμε υπομονη οταν με το καλο ξαναγυρισει Μεταξουργειο....
Βασικά είχα στο μυαλό μου κάτι σε Φυλής. Μεταξουργείο δεν πηγαίνω.Πηγαινε στα δυο κοντοπουτανα στο Ιασωνος 37 ισογειο στην Αννα και στην Λαρισσα....
Σήμερα έχει ρεπό λέει συνήθως. ΑτυχησαΗ Αλίκη.
ΝαιΜήπως την γκάστρωσες ρε?
Μήπως δεν θέλει άλλον ?
Επίσης, Φωκ19 Άννα , 6 50αρηδες++ περίμεναν να πιάσουν δωμάτιο , για εσάς είναι η ζωή ρε , όλοι σύνταξη στα 40 πήρατε?
Ζήτω τα ναυάγια τυπεΗ πρωινή στοχευμένη 2η επίσκεψη στην γηραιά αλλά φουλ κάβλα Σοφία στο Ι.2α ξύπνησε εκατέρωθεν αρχετυπικά ένστικτα.
Πλήρωσα διπλό παράβολο για να βγάλω γούστα μέσα.
Η τσατσά με καλοδέχτηκε , της είπα κι εγώ ότι τα δωμάτια είναι καθαρά, με ευχαρίστησε και πέρασα στο "κόκκινο δωμάτιο" .
Η Σοφία μόλις μπήκε και με αναγνώρισε άρχισε να μιλάει Ουκρανικά.
Θωπείες στα όρθια, υπόδειξη εκ μέρους μου να ξαπλώσει και .... μας άκουσαν οι Κινέζοι στην Αγησιλάου .
Φοβερή ανταπόκριση στην αιδοιλειχία , θυμήθηκα καλοκαίρι σε νησιά με τα Σκανδιναβικά καβλοράπανα και.οχι μόνο.
Πίπα ακα πολύ καλή και μες την κάβλα, πέρασμα προφυλακτικού μια στάση και λύτρωση.
Εναγκαλισμοί ευχαριστίες αποχώρηση.
Ένας καφές συνοδεία γλυκού στο Φιλιον λίγο αργότερα ήταν ότι έπρεπε
Καλά κάνεις φίλε, άσε να τη γαμησουμε εμείς που μας αρέσουν οι μέτριες κ κάτω! Εσυ πηδα μόνο μοντέλα έχει άπειρα στα 10-20Ε.Ουρές δεν κάνουν μόνο γιατί έχουν λιγοστεψει οι καλές επιλογές, κάνουν λόγω της διαφήμισης που πέφτει εδώ μέσα. Αν δεν διαφημιζοταν τόσο έντονα η Ιρινα, η Ειρήνη, η Αννουλα κ.λ.π πιστεύεις θα γινόταν ο ίδιος ντόρος?
Όχι.
Από εμφάνιση υπάρχουν σαφώς ανώτερες από την Ιρινα που προσωπικά τη θεωρώ μέτρια.
Από υπηρεσίες δεν έχω γνώμη τι κάνει καθώς δεν την έχω πάρει και ούτε πρόκειται.
Η Μαρία είναι μια που δούλευε μέχρι το καλοκαίρι περίπου στην φωκαιας? Λίγο γεμματουλα, μαύρο μαλλι αλβανιδα?Και λίγο από Φωκαίας
7 υπόγειο η Εντζυ
17 όροφος η Μαρίνα η Ρωσίδα. Σαλοναρισε με παντελόνι κολλητό. Πολύ όμορφη
27 Νάταλι
13 υπόγειο Κατια λατινα και Βανα
13 ισόγειο 2 λατινες η Λάουρα και η Σάρα. Κάνουν και παρτουζα
Άνοιξε και το φυλής 54 με την Μαρία με τα γυαλιά
Δηλαδή ; Έχουμε ερμηνεία της έννοιας ναυάγια;Ζήτω τα ναυάγια τυπε
Νταρντάνα λατινα με μεγάλο κωλο. Δεν νομίζω να είναι αυτή που λες.Η Μαρία είναι μια που δούλευε μέχρι το καλοκαίρι περίπου στην φωκαιας? Λίγο γεμματουλα, μαύρο μαλλι αλβανιδα?
Μα κι εσύ τύπε, στο Μετάξι με πορτοφόλι στην κωλότσεπη...Καλημέρα στους συναγωνιστές. Γράφω αυτό το μήνυμα για να επιστήσω την προσοχή σε ένα θέμα απόπειρας κλοπής που μου συνέβη.
Δεν επισκέφτομαι συχνά το Μετάξι, αλλά χθες απόγευμα, επέστρεφα από το κέντρο σπίτι, κατά τις 5:30-6:00 και πέρασα μια βόλτα. Τη στιγμή που πάω να μπω στο γωνιακό Κολωνού απέναντι από το ξενοδοχείο, σχεδόν πέφτει πάνω μου ένας τύπος. Νομίζοντας ότι βιάζεται να μπει στον οίκο, του έδωσα προτεραιότητα και σχεδόν μπήκαμε μαζί.
Αυτός μου μίλησε αγγλικά και με ρώτησε από που είμαι. Του λέω Greek και καθώς είμαστε στον προθάλαμο μου λέει Panathinaikos, Olympiakos. Όχι του λέω, και αρχίσει να μου κάνει κάτι κουλά σαν κόλλα το με τις παλάμες, μετά με τους αγκώνες και μετά με προέτρεπαι να κάνουμε και με το πόδι, σηκωμένο όμως. Καθώς σκέφτομαι τι παλαβός είναι τούτος, αστραπιαία αντιλαμβάνομαι ότι με το άλλο χέρι, μου έχει βουτήξει το πορτοφόλι από την κωλότσεπη. Άμεσα του πιάνω το άλλο χέρι και αφού το ξαναπαίρνω τον σπρώχνω μακριά πέφτει πάνω στη μεταλλική πόρτα και βγαίνει αστραπιαία έξω. Ο τσάτσος άρχισε να βρίζει, έξω, έξω, πετάγεται και ένας πελάτης που περίμενε και τους εξηγώ ότι με ξάφριζε. Φυσικά μου χάλασε κάθε διάθεση και βγήκα και γω έξω. Αυτός είχε φύγει βιαστικά προς τα πάνω στην Κολωνού.
Μάλλον με πέρασε τουρίστα μιας και τα χαϊβάνια έχουν αρχίσει να έρχονται κατά ορδές πάλι και αυτοί περιμένουν εκεί απέναντι από το ξενοδοχείο για κορόιδα. Εμφανισιακά ήταν μελαψός κάτι σαν Άραβας, Σύρος, Ρομά και λιγότερο φαινόταν Πακιστανός. Λεπτός και ύψος μέχρι 1,75. Φόραγε ανοιχρόχρωμα ρούχα με το επάνω λευκό με κάτι σχήματα ή σχέδια και αθλητικά παπούτσια.
Πολύ προσοχή αγαπητοί μου. Έχει χαλάσει το μέρος και μάλλον δεν θα το ξαναεπισκεφτώ.