Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 177 άτομα (20 μέλη και 157 επισκέπτες)

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.722
Πόντοι
2.676
Ουρές δεν κάνουν μόνο γιατί έχουν λιγοστεψει οι καλές επιλογές, κάνουν λόγω της διαφήμισης που πέφτει εδώ μέσα. Αν δεν διαφημιζοταν τόσο έντονα η Ιρινα, η Ειρήνη, η Αννουλα κ.λ.π πιστεύεις θα γινόταν ο ίδιος ντόρος?
Όχι.
Από εμφάνιση υπάρχουν σαφώς ανώτερες από την Ιρινα που προσωπικά τη θεωρώ μέτρια.
Από υπηρεσίες δεν έχω γνώμη τι κάνει καθώς δεν την έχω πάρει και ούτε πρόκειται.
Nai ισχυει και αυτο, απο εμφανθση ψαχνοντας βρισκεις και καλυτερες, ειναι καλυτερη απ το μεσο ορο της περιοχης

Rodos 87

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
18
Like
1.740
Πόντοι
1.190
Ύστερα από πέρασμα σε 2 στανταρακια μου στο μετάξι είπα να δοκιμάσω την Άννα από το καινούριο στο μεγάλου Αλεξάνδρου (πρώην καφενες-μπαρ-εστιατοριο) πέρασμα με Άννα Ρωσίδα η Μολδάβα 18-22 ετών την έκανα σε απλό πρόγραμμα με 69 στα 15€ με παραπανισια κιλά αλλα της πάνε και 2αρακια στηθακια, χρώμα μαλλιών μαύρα. Κάνουν μπαμ και 2 πληγές που έχει στον κώλο από κάψιμο νομίζω αλλά δεν έδειξε να την πονάει βέβαια και εγώ δεν την πίεσα εκει. Η τύπισσα δεν έκανε τσιμπούκι και δεν έβγαλε σουτιέν. Τουλάχιστον χόρτασα τα στηθακια της αφού τα έβγαλα από το σουτιέν και το καλοσχηματισμένο μουνακι της. Έκατσε και τον έφαγε με πάθος όλον και ενώ έβγαζε και ωραίες κραυγουλες. Τελείωσα μέσα της στα 4. Δεν ξέρω να ανοίγω καρτέλα για τον οίκο οπότε το γράφω εδώ.

Πρυτανης

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
49
Like
5.358
Πόντοι
3.421
Η πρωινή στοχευμένη 2η επίσκεψη στην γηραιά αλλά φουλ κάβλα Σοφία στο Ι.2α ξύπνησε εκατέρωθεν αρχετυπικά ένστικτα.

Πλήρωσα διπλό παράβολο για να βγάλω γούστα μέσα.
Η τσατσά με καλοδέχτηκε , της είπα κι εγώ ότι τα δωμάτια είναι καθαρά, με ευχαρίστησε και πέρασα στο "κόκκινο δωμάτιο" .
Η Σοφία μόλις μπήκε και με αναγνώρισε άρχισε να μιλάει Ουκρανικά.
Θωπείες στα όρθια, υπόδειξη εκ μέρους μου να ξαπλώσει και .... μας άκουσαν οι Κινέζοι στην Αγησιλάου .

Φοβερή ανταπόκριση στην αιδοιλειχία , θυμήθηκα καλοκαίρι σε νησιά με τα Σκανδιναβικά καβλοράπανα και.οχι μόνο.

Πίπα ακα πολύ καλή και μες την κάβλα, πέρασμα προφυλακτικού μια στάση και λύτρωση.

Εναγκαλισμοί ευχαριστίες αποχώρηση.

Ένας καφές συνοδεία γλυκού στο Φιλιον λίγο αργότερα ήταν ότι έπρεπε

Συνημμένα

• IMG_20250315_135807.jpg
    IMG_20250315_135807.jpg
    3,9 MB · Εμφανίσεις: 17

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
69
Like
15.705
Πόντοι
9.436
Για οσους ψαχνουν την Μελαχρινη ΝταρντανοΑλβανιδα την Μαρια που ηταν ΜΑ 22 οροφος απογευματινη βαρδια, εδω και καποιες μερες ειναι πλεον στο Ιασωνος 37 οροφος μεσημερια απογευματα μεχρι αργα.... οπως παντα μονη της χωρις τσατσα και στο δωματιο με το χρονομετρο στο κινητο της ακριβως στα 10 λεπτα με αντιστροφη μετρηση....την πετυχα σημερα κατα τις 15:00 και ξανατιμηθηκε μετα απο αρκετο καιρο

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.123
Πόντοι
5.827
Καμιά καλή πρόταση για μεταμεσονύχτια βάρδια;

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
69
Like
15.705
Πόντοι
9.436
Επισης μετα απο την Μαρια απο Ι37 εκανα και μια βολτα στο Φυλης 86 ισογειο οπου εκει πλεον δουλευουν οι κοπελες απο το Ιασωνος 46... Η λευκορωσιδα Εκατερινα και η Μελαχρινη Καρινα...προς στιγμην πηγα να περασω με καποια απο τις δυο αλλα γρηγορα συνηλθα και σκεφτηκα οτι αυτες τις δυο τις εχω παρει τοσες φορες στα 10 ευρω....για πιο λογο να δωσω τωρα 20ρικο για τις ιδιες κοπελες για να κανουμε τα ιδια πραματα..... οπως γυρισα να βγω εξω ανοιξε η πορτα και μπηκε μεσα η πετιτ Νελλη η οποια και αυτη παλαιοτερα ηταν Ιασωνος 46 αλλα και Φυλης 106β...απο πισω της την ακολουθουσε ενας αγαπουλης οπου αμεσως εδωσε 40 ευρω για να την κλεισει μισαωρο!! Δεν προλαβε καν να αλλαξει να βαλει τα "ρουχα" της δουλειας η Νελλη, μπηκε δωματιο ετσι οπως ηταν αβαφτη με την φορμα και τα αθλητικα!! Μιλαμε εμεινα τελειως μαλακας βλεποντας το ολο αυτο χαχαχα....Καλα να παθουμε....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καμιά καλή πρόταση για μεταμεσονύχτια βάρδια;
Πηγαινε στα δυο κοντοπουτανα στο Ιασωνος 37 ισογειο στην Αννα και στην Λαρισσα....

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
4.045
Πόντοι
1.436
Επισης μετα απο την Μαρια απο Ι37 εκανα και μια βολτα στο Φυλης 86 ισογειο οπου εκει πλεον δουλευουν οι κοπελες απο το Ιασωνος 46... Η λευκορωσιδα Εκατερινα και η Μελαχρινη Καρινα...προς στιγμην πηγα να περασω με καποια απο τις δυο αλλα γρηγορα συνηλθα και σκεφτηκα οτι αυτες τις δυο τις εχω παρει τοσες φορες στα 10 ευρω....για πιο λογο να δωσω τωρα 20ρικο για τις ιδιες κοπελες για να κανουμε τα ιδια πραματα..... οπως γυρισα να βγω εξω ανοιξε η πορτα και μπηκε μεσα η πετιτ Νελλη η οποια και αυτη παλαιοτερα ηταν Ιασωνος 46 αλλα και Φυλης 106β...απο πισω της την ακολουθουσε ενας αγαπουλης οπου αμεσως εδωσε 40 ευρω για να την κλεισει μισαωρο!! Δεν προλαβε καν να αλλαξει να βαλει τα "ρουχα" της δουλειας η Νελλη, μπηκε δωματιο ετσι οπως ηταν αβαφτη με την φορμα και τα αθλητικα!! Μιλαμε εμεινα τελειως μαλακας βλεποντας το ολο αυτο χαχαχα....Καλα να παθουμε....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πηγαινε στα δυο κοντοπουτανα στο Ιασωνος 37 ισογειο στην Αννα και στην Λαρισσα....
Ναόμι παίρνω στα 20€ και είναι σχετικά καλύτερη, ειδικά εφόσον μ' έχει μάθει.. Ενώ την έπαιρνα μήνες στα 10€ ως Μαρία. Αλλά τουλάχιστον όταν ξέρεις τι παίρνεις δικαιολογείται.. Άμα παίρνουν φόλες όμως.. Τι να πεις.. :think:

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
69
Like
15.705
Πόντοι
9.436
Ναόμι παίρνω στα 20€ και είναι σχετικά καλύτερη, ειδικά εφόσον μ' έχει μάθει.. Ενώ την έπαιρνα μήνες στα 10€ ως Μαρία. Αλλά τουλάχιστον όταν ξέρεις τι παίρνεις δικαιολογείται.. Άμα παίρνουν φόλες όμως.. Τι να πεις.. :think:
Δεν ξερω ρε Bro.... Να η Ναομι που μου λες τωρα οταν ηταν στο Ιάσονος 39(6) ως Μαρια ειχα παει 6 φορες συνολικα μαζι της...ωραια περασα αλλα τωρα ομως δεν παιζει να της δωσω 20ρικο...Σε τι ακριβως θα ειναι καλυτερη? Θα καθεται παραπανω χρονο? Οχι.. Θα κανει καλυτερη πιπα? Οχι... Θα τον τρωει πιο ανετα? Οχι....Οι ιδιες ακριβως υπηρεσιες οπως ηταν με το 10ρικο.... Ασε θα κανουμε υπομονη οταν με το καλο ξαναγυρισει Μεταξουργειο....

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
4.045
Πόντοι
1.436
Δεν ξερω ρε Bro.... Να η Ναομι που μου λες τωρα οταν ηταν στο Ιάσονος 39(6) ως Μαρια ειχα παει 6 φορες συνολικα μαζι της...ωραια περασα αλλα τωρα ομως δεν παιζει να της δωσω 20ρικο...Σε τι ακριβως θα ειναι καλυτερη? Θα καθεται παραπανω χρονο? Οχι.. Θα κανει καλυτερη πιπα? Οχι... Θα τον τρωει πιο ανετα? Οχι....Οι ιδιες ακριβως υπηρεσιες οπως ηταν με το 10ρικο.... Ασε θα κανουμε υπομονη οταν με το καλο ξαναγυρισει Μεταξουργειο....
Η αλήθεια είναι ότι Μετάξι είχαμε φτάσει και τα 15+ λεπτά με τη Μαρία.. Κλειδωμένοι (όπως πάντα) μόνοι μας. Πίπα δεν κάνει καλύτερη. Άνετα τον τρώει. (όπως κι εκεί) Δεν έχεις άδικο φυσικά.. Αλλά τουλάχιστον και πεντακάθαρη είναι πάντα, και πολύ θετικός άνθρωπος. Κάτι που δεν ισχύει για άλλες, ακόμα και στο 20άρικο.
Γενικά πάντως, άβυσσος τα γούστα των μπουρδελιάρηδων

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.123
Πόντοι
5.827

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.365
Πόντοι
3.656

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.365
Πόντοι
3.656
Η πρωινή στοχευμένη 2η επίσκεψη στην γηραιά αλλά φουλ κάβλα Σοφία στο Ι.2α ξύπνησε εκατέρωθεν αρχετυπικά ένστικτα.

Πλήρωσα διπλό παράβολο για να βγάλω γούστα μέσα.
Η τσατσά με καλοδέχτηκε , της είπα κι εγώ ότι τα δωμάτια είναι καθαρά, με ευχαρίστησε και πέρασα στο "κόκκινο δωμάτιο" .
Η Σοφία μόλις μπήκε και με αναγνώρισε άρχισε να μιλάει Ουκρανικά.
Θωπείες στα όρθια, υπόδειξη εκ μέρους μου να ξαπλώσει και .... μας άκουσαν οι Κινέζοι στην Αγησιλάου .

Φοβερή ανταπόκριση στην αιδοιλειχία , θυμήθηκα καλοκαίρι σε νησιά με τα Σκανδιναβικά καβλοράπανα και.οχι μόνο.

Πίπα ακα πολύ καλή και μες την κάβλα, πέρασμα προφυλακτικού μια στάση και λύτρωση.

Εναγκαλισμοί ευχαριστίες αποχώρηση.

Ένας καφές συνοδεία γλυκού στο Φιλιον λίγο αργότερα ήταν ότι έπρεπε
Ζήτω τα ναυάγια τυπε

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
4.045
Πόντοι
446
Ουρές δεν κάνουν μόνο γιατί έχουν λιγοστεψει οι καλές επιλογές, κάνουν λόγω της διαφήμισης που πέφτει εδώ μέσα. Αν δεν διαφημιζοταν τόσο έντονα η Ιρινα, η Ειρήνη, η Αννουλα κ.λ.π πιστεύεις θα γινόταν ο ίδιος ντόρος?
Όχι.
Από εμφάνιση υπάρχουν σαφώς ανώτερες από την Ιρινα που προσωπικά τη θεωρώ μέτρια.
Από υπηρεσίες δεν έχω γνώμη τι κάνει καθώς δεν την έχω πάρει και ούτε πρόκειται.
Καλά κάνεις φίλε, άσε να τη γαμησουμε εμείς που μας αρέσουν οι μέτριες κ κάτω! Εσυ πηδα μόνο μοντέλα έχει άπειρα στα 10-20Ε.

paparinos123

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
152
Πόντοι
0
Και λίγο από Φωκαίας
7 υπόγειο η Εντζυ
17 όροφος η Μαρίνα η Ρωσίδα. Σαλοναρισε με παντελόνι κολλητό. Πολύ όμορφη
27 Νάταλι
13 υπόγειο Κατια λατινα και Βανα
13 ισόγειο 2 λατινες η Λάουρα και η Σάρα. Κάνουν και παρτουζα

Άνοιξε και το φυλής 54 με την Μαρία με τα γυαλιά
Η Μαρία είναι μια που δούλευε μέχρι το καλοκαίρι περίπου στην φωκαιας? Λίγο γεμματουλα, μαύρο μαλλι αλβανιδα?

theioulis

Μέγας
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.805
Πόντοι
4.655
Καλημέρα στους συναγωνιστές. Γράφω αυτό το μήνυμα για να επιστήσω την προσοχή σε ένα θέμα απόπειρας κλοπής που μου συνέβη.
Δεν επισκέφτομαι συχνά το Μετάξι, αλλά χθες απόγευμα, επέστρεφα από το κέντρο σπίτι, κατά τις 5:30-6:00 και πέρασα μια βόλτα. Τη στιγμή που πάω να μπω στο γωνιακό Κολωνού απέναντι από το ξενοδοχείο, σχεδόν πέφτει πάνω μου ένας τύπος. Νομίζοντας ότι βιάζεται να μπει στον οίκο, του έδωσα προτεραιότητα και σχεδόν μπήκαμε μαζί.
Αυτός μου μίλησε αγγλικά και με ρώτησε από που είμαι. Του λέω Greek και καθώς είμαστε στον προθάλαμο μου λέει Panathinaikos, Olympiakos. Όχι του λέω, και αρχίσει να μου κάνει κάτι κουλά σαν κόλλα το με τις παλάμες, μετά με τους αγκώνες και μετά με προέτρεπαι να κάνουμε και με το πόδι, σηκωμένο όμως. Καθώς σκέφτομαι τι παλαβός είναι τούτος, αστραπιαία αντιλαμβάνομαι ότι με το άλλο χέρι, μου έχει βουτήξει το πορτοφόλι από την κωλότσεπη. Άμεσα του πιάνω το άλλο χέρι και αφού το ξαναπαίρνω τον σπρώχνω μακριά πέφτει πάνω στη μεταλλική πόρτα και βγαίνει αστραπιαία έξω. Ο τσάτσος άρχισε να βρίζει, έξω, έξω, πετάγεται και ένας πελάτης που περίμενε και τους εξηγώ ότι με ξάφριζε. Φυσικά μου χάλασε κάθε διάθεση και βγήκα και γω έξω. Αυτός είχε φύγει βιαστικά προς τα πάνω στην Κολωνού.
Μάλλον με πέρασε τουρίστα μιας και τα χαϊβάνια έχουν αρχίσει να έρχονται κατά ορδές πάλι και αυτοί περιμένουν εκεί απέναντι από το ξενοδοχείο για κορόιδα. Εμφανισιακά ήταν μελαψός κάτι σαν Άραβας, Σύρος, Ρομά και λιγότερο φαινόταν Πακιστανός. Λεπτός και ύψος μέχρι 1,75. Φόραγε ανοιχρόχρωμα ρούχα με το επάνω λευκό με κάτι σχήματα ή σχέδια και αθλητικά παπούτσια.
Πολύ προσοχή αγαπητοί μου. Έχει χαλάσει το μέρος και μάλλον δεν θα το ξαναεπισκεφτώ.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
5.171
Πόντοι
5.435
Η Μαρία είναι μια που δούλευε μέχρι το καλοκαίρι περίπου στην φωκαιας? Λίγο γεμματουλα, μαύρο μαλλι αλβανιδα?
Νταρντάνα λατινα με μεγάλο κωλο. Δεν νομίζω να είναι αυτή που λες.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
53
Like
18.480
Πόντοι
10.686
Καλημέρα στους συναγωνιστές. Γράφω αυτό το μήνυμα για να επιστήσω την προσοχή σε ένα θέμα απόπειρας κλοπής που μου συνέβη.
Δεν επισκέφτομαι συχνά το Μετάξι, αλλά χθες απόγευμα, επέστρεφα από το κέντρο σπίτι, κατά τις 5:30-6:00 και πέρασα μια βόλτα. Τη στιγμή που πάω να μπω στο γωνιακό Κολωνού απέναντι από το ξενοδοχείο, σχεδόν πέφτει πάνω μου ένας τύπος. Νομίζοντας ότι βιάζεται να μπει στον οίκο, του έδωσα προτεραιότητα και σχεδόν μπήκαμε μαζί.
Αυτός μου μίλησε αγγλικά και με ρώτησε από που είμαι. Του λέω Greek και καθώς είμαστε στον προθάλαμο μου λέει Panathinaikos, Olympiakos. Όχι του λέω, και αρχίσει να μου κάνει κάτι κουλά σαν κόλλα το με τις παλάμες, μετά με τους αγκώνες και μετά με προέτρεπαι να κάνουμε και με το πόδι, σηκωμένο όμως. Καθώς σκέφτομαι τι παλαβός είναι τούτος, αστραπιαία αντιλαμβάνομαι ότι με το άλλο χέρι, μου έχει βουτήξει το πορτοφόλι από την κωλότσεπη. Άμεσα του πιάνω το άλλο χέρι και αφού το ξαναπαίρνω τον σπρώχνω μακριά πέφτει πάνω στη μεταλλική πόρτα και βγαίνει αστραπιαία έξω. Ο τσάτσος άρχισε να βρίζει, έξω, έξω, πετάγεται και ένας πελάτης που περίμενε και τους εξηγώ ότι με ξάφριζε. Φυσικά μου χάλασε κάθε διάθεση και βγήκα και γω έξω. Αυτός είχε φύγει βιαστικά προς τα πάνω στην Κολωνού.
Μάλλον με πέρασε τουρίστα μιας και τα χαϊβάνια έχουν αρχίσει να έρχονται κατά ορδές πάλι και αυτοί περιμένουν εκεί απέναντι από το ξενοδοχείο για κορόιδα. Εμφανισιακά ήταν μελαψός κάτι σαν Άραβας, Σύρος, Ρομά και λιγότερο φαινόταν Πακιστανός. Λεπτός και ύψος μέχρι 1,75. Φόραγε ανοιχρόχρωμα ρούχα με το επάνω λευκό με κάτι σχήματα ή σχέδια και αθλητικά παπούτσια.
Πολύ προσοχή αγαπητοί μου. Έχει χαλάσει το μέρος και μάλλον δεν θα το ξαναεπισκεφτώ.
Μα κι εσύ τύπε, στο Μετάξι με πορτοφόλι στην κωλότσεπη... :O

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom