Vizarazu3000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2015
- Like
- 176
- Πόντοι
- 1
απογευματινη βαρδια φυλης κάνας βυζος παιζει? ας ειναι και πλαστικος
Ποιός ξερει τι γολγοθά τραβάει ο ταλαίπωρος.Σκυλοβρώμαγε και τον έδιωχναν από κάθε μπουρδέλο που έμπαινε.
Ποιο τιμημένο μέλος να είναι άραγε;
απορω που βρισκουν λεφτα για να γαμησουν...Σκυλοβρώμαγε και τον έδιωχναν από κάθε μπουρδέλο που έμπαινε.
Με στερησεις. Απαραιτητο το γαμισι οπως το φαγητό και το οξυγόνοαπορω που βρησκουν λεφτα για να γαμησουν...
Αυτή με τα πολλά τατουάζ είναι η σανυ Γουάιλντ;Φυλής 65 όροφος 1 βάρδια
Νομίζω Νικόλ, Χριστίνα 20€ έκαστος και παρτουζα 30€
Πρόγραμμα υπέρ απλό.
Η μελαχρινή κάνει τελείωμα στο στήθος.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΟχιΑυτή με τα πολλά τατουάζ είναι η σανυ Γουάιλντ;
Βέργας 3 αριστερά το όνομα της λατίνας ΚλαούντιαΑριστερά Γκλόρια (νομίζω) μελαχρινή λατίνα μεσαίου ύψους. Κλασσικό σουλούπι λατίνας. Απλό πρόγραμμα.
απορω ποια 8α πηγαινε μαζι τ,ρε φιλε ειτε ασχημος μπορει να σαι ,ειτε χοντρος ,δεν πειραζει ,αλλα ρε φιλε κανε ενα μπανιο,ημουν σημερα λεωφορειο κ ηταν ενας παρομοια φαση,χοντρος ασκημος,με μπουφαν κ βρομουσε ΓΑΜΑΤΑ,δεν μπορουσα να παρω ανασα,φανταστειτε τωρα να μπει με κοπελα κ να γδυ8ει ,πως 8α μυριζουν μασχαλες κ αρχιδια,πωπω μαλακα ,αυτοκτονια..Σκυλοβρώμαγε και τον έδιωχναν από κάθε μπουρδέλο που έμπαινε.
Δε νομίζω να περνάει και εάν θέλει δε νομίζω να τον δέχεται η κοπέλα.απορω που βρισκουν λεφτα για να γαμησουν...
Εγώ την πέτυχα γύρω στις 20:00-20:30. Άρα, δουλεύει στην δεύτερη, απογευματινή, βάρδια (17:00-23:00).Έχουμε επιστροφή τζανινας;;; Την είχα χάσει ένα διάστημα...ξέρεις από τι ώρα ξεκινάει βάρδια;;
Όχι, ρε συναγωνιστή! Δεν έπρεπε να το γράψεις αυτό και να δίνεις ιδέες, στα λιγούρια. Προβλέπω να σκάνε, στους οίκους, διάφορα ναυάγια, κουβαλώντας κάσες με αναψυκτικά, για κέρασμα, μπας και τσιμπήσουν κάνα εξτραδάκι.Ρε κοίτα αλλαγή συμπεριφοράς με ενα κωλοHell.
Παντός ισχύει ότι έχει πέσει σε εμφάνιση σε σχέση με πιο παλιά...αλλά από υπηρεσίες είναι από τα στανταρακια μουΕγώ την πέτυχα γύρω στις 20:00-20:30. Άρα, δουλεύει στην δεύτερη, απογευματινή, βάρδια (17:00-23:00).