Η Ρουμάνα έχει βυζαρα...αφήνει ή σε κόβει;Εγώ πάντως που τις πήρα παρτούζα με 30€ μου φορέσανε καπότα και οι δύο!!
![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαραθώνος 59 ημιόροφος Ρωξανη νεαρό μωράκι σλαβικών προδιαγραφώνμε βυζακι 2αρι φουσκωτά χειλάκια με διάσπαρτα τατού στο σώμα και ελεύθερη φλογερα. Έχει πάρει κανείς;
Στα λοιπά κάτι ακυρες λατινες διασταύρωση Πομεράνιαν με τσοπανόσκυλο. Ρωξάνη πήρα εγώ φίλε πολύ τυποποιημένο πρόγραμμα καλό σώμα μεν αλλά όλα πολύ γρήγορα ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε. Και πίπα ούτε 30 δευτερόλεπτα σηκώνεται αμέσως για σεξ μετά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρωξάνη πήρα εγώ φίλε πολύ τυποποιημένο πρόγραμμα ωραίο κορμί μεν αλλά όλα τα κάνει πολύ γρήγορα πίπα 30 δευτερόλεπτα και αμέσως πάμε για σεξ μετά!
info@123
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 71
- Like
- 16.827
- Πόντοι
- 6.856
Ευχαριστώ για την διόρθωση, συναγωνιστή. Την μπέρδεψα με την Μπέκυ, από το Φυλής 65Α.Η Ναόμι είναι από τη Νιγηρία, και συγκεκριμένα της φυλής Emeka
Περπάτημα κάνει καλό
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 4.033
- Πόντοι
- 1.436
Ακριβώς.. Μπέκυ και Μπιούτι είναι από Γκάνα.Ευχαριστώ για την διόρθωση, συναγωνιστή. Την μπέρδεψα με την Μπέκυ, από το Φυλής 65Α.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 540
- Like
- 82.954
- Πόντοι
- 47.129
Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 72
- Like
- 25.891
- Πόντοι
- 21.636
Ρενάτα...Μαραθώνος 59 μεσαίο όροφος.
Όνομα δεν θυμάμαι.
Δεύτερη βάρδια.
Πίπα χωρίς καπότα ... Παίζεται αναλόγως τα κέφια της κοπέλας..
Αν είσαι καθαρός και τα λοιπά..
20€
![]()
![]()
Φόλα, άχρηστη!!!

DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 540
- Like
- 82.954
- Πόντοι
- 47.129
Κατάθεση στη λατίνα Χουλιανα με το ωραίο κορμι στο Ιάσωνος 44 παλιό, αν και σε κριτικες εχω δει ότι μοιράζει φολες εμένα μου φέρθηκε καλά.
Βέβαια κατάφερα και την ξεκλείδωσα αφου την ρωτησα στο σαλόνι τι θελει να την κεράσω απο το πακιστανικο μάρκετ εκει διπλα. Μου ζήτησε ενα μικρό Hell κόστους 1 ευρω .
Το πήγα χάρηκε και έκατσε υπομονετικά και ασελγησα πανω στο νεανικό κορμι τής. Μου εδωσε και ενα στοματοφιλο για καληνύχτα.
Ρε κοίτα αλλαγή συμπεριφοράς με ενα κωλοHell.
Μικρό βίντεο κοντα στα Ιασωνος 20.
Βέβαια κατάφερα και την ξεκλείδωσα αφου την ρωτησα στο σαλόνι τι θελει να την κεράσω απο το πακιστανικο μάρκετ εκει διπλα. Μου ζήτησε ενα μικρό Hell κόστους 1 ευρω .
Το πήγα χάρηκε και έκατσε υπομονετικά και ασελγησα πανω στο νεανικό κορμι τής. Μου εδωσε και ενα στοματοφιλο για καληνύχτα.
Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.870
- Πόντοι
- 726
με το πατινι εσυ; εμενα μου εχουν ζητησει μπυρα αλλα για να τους ερθει πιο γρηγορα το κατουρημαΚατάθεση στη λατίνα Χουλιανα με το ωραίο κορμι στο Ιάσωνος 44 παλιό, αν και σε κριτικες εχω δει ότι μοιράζει φολες εμένα μου φέρθηκε καλά.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 540
- Like
- 82.954
- Πόντοι
- 47.129
οχι η γάτα ειμαιμε το πατινι εσυ; εμενα μου εχουν ζητησει μπυρα αλλα για να τους ερθει πιο γρηγορα το κατουρημα
Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 107
- Like
- 20.695
- Πόντοι
- 26.376
Βλέπω μύστη μου να σκάνε τα ζόμπιΚατάθεση στη λατίνα Χουλιανα με το ωραίο κορμι στο Ιάσωνος 44 παλιό, αν και σε κριτικες εχω δει ότι μοιράζει φολες εμένα μου φέρθηκε καλά.

Συνημμένα
assfucker7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.961
- Πόντοι
- 201
Αυτά λες για κεράσματα και ο Noname την προηγούμενη φορά της κέρασε το delivery τον τάισε φόλα της άφησε και tips 10 euro και έφυγε νηστικό το παιδί.Κατάθεση στη λατίνα Χουλιανα με το ωραίο κορμι στο Ιάσωνος 44 παλιό, αν και σε κριτικες εχω δει ότι μοιράζει φολες εμένα μου φέρθηκε καλά.
Την επόμενη φορά να σκάσεις με το καλάθι του νοικοκυριού μην τρέχεις στο minimarket.
Συνημμένα
Τελευταία τροποποίηση:
Περπάτημα κάνει καλό
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 4.033
- Πόντοι
- 1.436
Ναι, πολλές φορές ένα φθηνό "δωράκι" που ούτε καν το υπολογίζουμε, αλλάζει όλη τη "δουλειά"..!Ρε κοίτα αλλαγή συμπεριφοράς με ενα κωλοHell.
Στις 15 (μετά το Βαλεντίνο με ολη τη Φυλής κλειστή) πήγα τελικά στη Ναόμι, έχοντας πάρει μια Lacta Oreo (να γιορτάσουμε κάπως και οι singles).. Κάποιες φορές μου ζήταγε καφέ, δεν πήγα, αλλά της είπα "σήμερα σου έχω κάτι άλλο"..
Ε.. μου έκανε την καλύτερη καβάλα ever!
Σόρρυ για το σπαμ!! Στο σχολιασμό προσπάθησα να απαντήσω.
Papasfakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2024
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα,
Η Ρωσίδα Μαρίνα από το Φ 17β ποιες μέρες δουλεύει?
Η Ρωσίδα Μαρίνα από το Φ 17β ποιες μέρες δουλεύει?
assfucker7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.961
- Πόντοι
- 201
Κατέβηκα χθες ξουργιο και είπα να γαμησω την Σανέλ αυτη με το σιλικονατο κώλο στο Περδίκας 1 με τον τσάτσο παλιά καραβάνα τον θυμάμαι απο τότε που δούλευε στο Ιάσωνος 30 ο πούστης ίδιος είναι δεν έχει αλλάξει με το μουσάκι του αν εισαι και παπάς με την αράδα σου θα πας έτσι και αυτός δεν ενόχλησε όσο για το γαμήσι ένα τυπικό κλασικό λάτιν σε δυο στάσεις, πέρασα καθαρά για την εμφάνιση έχει ωραίο σώμα και σιλικονατο κώλο και βυζια.
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 7.575
- Πόντοι
- 1.056
Θα συμφωνησω, απλα να προστεσω οτι υπαρχει και η αλλη πλευρα, δλδ ο ομορφια της <<μπουρδελοτσαρκας>>Ενα μεγαλο ρισπεκτ στα αλανια που δειχνουνε φωτογραφιες, αναρωτιεμαι γιατι δεν εχει εφαρμοστει αυτο απο τους ιδιους τους οικους καθως κανει καλο σε εμας οπως και στις εργαζομενες ξερουμε ηδη αν μας αρεσει η οχι καποια και γλυτωνουμε ολοι χρονο/ταλαιπωρια
Ετσι πρεπει να ειναι, και οχι γεματο λαθρο..Νέκρα....

Επρεπε να σβησεις την λεξη <<σκατα>> και να γραψεις <<μονο>> !! Σιγουρα θα την πειραξε το γεγονος οτι γαμαμε οτι μουνι θελουμε, οποτε θελουμε οσο θελουμε!!!Πρέπει να το είχε γράψει κάποια ανέραστη και αγάμητη αναρχική, καθώς έγραφε "σκατά στην πατριαρχία".
Σκεφτομουν να την δοκιμασω σαν εμπειρια.. Δλδ ειναι απο αυτες τις πλαστικες κωλαρες που οταν καθοντε στα 4 αλλαζουν μορφη και γινοντε ασχημες;Δοκίμασα την πλάστικ Λατίνα στο Περδίκα 1, ντάξ, σε συμπεριφορά δεν ήταν κακή αν και φαίνεται πως κάνει αγγαρεία, χαλαρή χωρίς γκρίνια όμως, αφού την πήρα σε 2 στάσεις στα 4 οι σιλικόνες δεν μου αρέσαν
Πέραμα εχθές από Αλκαμένους λίγο πριν το κλεισιμο με σκοπό κάψιμο εικοσάρικου... Βίκυ Μαριάννα χωρίς υπηρεσία... στοχεύμενο πέρασμα με Βίκυ ...Μαριάννα γλυκές να περάσω αλλά την έφαγε για την τελευταία επίσκεψη που έφαγα άκυρο αν και την έχω πάρει αρκετες φορές.... οι προσδοκίες δεν επιβεβαίωθηκαν ... φόλα ολικής... στο φεύγα Ειρήνη με περίοδοπαντελόνο στο σαλόνι...αυτά.....
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 8.860
- Πόντοι
- 2.036
Όχι ντάξ , αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω, δεν είναι τόσο ωραίο στην πράξη όσο στην όψη.Σκεφτομουν να την δοκιμασω σαν εμπειρια.. Δλδ ειναι απο αυτες τις πλαστικες κωλαρες που οταν καθοντε στα 4 αλλαζουν μορφη και γινοντε ασχημες;
Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.870
- Πόντοι
- 726
Δηλαδή την προηγούμενη δε σε δέχθηκε και τώρα ήθελε να μπεις;...Μαριάννα γλυκές να περάσω αλλά την έφαγε για την τελευταία επίσκεψη που έφαγα άκυρο αν και την έχω πάρει αρκετες φορές....
στο φεύγα Ειρήνη με περίοδοπαντελόνο στο σαλόνι...αυτά.....

Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 5.171
- Πόντοι
- 5.435
Σε λίγα που μπήκα
Φωκαίας 13 η Άντζελα. Ωραίο κορμί
Φωκαίας 19 η Κατερίνα και η Άννα. Αν η Κατερίνα είχε και λίγο μεγαλύτερο βυζι θα ήταν σούπερ. Όχι ότι με χαλάει τώρα.
Φωκαίας 25αρια κλειστά
Φωκαίας 27 ισόγειο η Κατερίνα η Πολωνέζα. Φουλ τα πάντα όλα
Διδυμου 27. Η Ελένη.
Φωκαίας 13 η Άντζελα. Ωραίο κορμί
Φωκαίας 19 η Κατερίνα και η Άννα. Αν η Κατερίνα είχε και λίγο μεγαλύτερο βυζι θα ήταν σούπερ. Όχι ότι με χαλάει τώρα.
Φωκαίας 25αρια κλειστά
Φωκαίας 27 ισόγειο η Κατερίνα η Πολωνέζα. Φουλ τα πάντα όλα
Διδυμου 27. Η Ελένη.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 15K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58