πιπινολατρης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 123
- Πόντοι
- 280
Καλημερες! Πατουσολαγνειες που παίζουν? Ξέρει κανένας?
Την Λάουρα την πήρα πριν μια εβδομάδα κσι δεν είναι καθόλου φόλα. Αν σου αρέσει μπες άφοβα.Φωκαίας 13: Λάουρα και Σάρα, δύο άκυρες Φολό-Λατίνες. Ούτε καν θυμάμαι, το πρόγραμμα που ανέφερε η τσατσά. Ούτως η άλλως, άλλα λένε στο σαλόνι και δεν κάνουν τίποτα, μέσα στο δωμάτιο.
Εγώ πάντως που τις πήρα παρτούζα με 30€ μου φορέσανε καπότα και οι δύο!!για τη Νικόλ πάντως συνηιως ανακοινωνεται ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και για τη Χριστίνα, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος
Η Ρουμάνα έχει βυζαρα...αφήνει ή σε κόβει;Εγώ πάντως που τις πήρα παρτούζα με 30€ μου φορέσανε καπότα και οι δύο!!
![]()
Μαραθώνος 59 ημιόροφος Ρωξανη νεαρό μωράκι σλαβικών προδιαγραφώνμε βυζακι 2αρι φουσκωτά χειλάκια με διάσπαρτα τατού στο σώμα και ελεύθερη φλογερα. Έχει πάρει κανείς;
Στα λοιπά κάτι ακυρες λατινες διασταύρωση Πομεράνιαν με τσοπανόσκυλο. Ρωξάνη πήρα εγώ φίλε πολύ τυποποιημένο πρόγραμμα καλό σώμα μεν αλλά όλα πολύ γρήγορα ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε. Και πίπα ούτε 30 δευτερόλεπτα σηκώνεται αμέσως για σεξ μετά.
Ευχαριστώ για την διόρθωση, συναγωνιστή. Την μπέρδεψα με την Μπέκυ, από το Φυλής 65Α.Η Ναόμι είναι από τη Νιγηρία, και συγκεκριμένα της φυλής Emeka
Ακριβώς.. Μπέκυ και Μπιούτι είναι από Γκάνα.Ευχαριστώ για την διόρθωση, συναγωνιστή. Την μπέρδεψα με την Μπέκυ, από το Φυλής 65Α.
Ρενάτα...Μαραθώνος 59 μεσαίο όροφος.
Όνομα δεν θυμάμαι.
Δεύτερη βάρδια.
Πίπα χωρίς καπότα ... Παίζεται αναλόγως τα κέφια της κοπέλας..
Αν είσαι καθαρός και τα λοιπά..
20€
![]()
![]()
με το πατινι εσυ; εμενα μου εχουν ζητησει μπυρα αλλα για να τους ερθει πιο γρηγορα το κατουρημαΚατάθεση στη λατίνα Χουλιανα με το ωραίο κορμι στο Ιάσωνος 44 παλιό, αν και σε κριτικες εχω δει ότι μοιράζει φολες εμένα μου φέρθηκε καλά.
Βέβαια κατάφερα και την ξεκλείδωσα αφου την ρωτησα στο σαλόνι τι θελει να την κεράσω απο το πακιστανικο μάρκετ εκει διπλα. Μου ζήτησε ενα μικρό Hell κόστους 1 ευρω .
Το πήγα χάρηκε και έκατσε υπομονετικά και ασελγησα πανω στο νεανικό κορμι τής. Μου εδωσε και ενα στοματοφιλο για καληνύχτα.
Ρε κοίτα αλλαγή συμπεριφοράς με ενα κωλοHell.
Μικρό βίντεο κοντα στα Ιασωνος 20.
οχι η γάτα ειμαιμε το πατινι εσυ; εμενα μου εχουν ζητησει μπυρα αλλα για να τους ερθει πιο γρηγορα το κατουρημα
Βλέπω μύστη μου να σκάνε τα ζόμπιΚατάθεση στη λατίνα Χουλιανα με το ωραίο κορμι στο Ιάσωνος 44 παλιό, αν και σε κριτικες εχω δει ότι μοιράζει φολες εμένα μου φέρθηκε καλά.
Βέβαια κατάφερα και την ξεκλείδωσα αφου την ρωτησα στο σαλόνι τι θελει να την κεράσω απο το πακιστανικο μάρκετ εκει διπλα. Μου ζήτησε ενα μικρό Hell κόστους 1 ευρω .
Το πήγα χάρηκε και έκατσε υπομονετικά και ασελγησα πανω στο νεανικό κορμι τής. Μου εδωσε και ενα στοματοφιλο για καληνύχτα.
Αυτά λες για κεράσματα και ο Noname την προηγούμενη φορά της κέρασε το delivery τον τάισε φόλα της άφησε και tips 10 euro και έφυγε νηστικό το παιδί.Κατάθεση στη λατίνα Χουλιανα με το ωραίο κορμι στο Ιάσωνος 44 παλιό, αν και σε κριτικες εχω δει ότι μοιράζει φολες εμένα μου φέρθηκε καλά.
Ναι, πολλές φορές ένα φθηνό "δωράκι" που ούτε καν το υπολογίζουμε, αλλάζει όλη τη "δουλειά"..!Ρε κοίτα αλλαγή συμπεριφοράς με ενα κωλοHell.