Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 117
- Like
- 23.603
- Πόντοι
- 26.376
Μήπως εννοείς την Άριελ?Φ59 πανω 3 Λατίνες, Εμμυ καλό, Τζούλια νταρντανα και μια χαμηλοκώλα που δεν θυμάμαι όνομα αλλά είναι φόλα
Μήπως εννοείς την Άριελ?Φ59 πανω 3 Λατίνες, Εμμυ καλό, Τζούλια νταρντανα και μια χαμηλοκώλα που δεν θυμάμαι όνομα αλλά είναι φόλα
Άριελ ή Λουίζα λογικά άν και την Άριελ δε θα την έλεγα χαμηλοκώλα... απλά έχει έναν αέρα στο σαλόνι που προδιαθέτει για φόλα που λέει ο παίκτης.Μήπως εννοείς την Άριελ?
Καλησπέρα μήπως θυμάσαι αν η μαυρουλα στο 19αρι ήταν πρωινή βάρδια (πρίν τις 5 )? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!Ιασωνος 20Β Απριλ απλό πρόγραμμα ωραίο λατινακι με πλαστικό 3αρι βυζί καλο κορμάκι και κωλαρα.
Ιάσωνος 19 κάτω Ντιανα Ουκρανή ελεύθερο κλαρίνο
Ιάσωνος 19 πάνω Κικη μαύρη με πιασίματα.
Ιάσωνος 20 Γ Μπαρμπαρα τι μουνι είναι αυτό στο δεκαρικο, στεγνό νεανικό άλλα άγρια μάπα.λ, δεν μου έκανε.
Ιάσωνος 20Α ζουμερο λατινακι.
Εγώ πέρασα εκεί την ώρα 17:15 λογικά δεύτερη βάρδια.Καλησπέρα μήπως θυμάσαι αν η μαυρουλα στο 19αρι ήταν πρωινή βάρδια (πρίν τις 5 )? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Ευχαριστώ πολύ γιατί ψάχνω γενικά μαυρουλες η γενικά από Ασία. Εύχομαι τα κατάρτια πάντα όρθια!Εγώ πέρασα εκεί την ώρα 17:15 λογικά δεύτερη βάρδια.
Χαμηλοκώλα είναι, ομορφη για εμενα ομως ,την είχα πάρει πριν μήνες και την έδιωξα, δεν έκανε τίποτα, Άριελ ναι.Άριελ ή Λουίζα λογικά άν και την Άριελ δε θα την έλεγα χαμηλοκώλα... απλά έχει έναν αέρα στο σαλόνι που προδιαθέτει για φόλα που λέει ο παίκτης.
Μια ερώτηση φίλε γαυρε Ανιτα Φ86Β?Χαμηλοκώλα είναι, ομορφη για εμενα ομως ,την είχα πάρει πριν μήνες και την έδιωξα, δεν έκανε τίποτα, Άριελ ναι.
Πέρασα και με Αννίτα, εγγύηση το κορίτσι.
Σήμερα διάλεξα γνωστές αξιόλογες κοπέλες και δεν το μετάνιωσα, με "ξεκουρασαν" και μένει να δούμε την νίκη του Ολυμπιακού με καμία pizza παρέα.
Ναι , εκεί που είναι μήνες τώρα.Μια ερώτηση φίλε γαυρε Ανιτα Φ86Β?
Η γνωστή λεπτή Αλβανίδα είναι που δουλεύει Φ86β συνήθως 3η, αλλά πολλές φορές κ 2η βάρδια. Είναι η ίδια κοπέλα που δούλευε μέχρι το φθινόπωρο Φωκαίας 7 και παλαιότερα Φ27β και Μεταξουργείο (Κολωνού 15,32β και στα 11άρια)Μια ερώτηση φίλε γαυρε Ανιτα Φ86Β?
Αντιγραφει το πατσαβουρι την ΚοριναΜετά παρουσιάσεως της τσα2, βγαίνει πρώτη η Χριστίνα:
"εια σας, τι κάνετε; Καλά είσαστε; Ποιος θα περάσει μαζί μου; Πάμε να περάσουμε όμορφα;"
Το "εια" δεν είναι ορθογραφικό, είναι η προφορά της.. Όλο αυτό το είπε με ένα τρόπο αργό, χαλαρό, σε στυλ αποτυχημένο προκλητικόδεν ξέρω τι φάση πραγματικά, αλλά μου φάνηκε ταυτόχρονα αστείο, και θλιβερό..
Πάντως όσοι δε την ξέρουν, αξίζει να ανέβουν μόνο και μόνο για να δουν αυτό
Εκτός αν πάει ο Brad Pitt των μπουρδέλων και το βγάλει σε βίντεο χαχαχα (κάντε τον ταγκ)
Εγώ και μόνο που (2 φορές που την πέτυχα) φάνηκε να χάνει λάδια, δε θα έμπαινα ποτέ χαχαΑντιγραφει το πατσαβουρι την Κορινακλεβει καμια φορα βαζοντας χερι στον πλαστη οταν
αλλα ειναι μια απο τις καλες επιλογες την 1η βαρδια στα 3Φ
,εδω που φτασαμε
![]()
Ποια βαρδια δουλευει;Η Λίκα απο Βέργας 7 κάτω είναι πιο όμορφη απο τα κορίτσια που στήνεστε στο Αλκαμένους, θα έλεγα ακόμα και απο την φόλα Σαμπίνα στο πάνω.
Καλημέρα συναγωνιστή,μπορείς να πας απόγευμα στη Φωτεινή απο φωκαίας 27 ισόγειο.Έχετε να προτείνετε καπια για καλή με πολύ σάλιο πιπα;
Μήπως Διδυμου 27;Καλημέρα συναγωνιστή,μπορείς να πας απόγευμα στη Φωτεινή απο φωκαίας 27 ισόγειο.