Καλησπέρα, στην παρέα του forum. Ένα παγωμένο και αδιάφορο απόγευμα, σήμερα και ξεκίνησα για το Κέντρο, καθώς μου ήρθε ειδοποίηση, για να παραλάβω κάτι, από ένα κατάστημα. Κατεβαίνοντας στο Μετρό, με έπιασαν τα γέλια, μπροστά στον κόσμο, από τις φιγούρες που έβλεπα. Δεν μιλάω για ασχήμια, αλλά για τις διάφορες "προσωπικότητες" που βλέπω, διαρκώς, κινούμενος με τα Μ.Μ.Μ.: Τραγικοί, ψυχοπαθείς, κομπλεξικοί, συμπλεγματικοί, μπάζα που νομίζουν ότι είναι μουνάρες, ρασοφόροι αμφιβόλου γνησιότητας, παρτάκηδες και άλλοι. Είδα έναν νεαρό, τις προάλλες, ο οποίος φορούσε μία κορδέλα στο κεφάλι και έμοιαζε σαν κάτι τύπους, που έπαιζαν σε σεξοκωμωδίες της δεκαετίας του 1980. Να αναφέρω, επίσης, και τις άπειρες λούγκρες, οι οποίες έχουν ξεφύγει, όσον αφορά τις στιλιστικές τους επιλογές, με τις γούνες να είναι πρώτες στις προτιμήσεις τους, ένεκα και του χειμώνα. Βγήκα από το Μετρό και επιβιβάστηκα στον Ηλεκτρικό. Αυτό το Μέσο, όσο πάει, γίνεται και χειρότερο. Οι επιβάτες του, δε, είναι η επιτομή της πλέμπας. Εκτός από τους Άφρο-Ασιάτες και τους Γυφτό-Βαλκάνιους, είδα και αρκετούς αράπηδες. Μια εικόνα, που σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στο Μπρονξ. Εν τω μεταξύ, μόλις μπήκα μέσα στο βαγόνι, μου ήρθε μία απίστευτη μπόχα. Μύριζε κωλίλα σε τέτοιο βαθμό, που σε μία φάση αισθάνθηκα σαν αιμορροΐδα. Μόλις τελείωσα, με την παραγγελία και αφού ήμουν κοντά, άδραξα την ευκαιρία και πήγα μία μικρή βόλτα στην πιάτσα:
Φιλιππίδου 11Α: Τρεις κοπέλες: Τζούλια, πολύ σκούρα Λατίνα, με flat κώλο. Ναόμι, αρκετά νόστιμη Νιγηριανή, με ωραίο σωματάκι. Ντιάνα, το γνωστό νεαρό μπάζο της νυχτερινής βάρδιας. Όλες σε νορμάλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό. Τσατσά ήταν η γνωστή διοπτροφόρος πατσαβούρα. Με έπιασε αγκαλιά και προσπαθούσε να με πείσει να περάσω, μέσα στο δωμάτιο. Καθώς μου μιλούσε, παρατήρησα τα σάπια δόντια, στο στόμα της, το οποίο ΒΡΩΜΟΥΣΕ πάρα πολύ.
Φιλιππίδου 11Β: Δύο κοπέλες: Ρούμπι, κοντή σκούρα Λατίνα και Νάταλι, το γνωστό μπάζο-milf. Αμφότερες, σε νορμάλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 66Δ: Δύο κοπέλες: Νίκη, μπουχέσω Ρωσίδα και Έμμυ, νόστιμη Τζαμαϊκανή, με ωραίο σωματάκι. Νορμάλ πρόγραμμα, με την Νίκη να προσφέρει και ελεύθερο στοματικό.
Ειλικρινά, δεν είχα διάθεση να συνεχίσω την τσάρκα, στην πιάτσα και πήρα τον δρόμο της επιστροφής. Μια πιάτσα η οποία, εδώ και αρκετό καιρό, παραπαίει.