Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 127 άτομα (16 μέλη και 111 επισκέπτες)

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
1.553
Πόντοι
201
Ιασωνος 20Β Απριλ απλό πρόγραμμα ωραίο λατινακι με πλαστικό 3αρι βυζί καλο κορμάκι και κωλαρα.

Ιάσωνος 19 κάτω Ντιανα Ουκρανή ελεύθερο κλαρίνο

Ιάσωνος 19 πάνω Κικη μαύρη με πιασίματα.

Ιάσωνος 20 Γ Μπαρμπαρα τι μουνι είναι αυτό στο δεκαρικο, στεγνό νεανικό άλλα άγρια μάπα.λ, δεν μου έκανε.

Ιάσωνος 20Α ζουμερο λατινακι.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
80
Like
13.075
Πόντοι
12.421
Φυλής 56 Λάουρα λατίνα μελαχρινή πολύ μελαμψη με κανονικό σώμα, 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο, ρώτησα τον τσάτσο αν πρωκτικο κάνει με παραπάνω λεφτά και απάντησε όλα στα 20ρικο.
Το έβαλε τελικά στο στάνταρ πρόγραμμα το κουλούρι η Λάουρα:assshake:
Ο τσατσός ενώ δείχνει κούλ τύπος, βαράει αβέρτα πόρτες σε βαθμό αηδίας:s&m_1:

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
1.553
Πόντοι
201
Περδικκα 3 Βυζαρου Καρινα σηκώθηκε και έφυγε από δωμάτιο φωνάζοντας δεν είμαι animal...επειδή πήγα να της πιάσω τον πατο όσο ένανε πίπα...μαύρο στο τσόκαρο.

Τελευταία τροποποίηση:

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.133
Πόντοι
371
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Φυλής 105αρια κλειστά.

Φυλής 109α Ριχαντ, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 109β Όλγα και Μελίσα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαγνησίας 11 Σοφία, απλό πρόγραμμα.

Μαγνησίας 1 Ντιαννα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Καλύμνου 48β Νάταλι "Τσιαντακης ",με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, Πέμπτη σήμερα κλασσικά η Πωλινα ρεπό.

Καλύμνου 48α Όλγας, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.
Τι εστί Ριχάντ; :think:
Δε νομίζω να έχει σχέση με Τζιχάντ :grin:

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.133
Πόντοι
371
Ιασωνος 20Β Απριλ απλό πρόγραμμα ωραίο λατινακι με πλαστικό 3αρι βυζί καλο κορμάκι και κωλαρα.

Ιάσωνος 19 κάτω Ντιανα Ουκρανή ελεύθερο κλαρίνο

Ιάσωνος 19 πάνω Κικη μαύρη με πιασίματα.

Ιάσωνος 20 Γ Μπαρμπαρα τι μουνι είναι αυτό στο δεκαρικο, στεγνό νεανικό άλλα άγρια μάπα.λ, δεν μου έκανε.

Ιάσωνος 20Α ζουμερο λατινακι.
Αν η Μπάρμπαρα είναι η σγουρομάλλα με τα τατουάζ δοκίμασέ τη αν δεν έχεις μπει, είναι ζόρικο.. :wink:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.376
Πόντοι
46.232
Τι εστί Ριχάντ; :think:
Δε νομίζω να έχει σχέση με Τζιχάντ :grin:
Screenshot_20250206_201458_Chrome.jpg

Lorenis

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2025
Like
22
Πόντοι
0
Who dis? Δεν την έχω δει...

Φιλαράκι, κάποια πράγματα φαίνονται, ειδικά οι κοπέλες που έχουν τόση επαφή με κόσμο αν δεν είναι τούβλα σε scannάρουν στο λεπτό.
Τώρα, μην το παίρνεις προσωπικά, 99% απλά ήθελαν να σχολάσουν ή να κάνουν διάλλειμα ή χίλιαδυο πράγματα που δεν έχουν σχέση με εσένα.
Πιστεύω πως αν θες νεαρή όμορφη κοπέλα να σκάσεις 60€ να περάσεις καλά πρώτη φορά σε μπουρδέλο και πρώτη βάρδια, ίσως είναι καλύτερη επιλογή καμιά Έμμυ από Λ73 .

Φού και φού.

Αυτή την Έντζυ, δεν την είχα δει μέχρι τώρα, μπήκε στην λίστα, σε αυτό το σπίτι είχα περάσει πριν 2 χρόνια περίπου με μία βουλγάρα βυζαρού, ξέρουμε αν παίζει πουθενά ?

Εγώ τα έγραψα, η κοπέλα δεν ήθελε αντικειμενικά να δώσει κώλο όταν πέρασα το Σάββατο και ο τσάτσος υπονόησε ουσιαστικά πως έπρεπε να την πάρω με το ζόρι για να μην δώσει πίσω το 20άρι ...
ρε φιλε τι εννοεις καποια πραγματα φαινονται;
Μήπως γυάλιζαν τα μάτια σου όταν τις κοίταζες;

Μήπως είσαι βαρέων βαρών και τρόμαξαν;

Μήπως έχεις μεγάλο μουστάκι σαν τσιγκέλι;

Μήπως είχες αφήσει ανοιχτά τα "μαγαζιά" και τρόμαξαν βλέποντας τον Λάκη να στέκεται όρθιος και γυμνός έξω από το παραβάν;

Μήπως....
τα ματια μπορει να γυαλιζαν αλλα επεφτε το φως στα γυαλια και δε μπορει να το ειδαν. ρε κοροιδευετε και καλα κανετε αστειο ειναι που εφαγα πορτα απο πουτανες αλλα πραγματικα επειδη με πετυχε σε πολυ κακο timing γιατι ολη η ζωη μου παει σκατα τελευταια και βγηκα τουλαχιστον να γαμησω μια φορα ακομα και πληρωνοντας και εφαγα ακυρο και εκει, με πειραξε αρκετα. ναι ξερω, σιγα το πραγμα αλλα τεσπα, επομενη προσπαθεια στην ρανια λογικα που εχω ακουσει καλα λογια η στην εμυ που λεει ο φιλος και απο πανω. αλλα αν φαω ακυρο και εκει ε τι να πω, να τον κοψω αφου αχρησιμοποιητος ειναι.

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.133
Πόντοι
371
Φ86Α Άννα Τάι μόλις ξεκινούσε, εδώ είναι για νύχτα γουάνσ αγκέην για τους φάνσ.
Τι ακριβώς είναι αυτή; Από που; Τι φυλή δηλαδή;
Επίσης, Φιλιπ11Α δεν είχε Ναόμι;

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
15.366
Πόντοι
4.926
Καλησπέρα, στην παρέα του forum. Ένα παγωμένο και αδιάφορο απόγευμα, σήμερα και ξεκίνησα για το Κέντρο, καθώς μου ήρθε ειδοποίηση, για να παραλάβω κάτι, από ένα κατάστημα. Κατεβαίνοντας στο Μετρό, με έπιασαν τα γέλια, μπροστά στον κόσμο, από τις φιγούρες που έβλεπα. Δεν μιλάω για ασχήμια, αλλά για τις διάφορες "προσωπικότητες" που βλέπω, διαρκώς, κινούμενος με τα Μ.Μ.Μ.: Τραγικοί, ψυχοπαθείς, κομπλεξικοί, συμπλεγματικοί, μπάζα που νομίζουν ότι είναι μουνάρες, ρασοφόροι αμφιβόλου γνησιότητας, παρτάκηδες και άλλοι. Είδα έναν νεαρό, τις προάλλες, ο οποίος φορούσε μία κορδέλα στο κεφάλι και έμοιαζε σαν κάτι τύπους, που έπαιζαν σε σεξοκωμωδίες της δεκαετίας του 1980. Να αναφέρω, επίσης, και τις άπειρες λούγκρες, οι οποίες έχουν ξεφύγει, όσον αφορά τις στιλιστικές τους επιλογές, με τις γούνες να είναι πρώτες στις προτιμήσεις τους, ένεκα και του χειμώνα. Βγήκα από το Μετρό και επιβιβάστηκα στον Ηλεκτρικό. Αυτό το Μέσο, όσο πάει, γίνεται και χειρότερο. Οι επιβάτες του, δε, είναι η επιτομή της πλέμπας. Εκτός από τους Άφρο-Ασιάτες και τους Γυφτό-Βαλκάνιους, είδα και αρκετούς αράπηδες. Μια εικόνα, που σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στο Μπρονξ. Εν τω μεταξύ, μόλις μπήκα μέσα στο βαγόνι, μου ήρθε μία απίστευτη μπόχα. Μύριζε κωλίλα σε τέτοιο βαθμό, που σε μία φάση αισθάνθηκα σαν αιμορροΐδα. Μόλις τελείωσα, με την παραγγελία και αφού ήμουν κοντά, άδραξα την ευκαιρία και πήγα μία μικρή βόλτα στην πιάτσα:

Φιλιππίδου 11Α: Τρεις κοπέλες: Τζούλια, πολύ σκούρα Λατίνα, με flat κώλο. Ναόμι, αρκετά νόστιμη Νιγηριανή, με ωραίο σωματάκι. Ντιάνα, το γνωστό νεαρό μπάζο της νυχτερινής βάρδιας. Όλες σε νορμάλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό. Τσατσά ήταν η γνωστή διοπτροφόρος πατσαβούρα. Με έπιασε αγκαλιά και προσπαθούσε να με πείσει να περάσω, μέσα στο δωμάτιο. Καθώς μου μιλούσε, παρατήρησα τα σάπια δόντια, στο στόμα της, το οποίο ΒΡΩΜΟΥΣΕ πάρα πολύ.

Φιλιππίδου 11Β: Δύο κοπέλες: Ρούμπι, κοντή σκούρα Λατίνα και Νάταλι, το γνωστό μπάζο-milf. Αμφότερες, σε νορμάλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 66Δ: Δύο κοπέλες: Νίκη, μπουχέσω Ρωσίδα και Έμμυ, νόστιμη Τζαμαϊκανή, με ωραίο σωματάκι. Νορμάλ πρόγραμμα, με την Νίκη να προσφέρει και ελεύθερο στοματικό.

Ειλικρινά, δεν είχα διάθεση να συνεχίσω την τσάρκα, στην πιάτσα και πήρα τον δρόμο της επιστροφής. Μια πιάτσα η οποία, εδώ και αρκετό καιρό, παραπαίει.

Τελευταία τροποποίηση:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.816
Πόντοι
5.435
:smitten::smitten::smitten:

:birdman::birdman::birdman:

:think:

:happy::happy::happy:

:kneel::kneel::kneel:

Σφηνάκι Σφηνάκι τα Γάμησες πάλι Όλα σήμερα!!! :tooth:
(είναι που κέρδισε η ομάδα...)
Έτσι. Έδωσε λίγο μεροκάματο στους copy paste μπας και πετύχουν βάρδια.
Φιλιππίδου 11Α: Τρεις κοπέλες: Τζούλια, πολύ σκούρα Λατίνα, με flat κώλο. Ναόμι, αρκετά νόστιμη Νιγηριανή, με ωραίο σωματάκι. Ντιάνα, το γνωστό νεαρό μπάζο της νυχτερινής βάρδιας. Όλες σε νορμάλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό. Τσατσά ήταν η γνωστή διοπτροφόρος πατσαβούρα. Με έπιασε αγκαλιά και προσπαθούσε να με πείσει να περάσω, μέσα στο δωμάτιο. Καθώς μου μιλούσε, παρατήρησα τα σάπια δόντια, στο στόμα της, το οποίο ΒΡΩΜΟΥΣΕ πάρα πολύ
Το ίδιο και σε εμένα το Σάββατο. Κάθεται μπροστά, και δεν σε αφήνει να φύγεις. Είχαμε τον σκατόπουστα στο επάνω, τώρα έχουμε και αυτήν.

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.133
Πόντοι
371
Καλησπέρα, στην παρέα του forum. Ένα παγωμένο και αδιάφορο απόγευμα, σήμερα και ξεκίνησα για το Κέντρο, καθώς μου ήρθε ειδοποίηση, για να παραλάβω κάτι, από ένα κατάστημα. Κατεβαίνοντας στο Μετρό, με έπιασαν τα γέλια, μπροστά στον κόσμο, από τις φιγούρες που έβλεπα. Δεν μιλάω για ασχήμια, αλλά για τις διάφορες "προσωπικότητες" που βλέπω, διαρκώς, κινούμενος με τα Μ.Μ.Μ.: Τραγικοί, ψυχοπαθείς, κομπλεξικοί, συμπλεγματικοί, μπάζα που νομίζουν ότι είναι μουνάρες, ρασοφόροι αμφιβόλου γνησιότητας, παρτάκηδες και άλλοι. Είδα έναν νεαρό, τις προάλλες, ο οποίος φορούσε μία κορδέλα στο κεφάλι και έμοιαζε σαν κάτι τύπους, που έπαιζαν σε σεξοκωμωδίες της δεκαετίας του 1980. Να αναφέρω, επίσης, και τις άπειρες λούγκρες, οι οποίες έχουν ξεφύγει, όσον αφορά τις στιλιστικές τους επιλογές, με τις γούνες να είναι πρώτες στις προτιμήσεις τους, ένεκα και του χειμώνα. Βγήκα από το Μετρό και επιβιβάστηκα στον Ηλεκτρικό. Αυτό το Μέσο, όσο πάει, γίνεται και χειρότερο. Οι επιβάτες του, δε, είναι η επιτομή της πλέμπας. Εκτός από τους Άφρο-Ασιάτες και τους Γυφτό-Βαλκάνιους, είδα και αρκετούς αράπηδες. Μια εικόνα, που σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στο Μπρονξ. Εν τω μεταξύ, μόλις μπήκα μέσα στο βαγόνι, μου ήρθε μία απίστευτη μπόχα. Μύριζε κωλίλα σε τέτοιο βαθμό, που σε μία φάση αισθάνθηκα σαν αιμορροΐδα. Μόλις τελείωσα, με την παραγγελία και αφού ήμουν κοντά, άδραξα την ευκαιρία και πήγα μία μικρή βόλτα στην πιάτσα:

Φιλιππίδου 11Α: Τρεις κοπέλες: Τζούλια, πολύ σκούρα Λατίνα, με flat κώλο. Ναόμι, αρκετά νόστιμη Νιγηριανή, με ωραίο σωματάκι. Ντιάνα, το γνωστό νεαρό μπάζο της νυχτερινής βάρδιας. Όλες σε νορμάλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό. Τσατσά ήταν η γνωστή διοπτροφόρος πατσαβούρα. Με έπιασε αγκαλιά και προσπαθούσε να με πείσει να περάσω, μέσα στο δωμάτιο. Καθώς μου μιλούσε, παρατήρησα τα σάπια δόντια, στο στόμα της, το οποίο ΒΡΩΜΟΥΣΕ πάρα πολύ.

Φιλιππίδου 11Β: Δύο κοπέλες: Ρούμπι, κοντή σκούρα Λατίνα και Νάταλι, το γνωστό μπάζο-milf. Αμφότερες, σε νορμάλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 66Δ: Δύο κοπέλες: Νίκη, μπουχέσω Ρωσίδα και Έμμυ, νόστιμη Τζαμαϊκανή, με ωραίο σωματάκι. Νορμάλ πρόγραμμα, με την Νίκη να προσφέρει και ελεύθερο στοματικό.

Ειλικρινά, δεν είχα διάθεση να συνεχίσω την τσάρκα, στην πιάτσα και πήρα τον δρόμο της επιστροφής. Μια πιάτσα η οποία, εδώ και αρκετό καιρό, παραπαίει.
Αυτό το μήνυμα ήταν η σημασία της φράσης "to the point", εύγε μέγα..
Πιο 100% ακριβή περιγραφή των ΜΜΜ και ειδικά του ΗΣΑΠ δεν παίζει να έχω ξαναδιαβάσει

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.190
Πόντοι
201
σφηνάκι live επιγραμματικα

Αγκύρας 9 Όλγα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Ήρα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό, κάνουν και παρτουζα.

Αγκύρας 12α Μερσίνη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Άννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.

Έως πριν από μερικές ημέρες η Άννα έκανε ελεύθερο στοματικό αλλά όχι τελειωτικό! Άλλαξε πρόγραμμα;

• Αγάπη
Αντιδράσεις: vladgr

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.376
Πόντοι
46.232
Έως πριν από μερικές ημέρες η Άννα έκανε ελεύθερο στοματικό αλλά όχι τελειωτικό! Άλλαξε πρόγραμμα;
Και ακόμα πιο παλιά ανακοίνωναν απλό, για παράθεσε μου την ενημέρωση σου για το πρόγραμμα της Άννας να δω για ποία μέρα αναφέρεσαι, επίσης η Ήρα κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό ή ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα?

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
1.553
Πόντοι
201
Εμυ Φυλής 69Β.
Χρωστουμενη κατάθεση σε πολύ χαμηλές πτήσεις, γουστάρει γκάνγκστερς είπε το μωράκι αλλά στα δωματια έπαιζαν gipsy kings...μέτρια πίπα με μηδενική συμμετοχή στον αγώνα δεν είναι για δεύτερη φορά κατ'εμε.

luposolitario1261

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
742
Πόντοι
361

Λουτρό αλήθειας :tooth:

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.468
Πόντοι
2.046
Τι ακριβώς είναι αυτή; Από που; Τι φυλή δηλαδή;
Επίσης, Φιλιπ11Α δεν είχε Ναόμι;
Το τι ακριβώς είναι πιθανόν να μην το μάθουμε ποτέ! .. υποτίθεται πλασάρεται ως ταϋλανδέζα , αμφισβητείται όμως από πολλούς.
Για σίγουρα δεν ξέρω κάτι παραπάνω.

Η Ναόμι όχι,δεν ήταν χτες στη νυχτερινή βάρδια . Απ' όσο ξέρω μόνο σ-κ ή Π-Σ-Κ κάθεται μέχρι αργά. Και δεν ξέρω κάν αν ήταν χθές απόγευμα.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.468
Πόντοι
2.046
Αυτή την Έντζυ, δεν την είχα δει μέχρι τώρα, μπήκε στην λίστα, σε αυτό το σπίτι είχα περάσει πριν 2 χρόνια περίπου με μία βουλγάρα βυζαρού, ξέρουμε αν παίζει πουθενά ?
Δε μου θυμίζει κάτι αυτή τη στιγμή η βουλγάρα που λες.
Ίσως άν θυμόσουν όνομα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom