Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 230 άτομα (29 μέλη και 201 επισκέπτες)

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
48
Like
4.928
Πόντοι
2.021
Καταδρομική Ι.44 για Φωτεινή ✨
Πόσο σταθερή αξία αυτή η γυναίκα.
Η συνεύρεση συμπληρώθηκε με νεγράκια από το Άριστον ως επινίκια με αφορμή τα άριστα αποτελέσματα των εξετάσεων που επαναλαμβάνονται δις ετησίως.

Συνημμένα

• IMG_20250205_160530.jpg
    IMG_20250205_160530.jpg
    3,2 MB · Εμφανίσεις: 6

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.416
Πόντοι
2.046
Τώρα λάιβ στο τέλος πρώτης βάρδιας, φυλής.

Φ71Α η γνωστή λατίνα Μία

Φ71 όροφος Ντιάνα λατίνα νορμάλ σώμα μαύρο μαλλί

Φ69β Λάνα η γνωστή

Φ67 καινούργια κοπέλα που αναφέρθηκε από τον @Thomas27 η Χριστίνα από "Ισπανία" κι αυτή με κλασικά λάτιν χαρακτηριστικά σώμα θηλυκό με πιασίματα αλλά σφιχτή και αρκετά πειστικό σαλόνι χαμόγελο καλωσορίζει σε άπταιστα αγγλικά...(!) Καλή περίπτωση εκ πρώτης όψεως.

86άρια και 84β κλειστά

84α η Χριστίνα τσέκχα

Φ65Α Νικόλ αλβανίδα

Φ65Β οι Ρουμάνες Χριστίνα και Κάτια

Φ59 ανοιχτή εξώπορτα σβηστά φώτα

Φ61 κλειστά

Φ72 υπόγειο Ελίζα νεαρή με θηλυκό σώμα λίγα πιασίματα σαλόνι με εσώρουχα,μαλλί σκούρο κοκκινομπορντώ

Φ72 ισ. Μαρκέλλα λατίνα μελαχρινή με λίγα πιασίματα, ωραίο χαμόγελο με σιδεράκια, γλυκιά κοπέλα παρ' όλο που δεν είναι κάτι ιδιαίτερο εμφανισιακά.

hustler

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.181
Πόντοι
1.056
Δοκιμάστηκε η Όλγα Αγκύρας 12 το πρωί.
Ωραίο κορμάκι με μικρό στήθος, όχι γυμνασμενο που γράφουν στις κριτικές.
Πρόσωπο αδιάφορο.
Καθαρή , μοσχομυριστη αλλά αρκετά τυπική με εμένα.
Όχι ψιλογλωσσοφιλα που γράφουν επίσης στη κριτική της στο μαγαζί.
Σχεδόν κατευθείαν μετά από κάτι ψευτοφιλακια στο στήθος, γυμνό τσιμπούκι αφού ρώτησε για καπότα.
Λίγο καβάλα και μετά ιεραποστολικό, χύσιμο και άντε γειά...
Δεν θα υπάρχει ρεπετισιον από εμένα...
Έπρεπε να πάρω Άννα στο απέναντι...

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
12.358
Πόντοι
2.536
Γνωρίζει κανείς αν είναι τώρα η αλιονα από διδύμου 18 και η Μπουτίκ από Φυλής 65 στο πόστο τους;

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
23
Like
6.370
Πόντοι
7.095
Στοχευμένη κατάθεση στην αρχή της βάρδιας με την Γιούλη.
Καταρχήν σόρρυ στον φίλο που με πρόλαβε και έδωσε πρώτος το εισιτήριο αλλά η κοπέλα μπερδεύτηκε και ήρθε πρώτα σε εμένα κλέβοντας την σειρά του φίλου.
Στα του αγώνα τώρα απογοήτευση μεγάλη, όμορφη κοπέλα με ωραίο σώμα ΑΛΛΑ "Don't touch".
Μη στήθος, μη νινι, μη, μη, μη....
Υπέρ απλό πρόγραμμα και τίποτα άλλο, δεν νομίζω να αξίζει δεύτερη ευκαιρία παρόλο του παρουσιαστικού.

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
1.479
Πόντοι
201
Στοχευμένη κατάθεση στην αρχή της βάρδιας με την Γιούλη.
Καταρχήν σόρρυ στον φίλο που με πρόλαβε και έδωσε πρώτος το εισιτήριο αλλά η κοπέλα μπερδεύτηκε και ήρθε πρώτα σε εμένα κλέβοντας την σειρά του φίλου.
Στα του αγώνα τώρα απογοήτευση μεγάλη, όμορφη κοπέλα με ωραίο σώμα ΑΛΛΑ "Don't touch".
Μη στήθος, μη νινι, μη, μη, μη....
Υπέρ απλό πρόγραμμα και τίποτα άλλο, δεν νομίζω να αξίζει δεύτερη ευκαιρία παρόλο του παρουσιαστικού.
Αδερφέ ΜΑ 21 απογευματινή;

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
79
Like
12.882
Πόντοι
12.421
Απογευματινή στοχευμένη τσάρκα, μιας και το κατάρτι είχε φτάσει στη μύτη:ak::ak:

Δύο πετυχημένες καταθέσεις :fuck2::fuck2::fuck2:

Βέργας 7 υπόγειο Τίνα η γνωστή μελαχρινή με πιασίματα, βγήκε ολόγυμνη απ' το μπάνιο...

Βέργας 3 δεξιά Όλγα μελαχρινή μιλφ, χαμογελαστή, με πιασίματα και λίγο χοντρή μύτη.Ελεύθερη φλογέρα. Αριστερά η καστανή κοντή με αρκετά παραπάνω κιλά :turkydance: και μεγάλα βυζιά (μου διαφεύγει το όνομα)

Αλλαγή κατεύθυνσης...

Φυλής 59 πήγα να βρω τη λατίνα που είχα δει τις προάλλες στον όροφο, αλλά κλειστό ή δεν είχε ανοίξει ακόμη.

Φιλιππίδου 11 ισόγειο Ντιάνα η γνωστή καστανή με πιασίματα, πολύ μέτρια εμφανισιακά με ελεύθερη φλογέρα. Δεύτερη κοπέλα Τζούλη μοντελέ Βραζιλιάνα, όμορφη αρκετά, σκουρόχρωμη που μοιάζει με αραπίνα. Ελεύθερη φλογέρα

Εδώ έγινε η πρώτη κατάθεση με πολύ καλές εντυπώσεις...

Διαχυτική κοπέλα, έπεσε άφιλτρη φλογέρα και δάχτυλο στο μουνάκι της:wanker:

Ωραίο δυνατό ξεμούνιασμα σε τέσσερις στάσεις:zfuck::zfuck:

Συνέχεια στη κριτική που θ' ανεβάσω...

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
79
Like
12.882
Πόντοι
12.421
Συνέχεια τσάρκας:headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Μαριάννα η μελαχρινή λατίνα με αρμονικά πιασίματα. Ελεύθερη φλογέρα. Την είχα πάρει στο μεσαίο πάνω και έχω γράψει κριτική...

Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω Ρενάτα κοντή καστανή νεαρή με πεταχτό κώλο. Σήμερα δεν κάνει ελεύθερη φλογέρα είπαν. Συναγωνιστής έφυγε απογοητευμένος, μπήκε στο μηχανάκι του κι έφυγε τρέχοντας.

Μαραθώνος 59 μεσαίο κάτω η στρουμπουλή:turkydance: σοβιετική μιλφ Κάτια. Μελαχρινή με ελεύθερη φλογέρα.

Μαραθώνος 59 και Αχιλλέως Μαριάννα η ξανθιά κοπέλα που δουλεύει και στο Βέργας 3. Ξανθά πιασμένα μαλλιά, μικρό βυζάκι και ωραίο κωλαράκι. Ελεύθερη φλογέρα.

Εδώ έγινε η 2η κατάθεση :alivedick:

Την είχα πάρει όταν πρωτοεμφανίστηκε...
Έχει καλυτερέψει σε υπηρεσίες:fuck2:

Κάνει ωραία φλογέρα και μούλιασμα στις μπάλες:pipa2:

Επίσης έπεσε δυνατό γαμήσι σε 4 στάσεις:knockinb::knockinb::knockinb: χωρίς δυσανασχέτηση

Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...

Gio_Vanni

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
450
Πόντοι
20
Καλησπέρα. Έχουμε καμία νέα μαυρουλα ή από Ασία πού να αξίζει φυλής και μετάξι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Κοίτα Ι44Β ισόγειο, πρωινή βάρδια, χθες δούλευε η ταυλανδεζα Λίλιαν

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
452
Πόντοι
20
Τώρα λάιβ στο τέλος πρώτης βάρδιας, φυλής.

Φ71Α η γνωστή λατίνα Μία

Φ71 όροφος Ντιάνα λατίνα νορμάλ σώμα μαύρο μαλλί

Φ69β Λάνα η γνωστή

Φ67 καινούργια κοπέλα που αναφέρθηκε από τον @Thomas27 η Χριστίνα από "Ισπανία" κι αυτή με κλασικά λάτιν χαρακτηριστικά σώμα θηλυκό με πιασίματα αλλά σφιχτή και αρκετά πειστικό σαλόνι χαμόγελο καλωσορίζει σε άπταιστα αγγλικά...(!) Καλή περίπτωση εκ πρώτης όψεως.

86άρια και 84β κλειστά

84α η Χριστίνα τσέκχα

Φ65Α Νικόλ αλβανίδα

Φ65Β οι Ρουμάνες Χριστίνα και Κάτια

Φ59 ανοιχτή εξώπορτα σβηστά φώτα

Φ61 κλειστά

Φ72 υπόγειο Ελίζα νεαρή με θηλυκό σώμα λίγα πιασίματα σαλόνι με εσώρουχα,μαλλί σκούρο κοκκινομπορντώ

Φ72 ισ. Μαρκέλλα λατίνα μελαχρινή με λίγα πιασίματα, ωραίο χαμόγελο με σιδεράκια, γλυκιά κοπέλα παρ' όλο που δεν είναι κάτι ιδιαίτερο εμφανισιακά.
Φ65Α Νικόλ Αλβανιδα που ηταν Διδύμου 20 και πιο πριν Αλκιβιάδου?

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.416
Πόντοι
2.046
Φ65Α Νικόλ Αλβανιδα που ηταν Διδύμου 20 και πιο πριν Αλκιβιάδου?
Όχι δεν έχει σχέση. Ξεκίνησε πιτσιρίκα νεαρή από το 71α πρό κόβιντ και πηγαινοέρχεται έκτοτε. Πέρασε κι από τα Φωκαίας 13 υπόγειο και ισόγειο για κανά χρόνο δυό. Από το καλοκαίρι περίπου είναι στα 65άρια και 84α καμμιά φορά.

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
296
Πόντοι
21
Αλκ113 μόνος αναμονή, βγαίνει η ειρήνη και λέει δε θελω. Και η Μαριάννα το ίδιο. Έχω να γαμησω τόσο καιρό και τρώω άκυρο και από πουτανες τώρα; wtf
Πως; γιατί; κανε μας περιγραφή του εαυτού σου

• Ουάου
Αντιδράσεις: Reuzel
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
79
Like
12.882
Πόντοι
12.421
Παραλειπόμενα 2ης βάρδιας:boobies:

Χωματιανού 11 όροφος κλασσικά η Αλεξάνδρα

Χωματιανού 11 ισόγειο η Αννούλα μελαχρινή κοντούλα με θεσπέσιο κωλί:erection: Ελεύθερη φλογέρα

Lorenis

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2025
Like
10
Πόντοι
0
Πως; γιατί; κανε μας περιγραφή του εαυτού σου
Τι συζητάμε τώρα, στα 30 νορμάλ εμφάνιση. Ούτε σουγιά κρατούσα ούτε την είδα και είπα κοριτσάκι θα σου ανοίξω τον κωλο. Καθόμουν στη πολυθρόνα, μπουφάν κτλπ ήμουν μόνος στο σπίτι ξαναλέω, χωρίς αναμονή. Πεταγεται στο σαλόνι, ωραία ήταν, λέει γεια, λέω γεια σου και εξαφανίζεται. Η τσα2 με κοιτάει με ύφος δε γαμας ούτε πουτανα παλικάρι μου , βγαίνει η Μαριάνα, δε θυμάμαι αν μίλησε , εξαφανίζεται και μου ξανακάνει η τσατσά όχι δε θέλουν. Λέω, ορίστε; Για μισάωρο ενδιαφέρομαι. Και με κοιταγε με λύπη σε φάση ααααχ άντε παιχτον πάλι. Μαλακά, έχω τα θέματα μου και δε μπορώ να γαμησω νορμάλ κοπέλα, με διώχνουν και οι πουτανες; Ορκίζομαι είμαι απλά μέτριος σε εμφάνιση και δεν είπα τίποτα. Και προφανώς πρώτη φορά πήγα. Η πλάκα είναι ότι πρώτη φορά πήγα σε μπουρδέλο γενικά. Και έφαγαν πόρτα. Wtf
Λες και έκανα εγώ σαλόνι και έφυγαν τα κορίτσια από το μπουρδέλο σε φάση δε το δίνω το 20αρι

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.350
Πόντοι
14.615
Καλά δε πρέπει να στη πέσει όπως διάβασα πιο πάνω για να καταλάβεις ότι είναι γκει ο Σαρουμαν, αυτές τις ατάκες τις λέει πάνω από 15 χρόνια
Μπα;
Ώστε τσάτσος ο Σαρουμαν ;
Όσο για το αν είναι απλώς γκέι, θυμάμαι ότι δήλωνε αμφιφυλόφιλος, με διαστροφικές και μαζοχιστικές τάσεις.
Δήλωνε ότι ψιλογαμούσε γυναίκες και τράβελους.
Είχε βάλει έναν τράβελο να του καρφώνει το τακούνι της γόβας στο στόμα, και τελικά πήγε νοσοκομείο με τραύματα στον οισοφάγο.
Ωραία χρόνια....

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
11.045
Πόντοι
3.760
Παραλειπόμενα 2ης βάρδιας:boobies:

Χωματιανού 11 όροφος κλασσικά η Αλεξάνδρα

Χωματιανού 11 ισόγειο η Αννούλα μελαχρινή κοντούλα με θεσπέσιο κωλί:erection: Ελεύθερη φλογέρα
.. και βιαστικη οπως παντα.Προχθες απογευμα κοιταζε να με ξεπεταξει αλλα της γυρισε μπουμερανγκ.Τον αχυστο εγω, προσπαθουσε εκεινη,της τα αμολαω στο τελος,την πηραν τα σκαγια προσωπο μαλλια,βυζια...μονο που δεν ξερασε....

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
20
Like
1.407
Πόντοι
1.071
Πέρασα και εγώ με την Μαρίνα πριν λίγο
Καλο κορμάκι έχει και είναι και κάπως υποτακτική
Δεν την έχω πάρει ποτέ δε μου βγάζει κάτι ίσα ίσα με το που με κοιτάει σαν να μη θέλει και λέω άστο, άσε που αν είναι μαζί με τη Σαντρα φοβάμαι μη στραβώσει το μωρό και έχουμε και άλλα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom