Πρυτανης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 4.926
- Πόντοι
- 2.021
Αδερφέ ΜΑ 21 απογευματινή;Στοχευμένη κατάθεση στην αρχή της βάρδιας με την Γιούλη.
Καταρχήν σόρρυ στον φίλο που με πρόλαβε και έδωσε πρώτος το εισιτήριο αλλά η κοπέλα μπερδεύτηκε και ήρθε πρώτα σε εμένα κλέβοντας την σειρά του φίλου.
Στα του αγώνα τώρα απογοήτευση μεγάλη, όμορφη κοπέλα με ωραίο σώμα ΑΛΛΑ "Don't touch".
Μη στήθος, μη νινι, μη, μη, μη....
Υπέρ απλό πρόγραμμα και τίποτα άλλο, δεν νομίζω να αξίζει δεύτερη ευκαιρία παρόλο του παρουσιαστικού.
Ιάσωνος 20ΒΑδερφέ ΜΑ 21 απογευματινή;
Κοίτα Ι44Β ισόγειο, πρωινή βάρδια, χθες δούλευε η ταυλανδεζα ΛίλιανΚαλησπέρα. Έχουμε καμία νέα μαυρουλα ή από Ασία πού να αξίζει φυλής και μετάξι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Φ65Α Νικόλ Αλβανιδα που ηταν Διδύμου 20 και πιο πριν Αλκιβιάδου?Τώρα λάιβ στο τέλος πρώτης βάρδιας, φυλής.
Φ71Α η γνωστή λατίνα Μία
Φ71 όροφος Ντιάνα λατίνα νορμάλ σώμα μαύρο μαλλί
Φ69β Λάνα η γνωστή
Φ67 καινούργια κοπέλα που αναφέρθηκε από τον @Thomas27 η Χριστίνα από "Ισπανία" κι αυτή με κλασικά λάτιν χαρακτηριστικά σώμα θηλυκό με πιασίματα αλλά σφιχτή και αρκετά πειστικό σαλόνι χαμόγελο καλωσορίζει σε άπταιστα αγγλικά...(!) Καλή περίπτωση εκ πρώτης όψεως.
86άρια και 84β κλειστά
84α η Χριστίνα τσέκχα
Φ65Α Νικόλ αλβανίδα
Φ65Β οι Ρουμάνες Χριστίνα και Κάτια
Φ59 ανοιχτή εξώπορτα σβηστά φώτα
Φ61 κλειστά
Φ72 υπόγειο Ελίζα νεαρή με θηλυκό σώμα λίγα πιασίματα σαλόνι με εσώρουχα,μαλλί σκούρο κοκκινομπορντώ
Φ72 ισ. Μαρκέλλα λατίνα μελαχρινή με λίγα πιασίματα, ωραίο χαμόγελο με σιδεράκια, γλυκιά κοπέλα παρ' όλο που δεν είναι κάτι ιδιαίτερο εμφανισιακά.
Καμμία σχέσηΦ65Α Νικόλ Αλβανιδα που ηταν Διδύμου 20 και πιο πριν Αλκιβιάδου?
Όχι δεν έχει σχέση. Ξεκίνησε πιτσιρίκα νεαρή από το 71α πρό κόβιντ και πηγαινοέρχεται έκτοτε. Πέρασε κι από τα Φωκαίας 13 υπόγειο και ισόγειο για κανά χρόνο δυό. Από το καλοκαίρι περίπου είναι στα 65άρια και 84α καμμιά φορά.Φ65Α Νικόλ Αλβανιδα που ηταν Διδύμου 20 και πιο πριν Αλκιβιάδου?
Πως; γιατί; κανε μας περιγραφή του εαυτού σουΑλκ113 μόνος αναμονή, βγαίνει η ειρήνη και λέει δε θελω. Και η Μαριάννα το ίδιο. Έχω να γαμησω τόσο καιρό και τρώω άκυρο και από πουτανες τώρα; wtf
Τι συζητάμε τώρα, στα 30 νορμάλ εμφάνιση. Ούτε σουγιά κρατούσα ούτε την είδα και είπα κοριτσάκι θα σου ανοίξω τον κωλο. Καθόμουν στη πολυθρόνα, μπουφάν κτλπ ήμουν μόνος στο σπίτι ξαναλέω, χωρίς αναμονή. Πεταγεται στο σαλόνι, ωραία ήταν, λέει γεια, λέω γεια σου και εξαφανίζεται. Η τσα2 με κοιτάει με ύφος δε γαμας ούτε πουτανα παλικάρι μου , βγαίνει η Μαριάνα, δε θυμάμαι αν μίλησε , εξαφανίζεται και μου ξανακάνει η τσατσά όχι δε θέλουν. Λέω, ορίστε; Για μισάωρο ενδιαφέρομαι. Και με κοιταγε με λύπη σε φάση ααααχ άντε παιχτον πάλι. Μαλακά, έχω τα θέματα μου και δε μπορώ να γαμησω νορμάλ κοπέλα, με διώχνουν και οι πουτανες; Ορκίζομαι είμαι απλά μέτριος σε εμφάνιση και δεν είπα τίποτα. Και προφανώς πρώτη φορά πήγα. Η πλάκα είναι ότι πρώτη φορά πήγα σε μπουρδέλο γενικά. Και έφαγαν πόρτα. WtfΠως; γιατί; κανε μας περιγραφή του εαυτού σου
Μπα;Καλά δε πρέπει να στη πέσει όπως διάβασα πιο πάνω για να καταλάβεις ότι είναι γκει ο Σαρουμαν, αυτές τις ατάκες τις λέει πάνω από 15 χρόνια