Διαγραμμένο μέλος 235400
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 10.503
- Πόντοι
- 4.646
Γαμήθηκε ο Δίας σήμερα, πάνω που ήθελα πριν σχολάσει η γυναίκα μου να πεταγόμουν για ένα καβλι στο μετάξι.
Έχεις δίκιο για τη Μπέλλα, είναι καλούτσικη για 10ρικοΠάντως τόσο η Ντάρια και κυρίως η Μπέλα είναι πολύ καλές για μόλις 10 ευρώ
Η Ειρήνη αυτή είναι αυτή με τα λεπτά πόδια παρα τα πιασίματα της που δούλευε Ιάσωνος 2β και μετά Κολωνού 45 αριστερά διάδρομο ευθεία?Κολωνου 47 οροφος 2 κοπελες η Ξανθια ψηλη Μαρια καλη φαινοτανε θα δοκιμαστει καποια στιγμη...Επελεξα την αλλη κοπελα για την δευτερη καταθεση την Ουκρανεζα Ειρηνη ωραια μιλφαρα ψηλη σχετικα περιπου 1,68 με πιασιματα μεγαλα βυζια νο 3 ξανθοκοκκινο μαλλι επεσαν και γλωσσοφιλα....πολυ καλη θα ανεβει κριτικη συντομα.
Ιάσονος 39 δεξι υπογειο η κοκκινομαλλα με το κοντο μαλλι η Τζουλια που μεχρι προσφατα ηταν στο Ιασωνος 35 οροφος...ο συναγωνιστης EvilPlasma ειχε ανεβασει και κριτικη εκθιαζοντας την κωλαρα της....Εχει χασει καποια κιλα τωρα τελευταια, σε λιγο δεν θα εχει κωλαρα χαχαχα
Όξω πουστη (κυρ Μιχάλη) απ τη μπάραγκα!Ο Μιχάλης είναι αδερφάρα. Μια φορά παλαιότερα μου την είχε πέσει χοντρά...
Στο Κολωνού 11 ισόγειο έχω πετύχει απόγευμα τουλάχιστον 2 φορές κάποιον 50-60 κάτι ετών, νομίζω γκριζομάλλη, που την πέφτει σε άντρες.. Ο ίδιος είναι;Ο Στέλιος είναι αυτός
Άλλο παρασάνταλο...
Την ώρα που λες στο 39 δεξιά πάνω από το υπόγειο με την Τζούλια είδες ποια κοπέλα ήταν?Μεσημεριατικο σαφαρι στο Μεταξουργειο σημερα εκει κατα τις 14:30
Ιάσονος 39 δεξι υπογειο η κοκκινομαλλα με το κοντο μαλλι η Τζουλια που μεχρι προσφατα ηταν στο Ιασωνος 35 οροφος...ο συναγωνιστης EvilPlasma ειχε ανεβασει και κριτικη εκθιαζοντας την κωλαρα της....Εχει χασει καποια κιλα τωρα τελευταια, σε λιγο δεν θα εχει κωλαρα χαχαχα
Μαριάννα είναι η ίδια που δουλεύει Βέργας 3 στη 3η βάρδια?Μαραθώνος 59 Δεξιά .
Μαριάννα Ρωσσόφωνη.
Η Μαριάννα από το αδελφό Βέργας 3
Live Now....
Marathonos St.
Μαραθώνος 59 Δεξιά .
Μαριάννα Ρωσσόφωνη.
Ξανθιά απλή καθημερινή κοπέλα. Της αρέσει πολύ η πούτσα!!!
Σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα.
Οι Λατίνες που εμφανίστηκαν εσχάτως εκεί, άφαντες...
![]()
Και 2ηΜαριάννα είναι η ίδια που δουλεύει Βέργας 3 στη 3η βάρδια?
Έλα αφού σου είπα.Η Μαριάννα από το αδελφό Βέργας 3
Οι λατίνες αφαντες χαχαχαχαχα, ρε συ άκου εμένα και άσε τον κυρ.Γιαννη, αφού σου είπα δεν είδα λατίνες
Εγώ σήμερα πήρα μια Μαριάννα στο Βέργας 3 στο αριστερό , πρώτη βάρδια.Και 2η
Ωραίος μπρο
Live Now....
Marathonos St.
Μαραθώνος 59 Δεξιά .
Μαριάννα Ρωσσόφωνη.
Ξανθιά απλή καθημερινή κοπέλα. Της αρέσει πολύ η πούτσα!!!
Μαραθώνος 59 κέντρο.
Επάνω Ρενάτα από Αζερμπαϊτζάν.
Σήμερα βγήκε με εσώρουχα...
Μαραθώνος 59 κέντρο.
Κάτω.
Κάτια Ρωσσόφωνη σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69.
Μου έκανε τράκα τσιγάρο...
Χοντρούλα αλλά καλή και καυλιάρα!!!
Μαραθώνος 59 Αριστερά.
Ιζαμπέλα Ρωσσόφωνη σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69.
Εμένα που με αγαπάει μου δίνει και γλωσσόφιλα στο Ταπεινό Λαϊκό κοσάρικο!!!
Οι Λατίνες που εμφανίστηκαν εσχάτως εκεί, άφαντες...
![]()
Ναι αυτη ειναι την θυμαμαι που δουλευε παρεα με την Ξανθια μιλφο-Γκιλφ την Ντασα στο Ιασωνος 2β οροφος πριν το κλεισουν... Αλλα και στο Κ45 ευθεια τερμα ειχε κανει καποιες μεσημεριανες βαρδιες...Η Ειρήνη αυτή είναι αυτή με τα λεπτά πόδια παρα τα πιασίματα της που δούλευε Ιάσωνος 2β και μετά Κολωνού 45 αριστερά διάδρομο ευθεία?
Τζούλια που δούλευε Ιάσωνος 35 όροφος
Ωραία ενημέρωση
Οσο για την Τζουλια ισως εγραψα λαθος το νουμερο...δουλευε προσφατα απογευματα - νυχτα ακριβως διπλα απο το Ιασωνος 37 ισογειο σε αυτο που εχει μεταλλικα σκαλια στον οροφο...ισως και αυτο να λεγεται Ιασωνος 37 οροφος και οχι Ι35... Παλαιοτερα την ειχα ξαναπετυχει να δουλευει νυχτα στο Ιασωνος 1β οροφος δεξι (εκει που ηταν η Τατιανα) καθως και στο ΜΑ 28 κουρτινα και υπογειο..εχει χασει καποια κιλα παντως....Τζούλια που δούλευε Ιάσωνος 35 όροφος![]()
Δεν ανεβηκα καθως υπεθεσα οτι θα ηταν ή η λευκορωσιδα Ερρικα την οποια την δοκιμασα προσφατα ή η σκουροχρωμη Αλβανιδουλα η Στελλα την οποια πηρα πολλες φορες στο 10ρικο και τωρα τελευταια ακουστηκε οτι ζηταει 15 ευρω...Κακως τελικα που δεν ανεβηκα...ανοιχτα ηταν...Την ώρα που λες στο 39 δεξιά πάνω από το υπόγειο με την Τζούλια είδες ποια κοπέλα ήταν?
Ιάσονος 37 όροφοςΟσο για την Τζουλια ισως εγραψα λαθος το νουμερο...δουλευε προσφατα απογευματα - νυχτα ακριβως διπλα απο το Ιασωνος 37 ισογειο σε αυτο που εχει μεταλλικα σκαλια στον οροφο...ισως και αυτο να λεγεται Ιασωνος 37 οροφος και οχι Ι35... Παλαιοτερα την ειχα ξαναπετυχει να δουλευει νυχτα στο Ιασωνος 1β οροφος δεξι (εκει που ηταν η Τατιανα) καθως και στο ΜΑ 28 κουρτινα και υπογειο..εχει χασει καποια κιλα παντως....
Δώσε διεύθυνση Αρχηγέ!Όσοι είστε μιλφακιδες σαν και μένα πηγεντε στην Ελένη Μεταξουργείο ξανθιά ψηλή στην πάνω μεριά τον μπουρδελων νούμερο μου διαφεύγει (Ιασωνος και πάνω) είναι πολύ καυλιάρα στο δωμάτιο ομιλιτηκη ευχάριστη εμένα παραλίγο να με κάνει να χύσω από την πίπα τρελό μουνι ..