Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 268 άτομα (28 μέλη και 240 επισκέπτες)

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
50
Like
13.070
Πόντοι
9.436
Μεσημεριατικο σαφαρι στο Μεταξουργειο σημερα εκει κατα τις 14:30,

Εγιναν 3 καταθεσεις με διαλλειμα 30 - 35 λεπτων ανα καταθεση

Ζηνωνος στο υπογειο η γνωστη μαλακω με το επισης μαλακιστηρι πουστοτσατσο που δεχονται μονο Πακιστανια...εφυγα

Λεωνιδου 28 τα 2 θωρηκτα Ποτεπκιν η Βαλεντινα και η Ελενη...εξω στην πορτα ο γνωστος γκει τσατσος ο Παναγιωτης που προσπαθουσε απελπισμενα να ψαρεψει πελατες για τις 2 φαλαινιτσες μεσα...

Λεωνιδου 28 οροφος η Ουκρανεζα Φολομπαλοτσα Αντελ (εχει ομως βυζαρες να τα λεμε και αυτα)

Ιασωνος 30 υπογα η Ξανθια Αλβανιδα μιλφ Ελενα/Λολα

Περδικα 1 γωνια σκαλια το Αλβανικο Κοντοπουτανο η Αντζελα, ειχα πολυ καιρο να παω μαζι της οποτε εδω εγινε η πρωτη καταθεση. Εχουν μακρυνει αρκετα τα μαλλια της συν το οτι εχει παρει 2-3 κιλακια παραπανω και της παει πολυ καθως και τα βυζακια της εχουν μεγαλωσει μισο περιπου νουμερο....πολυ καλη οπως παντα...

ΜΑ 28 κουρτινα το ξανθο κοντορωσικο στρουμπουλο μιλφ η Κατερινα με σχετικα κοντο μαλλι

Περδικας 3 (εισοδος απο ΜΑ) η νταρντανα Ουκρανεζα Μιλανα η οποια θα δουλευε μεχρι της 17:00 και μετα θα συνεχιζε ακριβως στο διπλα περδικας 3 για απογευμα...Τσατσα ηταν το υπερπαχουλο ΟΡΚ απο Κολοκυνθους η μελαχρινη Μαρινα (με την οποια ειχα δοκιμασει να παω περισυ με τραγικα αποτελεσματα, ας προσεχα)

Ακριβως διπλα στο Περδικας 3 δεξι η 19 Ρουμανα υπερβυζαρου νταρντανα η Καρινα

Κολωνου 47 οροφος 2 κοπελες η Ξανθια ψηλη Μαρια καλη φαινοτανε θα δοκιμαστει καποια στιγμη...Επελεξα την αλλη κοπελα για την δευτερη καταθεση την Ουκρανεζα Ειρηνη ωραια μιλφαρα ψηλη σχετικα περιπου 1,68 με πιασιματα μεγαλα βυζια νο 3 ξανθοκοκκινο μαλλι επεσαν και γλωσσοφιλα....πολυ καλη θα ανεβει κριτικη συντομα...

ΜΑ 21 ισογειο μια Λατινα δεν συγκρατησα ουτε ονομα ουτε εμφανηση καθως τσατσα ηταν η Ελληνιδα Γκιλφαρα η Δαναη απο Ιασωνος 20β οποτε επιασα κουβεντα μαζι της...ηταν λιγακι αρρωστουλα με πυρετο και ντυμενη βαρια (φορουσε παλτο μεσα στο οικο)... εξακολουθει που και που τα βραδια να δουλευει στο Ιασωνος 20β...τις ευχηθηκα περαστικα και δωσαμε ραντεβου οταν γινει καλα και δουλευει να την ξανατιμησω....

ΜΑ 22 ισογειο το θωρηκτο Yamato με τον υπερτεραστιο κωλο και μπουταρες η Ξανθια Βουλγαρα Αντζελα....μαζι της και η μελαχρινη Ελληνιδα Γκιλφ η Τζεννη

Ιασωνος 44 δευτερο δεξια οπως κατηφοριζουμε η Ξανθια Ελληνιδα η Ρεα με τις μπουταρες και την κωλαρα

Ιάσονος 39 δεξι υπογειο η κοκκινομαλλα με το κοντο μαλλι η Τζουλια που μεχρι προσφατα ηταν στο Ιασωνος 35 οροφος...ο συναγωνιστης EvilPlasma ειχε ανεβασει και κριτικη εκθιαζοντας την κωλαρα της....Εχει χασει καποια κιλα τωρα τελευταια, σε λιγο δεν θα εχει κωλαρα χαχαχα

Ιασωνος 31 ισογειο το επισης αλβανικο κοντοπουτανο η Γκαμπριελα...ψηνομουνα να περασω παλι μαζι της μετα απο πολυ καιρο...ειχε ομως 3 δωματια γεματα που περιμεναν πριν απο μενα οποτε το ανεβαλα για αλλη φορα...

Ιασωνος 46 προτελευταιο ισογειο εγινε η τριτη καταθεση με την πετιτ Ντανιελα οπως παντα με πολυ καλες εντυπωσεις αν και φαινοτανε λιγακι κουρασμενη σημερα....Μαζι της δουλευε και η μελαχρινη ρωσιδα μιλφ η Αννα που το προσωπο της φερνει λιγο στην τζενη καρεζη (λιγακι)

Καλα γαμησια σε ολους

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
50
Like
13.070
Πόντοι
9.436
Ο Μιχάλης είναι αδερφάρα. Μια φορά παλαιότερα μου την είχε πέσει χοντρά...
Ναι οντως πρεπει να ειναι σουπερ γκευ και μαλιστα στερημενος γκει, μην σας ξεγελαει η πλουσια γεννιαδα και χαιτη....μια δοση που ημουν Περδικας 1 οροφος και με εβαλε δωματιο να περιμενω την Ρεα που δουλευε τοτε, τον ακουσα να μονολογει με παραπονο "Μακαρι να με γαμουσε και μενα καποιος. Γιατι ρε γαμωτο γιατι?"

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.087
Πόντοι
371
Παλιότερα μύστη μου έφερνε κάνα καλό κομμάτι...
Τώρα κάτι λατίνες, τη Ντάρια που έχει φολέψει σε υπηρεσίες και τη φολοΊννα.
Δεν είναι για πολλά, μόνο αν θες ένα γρήγορο χωρίς απαιτήσεις...
Έβλεπα συχνά 2 συγκεκριμένες, ούτε θυμάμαι ονόματα, ίσως είναι αυτές, η μία μελαχρινή λατίνα με καλό κορμί, αλλά δεν πέρασα ποτέ.. Ευχαριστώ!

milfs.nd.dilfs

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2025
Like
28
Πόντοι
0
Ρε μηπως ειδες τον τσατσο τον Μιχαλη? Αυτος εχει μακρια ασπρα μαλλια και μακρυ ασπρο μουσι... και εγω την πρωτη φορα που τον ειδα τον περασα για παπα...τωρα τελευταια ειναι στο Περδικας 1 γωνια σκαλια....
Όχι έκανα περατζαδα από όλα στο μετάξι και από την Πέρδικας 1 που λες με τον Μιχάλη μοιάζει αλλά δεν ήταν αυτός.

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.184
Πόντοι
201

Johnpaok

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
60
Πόντοι
0
Συνάντηση προχθές με την Ντάρια.. Κολωνού 30α10€
Πίπα με Καποτα σεξ στα 4 τελείωμα μέσα
10-12 λεπτά περίπου
Την έκανα πρόταση για κωλο με έξτρα είπε όχι. Επίσης για τελείωμα σε στόμα η πρόσωπο στα γυαλιά της μου είπε +50.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
79
Like
12.668
Πόντοι
12.421

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
30
Like
19.235
Πόντοι
4.646
Ναι οντως πρεπει να ειναι σουπερ γκευ και μαλιστα στερημενος γκει, μην σας ξεγελαει η πλουσια γεννιαδα και χαιτη....μια δοση που ημουν Περδικας 1 οροφος και με εβαλε δωματιο να περιμενω την Ρεα που δουλευε τοτε, τον ακουσα να μονολογει με παραπονο "Μακαρι να με γαμουσε και μενα καποιος. Γιατι ρε γαμωτο γιατι?"
Πες του "γιατί ΔΕΝ είσαι για το μπούτσο μεγάλε!"

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.842
Πόντοι
46.232
Καλά δε πρέπει να στη πέσει όπως διάβασα πιο πάνω για να καταλάβεις ότι είναι γκει ο Σαρουμαν, αυτές τις ατάκες τις λέει πάνω από 15 χρόνια

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.842
Πόντοι
46.232
Παλιότερα μύστη μου έφερνε κάνα καλό κομμάτι...
Τώρα κάτι λατίνες, τη Ντάρια που έχει φολέψει σε υπηρεσίες και τη φολοΊννα.
Δεν είναι για πολλά, μόνο αν θες ένα γρήγορο χωρίς απαιτήσεις...
Πάντως τόσο η Ντάρια και κυρίως η Μπέλα είναι πολύ καλές για μόλις 10 ευρώ

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
30
Like
19.235
Πόντοι
4.646
Γαμήθηκε ο Δίας σήμερα, πάνω που ήθελα πριν σχολάσει η γυναίκα μου να πεταγόμουν για ένα καβλι στο μετάξι.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
79
Like
12.668
Πόντοι
12.421
Πάντως τόσο η Ντάρια και κυρίως η Μπέλα είναι πολύ καλές για μόλις 10 ευρώ
Έχεις δίκιο για τη Μπέλλα, είναι καλούτσικη για 10ρικο
Η Ντάρια πιστεύω έχει χαλάσει απ' το 2010-11 που ξεκίνησε.
Παλιά ήταν τίμια, τώρα φόλα...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.842
Πόντοι
46.232
Κολωνου 47 οροφος 2 κοπελες η Ξανθια ψηλη Μαρια καλη φαινοτανε θα δοκιμαστει καποια στιγμη...Επελεξα την αλλη κοπελα για την δευτερη καταθεση την Ουκρανεζα Ειρηνη ωραια μιλφαρα ψηλη σχετικα περιπου 1,68 με πιασιματα μεγαλα βυζια νο 3 ξανθοκοκκινο μαλλι επεσαν και γλωσσοφιλα....πολυ καλη θα ανεβει κριτικη συντομα.

Ιάσονος 39 δεξι υπογειο η κοκκινομαλλα με το κοντο μαλλι η Τζουλια που μεχρι προσφατα ηταν στο Ιασωνος 35 οροφος...ο συναγωνιστης EvilPlasma ειχε ανεβασει και κριτικη εκθιαζοντας την κωλαρα της....Εχει χασει καποια κιλα τωρα τελευταια, σε λιγο δεν θα εχει κωλαρα χαχαχα
Η Ειρήνη αυτή είναι αυτή με τα λεπτά πόδια παρα τα πιασίματα της που δούλευε Ιάσωνος 2β και μετά Κολωνού 45 αριστερά διάδρομο ευθεία?

Τζούλια που δούλευε Ιάσωνος 35 όροφος :think::think::think:

Ωραία ενημέρωση

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
30
Like
19.235
Πόντοι
4.646

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
12.324
Πόντοι
2.536
Δοκιμή με Μπεκη ή Μπέτυ από Φυλής 65 ισόγειο. Μαύρη, με καλό βυζί, μέτριο σώμα και πάνω από το μέσο όρο υπηρεσίες. Κάνει βαθειά πίπα (το διαφημίζει στο σαλόνι) και αντέχει κοπανημα μέχρι ενός σημείου. Επίσης κάθεται λίγο παραπάνω άμα δεν τελειώσεις στο 10 λεπτό

milfs.nd.dilfs

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2025
Like
28
Πόντοι
0
Όσοι είστε μιλφακιδες σαν και μένα πηγεντε στην Ελένη Μεταξουργείο ξανθιά ψηλή στην πάνω μεριά τον μπουρδελων νούμερο μου διαφεύγει (Ιασωνος και πάνω) είναι πολύ καυλιάρα στο δωμάτιο ομιλιτηκη ευχάριστη εμένα παραλίγο να με κάνει να χύσω από την πίπα τρελό μουνι ..

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.087
Πόντοι
371
Ο Στέλιος είναι αυτός
Άλλο παρασάνταλο...
Στο Κολωνού 11 ισόγειο έχω πετύχει απόγευμα τουλάχιστον 2 φορές κάποιον 50-60 κάτι ετών, νομίζω γκριζομάλλη, που την πέφτει σε άντρες.. Ο ίδιος είναι;
Τη μία φορά πέρασα με Ρόζα (όταν έκανα κριτική) και δε με ενόχλησε τόσο, την άλλη φορά όμως που είπα φεύγω να βολτάρω έγινε ενοχλητικός, που πας ρε κούκλε, περίμενε να δεις κλπ, και πήγαινε να χουφτώσει... Φυσικά το απέτρεψα κι έφυγα, δείχνοντάς του ότι ενοχλεί.
Επίσης στο ασανσεράδικο της Ιάσονος έχω την εντύπωση ότι κι αυτός (όταν είναι άντρας) είναι λίγο κρυφή..

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
24.430
Πόντοι
19.236
:tooth::tooth::tooth:
Live Now....
Marathonos St.

:alivedick::alivedick::alivedick:
Μαραθώνος 59 Δεξιά .
Μαριάννα Ρωσσόφωνη.
Ξανθιά απλή καθημερινή κοπέλα. Της αρέσει πολύ η πούτσα!!!
Σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα.

Μαραθώνος 59 κέντρο.
Επάνω Ρενάτα από Αζερμπαϊτζάν.
Σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα.
Σήμερα βγήκε με εσώρουχα...
:confused:

Μαραθώνος 59 κέντρο.
Κάτω.
Κάτια Ρωσσόφωνη σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69.
Μου έκανε τράκα τσιγάρο...
Χοντρούλα αλλά καλή και καυλιάρα!!! :rockon:

Μαραθώνος 59 Αριστερά.
Ιζαμπέλα Ρωσσόφωνη σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69.
Εμένα που με αγαπάει μου δίνει και γλωσσόφιλα στο Ταπεινό Λαϊκό κοσάρικο!!!
:kiss-mark:

Οι Λατίνες που εμφανίστηκαν εσχάτως εκεί, άφαντες...
:badair::badair::badair:

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
22
Like
6.294
Πόντοι
7.095
Μεσημεριατικο σαφαρι στο Μεταξουργειο σημερα εκει κατα τις 14:30

Την ώρα που λες στο 39 δεξιά πάνω από το υπόγειο με την Τζούλια είδες ποια κοπέλα ήταν?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom