Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 340 άτομα (40 μέλη και 300 επισκέπτες)

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.121
Πόντοι
486
Με 10 πελάτες την ημέρα σαν κι εσένα να την χρυσοπληρώνουν για να τους κατουρήσει (golden shower) σε 10 χρόνια θα έχει γίνει εκατομμυριούχος χωρίς να χρειάζεται να γαμιέται!
Παίζει και γαμήσι.
Ξέρεις καμιά πιο φθηνή στο κατούρημα; :coffee:

paparinos123

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
82
Πόντοι
0
Καλημέρα σας είχα καιρό να πιατσαρω και κατέβηκα χθες να δω την ειρήνη για πρώτη φορά. Φουλ δωμάτια και αναμονή 5 ατομα. Εντάξει ωραία κοπέλα είναι αλλα δεν μου φάνηκε οτι αξιζε τον κοπο για να περιμένω τοση ωρα. Η Ράνια από φυλής 84,μπεκυ/μπετυ μαυρουλα ξερετε τι ωρα ξεκινανε?

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
914
Πόντοι
371
Καταδρομικη Μεταξουργείο για Μπελλα δήθεν Ιταλίδα ειναι πιτσιρικα Ιάσωνος 32 δεξιά αν δεν κανω λάθος στα του αγώνα καλή μεσα και δεκτικη της προτεινα ισπανικό και δέχτηκε καθως !
Αυτή είναι πιστόλι εμφανισιακά, αλλά σε υπηρεσίες meh meh...
Έχω βάλει κριτική, αλλά σε λίγα λόγια θέλει προσοχή, μπορεί να φολιάσει άνετα, και θέλουν και 15€..
Επίσης, ακόμα ζέχνει εκεί μέσα; Τη μοναδική φορά που μπήκα εκεί, σκεφτόμουν να βγω πριν έρθει στο δωμάτιο και να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω, να βγω έξω να πάρω ανάσα!

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
1.415
Πόντοι
201
Η αναμονή συνεχίζεται στο 113, επιτέλους κατάφερα και δάγκωσα την Ειρηνη. Το κορίτσι είναι πολύ GFE και εκεί κερδίζει όλο το παιχνίδι, δεν ξέρω αν αξίζει όλο αυτό το κασκαντεριλικι της αναμονής και την πρωινής αλλά μένει να φανεί με κάποιο επαναληπτικό. Αυτή τη στιγμή πιο πολύ σκέφτομαι την τσιμπουκαρα της Αλεξάνδρας Φωκ25 όροφο παρά το σημερινό. Ο οίκος σε υψηλό επίπεδο, ζεστό νερό, καθαρός χώρος και ανθρώπινα δωμάτια.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
532
Like
77.018
Πόντοι
41.129
Καταδρομικη Μεταξουργείο για Μπελλα δήθεν Ιταλίδα ειναι πιτσιρικα Ιάσωνος 32 δεξιά αν δεν κανω λάθος στα του αγώνα καλή μεσα και δεκτικη της προτεινα ισπανικό και δέχτηκε καθως είχε πολύ ωραία βυζια ήθελα να τελειώσω αλλά δεν με άφησε αυτην την φορά
Αυτή είναι πιστόλι εμφανισιακά, αλλά σε υπηρεσίες meh meh...
Έχω βάλει κριτική, αλλά σε λίγα λόγια θέλει προσοχή, μπορεί να φολιάσει άνετα, και θέλουν και 15€..
Επίσης, ακόμα ζέχνει εκεί μέσα; Τη μοναδική φορά που μπήκα εκεί, σκεφτόμουν να βγω πριν έρθει στο δωμάτιο και να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω, να βγω έξω να πάρω ανάσα!

Πολυ καλό κορμί η πιτσιρικα Μπέλλα, ειδικα στο πρόσωπο μου θυμίζει την Olivia wilde στα νιατα τής.

20250201_112418.png
Clipped_image_20250201_111702.png

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
7.400
Πόντοι
2.036
Τη Μαρία (πλέον Ναόμι) την είχα πάρει καμιά 10-12 φορές στο Ι39, σύμφερε, και έχω την εντύπωση ότι είτε ήταν μόνη της στο χώρο, είτε απλά δεν έβγαινε ποτέ τσα2.. Κάνα δυο φορές πιστόνιαζα ένα τέταρτο και βάλε εκεί μέσα! :grin: Χωρίς να ενοχλήσει κανείς. Της αρέσω ο άτιμος οπότε πάντα είναι χαλαρή με το χρόνο
Ναι, δύο φορές προς το παρόν..
Αξίζει, έβαλα και κριτική τις προάλλες. Είναι όπως τα ξέρεις, απλά συν ελεύθερη φλογέρα, τελειωτικό σώμα, και 69 (νομίζω). Αυτά δεν τα κάνω, αλλά τουλάχιστον ο χώρος δεν έχει καμία σχέση με το μετάξι..
Στα θετικά είναι όπως πάντα η ενέργεια της, η θετικότητα. Στα αρνητικά ότι δεν πάει βαθιά στην πίπα
2η βάρδια (μετά τις 5, πολλές φορές αργεί λίγο, οπότε από 17:30 είναι σίγουρα). Δουλεύει σκ απλά όποτε θέλει παίρνει ρεπό. Χτες πχ δεν ήταν.. Και καμιά φορά λείπει 4 μέρες ξέρω γω ή παραπάνω. Δεν ξέρω τι φάση, ό,τι θέλει κάνει :grin:
Πάντως το νέο στέκι είναι στάνταρ προς το παρόν. Τσέκαρε κριτική μου στο Φιλ11Α

Την Μαρία που από όταν πήγε στα Φιλλ.11 έχει τρελό σουξέ την έχω σαν στάνταρακι πάνω από χρόνο, με τσατσο δούλευε για αρκετό καιρό, έναν κοντό ασπρόμαλη πουστη, οπότε πήγαινα με φόρμα και ήμουν έστω και λίγο καυλωμενος έκανε φιλοφρονηματα , κάποιες φορές ειχε προσπαθήσει να πιάσει κιόλας... τον έδιωξε γιατί ο τύπος έπαιρνε πιπα σε πελάτη στο δωμάτιο και την έπεφτε γενικά σε πολλούς.
Από τότε ακόμα δεν είχε ποτέ θέμα με τον χρόνο, πότε δεν μου είπε τελείωνε η κάτι τέτοιο, όταν δούλευε μόνη της και έκλεινε την πόρτα, ήταν πολύ ωραία φάση, γαμαγες με την ηρεμία σου, στα Φιλ.11 όμως την φωνάζουν και της την λένε συνέχεια που κάθεται παραπάνω...
Στον αγώνα, η πιπα της με καπότα είναι καλύτερη , αρκετά, φαίνεται πως το φοβάται το ελεύθερο λιγο, όλα τα υπόλοιπα έχουν γραφτεί , γενικά έχει άστατο πρόγραμμα και δεν δουλεύει φουλ ούτε πριν , στα Φιλλ.11 κάνει διπλοβαρδιες τα Σ/Κ οπότε είναι λίγο ρίσκο αν θα την πετυχεις ξεκουραστη.

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
914
Πόντοι
371
Την Μαρία που από όταν πήγε στα Φιλλ.11 έχει τρελό σουξέ την έχω σαν στάνταρακι πάνω από χρόνο, με τσατσο δούλευε για αρκετό καιρό, έναν κοντό ασπρόμαλη πουστη, οπότε πήγαινα με φόρμα και ήμουν έστω και λίγο καυλωμενος έκανε φιλοφρονηματα , κάποιες φορές ειχε προσπαθήσει να πιάσει κιόλας... τον έδιωξε γιατί ο τύπος έπαιρνε πιπα σε πελάτη στο δωμάτιο και την έπεφτε γενικά σε πολλούς.
Από τότε ακόμα δεν είχε ποτέ θέμα με τον χρόνο, πότε δεν μου είπε τελείωνε η κάτι τέτοιο, όταν δούλευε μόνη της και έκλεινε την πόρτα, ήταν πολύ ωραία φάση, γαμαγες με την ηρεμία σου, στα Φιλ.11 όμως την φωνάζουν και της την λένε συνέχεια που κάθεται παραπάνω...
Στον αγώνα, η πιπα της με καπότα είναι καλύτερη , αρκετά, φαίνεται πως το φοβάται το ελεύθερο λιγο, όλα τα υπόλοιπα έχουν γραφτεί , γενικά έχει άστατο πρόγραμμα και δεν δουλεύει φουλ ούτε πριν , στα Φιλλ.11 κάνει διπλοβαρδιες τα Σ/Κ οπότε είναι λίγο ρίσκο αν θα την πετυχεις ξεκουραστη.
Για τον τσα δεν το ήξερα.. Πάντως σε θέμα χρόνου ναι ήταν ίσως η μόνη στο Μετάξι που γαμούσες όσο ήθελες.. Ειδικά μια μέρα που η ψιχάλα που έπεφτε, όταν μπήκα έγινε φουλ βροχή (και δεν κυκλοφορούσε κανείς, ούτε προσπάθησε να μπει στην κλειδωμένη πόρτα) παίζει να :zfuck:στα 4 κάνα 20λεπτο :takethis: :grin:
Ήταν μία απ' τις λίγες φορές που κατάντησε να κοιτάξει το ρολόι της..
Όταν αποφάσισα να τελειώσω έπεσε ξάπλα ανάσκελα για λίγο και μου λέει look at this!.. Αλλά και πάλι ποτέ δε δυσανασχετεί, πάντα φέρεται όμορφα :inlove:

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
914
Πόντοι
371
Τη Μαρία (πλέον Ναόμι) την είχα πάρει καμιά 10-12 φορές στο Ι39, σύμφερε, και έχω την εντύπωση ότι είτε ήταν μόνη της στο χώρο, είτε απλά δεν έβγαινε ποτέ τσα2.. Κάνα δυο φορές πιστόνιαζα ένα τέταρτο και βάλε εκεί μέσα! :grin: Χωρίς να ενοχλήσει κανείς. Της αρέσω ο άτιμος οπότε πάντα είναι χαλαρή με το χρόνο
Παρεμπιπτόντως το 10-12 δεν είναι ούτε υπερβολή/ψέμα, ούτε σύγκριση or something, δεν "τις μετράμε" χαχαχα
Έχω σημείωση στο κινητό με κάθε έξοδο/κατάθεση, και λεπτομέρειες (ποια ,πότε, και πως ήταν) ώστε να θυμάμαι, και να μην την πατήσω ξανά με κάποια πχ. Τώρα πρέπει να είναι κάπου 15 κάτι οι επισκέψεις στη Ναόμι..
Άμα ψήνει κάποιος να την παρτουζώσουμε είμαι μέσα :grin: δεν ξέρω τι θα κάνει αυτή όμως, ή αν το δέχεται

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
914
Πόντοι
371
τον αγώνα, η πιπα της με καπότα είναι καλύτερη , αρκετά, φαίνεται πως το φοβάται το ελεύθερο λιγο, όλα τα υπόλοιπα έχουν γραφτεί
Στην πίπα θα μπορούσε να πάει πιο βαθιά, ή τουλάχιστον το ελπίζω, αλλά συνήθως δεν.. Η Μπέκυ τον πήρε πολύ καλύτερα προχτές :cool2:

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.805
Πόντοι
3.760
Υπάρχει κανένα καλό μιλφ για μισάωρο ;
Βικτωρια Διδυμου 27.Με απ'ολα εκτος κωλου.Οι θειτσες Ελενη και Βερονικα στο Διδυμου 8 επισης απ'ολα εκτος κωλου.Νταρια Αγκυρας 9 ή 12 αναλογως,Αναστασια στα ιδια ιδρυματα αναλογως το προγραμμα.Εχεις επιλογες παρα πολλες αλλα πρεπει μα κανεις βολτα πρωτα.Βασικο.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.188
Πόντοι
2.846
Τη Μαρία ... έχω την εντύπωση ότι είτε ήταν μόνη της στο χώρο, είτε απλά δεν έβγαινε ποτέ τσα2..
Εγώ θυμάμαι ότι υπηρεσία της Μαρίας ήταν ένας μεγάλος κυριούλης με γυαλιά, Στελλάρας συστηνόταν. Και πριν από κα'να δίμηνο τον είχα πετύχει Φ66 αν θυμάμαι καλά.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.885
Πόντοι
446
Πουτσίλα δε θα το έλεγα εκτός αν είναι δική μου. Κλανίλα μια χαρά :afro:
Φίλε μου στάθηκες άτυχος. Εγώ έζησα το συνδυασμό πουτσιλας και κλανιας δυο φορές μάλιστα.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
24.266
Πόντοι
19.236

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.351
Πόντοι
441
Καλημέρα Friends Αλκαμενους 113 ανοιχτό μέχρι 13:00, ήδη 3 δωμάτια γεματα και 6 άτομα αναμονή...
μα καλα ο οικοσ ανοιγει 10 κ κλεινει 1 το μεσημερι,για 3 ωρες.οποιος προλαβει,ακομα δεν ανοιξε 9 ατομα μεσα,απ εξω περιμενανε ?

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.885
Πόντοι
446
Και δίνει και κωλαρακι με +50….. παιδιά κώλοι υπάρχουν λεφτά δεν υπάρχουν!!!!
Θα σε κλάσει έτσι κ αλλιώς είτε της καρφώσεις την κωλοτρυπα είτε όχι, το κλασιμο συμπεριλαμβάνεται στο απλό πρόγραμμα της έτσι κ αλλιώς.

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.121
Πόντοι
486
Θα σε κλάσει έτσι κ αλλιώς είτε της καρφώσεις την κωλοτρυπα είτε όχι, το κλασιμο συμπεριλαμβάνεται στο απλό πρόγραμμα της έτσι κ αλλιώς.
Εμένα δε μου το έκανε ρε γαμωτο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom