Διαγραμμένο μέλος 235400
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 10.507
- Πόντοι
- 4.646
Μήπως έπεσαν στα κρυφά και τίποτα κοκορέτσια?Γαστρεντερίτιδα....
Τους θέρισαν τα πιτόγυρα...
Μήπως έπεσαν στα κρυφά και τίποτα κοκορέτσια?Γαστρεντερίτιδα....
Τους θέρισαν τα πιτόγυρα...
Ή κάποιος τις πέρασε σούβλα...Μήπως έπεσαν στα κρυφά και τίποτα κοκορέτσια?
Τρελαίνονται τα κορίτσια για σουβλιστά...Μήπως έπεσαν στα κρυφά και τίποτα κοκορέτσια?
θα εκαναν ντου η μπατσοι. καποιος ξεχασε να πληρωση το χαρατσιΜιπος γνωρίζει κανείς γιατί τα άγκυρας 9 και 12 είναι κλειστά ενώ το πρόγραμμα τα δείχνει ανοιχτά δύο μέρες τορα
Μιπος γνωρίζει κανείς γιατί τα άγκυρας 9 και 12 είναι κλειστά ενώ το πρόγραμμα τα δείχνει ανοιχτά δύο μέρες τορα
Ανεβαίνει κριτικάρα, στο Φ65Β στο όνομα Μπέτυ, μιας και εκεί την πήρα, και δεν είδα να υπάρχει Μπέκυ στα ονόματα. Επίσης ξέχασα να ρωτήσω κι εγώ την ίδια την κοπέλαΤελικά επιλέχθηκε η ΜπέΚυ (την οποία η τσα2 είπε καθαρά Μπετυ) για ένα σύντομο άδειασμα, και θα ακολουθήσει κριτική αργότερα
Η άλλη λέξη κλειδί είναι η χώρα, Αλβανή..μάλλον αυτη ειναι η λέξη κλειδί... όντως ειναι χαζοφατσα
Τη Μπιούτη θα τη δοκιμάσω, όπως είχα πει κι άλλη φορά, παρόλο που δεν είναι στα προτιμώμενά μου κυβικά..Τωρα φυλής..
Φ84α Η Μπιουτυ.. η Ράνια απο μεθαύριο.
Φ71 οροφος και ισόγειο κλειστά.
![]()
ελπιζω να μην εννοεις τα ακαποτα που λενε οτι κανειΤη Μπιούτη θα τη δοκιμάσω, όπως είχα πει κι άλλη φορά, παρόλο που δεν είναι στα προτιμώμενά μου κυβικά..
1ον γιατί έχω διαβάσει ωραία πράγματα
Όχι βέβαια! Τέτοια δε θέλω, έχω διαβάσει συνέπειες που δε θέλω!ελπιζω να μην εννοεις τα ακαποτα που λενε οτι κανει
Θυμάμαι μία Νικόλ Αλκιβιάδου πριν 10 χρόνια.Μια Νικόλ αλβανιδα, που δούλευε πριν πολύ καιρό Αλκιβιάδου 16 αν θυμάμαι καλά και μετά πριν καιρό στο Διδύμου 20, την έχει πάρει το μάτι κανενός?
Όχι ρε συ καμία σχέση η Μπιουτιελπιζω να μην εννοεις τα ακαποτα που λενε οτι κανει
Που τα ξέρεις όλα ρε παίκτη γέλασα!!είναι παντρεμένη τηλ δε θα δώσει με τίποτα..της είχα προτείνει χοτελ μια φορά δε δέχτηκε..το τηλ πάντως δε το έχω ζητήσει..θα φοβηθεί πιστεύω..μα ρε φιλε δε πάει κ στη δουλειά όλο λείπει μια την πετυχαίνω 5 όχι κ πάω τσάμπα φυλής 40 λεπτά απόσταση..αν δω ενημέρωση σου κ δουλεύει θα πάω..δε πάω 5η φορά τσάμπα ευχαριστώ που ενημερώνεις γτ όντως μια φορά αυτό με έσωσε κ πήγα στοχευμένα εκεί κ το χάρηκα φουλΚοίτα να δείς τι θα κάνεις για να μη ρωτάς κάθε τρεις και λίγο, θα πας Καλλιθέα στη πλατεία, καθημερινές γύρω στις 0900(πριν πάει, όταν πάει για δουλειά)Σαββατοκύριακο γύρω στις 1000 ,θα την δείς να βγάζεις βόλτα το σκυλάκι της, την πλησιάζεις και της ζητάς το τηλέφωνο για να μπορείς να επικοινωνείς μαζί της.
Ξέρεις την απάντηση πριν ρωτήσεις?είναι παντρεμένη τηλ δε θα δώσει με τίποτα
εκλαψαΞέρεις την απάντηση πριν ρωτήσεις?
Περιμένεις ο n.smirni να κάνει ενημέρωση, δλδ αν αρρωστήσει ο άνθρωπος δύο βδομάδες δεν θα πηδήξεις?
Κάποια πράγματα με ξεπερνάνε![]()