Κρίμα τόσο ωραίο τσιμπούκιΘα λειπει για κανα διμηνο τριμηνο ειχε πει η κοντη ανατηπαθητικη τσατσα με το πλεημομπιλ κουρεμα.Απογεματα πλεον,αν δεν ειναι κλειστο θα βρισκεται μια Ελενη.Ντατντανοχοντρη ξανθια με απ'ολα εκτος κωλου.
Ευχαριστώ φίλε
Κρίμα τόσο ωραίο τσιμπούκιΘα λειπει για κανα διμηνο τριμηνο ειχε πει η κοντη ανατηπαθητικη τσατσα με το πλεημομπιλ κουρεμα.Απογεματα πλεον,αν δεν ειναι κλειστο θα βρισκεται μια Ελενη.Ντατντανοχοντρη ξανθια με απ'ολα εκτος κωλου.
Είναι ωραίο και προπαντός ήσυχοΕγώ όταν περνάω σε αυτόν τον οίκο, πάντα τούς λέω ότι θέλω να περάσω σε αυτό το δωμάτιο
Κολοκυνθούς 38 αν δεν κάνω λάθος (κεντρικός που βγάζει προς Τσαλδάρη/Πειραιώς, στην αρχή από Μ. Αλεξάνδρου) πριν λίγο καιρό που τσέκαρα παρουσιάστηκαν δύο θορυκτά, tanks, δεν έχω δει πιο χοντρές πουθενά!Μάγκες που θα βρω τα μεγαλύτερα βυζία που υπάρχουν; Δεν θέλω να είναι απλά μεγάλα, θέλω να είναι υπέρ τεράστια. Ευχαριστώ!
Τη τελευταία φορά που είχα περάσει σε τσάρκα στα Κολοκυνθούς 38, δάκρυσα από τη μπόχαΚολοκυνθούς 38 αν δεν κάνω λάθος (κεντρικός που βγάζει προς Τσαλδάρη/Πειραιώς, στην αρχή από Μ. Αλεξάνδρου) πριν λίγο καιρό που τσέκαρα παρουσιάστηκαν δύο θορυκτά, tanks, δεν έχω δει πιο χοντρές πουθενά!Μιλάμε σκέτο κρέας παντού, τα βυζιά τους παίζει να ζυγίζουν όσο μια λατίνα!
Μπράβο Μητσε την άκουσε καλά η κορασίδα, διέκρινα και μερικά μπλιάτ ενδιάμεσα στα βογγητα !!!Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα ακούστε το σεξυ Ειρηνακι ποσο γουστάρει να τρώει πουτσακαι το χύσιμο στο τέλος.
Την εκανα να νιώσει γυναίκα μου είπε..
Ακούστε το πριν το κατεβάσουν...
Λογικό, άθλιος οίκος, με άθλιες ο Θεός να τις κάνει τάνες.. Σαν γύρο χοιρινό σε μεγέθυνση, με ρόμπα ήταν. Και μιλάμε για 50+ ηλικία.. Απλά δεν είχα μπει ποτέ και είπα να ελέγξωΤη τελευταία φορά που είχα περάσει σε τσάρκα στα Κολοκυνθούς 38, δάκρυσα από τη μπόχα![]()
Τωρα μαθεύτηκε, απο αυριο μεχρι και οι επενδυτές θα ζητάνε αυτόΕίναι ωραίο και προπαντός ήσυχο
Αν όμως μαθευτεί, μας βλέπω να γαμάμε δίπλα στη πόρτα με φασαρία![]()
Πέρασα με Ράνια το απόγευμα και το Μορό ήταν μες στην καύλα.
Κατέβασε φουλ υγρά η μουναρα της που μουσκεψε η κολοτριπιδα της.γυρησαν τα μάτια της ανάποδα μιλάμε.
Το κορίτσι αξίζει με τα χίλια
Καμια.Λιζα μονο απο εκεινο το μαγαζι μεχρι.νεοτερας.Φαίη ή Κάρλα;
Αν εννοεις τη Βιολεττα στο Φ71 οροφος ,εχθες την ειχα πετυχει στη β' βαρδια.Τσάρκα αστραπή το μεσημέρι, σκαστός απ' το γραφείο
Αλκαμένους 113 κλειστό πήρε φωτιά το μουνάκι της Ειρήνης με τον DmtrsxXx
Φυλής 71 όροφος πήγα για τη καινούρια, αλλά ήταν κλασσικά η Βικτώρια. Ομορφούλα λατίνα με νορμάλ πρόγραμμα
Φυλής 67 Σάρα η σχετικά ψηλή, μελαχρινή λατίνα με κωλάραΕλεύθερη φλογέρα.Αρκετά όμορφη στο πρόσωπο...
Την έχω πετύχει πολλές φορές τελευταία στις τσάρκες μου, αλλά αποφεύγω να μπώ γιατί τα δωμάτια του Φ67 είναι κλουβιά και τα κρεβάτια μικρά για νάνους
Σήμερα τη πήρα με σχετικά καλές εντυπώσεις. Κάνει καλή ελεύθερη φλογέρα
Δεν έχει όμως ερωτισμό και συμμετοχή. Η μούνα της, επίσης, είναι ανοιχτή...
Παρόλα αυτά έφαγε δυνατά καρφώματα με αλλαγές στάσεων
Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...
Πέρασα με Ράνια το απόγευμα και το Μορό ήταν μες στην καύλα.
Κατέβασε φουλ υγρά η μουναρα της που μουσκεψε η κολοτριπιδα της.γυρησαν τα μάτια της ανάποδα μιλάμε.
Το κορίτσι αξίζει με τα χίλια
Ευχαριστώ μύστη μου!Αν εννοεις τη Βιολεττα στο Φ71 οροφος ,εχθες την ειχα πετυχει στη β' βαρδια.
Παρεμπιπτόντως άμα είστε στα πέριξ στο Μετάξι, 1η 2η βάρδια, γύρω στις 5, σοβαρά τώρα περάστε από κει να δείτε! Αν είναι ακόμα αυτές οι δύο. (θα τρομάξετε, αλλά κι εγώ δεν έφταιγα σε τίποτα όταν το αντίκρισαΚολοκυνθούς 38 αν δεν κάνω λάθος (κεντρικός που βγάζει προς Τσαλδάρη/Πειραιώς, στην αρχή από Μ. Αλεξάνδρου) πριν λίγο καιρό που τσέκαρα παρουσιάστηκαν δύο θορυκτά, tanks, δεν έχω δει πιο χοντρές πουθενά!Μιλάμε σκέτο κρέας παντού, τα βυζιά τους παίζει να ζυγίζουν όσο μια λατίνα!
Μήπως είναι η Χλόη απ' τα Φυλής 71?Πέρασμα απο κολωνου 32 όροφος (πρωην ονλιγκρηκ) ειχε ενα πολυ όμορφο μωρο λατίνα με αναλογίες μοντέλου μακρύ μαύρο μαλλί και γυαλιά, Χλοη την ελεγαν με απλο προγραμμα στα 20 ευρω. Δε βρηκα καμμία κριτική για αυτήν. Θα περνουσα δωμάτιο αλλα το budget μου, μου επιτρέπει να χαλαω μονο 30ε την ημέρα στα μπουρδέλα και για σήμερα τα ειχα ξοδέψει....