Από περιέργεια πήγα μέχρι την 9865, αλλά τίποτα. Έχει κριτική στον οίκο για την κοπέλα;Αν διαβάσεις τι συνέβη με κάποιον συναγωνιστή πιο πίσω, θα καταλάβεις.
Ελπίζω να μην πάτησαν και άλλοι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.820
- Πόντοι
- 2.836
Σε αυτό το δωμάτιο κατέβαινα με την μιλφ Νατάσσα όταν δούλευε εκεί, γιατί της έδινα 20€ για άνεση χρόνου.Απογευματινη τσαρκα σημερα στο Μεταξουργειο εκει κατα τις 19:00,
Πηγα καρφωτος στο Ιασωνος 31 ισογειο οπου ειχε γραφτει για μια Ταιλανδεζα την Λιλιαν αλλα τελικα ηταν το αλβανικο κοντοπουτανο η Γκαμπριελα οποτε εφυγα..
Ιασωνος 36 ισογειο ηταν η μελαχρινη Ρωσιδα η Κάτια γνωστη και απο το Ιασωνος 19 ισογειο
Περδικας 1 γωνια σκαλια μια Λατινα ψηλη με τουμπανο κωλο δεν κρατησα ονομα
Περδικας 3 Επεστρεψε ξανα η ψηλη Ουκρανεζα νταρντανα η Μιλανα οπου εγινε και η πρωτη καταθεση για να το καλοσωρισμα...ηταν η πολλοστη φορα που πηγα μαζι της οπως παντα με καλες εντυπωσεις και χρωσταω να γραψω και μια κριτικη....
Επειτα απο ενα μισαωρο διαλλειματακι μπηκαμε στο,
Κολωνου 48α το αριστερο (οχι το 48β δεξια οπου ειναι συνηθως η Παολα...)
Εκει ειδα για πρωτη φορα μια ψηλη νταρντανα σοβιετικη ξανθια μιλφαρα την Μαρθα, περασα δωματιο μαζι της οπου θα ανεβει συντομα κριτικη...η μεγαλη εκπληξη ομως ηταν η εξης...το δωματιο που με βαλανε....ρε παιδες γνωριζατε οτι σε αυτον τον οικο υπαρχει και ενα τριτο δωματιο το οποιο ειναι υπογειο και για να κατεβεις περνας μεσα απο το κουζινακι στριβεις αριστερα και κατεβαινεις τις σκαλες.... και ειναι σαν να βρισκεσαι σε αλλο μπουρδελο χαχα...εχει ενα μικρο σαλονακι συν το δωματιο το οποιο ειναι πολυ μεγαλο λες και εισαι σε στουντιο....πολυ πριβέ κατασταση...παραθετω φωτογραφιες μεσα απο το δωματιο....οποιος εχει γαμησει εκει μεσα ας γραψει....
![]()
![]()
Καληνυχτα και καλα γαμησια σε ολους..
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 8.988
- Πόντοι
- 2.036
Ωραίος φίλε, ευχαριστούμε για την ενημέρωση.Επανεμφάνιση Νάταλι skinny στο Μετάξι
Απογευματινη τσαρκα σημερα στο Μεταξουργειο εκει κατα τις 19:00,
Πηγα καρφωτος στο Ιασωνος 31 ισογειο οπου ειχε γραφτει για μια Ταιλανδεζα την Λιλιαν αλλα τελικα ηταν το αλβανικο κοντοπουτανο η Γκαμπριελα οποτε εφυγα..
Ναί, εκεί που ήταν/είναι η Στέλλα τελευταία, μερικές φορές πάει όντως στο Ι31? ισόγειο καπάκια 2η βάρδια, εκεί την πήρα 1η φορά, μου είχε πεί η τσατσά μας κάνεις και σεφτέ και χάρηκα εγώ πως γαμάω φρέσκο πράγμα 1ος στην βάρδια, αλλά με προσγείωσε η Λίλυ όταν μου είπε πως είναι διπλοβάρδια, χαχαχα, πάντως είναι φιλότιμη και ευχάριστη.Εγώ την είχα πετύχει πάντως Ιάσωνος 44 τη Λίλυ.
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 8.988
- Πόντοι
- 2.036
Από το γλείψιμο ή το γαμήσι ?Αλκαμένους 113 μονη της η Ειρήνη! Χωρίς αναμονή. Της εριξα ενα γλειφομούνι σπέσιαλ και μετα τη γάμησα καρφωτα στην ακρη του κρεβατιού. Εχω και ηχητικό που εχυνε. Θα ανεβασω πιο μετά.
Επίσης γαμιέστε με την 1η βάρδια, απλά, παίρνετε τα καλύτερα μουνιά.
Γιατί δεν πέρασες ρε, εγώ το Σάββατο που πέτυχα αυτή την Ρενάτα στο Φ59 μπήκα αμέσως και ας ήξερα πως η φόλα ήταν το πιθανότερο σενάριο.Παντως μου εμεινε η Βιολεττα το μωρο.Τι καυλα ηταν....
info@123
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 71
- Like
- 16.882
- Πόντοι
- 6.856
Ένας συναγωνιστής έγραψε, ότι κόλλησε κάποιο αφροδίσιο νόσημα, μετά από σεξουαλική επαφή με την Ιβάνα. Συγκεκριμένα, μετά από ελεύθερο στοματικό.Από περιέργεια πήγα μέχρι την 9865, αλλά τίποτα. Έχει κριτική στον οίκο για την κοπέλα;
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 12.449
- Πόντοι
- 3.760
Θα λειπει για κανα διμηνο τριμηνο ειχε πει η κοντη ανατηπαθητικη τσατσα με το πλεημομπιλ κουρεμα.Απογεματα πλεον,αν δεν ειναι κλειστο θα βρισκεται μια Ελενη.Ντατντανοχοντρη ξανθια με απ'ολα εκτος κωλου.Καλημέρα συναγωνιστές
Η Ιβανα από δίδυμου με το καταπληκτικό τσιμπ πού είναι?
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 12.449
- Πόντοι
- 3.760
Ισχυει.Ειδικα ηταν σρα κεφια της εκανε οτι της ελεγες κυριολεκτικα.Θελει προσοχη η συγκεκριμενη.Ένας συναγωνιστής έγραψε, ότι κόλλησε κάποιο αφροδίσιο νόσημα, μετά από σεξουαλική επαφή με την Ιβάνα. Συγκεκριμένα, μετά από ελεύθερο στοματικό.
Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 114
- Like
- 22.270
- Πόντοι
- 26.376
Brad Pitt - Ειρήνη 1-0Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα ακούστε το σεξυ Ειρηνακι ποσο γουστάρει να τρώει πουτσακαι το χύσιμο στο τέλος.
Την εκανα να νιώσει γυναίκα μου είπε..
Ακούστε το πριν το κατεβάσουν...
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 7.858
- Πόντοι
- 1.056
Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα ακούστε το σεξυ Ειρηνακι ποσο γουστάρει να τρώει πουτσακαι το χύσιμο στο τέλος.

Ηχογράφηση από γαμήσι - bourdela.com forum
Εχει κανεις ηχογραφηση απο γαμησι δικο του η αλλων; ελληνικο ναναι κ οτι ναναι :P εχω κ γω..
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 260.306
- Πόντοι
- 46.232
τυπε μην ανεβάζεις τέτοια ντοκουμέντα/αποδείξεις, γιατί θα βγει πάλι ο άλλος που μόνο σπαμαρει εδώ ή ρίχνει λάσπη (προφανώς γιατί δε μπορεί να κάνει τα ίδια ή να λάβει ίδιες υπηρεσίες)και θα λέει για vip μέλη και μυθιστορηματικες κριτικεςΣε παγκόσμια αποκλειστικότητα ακούστε το σεξυ Ειρηνακι ποσο γουστάρει να τρώει πουτσακαι το χύσιμο στο τέλος.
ΥΓ μπράβο ρε Μήτσο
ΥΓ1 μα η Ειρήνη κάνει υπεραπλο πρόγραμμα....χαχαχαχα
ΥΓ2 όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.095
- Πόντοι
- 446
Προσπαθώ τόση ώρα να καταλάβω αν γαβγίζει ή αν χέζειΣε παγκόσμια αποκλειστικότητα ακούστε το σεξυ Ειρηνακι ποσο γουστάρει να τρώει πουτσακαι το χύσιμο στο τέλος.
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 8.988
- Πόντοι
- 2.036
Νταξ' ρε, πολλές φορές τα γράφει λίγο υπερβολικά και άντε να ξέρεις ποιος/πότε τρολλάρει και ποιος όχι, κλάιν.τυπε μην ανεβάζεις τέτοια ντοκουμέντα/αποδείξεις, γιατί θα βγει πάλι ο άλλος που μόνο σπαμαρει εδώ ή ρίχνει λάσπη (προφανώς γιατί δε μπορεί να κάνει τα ίδια ή να λάβει ίδιες υπηρεσίες)και θα λέει για vip μέλη και μυθιστορηματικες κριτικες
ΥΓ μπράβο ρε Μήτσο
ΥΓ1 μα η Ειρήνη κάνει υπεραπλο πρόγραμμα....χαχαχαχα
ΥΓ2 όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Πάντως όσο καιρό ασχολούμαι με το χόμπι εδώ, μου έχει τύχει μόλις 2 φορές να τελειώσει η άλλη,
1η φορά με την Λατίνα Αγάπη (την 1η, όχι την πιο πρόσφατη με του πλάστικ βύζους) στο Μ.Α.21πάνω που με είχε συμπαθήσει εξαρχής (η αλήθεια είναι πώς την γούσταρα και εγώ, ήμουν φρέσκος στον χώρο ακόμα
Δεύτερη ήταν η Beauty πριν κανά 10μηνο 1η φορά που την πήρα, χωρίς να το επιδιώξω χτύπησα χρυσό και κάποια στιγμή που έδινα πόνο με είδε που κουράστηκα και μου λέει με αγριάδα, επί λέξη "μην σταματήσεις σε γάμησα" , τα έκανε μουνί όλα και εγώ είχα γίνει λούτσα στον ιδρώτα, μετά όμως έφυγε και δεν μπόρεσα να το επαναλάβω, τώρα φοβάμαι να ξαναπάω ... χαχαχαχαχα.
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 189
- Like
- 23.711
- Πόντοι
- 32.478
Πολλές φορές έχω γαμήσει εκεί, ειδικά την Νατάσα. Μετά ένα διάστημα το είχαν κλειστό και δούλευαν μόνο τα επάνω. Αν το έβαλαν πάλι, είναι καλό γιατί γαμάς ανθρώπινα. Τα πάνω δωμάτια είναι σαν κλουβιάΑπογευματινη τσαρκα σημερα στο Μεταξουργειο εκει κατα τις 19:00,
Ιασωνος 36 ισογειο ηταν η μελαχρινη Ρωσιδα η Κάτια γνωστη και απο το Ιασωνος 19 ισογειο
Περδικας 1 γωνια σκαλια μια Λατινα ψηλη με τουμπανο κωλο δεν κρατησα ονομα
Περδικας 3 Επεστρεψε ξανα η ψηλη Ουκρανεζα νταρντανα η Μιλανα οπου εγινε και η πρωτη καταθεση για να το καλοσωρισμα...ηταν η πολλοστη φορα που πηγα μαζι της οπως παντα με καλες εντυπωσεις και χρωσταω να γραψω και μια κριτικη....
Επειτα απο ενα μισαωρο διαλλειματακι μπηκαμε στο,
Κολωνου 48α το αριστερο (οχι το 48β δεξια οπου ειναι συνηθως η Παολα...)
Εκει ειδα για πρωτη φορα μια ψηλη νταρντανα σοβιετικη ξανθια μιλφαρα την Μαρθα, περασα δωματιο μαζι της οπου θα ανεβει συντομα κριτικη...η μεγαλη εκπληξη ομως ηταν η εξης...το δωματιο που με βαλανε....ρε παιδες γνωριζατε οτι σε αυτον τον οικο υπαρχει και ενα τριτο δωματιο το οποιο ειναι υπογειο και για να κατεβεις περνας μεσα απο το κουζινακι στριβεις αριστερα και κατεβαινεις τις σκαλες.... και ειναι σαν να βρισκεσαι σε αλλο μπουρδελο χαχα...εχει ενα μικρο σαλονακι συν το δωματιο το οποιο ειναι πολυ μεγαλο λες και εισαι σε στουντιο....πολυ πριβέ κατασταση...παραθετω φωτογραφιες μεσα απο το δωματιο....οποιος εχει γαμησει εκει μεσα ας γραψει....
![]()
![]()
AnaLogistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2023
- Like
- 299
- Πόντοι
- 21
Λατέρνα είναι έτσι κάνει με όλουςΣε παγκόσμια αποκλειστικότητα ακούστε το σεξυ Ειρηνακι ποσο γουστάρει να τρώει πουτσακαι το χύσιμο στο τέλος.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 260.306
- Πόντοι
- 46.232
έχουν γνώση οι φυλακες...Εκει ειδα για πρωτη φορα μια ψηλη νταρντανα σοβιετικη ξανθια μιλφαρα την Μαρθα, περασα δωματιο μαζι της οπου θα ανεβει συντομα κριτικη...η μεγαλη εκπληξη ομως ηταν η εξης...το δωματιο που με βαλανε....ρε παιδες γνωριζατε οτι σε αυτον τον οικο υπαρχει και ενα τριτο δωματιο το οποιο ειναι υπογειο και για να κατεβεις περνας μεσα απο το κουζινακι στριβεις αριστερα και κατεβαινεις τις σκαλες.... και ειναι σαν να βρισκεσαι σε αλλο μπουρδελο χαχα...εχει ενα μικρο σαλονακι συν το δωματιο το οποιο ειναι πολυ μεγαλο λες και εισαι σε στουντιο....πολυ πριβέ κατασταση...παραθετω φωτογραφιες μεσα απο το δωματιο....οποιος εχει γαμησει εκει μεσα ας γραψει....
![]()
![]()

n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 260.306
- Πόντοι
- 46.232
Εγώ όταν περνάω σε αυτόν τον οίκο, πάντα τούς λέω ότι θέλω να περάσω σε αυτό το δωμάτιοΠολλές φορές έχω γαμήσει εκεί, ειδικά την Νατάσα. Μετά ένα διάστημα το είχαν κλειστό και δούλευαν μόνο τα επάνω. Αν το έβαλαν πάλι, είναι καλό γιατί γαμάς ανθρώπινα. Τα πάνω δωμάτια είναι σαν κλουβιά
kavliarhssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα..γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω την τζεσικα από φυλης;
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 189
- Like
- 23.711
- Πόντοι
- 32.478
Χ σ χα κι εγώ το ίδιο. Δεν χρειαζόταν καν να το πω, το ήξεραν. Όπως κσι στο διπλανό μόνο στο μεγάλο αριστερά. Αλλά μετά την Νατάσα ,έχω σταματήσει να μπαίνω. Κάνα δυο φορές το πολύ να έχω πάειΕγώ όταν περνάω σε αυτόν τον οίκο, πάντα τούς λέω ότι θέλω να περάσω σε αυτό το δωμάτιο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 15K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 50K
- Απαντήσεις