Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 71
- Like
- 24.773
- Πόντοι
- 19.236
Μπορεί να το γύρισε πάλι..έχω καιρό να πάω.. γενικώς δν έκανε πριν..από καραντίνα κ μετάΠριν 1.5 μήνα πέρασα και γάμησα την Λαρίσα απο Ιωαννίνων 5, άκουσα την γερόντισσα για ακάποτο τσιμπούκι απο μεριά της Άννας και με προφύλαξή της Λαρίσας, πέρασα με Λαρίσα και μου χάρισε μια φόλα άλλο πράγμα, απο τις ελάχιστες που με έχουν κεράσει στην 35χρονη καριέρα μου.
Για σήμερα, μπορεί να μου τα είπε ανάποδα και η τσατσά.
Γενικά, την Άννα την ξέρω από τότε που πρωτοξεκίνησε...
Της έχεις κάνει νύξη να σου κάνει ελεύθερο?
Πες της πως δεν λειτουργείς αλλιώς...
Ρε μαγκες μόλις την ανακάλυψα με το ζόρι έμπαινε και γενικά τον έχω κανονικό. Στο ιεραποστολικο όλο έβγαινε καθώς γενικά η κοπέλα ποναει. Το πράμα της όλο προυτς κάνει από τον αέρα. Κανονιστείτε να το διαλύσετε.Διπλή κατάθεση πριν απο λίγο στο πιπινι γάλακτος Άννα,
Φωκαίας 19. Την ξεμουνιασα. Λεπτομερειες στην κριτική. Μαζι της η Καρλα.
ασε τα ναυαγια να περιμενουν 1-1,5 να γαμησουν για 8 λεπτα,καταντια,αλλο πιπινι η Αννα απο φωκαιας 19 ή αν πετυχεις Μαργκο ακομα καλυτερα,ειναι κ η Χλοη με την κωλαρα,...επιλογες υπαρχουν,εχουν ερ8ει ωραια κοριτσια
Χλόες στα μπού του κοσάρικου έχει δύο όπως συζητάγαμε και πριν κάτι βδομάδες.Η Χλόη με την κωλάρα σε ποιά διεύθυνση εργάζεται;
Δώσε info που τις βρισκουμεΕπαναληπτικές συνεδρίες με την νεαρή Анечка, αυτή και η γνωστή Ирина (ακόμη δεν έχω μπορέσει να περάσω μαζί της τώρα που ξαναήρθε) είναι η μόνες που αξίζουν, φεύγει για Moskva απο βδομάδα όποιος πρόλαβε πρόλαβε.
Ρε Pal Luki πες μου ρε μαν ότι ανήκεις κι εσύ στο φοβερό αυτό Lobby που μιλάτε με μνμ στο Viber με τη ζουζουνα ...... και μετά πας και της σκας χαρτζιλίκα στην φολοΣαμπινα και στο γκομενο να ρίχνουν βενζινα στο smartακι για βόλτα και χα'ι'λικια ?? ..... είσαι κι εσύ τέτοιος Τιτανας ρε μούτρο ??
Καλημερα Φιλε Παργ.....η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι ....Και πως γίνεσαι vip member???
Τετοια στελνε να γεμισει ζομπι απεξω..
Εκεί είναι:Λεπτομερειες στην κριτική.
6 ναυαγια ειχαν πιασει θεση , αλλα το 1 αποχώρησε.....
Σωραιοςςςς
Επέστρεψε η Τατιάνα?Πρωινή καταδρομικη ΜΑ28 Βικτώρια ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο δίπλα ήταν η κοπέλα στο δωμάτιο, Ι1Α Τατιάνα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, Ι1β αριστερό Αννα, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό Ι1β δεξί κλειστό, Ι1γ Σαντρα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Πέρασα με Άννα αυτή τη φορά ευτυχώς που είχε ένα μικρό αερόθερμο κσι ζεστάθηκα.
Τις πρώτες μέρες όταν επέστρεψε, είχε έρθει πολύ διψασμένη για πούτσα!!!Τα έχουμε πει από τότε που επέστρεψε. Ήταν όμορφη και φόλα όταν είχε ξεκινήσει πριν χρόνια. Τώρα έμεινε μόνο η φόλα.
Μετά απο προτροπή έβγαλε σουτιέν, κιλότα όχι την τράβηξε ίσα-ίσα, πόναγε το στήθος της μου είπε.Τις πρώτες μέρες όταν επέστρεψε, είχε έρθει πολύ διψασμένη για πούτσα!!!
Μετά... Άστα να πάνε...
Ο κύριος @n.smirni76 θα θυμάται πιστεύω.
Όσοι είχαμε προλάβει.
![]()
Δεν έχει έχει επιστρέψει, η άλλη είναιΕπέστρεψε η Τατιάνα?
Η λες για την άλλη την χοντρούλα?
Εγώ που έχω πάρει γιαγιά Ελένη στο full extended πρόγραμμα, ποιό μετάλλιο παίρνω???Καλημερα Φιλε Παργ.....η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι ....
1.Το αποκτας μετα απο 20-30 χρονια καριερας....λιγοι το εχουμε....![]()
2.Το αποκτας αν εχεις καψουρευτει κοπελλα της δουλειας....οσο πιο πολλες καρδιες....![]()
![]()
![]()
3.με οσες εχεις παει που δεν θα πηγαινε ουτε φυλακισμενος...υπερβαρες,γριες..κλπ.![]()
Τα συγκεκριμενα φοριουνται... το 1 στο λαιμο και τα υπολοιπα στο μερος της καρδιας....φοριουνται περηφανα ....!!!!!
+ ότι όλα τα Μπουρδέλα στη Λιοσίων και τα γύρω στενά ανοιχτά μείον της ΜιρανταςΠρωινή Ενημέρωση λιντλ![]()