Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 367 άτομα (46 μέλη και 321 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
245.415
Πόντοι
46.232

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.198
Πόντοι
201
φωκαιας 19 περασμα πρωτη φορα με Λιζα,αρκετα ανετη κοπελα,ωραια συμμετοχη και εμφανιση !! μαζι της η Μαργκο που μαλλον θα μαζεψει παλι όλη την πελατεια !! !

AndrosP69

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
202
Πόντοι
0
Τη μια τη πέτυχα 1η στο 18 ισόγειο κ την άλλη 2η στο 20
Οκ ευχαριστώ πολύ και πάλι θα κατέβω απόψε και ότι ήθελε προκύψει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τη μια τη πέτυχα 1η στο 18 ισόγειο κ την άλλη 2η στο 20
Οκ ευχαριστώ πολύ και πάλι θα κατέβω απόψε και ότι ήθελε πρ
φωκαιας 19 περασμα πρωτη φορα με Λιζα,αρκετα ανετη κοπελα,ωραια συμμετοχη και εμφανιση !! μαζι της η Μαργκο που μαλλον θα μαζεψει παλι όλη την πελατεια !! !
Από εμφάνιση τι λέει?και από υπηρεσίες?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.030
Πόντοι
10.686
Απίθανο! Μάλλον είχαμε ένα δωμάτιο διαφορά. Δεν έκλαψα το εικοσάρικο, αλλά δεν απογειώθηκα κιόλας. Καθαρή κοπέλα για γλείψιμο και αρκετά φιλική. Τελικά Μαργκώ δεν είδα, ήτανε δωμάτιο και μπήκα πριν σαλονάρει,φουλ κόσμος σε αναμονή!

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
23.797
Πόντοι
19.236

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
2.049
Πόντοι
3.177
Καλησπέρα συναγωνιστές,μεσημεριανή στοχευμένη καταδρομική στους εθιστικούς δρόμους και συγκεκριμένα διδύμου 22 για Μαριάννα.
Δυστυχώς έλειπε,δουλευαν Ειρήνη και Στέλλα,στο σαλόνι 7 συναγωνιστές μαλλον για Ειρήνη,με το που βγήκε η Ειρήνη στο σαλονι την ώρα που πήγαινε στο κουζινάκι κοίταξε το τσάτσο ξενερώμενη(ήρεμα με το κορίτσι θα το κάψετε,7 άτομα?! έλεος.)
Αποχώρησα και επειδή πάντα έχω στο μυαλό μου άλλες 2 εναλλακτικές για περιπτώσεις φόλας ή όπως στη συγκεκριμένη φάση,έφυγα για Όλγα από Αγκύρας 12.
Δεν είναι τοπ από εμφάνιση(δούλευε παλιότερα διδύμου 22)αλλά μου βγάζει μια καύλα.
Πέρασα μια χαρά,η χαζοτσατσά χτυπησε στο δεκάλεπτο αλλά είχα τελειώσει,εκείνη τη στιγμή χαμογέλασε αμήχανα η Όλγα και τις είπα οτι δεν έχει μυαλο η άλλη(τις την είχα πει παλιότερα τις συγκεκριμένης χαζοτσατσάς για να μη χτυπάει πόρτες πριν τελειώσει το 10λεπτό)όλα καλά καλή συνέχεια σε όλους και καλά γαμήσια.

Τελευταία τροποποίηση:

Nikos78!

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2023
Like
255
Πόντοι
20
Καλησπέρα συναγωνιστές,μεσημεριανή στοχευμένη καταδρομική στους εθιστικούς δρόμους και συγκεκριμένα διδύμου 22 για Μαριάννα.
Δυστυχώς έλειπε,δουλευαν Ελένη και Στέλλα,στο σαλόνι 7 συναγωνιστές μαλλον για Ελένη,με το που βγήκε η Ελένη στο σαλονι την ώρα που πήγαινε στο κουζινάκι κοίταξε το τσάτσο ξενερώμενη(ήρεμα με το κορίτσι θα το κάψετε,7 άτομα?! έλεος.)
Αποχώρησα και επειδή πάντα έχω στο μυαλό μου άλλες 2 εναλλακτικές για περιπτώσεις φόλας ή όπως στη συγκεκριμένη φάση,έφυγα για Όλγα από Αγκύρας 12.
Δεν είναι τοπ από εμφάνιση(δούλευε παλιότερα διδύμου 22)αλλά μου βγάζει μια καύλα.
Πέρασα μια χαρά,η χαζοτσατσά χτυπησε στο δεκάλεπτο αλλά είχα τελειώσει,εκείνη τη στιγμή χαμογέλασε αμήχανα η Όλγα και τις είπα οτι δεν έχει μυαλο η άλλη(τις την είχα πει παλιότερα τις συγκεκριμένης χαζοτσατσάς για να μη χτυπάει πόρτες πριν τελειώσει το 10λεπτό)όλα καλά καλή συνέχεια σε όλους και καλά γαμήσια.
Ελενη;;;; έχουμε περιγραφη;;;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
245.415
Πόντοι
46.232
Δυστυχώς έλειπε,δουλευαν Ελένη και Στέλλα,στο σαλόνι 7 συναγωνιστές μαλλον για Ελένη,με το που βγήκε η Ελένη στο σαλονι την ώρα που πήγαινε στο κουζινάκι κοίταξε το τσάτσο ξενερώμενη(ήρεμα με το κορίτσι θα το κάψετε,7
Ελένη ή Ειρήνη?

Dsar263

Μέγας
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
48
Like
12.702
Πόντοι
4.646
Φυλης 84Β Μαρια αλβανιδα απο Μεταξυ
Ποια ειναι αυτη η Μαρια η Αλβανιδα απο Μεταξυ? μηπως ειναι μια μελαχρινη ψηλη νταρντανα που ηταν ΜΑ 22 οροφος απογευματα? Θυμασαι περιγραφη?

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
320
Πόντοι
21
Πριν λίγο την καραντίνα ίσως και μετά δουλεβε μια Ρωσίδα Κωνσταντινουπόλεως 166 όχι το υπόγειο όνομα δεν θυμάμαι χαρακτηριστικό της τατού στην μέση Σκορπιός περίπου 1.65 ξανθό κοντό μαλλί μήπως γνωρίζει κάποιος εάν δουλεβει κάπου τώρα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
75.004
Πόντοι
41.129
Ποια ειναι αυτη η Μαρια η Αλβανιδα απο Μεταξυ? μηπως ειναι μια μελαχρινη ψηλη νταρντανα που ηταν ΜΑ 22 οροφος απογευματα? Θυμασαι περιγραφη?

Την Αννα μπανάνα λέει απο το Ιάσωνος 46 μεσαίο διάδρομος με τις 5 κοπέλες. Ηταν η αδύνατη με την πονηρή φάτσα και το πεταχτό κωλαρι που ελεγε οτι ειναι απο τη Γερμανία.
Μεγαλη φολα.

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
302
Πόντοι
26

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.475
Πόντοι
3.436
Μια ανακοινωση που ισως σωσει μερικους γιατι εγω την επαθα...

2 μέρες μετα απο συνευρεση με μια που δινει κολο απο Διδυμου(δεν ειναι δυσκολο...2-3 ειναι), καθε φορα που κατουραγα ηταν λες και πεταγα το υγρο πυρ + το πουτσοκεφαλο μ ειχε κατι κιτρινοκαφε εκκρισεις ανα τακτα διαστηματα οσο και να το σκουπιζα/επλενα. Νταξει λεω απο μεσα μου, ειμουν τοσο ατυχος που κολλησα κατι απο αφιλτρη πιπα(δεν εχω ξανακολλησει ποτε κατι, 1ο παρασημο ειναι).

Τελικος παω σε ουρολογο και και μου λει κατι τσιμπησες...ουρολοιμωξη ειναι, οποτε θα κανουμε καλλιεργεια. ΟΚ λεω. Παιδια...κατεβαζω παντελονια...πιανει μια χοντροκομμενη μπατονετα και μου την βαζει στο πουτσοκεφαλο ολη μεσα. Π-Ο-Ν-Ο-Σ. Την βγαζει , λεω οκ αυτο ηταν και παω να σηκωθω να κουμπωσω παντελονι και μου λει "Που πας...? Αλλες 3 φορες πρεπει να το κανουμε αυτο. 4 καλλιεργειες θα κανουμε για τα αφροδισια για να δουμε ποιο συγκεκριμενο ειναι." Περιττο να σας πω οτι τα επομενα 4 λεπτα ηταν ατελειωτα. Τελικως μου βαρεσε 2 ενεσεις προληπτικα, 1 σε καθε κολομερι και μου γραψε και χαπια για καποιο διαστημα.

Το παθημα εγινε μαθημα, απο δω και περα σκουφο μεχρι και στην πιπα.
Περαστικά σιδερένιος, καλά κάνα ουρολόγο λιγότερο επεμβατικο δεν έβρισκες..
η ουρολοιμωξη βρίσκεται κ από την καλλιέργεια ούρων με αντιβιογραμμα τα πάντα..
Να ξέρουμε εγώ, εσύ κ όλοι μας όταν παμε στον πόλεμο δεν γινεται να βγαίνουμε παντα ατσαλακωτοι, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι έστω κ για λιγο να πληγωθουμε.
Ακομα κ με προφυλακτικό πάντα υπάρχει ο κίνδυνος για κάτι.
Οσο για τήν κορασίδα καλό ειναι να τό πεις, για να προφυλάξεις εμάς να μην πάμε η για κάποιων που πήγε να τσιμπήσει προληπτικά αντιβίωση,θα περάσει καλή ανάρρωση.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.333
Πόντοι
4.646
Live Now
:springsmile::springsmile:

Ήρθε η άνοιξη και η ανάπτυξη στο Εμετουργείο!!!!

@DmtrsxXx το καφενείο και το αρνί σούβλα που έτρωγες Ξέχασε το!!!!

Στην θέση του ετοιμάζονται Δύο Νέοι Οίκοι :rockon::rockon::rockon:

Μαζί με τον @Επιρρεπής και @ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ περιμένουμε να το εγκαινιάσουμε... :smitten:
Ελπίζω το κοκορέτσι που σέρβιραν να μετουσιωθεί σε πρωκτικό :zfuck: στο νέο οίκο του Μεταξιού!
Εάν ναι, θα γίνω μόνιμος θαμώνας! :rockon:

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
70
Like
10.337
Πόντοι
12.421
Πριν λίγο την καραντίνα ίσως και μετά δουλεβε μια Ρωσίδα Κωνσταντινουπόλεως 166 όχι το υπόγειο όνομα δεν θυμάμαι χαρακτηριστικό της τατού στην μέση Σκορπιός περίπου 1.65 ξανθό κοντό μαλλί μήπως γνωρίζει κάποιος εάν δουλεβει κάπου τώρα
Κι εγώ πριν 20 χρόνια στο Περγάμου 1 είχα πάρει μεταμεσονύχτια παρτούζα με ένα φίλο μια μελαχρινή με σκυλέ πρόσωπο. Μήπως θυμάσαι ποια είναι? :tooth::tooth::tooth:

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
10
Like
461
Πόντοι
290
Live Now
:springsmile::springsmile:

Ήρθε η άνοιξη και η ανάπτυξη στο Εμετουργείο!!!!

@DmtrsxXx το καφενείο και το αρνί σούβλα που έτρωγες Ξέχασε το!!!!

Στην θέση του ετοιμάζονται Δύο Νέοι Οίκοι :rockon::rockon::rockon:

Μαζί με τον @Επιρρεπής και @ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ περιμένουμε να το εγκαινιάσουμε... :smitten:
Καλά το είχα φανταστεί.. Απ όταν είδα ότι κλάδεψαν τα παρτέρια κλπ, μια μέρα είχε φασαρία, εκτός απ το σκάψιμο που είχε για βδομάδες, έφτιαχναν κι εκεί τη γωνιά.. Ωστόσο το Μαράκι απ το Ι39/6 θα λείπει :sad2: (ναι ξέρω που είναι τώρα)

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.163
Πόντοι
441
Δυστυχώς έλειπε,δουλευαν Ειρήνη και Στέλλα,στο σαλόνι 7 συναγωνιστές μαλλον για Ειρήνη,με το που βγήκε η Ειρήνη στο σαλονι την ώρα που πήγαινε στο κουζινάκι κοίταξε το τσάτσο ξενερώμενη(ήρεμα με το κορίτσι θα το κάψετε,7 άτομα?! έλεος.)
7 ατομα σαλονι,τελευταιος 8α περιμενει1-1,5 ωρα για να ριξει ενα πουτσο 8 λεπτα,πραγματικα καταντια,υπαρχουν κ αλλα δυνατα κορμια ,βλεπε Μαργκο,Χλοη-κωλαρα κ αλλες αμα ψαχτειτε

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom