Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 386 άτομα (22 μέλη και 364 επισκέπτες)

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
1.902
Πόντοι
486
Σχόλασα και είπα να πάω να αδειάσω πριν πάω σπίτι, Παρασκευή γαρ.
Ξεκινάω βόλτα από Λιοσίων, δεν είδα κάτι νέο που να μου κίνησε την περιέργεια, όποτε λέω ας πάω Ιβάνα που έχουν φαγωθεί όλοι, οκ άσχημη δεν την λες είχε δωμάτιο πέρασα , δεν θα αναλύσω τα πάντα ίσως γράψω κριτική, αλλά η τύπισσα τον έχωσε μονη της κώλο, κέρασε και ένα τέταρτο τούρτα, όταν εχυσα και τον έβγαλα και στο τέλος μου έκανε τράκα τσιγάρο,
γενικά η ποιο οτιναναι εμπειρία...
Πιστεύω την είχες τεράστια ανάγκη την τούρτα όπως και γω. Τι ώρα σχολάει αυτή;

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
11
Like
3.531
Πόντοι
1.960
Χθεσινή καταδρομική στα γρήγορα. Αφου πέρασα από Διδυμου 27 μήπως είχε επιστρέψει η Μιλένα, τελικά ήταν η Τάνια.
Πήγα Φιλιππίδου στο επάνω μαγαζί και πήρα για 4η φορά την Κορίνα σε βάθος χρόνων. Συμπέρασμα:
Την 1η φορά στο Φωκαίας 27 που την είχα πάρει ήταν πολυ΄ καλή, με λιγότερα σαφώς κιλά τότε και με τις βυζάρες της να ξεχειλίζουν. Την 2η φορά στο απέναντι Φ24 ήταν μέτρια. την 3η φορά στο Ρεμούνδου 21 ήταν χάλια.
Χθες ήταν πολύ καλή. Ωραία πίπα με πέρασμα από @@. Αν και έχει πάρει κιλά, οι βυζάρες παραμένουν βυζάρες. Δεν ξέρω αν μπορεί να μπει στην κατηγορία στάνταρ μιας και η απόδοση της έχει σκαμπανεβάσματα.
Βάρδια?

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
7.011
Πόντοι
2.036
Πιστεύω την είχες τεράστια ανάγκη την τούρτα όπως και γω. Τι ώρα σχολάει αυτή;
Δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς αλλά όχι, δεν περίμενα/ήθελα να δω όλη την καπότα καφέ, αλλά οκ, όποιος νύχτα περπατεί...

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.716
Πόντοι
8.445
Μέχρι τις 6 απόγευμα Σόνια στο Φωκ. 13 νομίζω. Ίσως και Ηλέκτρα στο Φωκ. 7
Η Ηλέκτρα σταμάτησε λέει τον κώλο. Έτσι μου είπε που της εχω πάρει την κωλάρα της πολλές φορές.

Σε τέτοιες περιπτώσεις θέλει μποϋκοτάζ. Να μην περνάει κανείς μέχρι να ξαναδώσει το κωλί της.

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
559
Πόντοι
81
Η Ηλέκτρα σταμάτησε λέει τον κώλο. Έτσι μου είπε που της εχω πάρει την κωλάρα της πολλές φορές.

Σε τέτοιες περιπτώσεις θέλει μποϋκοτάζ. Να μην περνάει κανείς μέχρι να ξαναδώσει το κωλί της.
Κάνει αγραναπαυση

Nikos78!

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2023
Like
255
Πόντοι
20
Ρε μάγκες...τι ξεραιλα είναι αυτή που χει πεσει;;; μτοση μπαζοφολα μαζεμένη έχω χρονια νσ δω.. πλέον η φόλα έχει αρχισει και επεκτείνεται στα studio σιγά σιγά.....

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
1.902
Πόντοι
486
Δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς αλλά όχι, δεν περίμενα/ήθελα να δω όλη την καπότα καφέ, αλλά οκ, όποιος νύχτα περπατεί...
Αυτό που εννοείς και συ, αλλά δεν έχουμε τα ίδια γούστα μάλλον :afro:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πέρασε κανείς από Ιάσονος να μας πει αν είναι εκεί η Ναταλια;

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
68
Like
10.023
Πόντοι
12.421
Απογευματινή τσάρκα στους οίκους παρέα με το μύστη walker 76:uzi::uzi:

Φυλής 71 όροφος 3 λατίνες Χλόη με κωλάρα καιελεύθερη φλογέρα :pipa2:, Σουζάνα και Λούση μέτριες οπτικά με νορμάλ

Κατάθεση στη Χλόη με καλές εντυπώσεις. Κάναμε ωραίο ανάποδο cow και τα είδα όλα:bigdick::bigdick:

Φυλής 71 Σίντυ λατίνα μοσχαρίτσα:turkydance:μαυριδερή με νορμάλ, Βανέσσα ομορφούλα και μια άλλη δωμάτιο με νορμάλ.
Φυλής 69 ισόγειο Έμμυ η πιτσιρίκα με νορμάλ
Φυλής 67 Έλλη
Φυλής 65 ισόγειο Νικόλ με νορμάλ:assshake:
Φυλής 65 όροφος Χριστίνα με ελεύθερη φλογέρα τελειωτικό βυζοκώλο
Φυλής 84 ισόγειο Ράνια
Φυλής 84 όροφος Άννα μεταξουργιώτισα με ελεύθερη φλογέρα στα 30€:jerking:
Φυλής 74 δεξί Άννα ελεύθερη φλογέρα
Φυλής 72 υπόγα Έρρικα ομορφούλα ελεύθερη φλογέρα
Φυλής 72 ισόγειο Μαρία λατίνα με απλό:jerking:
Φυλής 56 οι τρεις λατίνες από Δ8 Λάουρα, Καρολίνα, Τζουλιάνα. Λάουρα με κώλο
Διδύμου 8 όροφος ανοικτό φως αλλά κλειστά

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
68
Like
10.023
Πόντοι
12.421
Συνέχεια Φωκαίας:uzi::uzi:
Φωκαίας 27 όροφος Παμέλα λατίνα μικρούλα με νορμάλ και τη μαλακισμένη τσατσά.
Φωκαίας 27 ισόγειο Νάταλι εγγύηση
Φωκαίας 19 Μαργκό και Λίζα με νορμάλ
Φωκαίας 13 υπόγα Χλόη η ομορφούλα λατίνα με απλό
Φωκαίας 9 Κατερίνα με σουφραδέλι
Φωκαίας 7 ισόγειο Ηλέκτρα χωρίς κώλο όμως

Επίσης...
Έλλης 3 η γυρολόγος Κρίστι
Κάποτε στο Λέλας Καραγιάννη γινόταν χαμός με αυτή και τη Σόνια
Περασμένα μεγαλεία...

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
68
Like
10.023
Πόντοι
12.421
Και λίγα τελευταία στη Μαραθώνος:dancing:
Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Βίκυ η χοντρούλα
Μαραθώνος μεσαίο κάτω κλειστό
Μαραθώνος μεσαίο πάνω Ρενάτα μικρή σχετικά ομορφούλα με νορμάλ και Τίνα η μελαχρινή με τα τατουάζ και το κοντό μαλλί σε ελεύθερη φλογέρα

Gio399

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
221
Πόντοι
0
Μαύρο στον οίκο περδικκα 3 στο μετάξι καθώς έγινε ένα άθλιο περιστατικό. Όταν η τσατσα ( γριά με κοιλιά ανατολικό μπλόκ) πού παρουσίασε την νεαρή Ρουμάνα, τις είπα θα κάνω μια βόλτα .Την στιγμή πού ήμουνα έτημος να φύγω αυτή έβαλε τα χέρια της στην πόρτα και με μεγάλη αντίσταση δεν με άφηνε να φύγω ( είπε ότι αν φύγει ο πρώτος πελάτης τής βάρδιας δηλαδή εγώ δεν θα πάνε καλά οι δουλειάς) πόση μ@λ@κια ποια επικρατεί!! Σε κάποια φάση μου άρπαξε και τα γυάλα ηλίου μου πού φόραγα στο κεφάλι αλλά τα πείρα πολύ γρήγορα πίσω την κράτησα λίγο και με τα δύο μου χέρια και βγήκα έξω σβέλτος .Πραγματικά απαράδεκτο σκηνικό για τον ποιό ηλίθιο λόγο πολύ μεγάλη προσοχή στον εν λόγο οίκο από εμένα μαύρο στο περδικκα 3 . Πολύ προσοχή και εύχομαι τα κατάρτια πάντα όρθια!!!

Gio_Vanni

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
21
Πόντοι
0
Φυλής 56 οι τρεις λατίνες από Δ8 Λάουρα, Καρολίνα, Τζουλιάνα
Εγω οταν πηγα η τσα2 ειπε Λαουρα, Λουσια κι αλλη μία που βγηκε ξυπολητη απ το δωμάτιο.

Επισης να προσθέσω

Φιλλιπιδου κατω Λούνα και Ιλόνα ρωσιδα νταρντανα

Φυλης 69Α Άννα και Μαρία "Τσεχα" απ την Αλβανία

Φυλης 66Α Μαριαννα Κολομβία
Φυλής 66Β Νίκη Ρωσίδα και Εμμυ Τζαμάικα

Φυλης 86Β Αννιτα

Φυλης 84Α Ράνια

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
68
Like
10.023
Πόντοι
12.421
Εγω οταν πηγα η τσα2 ειπε Λαουρα, Λουσια κι αλλη μία που βγηκε ξυπολητη απ το δωμάτιο.

Επισης να προσθέσω

Φιλλιπιδου κατω Λούνα και Ιλόνα ρωσιδα νταρντανα

Φυλης 69Α Άννα και Μαρία "Τσεχα" απ την Αλβανία

Φυλης 66Α Μαριαννα Κολομβία
Φυλής 66Β Νίκη Ρωσίδα και Εμμυ Τζαμάικα

Φυλης 86Β Αννιτα

Φυλης 84Α Ράνια
Τζουλιάνα και Λούσια είναι η ίδια. Απλά ήταν διαφορετική τσατσά σήμερα και μπορεί να μπερδεύει τα ονόματα...

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
1.902
Πόντοι
486
Πέρασε κανείς από Ιάσονος να μας πει αν είναι εκεί η Ναταλια;
Δε πάω πολύ συχνά, αλλά όταν πάω ενημερώνω.

Ιάσονος 27 ναταλία, μικρόσωμο γυφτάκι, απλό πρόγραμμα. Συμπεριφορά αρκετά απόμακρη, δε σε κάνει πελάτη (εύκολα). Επίσης της ζήτησα κάποιες ανωμαλίες όπως να με κατουρήσει και να με φτύσει αλλά αρνήθηκε :birdman:Μονο τα πατουσακια με άφησε να γλείψω και να μυρίσω αλλά δυστυχώς ήταν αοσμα.
Δε θα ξαναπάω.
1000020170.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.122
Πόντοι
201
Ρε παιδιά γνωρίζετε αν η Χριστίνα ή τσέχα δουλεύει μετά τις 23:00 σήμερα?ευχαριστω

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
1.121
Πόντοι
481

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
136
Πόντοι
0
Άσχετο, αλλά ερωτώ.. Έκανα μια κριτική μεγάλη και λεπτομερή, πάτησα υποβολή, και δεν ξέρω αν πέτυχε! Μου έβγαλε μια άκυρη σελίδα error.. Άραγε υποβλήθηκε, ή πάει άκλαφτη και θα πρέπει να την ξανακάνω;
Εντάξει ευτυχώς δε χάθηκε, ανέβηκε :think:
Ευτυχως

Dsar263

Μέγας
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
48
Like
12.667
Πόντοι
4.646
Μαύρο στον οίκο περδικκα 3 στο μετάξι καθώς έγινε ένα άθλιο περιστατικό. Όταν η τσατσα ( γριά με κοιλιά ανατολικό μπλόκ) πού παρουσίασε την νεαρή Ρουμάνα, τις είπα θα κάνω μια βόλτα .Την στιγμή πού ήμουνα έτημος να φύγω αυτή έβαλε τα χέρια της στην πόρτα και με μεγάλη αντίσταση δεν με άφηνε να φύγω ( είπε ότι αν φύγει ο πρώτος πελάτης τής βάρδιας δηλαδή εγώ δεν θα πάνε καλά οι δουλειάς) πόση μ@λ@κια ποια επικρατεί!! Σε κάποια φάση μου άρπαξε και τα γυάλα ηλίου μου πού φόραγα στο κεφάλι αλλά τα πείρα πολύ γρήγορα πίσω την κράτησα λίγο και με τα δύο μου χέρια και βγήκα έξω σβέλτος .Πραγματικά απαράδεκτο σκηνικό για τον ποιό ηλίθιο λόγο πολύ μεγάλη προσοχή στον εν λόγο οίκο από εμένα μαύρο στο περδικκα 3 . Πολύ προσοχή και εύχομαι τα κατάρτια πάντα όρθια!!!
Κλασσικα επεσες στην περιβοητη ξανθια σπασαρχιδο τσατσα την Βουλγαρα την Νελλη...το εχω γραψει πολλες φορες, το ξαναγραφω αλλη μια....οταν δεν σε αφηνει να φυγεις της πιανεις τον κωλο και της λες "μωρο μου θες να παμε μηπως μαζι δωματιο?"....σε αφηνει αμεσως να φυγεις ετσι χωρις να χρειαστει να παλεψεις μαζι της...

Gio399

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
221
Πόντοι
0
Κλασσικα επεσες στην περιβοητη ξανθια σπασαρχιδο τσατσα την Βουλγαρα την Νελλη...το εχω γραψει πολλες φορες, το ξαναγραφω αλλη μια....οταν δεν σε αφηνει να φυγεις της πιανεις τον κωλο και της λες "μωρο μου θες να παμε μηπως μαζι δωματιο?"....σε αφηνει αμεσως να φυγεις ετσι χωρις να χρειαστει να παλεψεις μαζι της...
Δεν την ήξερα την συγκεκριμένη. Να πας να γ@μιθει η στατογρια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom