Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 544 άτομα (27 μέλη και 517 επισκέπτες)

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
204
Πόντοι
1
Ρουμάνες αμφότερες γύρω στα 30 η λίγο πιο πάνω. Κάρλα συμπαθητικό γαμήσι ενώ τη Λιζα την έχω καιρό στο υποψιν αν και δεν με έχει κερδίσει το σαλόνι της αλλά διαβάζω τα καλύτερα.
Ωχ...
Η άκυρη φυλή.
. Κριμα
Ευχαριστώ πάντως φίλε

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
79
Like
12.727
Πόντοι
12.421
...ναι...αλλα γαμιετσι επαγγελματικα ή εκλεισε ο κυκλος τη???Και αν γαμιεται,που γαμιεται οεο????
Δεν νομίζω να έκλεισε ο κύκλος της.
Απλά, προς το παρόν είναι ερωτευμένη:inlove::inlove:
Πιστεύω θα χρειαστεί χρήματα και θα επιστρέψει...

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
2.063
Πόντοι
441
Η Όλγα με τα τατουάζ που εργαζόταν Φ19 μεταμεσονύχτιες ώρες σταμάτησε παιδιά.
Τώρα θα εργάζεται σε στούντιο εκτός Αθηνών.
Μήν την ψάχνετε.

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.744
Πόντοι
441
Δεν νομίζω να έκλεισε ο κύκλος της.
Απλά, προς το παρόν είναι ερωτευμένη:inlove::inlove:
Πιστεύω θα χρειαστεί χρήματα και θα επιστρέψει...

Εγώ δεν θέλω να επιστρέψει. Ήταν τίμια και σωστή στις υπηρεσίες της, δεν της αξίζει να δουλεύει σε αυτούς τους ελεεινούς βόθρους.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.145
Πόντοι
456

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
204
Πόντοι
1
Παιδιά sos φτάνω Αθήνα κατά τις 4 το πρωι έχω 3 ώρες περιθώριο μέχρι να παραλάβω σύζυγο από αεροδρόμιο. Υπάρχει κάνα σπίτι ανοιχτό αυτές τις ώρες? Όπου νάναι με αυτοκίνητο ειμαι
Παρακαλώ στηρίξτε τον ανταρτοπολεμο του παντρεμενου συντρόφου

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
15.307
Πόντοι
4.926
Παιδιά sos φτάνω Αθήνα κατά τις 4 το πρωι έχω 3 ώρες περιθώριο μέχρι να παραλάβω σύζυγο από αεροδρόμιο. Υπάρχει κάνα σπίτι ανοιχτό αυτές τις ώρες? Όπου νάναι με αυτοκίνητο ειμαι
Έχω ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι, για τις ώρες που θα βρίσκεσαι στην Αθήνα. Είναι ανοικτό και σερβίρει τον καλύτερο πατσά:

Συνημμένα

• πατσας5.jpg
    πατσας5.jpg
    170,3 KB · Εμφανίσεις: 15

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.184
Πόντοι
201

Πάρκαρε κοντά στο σταυροδρόμι Φυλής + Φωκαίας και με την βοήθεια του φωτός (αναμμένο φανάρι έξω από σπίτι) κάποιο μπουρδέλο θα βρεις ανοιχτό.

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.184
Πόντοι
201

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
204
Πόντοι
1
Πάρκαρε κοντά στο σταυροδρόμι Φυλής + Φωκαίας και με την βοήθεια του φωτός (αναμμένο φανάρι έξω από σπίτι) κάποιο μπουρδέλο θα βρεις ανοιχτό.
Φτάνω κι ελπίζω
Υγ Αχαρνών πάρκαρα πουχει πιο φως

Skipper!

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
1.048
Πόντοι
81
Μεταμεσονύχτια καταδρομική από Χριστίνα Μαραθώνος 59!!! Milf προχωρημένης ηλικίας , 50αρα θα έλεγα κοντά κορμί λαμπάδα (πάντα για την ηλικία της) απόφοιτη της μεγάλης των Ουκρανών σχολή ! Πίπα με μαεστρία με σχετικά επιτυχημένες προσπάθειες για deep σεξ με προσπάθεια για αισθησιακό γαμήσι γενικά άξια προσπάθεια να ικανοποιήσει τον πελάτη! Αισθάνομαι ότι προσπάθησε να φάει και λίγο χρόνο με σκοπό να πληρώσω για παραπάνω (μιας και το κατάστημα βάραγε μύγες και έπρεπε να βγει το νυχτοκάματο) αλλα απέτυχε! Το φινάλε ήρθε στο στόμα της όπου παρέμεινε βεντουζαρισμένη κοντά στο λεπτό ρουφώντας και τις τελευταίες σταγόνες! Αξιόλογη περίπτωση milf για βραδινή συνεύρεση μετά από ποτακι!

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
30
Like
19.748
Πόντοι
4.646
Μεταμεσονύχτια καταδρομική από Χριστίνα Μαραθώνος 59!!! Milf προχωρημένης ηλικίας , 50αρα θα έλεγα κοντά κορμί λαμπάδα (πάντα για την ηλικία της) απόφοιτη της μεγάλης των Ουκρανών σχολή ! Πίπα με μαεστρία με σχετικά επιτυχημένες προσπάθειες για deep σεξ με προσπάθεια για αισθησιακό γαμήσι γενικά άξια προσπάθεια να ικανοποιήσει τον πελάτη! Αισθάνομαι ότι προσπάθησε να φάει και λίγο χρόνο με σκοπό να πληρώσω για παραπάνω (μιας και το κατάστημα βάραγε μύγες και έπρεπε να βγει το νυχτοκάματο) αλλα απέτυχε! Το φινάλε ήρθε στο στόμα της όπου παρέμεινε βεντουζαρισμένη κοντά στο λεπτό ρουφώντας και τις τελευταίες σταγόνες! Αξιόλογη περίπτωση milf για βραδινή συνεύρεση μετά από ποτακι!
Απ τα καλύτερα τσιμπουκια της νυχτερινής βάρδιας!

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
24.466
Πόντοι
19.236
Ακριβώς όπως τα περιγράφεις είναι.
Απόλυτα σωστός.
:hi:
Προ ολίγου στο Διδύμου 22, Στέλλα με μαύρο ζαρτιερικό και Μαριάννα σκίνυ.
Ειρήνα απούσα.
Είναι που έγραψε ο άλλος ότι ήρθε καυλωμένη η Ειρήνη...
:2funny::2funny::2funny:

Kavlitos_

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
82
Πόντοι
0
Ακριβώς όπως τα περιγράφεις είναι.
Απόλυτα σωστός.
:hi:

Είναι που έγραψε ο άλλος ότι ήρθε καυλωμένη η Ειρήνη...
:2funny::2funny::2funny:
Μωρε αυτη καυλωμενη ηρθε αλλα μαλλον της δωσαμε το νιμου στο χερι της κοπελας!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom